Gość: Sub-Zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:51 Każda dziewczyna mówi że nie jestem w jej typie. KAŻDA. O co im chodzi? Więc nie mogę mieć dziewczyny :((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Nie jestem w jej typie 22.11.04, 19:53 Możesz...ale taka w której typie bedziesz!Nic na siłe:)) Może powinieneś zapuscic włosy,albo uprac dres? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:53 może ona hazardzistki i obstawiały hę?? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: Nie jestem w jej typie 22.11.04, 19:58 Typ to nie tylko wyglad. Na atrakcyjnowsc faceta skladaja sie rowniez inteligencja, pewnosc siebie, poczucie humoru, wesola osobowosc, niezaleznosc. Moze masz jakas wade np jestes mamisynkiem albo za bardzo sie narzucasz czy jestes zaborczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:01 Ja wysyłam dziewczynom zdjęcie przez gadu-gadu i po chwili one mi piszą "nie jesteś w moim typie". Co one chcą przez to powiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:02 Wogole co z ciebie za lol zeby dziewczyne przez internet podrywac :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:05 jak wysyłasz a mortala z fatalitą to sie nie dziwie <lol> ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:14 heeheheh <mega rotfl> :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:11 Mordala z facjalita. A moze wysyla to zdjecie na ktorym stoi profilem, w ubranku w paski na tle linijki? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Rada!!! 22.11.04, 20:03 Spróbuj zmienić nick'a:))) Sub-Zero jest bardzo męski....i może je troche oniesmielasz:)) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: Rada!!! 22.11.04, 20:07 Może te dziewczyny tak na początku po prostu kłamią, bo chcą żebyś dał im odetchnąć i wyczuwają że się napalasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: Nie jestem w jej typie 22.11.04, 20:35 Gość portalu: Sub-Zero napisał(a): > Ja wysyłam dziewczynom zdjęcie przez gadu-gadu i po chwili one mi piszą "nie > jesteś w moim typie". Co one chcą przez to powiedzieć??? ... że szkoda na nie czasu. :-) Daruj sobie dziewczyny, które oceniają kogoś po wyglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:03 nom73 dzięki, pokrzepiłeś mnie! Wogóle myślę że lepiej jest podrywac dziewczyny na żwyo a nie przez internet... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Nie jestem w jej typie IP: *.mad.east.verizon.net 22.11.04, 20:49 To wysylaj im zdjecia kolegi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:24 Ok, a jak na zdjecie kolegi powiedzą, że też nie jest w jej typie? To co to wtedy będzie oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Nie jestem w jej typie IP: *.mad.east.verizon.net 22.11.04, 21:31 Tylko tyle ze twoj kolega tez nie jest przystojnym gosciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:37 Aha, czyli jak nie jestem w czyimś tam typie, to znaczy że nie jestem przystojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Głowa do góry !!!!!!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 22.11.04, 21:40 Nie komplikuj sobie zycia :))) Napewno posiadasz zdolnosci łowieckie :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Mam pomysl Sub-Zero IP: *.mad.east.verizon.net 22.11.04, 21:48 Pokaz nam swoje zdjecie i niech kobiety cie oceniaja!!! Jesli nie wiesz jak to zrobic to mozesz mi je przeslac a ja umieszcze je na necie i podam odpowiednie lacze. Jesli sie zgadzasz to odpisz - dam ci moj email. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Mam pomysl Sub-Zero IP: *.attu.pl 22.11.04, 22:22 Max, czy moge byc przewodniczaca Twojej komisji oceniajacej? ;)) jakie nastroje dzisiaj u Ciebie, Max? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Mam pomysl Sub-Zero IP: *.mad.east.verizon.net 22.11.04, 22:27 Oczywiscie, glosowanie bedzie demokratyczne. Zaloze nowy watek i kazdy bedzie mial jeden glos, jak na florydzie w US:-) Ty jako przewodniczaca bedziesz liczyc glosy i potem ujawnisz wyniki wyniki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max A co myslicie o mnie?????????????????????????????? IP: *.dyn.optonline.net 23.11.04, 01:35 miko.idy.pl/max.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: A co myslicie o mnie????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 13:04 buhahahah tygrysie slipy są seksi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: A co myslicie o mnie????????????????????????? IP: *.mad.east.verizon.net 23.11.04, 15:04 Widzisz Sub-Zero, wystarczy sie ladnie ubrac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Nie jestem w jej typie IP: *.sctnpa.adelphia.net 22.11.04, 22:43 Niekoniecznie, ze jestes nie przystojny. Czasami facet mjest przystojny ale np zdjecie jest beznadziejne bo wyglada jakos smutno albo wystraszony. Czasami moze nalezaloby zmienic imagie np ja mam kolege, ktory nie moze znalezc dziewczyny z nie wyglada zle ale ubiera sie bardzo powaznie i wyglada przez to jak ksiadz( to nie moja opinia ale innych, ktorzy widzieli jego zdjecie) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Nie jestem w jej typie IP: *.sctnpa.adelphia.net 22.11.04, 22:39 Przyslij mi zdjecie na martyna14@gazeta.pl to Ci powiem delikatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktusek Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 22:43 Wysyłaj dalej. Kiedyś wreszcie trafisz do tej właściwej, która Ci odpisze "właśnie na Ciebie czekałam całe życie", a ty wtedy przestraszysz się i uciekniesz. To takie teoretyczne rozważania przed snem. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:00 Martyna i Kaktusek mają racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sub-Zero Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:08 Kiedyś jak jednej wysłąłem to mi napisała "A co ty taki smutny na tym zdjęciu? Nie jesteś w moim typie." A fotka czeka na umieszczenie w serwisei. Jak będzie gotowa to podam wam link. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Nie jestem w jej typie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:54 zawsze tak jest, że zdjecie nigdy do końca nie odzwierciedla osoby, poniewaz na zdjeciu jest uchwycony moment, i zawsze może wyjśc cos nie tak (jakas mina, że potem własnie ogladajacy mysli ze smutny wyraz twarzy), a zreszta zależy jakie zdjecie, jakim aparatem, czy z komórki, zależy od jakosci i profilu itp. ot niby technika, która ma pomóc a stwarza tylko problemy. zycze aby wreszcie trafiła się Tobie, dziewczyna co nie bedzie marudna przy ocenie zdjęcia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Nie jestem w jej typie 23.11.04, 13:01 dokladnie, dokladnie, fota nie oddaje mimiki, zachowania sie, sposobu bycia... znam osoby wygladajace nieziemsko na zdjeciach, a w realu - szare myszy, sa tez osoby na zdjeciach wychodzace wyjatkowo niekorzystnie, a w realu - calkiem, calkiem.... no i badz tu czlowieku madry.... ja tam nie wiem, czy chcialabym zobaczyc zdjecia niektorych osob, z ktorymi sporo juz koresponduje w necie (choc moze niebawem sie zobaczymy z kilkoma ;))) jak na razie jedna wizyte mam za soba i bylo calkiem ok, czlowiek z netu okazal sie dokladnie taki, (charakterologicznie, sposob bycia) jak moje wyobrazenie (znajoma z mezem) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś