neostrador 21.12.04, 22:45 Ta ma 17 lat odysseia.zary.com.pl/pliki/galeria/jazzek/30.jpg A ta ma 19 lat odysseia.zary.com.pl/pliki/galeria/jazzek/56.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: Podobają mi się te panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:53 wiekowo to bym im dała naodwrót, ale fajne, tylko z kóra mozna "konie kraść" hmmm...<lol2> :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Podobają mi się te panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:01 Tym postem neostrador ocaliles swoje klejnoty rodzinne, bo widze, ze gusta mamy odmienne, i moja podrastajaca w Zarach zona pozostanie dziewica az do dnia slubu ze mna. BTW, nie trafia cie szlag, ze jakis fagas atakuje ta brunetke? Popatrz gdzie on trzyma reke!? Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: Podobają mi się te panienki 21.12.04, 23:14 Ta pierwsza chodzi ze mną do klasy i mówi że ten gość to jej wujek. Ale nie powiedziałbym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Podobają mi się te panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 23:21 Wujek?! Mi on wyglada na jej inseminatora. Odpowiedz Link Zgłoś
neostrador Re: Podobają mi się te panienki 21.12.04, 23:43 Haha! A czemu on ma niby ją sztucznie zapładniać? :) A tutaj zdjęcie jej kuzynki 24-letniej (pracuje w sklepie Adidasa) odysseia.zary.com.pl/pliki/galeria/amsterdam/1.jpg odysseia.zary.com.pl/pliki/galeria/amsterdam/15.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Podobają mi się te panienki 21.12.04, 23:49 Fajne swinie w tym waszym chlewie. Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Podobają mi się te panienki 22.12.04, 00:33 Ta kuzyneczka z adidasa ładna kobiecina. Trzeba się będzie wybrać kiedyś po skatpetki tudzież inny drobiazg :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: Podobają mi się te panienki IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 22.12.04, 07:59 nic ciekawego, moje koleżanki z głogowa są o 1000 razy ładniejsze hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Podobają mi się te panienki 22.12.04, 08:43 Jasssnnne, gadalem kiedys z jednym z Glogowa. Mowil ze Oni maja wszystko najlepsze i najwieksze. Penis Glogowiaka jest dwa razy wiekszy od przecietnego u Polaka, a panienki to sa nawet 3 razy wieksze od przecietnej Polki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Podobają mi się te panienki IP: *.crowley.pl 23.12.04, 16:26 Blondynka jest ładna, ale brunetka to taka razowa dzioucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Podobają mi się te panienki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 19:26 dwie pierwsze ładne,ale ta z adidasa beznadzieja.. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Podobają mi się te panienki 23.12.04, 19:32 Też bym się ucieszył, jakby ktoś moje zdjęcia zapodał na Forum. Tylko potem nie zakładaj wątków, że żadna dziewczyna Cię nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś