tony82 07.01.05, 19:22 Ten wątek ma być najlepszy jaki do tej pory powstał. Macie się postarać:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: Najlepszy wątek IP: *.attu.pl 07.01.05, 19:24 to ja sie ladnie usmiechne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Najlepszy wątek IP: *.arcor-ip.net 07.01.05, 19:28 no bez tematu bedzie ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Najlepszy wątek 07.01.05, 19:29 I właśnie o to chodzi:) Coś miłego każdy może wpisać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Najlepszy wątek IP: *.attu.pl 07.01.05, 19:40 Tomku, ale od czego mamy wyobraznie? ;) wazne, zeby nie bylo zdrad i cierpienia, umeczonych zyciem ludzi, klopotow z komunikowaniem sie i rozumieniem siebie, no i zeby Wiosna juz przyszla. ciekawe jaka bedzie miala w tym roku sukienke? :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony [...] 08.01.05, 00:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najlepszy wątek IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 07.01.05, 19:28 a nie moze byc po prostu dobry? b o n a j lepszy zalezy dla kogo Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Najlepszy wątek 07.01.05, 19:47 skoro najlepszy....to może ja się odzywać nie będę....;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Najlepszy wątek 07.01.05, 20:29 To ja proponuję temat watku: Co spotkało mnie, lub moich znajomych MIŁEGO lub PRZYJEMNEGO. Czyż to nie fajny temat? Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Najlepszy wątek 07.01.05, 20:32 Szczegóły to raz, zdjęcie do oceny to dwa, szybciutko to trzy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Najlepszy wątek IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.01.05, 00:01 jeżeli TO jest powód Twojej nieobecności to wybaczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 08:52 Nio wlasnie tak ;))) Troche sie LAdy kochana porobilo ;)) Wiedzialam ze nie nalezy szukac bo samo przyjdzie w momencie jak sie najmniej tego bede spodziewac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 00:03 a ja mam dziś/wczoraj,bo pólnoc minęła/ rocznicę z moim Misiem.....popijamy sobie i klikamy każde w swojego kompa,delikatnie tylko podglądając czy nie na zbyt wiele sobie pozawalamy ;DDDD a zaraz......mniammmmmm ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
soffisdrzal Re: Najlepszy wątek 07.01.05, 21:01 Proponuję rozwinięcie twojej sygnaturki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Najlepszy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:27 jak łatwo jest rozbudzić w człowieku pragnienie i jak trudno je potem zaspokoić ....dlatego....z powodu nie picia wódy sygnaturka w przebudowie......bo, lepiej grzeszyć a później żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło ....i... jestem tak podekscytowany, ze chyba umyje dzisiaj wszystkie zeby ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 00:43 ludzieeeee!jest....żyje...jak pomyslisz to się odezwij.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Najlepszy wątek IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.01.05, 00:54 no to sobie pogadaliście..........;) Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 00:57 skoro myśli...to nie przeszkadzamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 01:04 Lady, Ty jako Lady chyba wiesz że maluczcy miewają swoje problemy... Ale w sumie... Jak można Lady takimi głupstwami zajmowac, powiedział Derduch nieśmiało z pod obcasa Lady głowę swą wychylając Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikro_ekonomia Re: Najlepszy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:20 Zyczymy powodzenia i wytrwalosci : ) w mysleniu oczywiscie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 01:26 Kurde, jak myśle to mnie boli :-( Co to za choroba może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikro Re: Najlepszy wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:34 grzybica mozgu choroba weneryczna : ) To tylko zarcik Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Najlepszy wątek 08.01.05, 01:41 Sryca a nie grzybica :-) Skoro czytasz te forum to pewnie juz wiesz: z The Bilem Derduchem żartować to tak jak całować LWA w tyłek, przyjemność mała, ryzyko ogromne :-) Pozdrawiam cyca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś