Gość: autorka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 08:25 Jak Panowie wyjaśnicie sytuację gdy partner nie chce się kochać z lenistwa? Jakie są tego podstawy? Czy może to wina partnerki?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Lenistwo 04.01.05, 10:24 A co tutaj wyjasniac? Nie chce mu sie meczyc bo jest bliski osiagniecia nirvany - tak to jest jak sie zadajesz z Buddysta ;). A moze opacznie zrozumialas jego "nie chce mi sie". Nie chce mi sie, wcale nie musi oznaczac ze On nie chce w ogole. Moze tylko nie uzyskuje odpowiedniego napiecia z Toba. Moze czas na jakis urlop, albo troche odmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski [...] 04.01.05, 14:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Lenistwo 04.01.05, 15:18 Polubiłem Cie chłopie! :-))) Ja tam mając do wyboru wódke albo sex przeważnie wybieram, rzecz jasna, wódkę. Sex to jest meczący, napocić sie trzeba, a laske ewentualnie to mogę łaskawie podać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Lenistwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 17:02 A moze pan zmeczony po pracy? A moze akurat mial glowe czym innym zajeta? I ochoty nie mial...to sie zdarza przeciez i nic w tym zlego i dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Lenistwo IP: *.attu.pl 04.01.05, 17:16 a ja lubie i Smoka, i Ciebie Derduch :)) aaa, i jeszcze Gomorego bardzo lubie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Lenistwo 04.01.05, 17:18 A Ciebie Katinko lubimy wszyscy ;)prawda chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Lenistwo IP: *.attu.pl 04.01.05, 17:20 tak, Waderko iod razu robi sie cos, czego tutaj bardzo nie lubie, brrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Lenistwo IP: *.attu.pl 04.01.05, 18:03 to Wy po flaszke, a ja ogoreczki i grzybeczki. aha, mam tez dobre hiszpanskie wino z 97 roku. moze byc? ;) a deszcz pada i pada... Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Lenistwo 04.01.05, 18:15 No i juz mnie wycial pascalino. A napisalem tylko, zeby kobita mu lody zrobila. Z bitą śmietaną i w polewie czekoladowej. smok Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Lenistwo 04.01.05, 19:24 ale czego nie lubisz? źle mnie zrozumiałaś? za wino dzięki,ale drineczka owszem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Lenistwo 04.01.05, 19:53 Ty to masz dar przekonywania! Namówiłas mnie. :-))) Ale nie, miałem w tym roku sie ograniczać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Lenistwo 04.01.05, 19:35 A dziękuje Ci bardzo :-))) Wzajemność jest oczywista. Odpowiedz Link Zgłoś