tony82 15.01.05, 19:54 iis.pwsz.elblag.pl/~iis4229/ONE_BROTHER-18_L_sample_i_bity_-_sesja!!!.mp3 hehe:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristy23 Re: Sesja 15.01.05, 22:47 A ja nie mam cierpliwosci, za dlugo sie wgrywa... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Sesja 15.01.05, 22:49 Kliknij na link prawym klawiszem myszki i daj zapisz jako:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 22:53 hehehe czyzby przebijał oryginał ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Sesja 16.01.05, 11:43 Ehhhhhh sesja.... wlasnie.... :(((((((( nawet taka fajna piosenka nie jest w stanie poprawic mi humoru, bo jak sie przez caly semestr nic nie robilo, a za tydzien najwazniejszy egzamin na swiecie, do ktorego sie uczylo razem ok. 3h, to nie jest fajnie :((( byle by tylko jakos to przezyc... buuuuu :(((((( ale juz widze jak sobie to odbije, jak juz bedzie po to nie wytrzezwieje przez najblizsze 3 miesiace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:49 3 h, oż Maryna leniu jeden, trza kuć, kuć, blaszke co by w główke weszło troszke ;DDDDDDDDDDDDDddddd powodzenia na egzaminku, co by 5 była :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:50 sorki, żeś Maryan ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_an Re: Sesja 16.01.05, 11:54 no ale wlasnie codziennie jak ide do domu sie uczyc to jakos tak dziwnie zbaczam zawsze do pubu i nic z tego nie wychodzi ;((( a 5 to raczej zly strzal, bo studiuje po drugiej stronie i granicy i 5 to jest najgorsza ocena........ ale dzieki i tak..... Odpowiedz Link Zgłoś