Dodaj do ulubionych

On przestał się odzywać

10.07.25, 13:15
Witam,

Króciutko.. poznałam faceta 2 miesiące temu. Oczywiście była sielanka.. od kilku dni on zaczął się oddalać. Napisał wiadomość, że potrzebuje się zresetować i ma dość wszystkich problemów. Od 3 dni cisza. Zero kontaktu ani sms, ani Messenger itd.

Nie powiem.. nie jest to komfortowa sytuacja.. z jednej strony się martwię czy z nim ok.. z drugiej mam z tyłu głowy, że być może sielanka minęła i on chce uciąć kontakt. 

Czy miałyście takie doświadczenia ? Jak reagować ? Czy dać mu kilka dni spokoju tak by się nie narzucać ? Proszę o poradę. 
Obserwuj wątek
    • six_a Re: On przestał się odzywać 11.07.25, 20:11
      wziąć łopatę, przysypać piachem, przyklepać i dać sobie spokój.
    • obrotowy On przestał się odzywać - od 3 dni - no i ? 11.07.25, 22:23
      narozstaju napisał(a):

> Witam,
      >
      > Króciutko.. poznałam faceta 2 miesiące temu. Oczywiście była sielanka.. od kil
      > ku dni on zaczął się oddalać. Napisał wiadomość, że potrzebuje się zresetować i
      > ma dość wszystkich problemów. Od 3 dni cisza. Zero kontaktu ani sms, ani Messe
      > nger itd.
      > 
      >
      > Nie powiem.. nie jest to komfortowa sytuacja.. z jednej strony się martwię czy
      > z nim ok.. z drugiej mam z tyłu głowy, że być może sielanka minęła i on chce u
      > ciąć kontakt. 
      >
      >
      > Czy miałyście takie doświadczenia ? Jak reagować ? Czy dać mu kilka dni spok
      > oju tak by się nie narzucać ? Proszę o poradę. 

co to sa 3 dni ciszy ?

trzeba przecierpiec.

ja nie raz nie odzywalem sie do Slubnej przez tydzien - gdzie mnie mocno wqoorvila.

• stasi1 Re: On przestał się odzywać 24.07.25, 19:55
      Jak chce się zresetować to trzeba czekac jak to zrobi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka