Dodaj do ulubionych

Starsza dziewczyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 21:03
Bardzo podoba mi się starsza ode mnie dziewczyna, ja mam 18 lat, a ona chyba
23, nie czuję do niej wstydu, mogę do niej zagadać, ale czy to nie będzie
głupio wyglądać??? A tak pozatym to ona może mieć faceta!
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: Starsza dziewczyna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 21:34
      wal smiało:)) mi sie podoba chłopak 4 lata młodszy i marzę by mnie zagadał bo
      sama odwagi nie mam :))a to,że ma faceta to nie problem;)powodzenia!!!
      • Gość: Toudi Re: Starsza dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:03
        No tak, ale ona mnie nie zechce, bo jestem od niej młodszy :(
        • Gość: mimi Re: Starsza dziewczyna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 22:10
          Wiesz, tego to akurat nie wiesz:))może ten 'mój' tez mnie nie zagaduje bo
          uważa,że nie zwróce na niego uwagi a jest zupełnie odwrotnie.Spróbuj, co Ci
          szkodzi? Kto nie ryzykuje ten ni ma:) Trzymam kciuki!!!
          • Gość: Toudi Re: Starsza dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:34
            Ok. Zauważyłem że ona często patrzy mi w oczy. Może jej się podobam? Albo jak
            jetem z nią w jakimś konkretnym miejscum, to ona wodzi za mnie wzrokiem. A może
            to nie są wcale oznaki zainteresowania?
            • Gość: mimi Re: Starsza dziewczyna IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.11.04, 22:53
              stary, posłuchaj:)jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz!!Ja wiele razy nie
              wykorzystałam okazji i do tej pory sie zastanawiam co by było gdyby.
              Lepiej sie sparzyć niz do końca życia żałować,że sie nie spróbowało,Uwież...
              • Gość: Toudi Re: Starsza dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 23:45
                Ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka