boltout 22.01.05, 00:00 Po prostu musiałam to napisać :-))) Teraz możecie po mnie jechać, i tak nie będę tu zaglądać :P Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:08 żeś celnie trafiła w zmiane duchów hahaha, a tam a kto nie lubi, zagladaj do nas toc tu fajnie jest, tylko pamietaj żółtych tabletek nie daja dzis niebieskie. pozdrawiam, zycze przyjemnej nocki :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
morlok.rap Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 24.01.05, 14:00 A dziś dają. Oj dają (czadu)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.toya.net.pl 22.01.05, 06:56 ja bym się chętnie ("chętnie") dowiedział na czym, bo jeszcze nic nie ma... "My mother always told me, to not stair at the sun so when I was six, I did it..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:50 Ja też!!:-) Ciemne włosy, szare oczy, proste, silne plecy, zgrabny tyłeczek, wyraźne brwi, wysoki... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!! !!!!........:DDDD Nie taki głupi wątek:) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:00 ja moze nie uwielbiam, ale zdecydowanie baaaaaardzo lubie...;)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
bartnender Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:38 Mmm...;)) Albo to wszystko co napisałaś, ale czarne włosy i niebieskie oczy. Kosmiczny kontrast. Odpowiedz Link Zgłoś
bleble1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:41 e tam z tymi przystojniakimi same problemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
mule.dose Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:59 A kto ich nie uwielbia??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:14 Każda kobieta przepada za widokiem przystojnych facetów! Nie ma jak popatrzeć sobie na piękne męskie ciałka:PP Wczoraj zresztą spotkałam jedno takie CUDO w pubie:) Był oczywiście wysoki, fajnie zbudowany [czyli nie był napakowany, był po prostu... dobrze zbudowany:))] z ciemnymi średniej długości włoskami, troche postawionymi, mial boskie brązowe oczka, plecy godne Brada Pitta no i tyłeczek, z którym kojarzy mi się tylko jedno słowo: Orgazm:)))) heh... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:16 no i co??:)))) tzn czy cos, czy tylko go sobie poogladalas?:))))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:22 Jestem umówiona na dziś:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:40 Tez sie uwielbiam:-))hehehe Pzdr. Jumar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:46 Taak?? A jak wyglądasz??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:48 "Dość" to jeszcze nie to:PP Przystojny facet zwala z nóg:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:50 Przy mnie żadna nie ustoi na nogach więc jak mam ja jeszcze zwalic z tych nóg? Plączesz sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:54 Nie, po prostu dopiero teraz oświadczyłeś, że jednak zwalasz z tych nóg:PP Wcześniej twierdziłeś, że jesteś taki "dość", czyli... ujdzie w tłumie:PP Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 13:01 Nie mówmy juz o mnie...:-) ..jeszcze poczuje sie jakby tylko wygląd miał znaczenie:-) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:29 eeee... podejrzane:PP Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 14:34 znaczy ze normalna jestes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 14:36 to całkiem normalne,ale ci przystojni faceci przeważnie wolą być wolnymi strzelcami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:58 fakt, tylko strzała im sie czasem skrzywi i maja brzydkie partnerki echhh :/ Odpowiedz Link Zgłoś
levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:25 No właśnie!! Rzeczywiście, takie zjawisko - świetny facet i nieciekawa dziewczyna - nie jest niestety rzadkością! Ale cóż... miłość?? Ale nerwica ze znakiem Q może człowieka (kobietę) wziąć... Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:29 bywa tez fajna dziewczyna i nieciekawy facet Odpowiedz Link Zgłoś
levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:30 Pewnie, że tak, ale to chyba jednak rzadsze zjawisko... Sam przyznaj. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:36 no nie wiem chyba nie moge sie z Toba zgodzic Odpowiedz Link Zgłoś
levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:42 W sumie może rzeczywiście pogląd na ten temat zależy od płci:) Mnie razi to, że fajni faceci mają brzydkie i nierzadko naprawdę głupie laski, bo zwracam uwagę na facetów. Ty jako facet patrzysz na kobiety, więc widzisz to w drugś stronę. Tak czy inaczej jest to dziwne:| No chyba, że rzeczywiście mówimy o miłości przez duże M, ale znam przypadki, gdzie nie ma mowy o czymś takim, a mimo tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 16:48 w moim przypadku,bylo to pare lat temu,krecilam z przystojnym facetem.nie wiedzialam czego on szuka,jak go zdobyc.Podobalismy sie sobie i bylo miedzy nami duze przyciaganie fizyczne,ale niestety "sprzatnela mi go sprzed nosa"inna dziewczyna, bo weszla mu do lozka kilka razy i to ona go zdobyla. I byla ona naprawde mniej atrakcyjna.a jedynie szybsza ode mnie.Wiec ja juz nie wiem czego mezczyzni szukaja-czasem mysle,ze gromu z jasnego nieba,ale gdy on nie przychodzi to daja sie zdobyc naprawde nieciekawym dziewczynom. nie wiedza co traca.... Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:54 czasami to jest i milosc przez duze M ale czasem to jest wypchany portfel tylko ze w tym przypadku nie rozumiem tego jak mozna byc z kims tylko dla kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:25 Taa.. ja też tego nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 16:57 Mam taka teorie-mowimy tu o przystojnych facetach,wiec to co napisze ich dotyczy.Sa rozpieszczeni przez dziewczyny,jak tylko z jakas zaczynaja rozmowe,sadza od razu ze wpadna jej w oko i szybko im sie nudzi.Jesli dziewczyna nie reaguje to albo zaczynaja za nia sie uganiac,no bo jakze to-nie podobam jej sie?niemozliwe.Znalam faceta,ktory tak wlasnie robil,dla mnie to glupota,gdzie sa uczucia?Mamy ich nie okazywac,zeby facet,ktory nam sie podoba mogl za nami latac.Bez sensu. Jest tez drugi rodzaj,przystojni faceci sa tak przyzwyczajeni,ze to dziewczyny ich zdobywaja,dzwonia do nich,ze spoczywaja na laurach,czekaja az dziewczyna sama do nich zadzwoni.Mysle nawet,ze jesli czasem cos w nich przeskoczy i przychodzi im do glowy,zeby sie z ktoras umowic,szybko mija im na to ochota i mysla-po co mam sie wiazac,moge za darmo miec inne dziewczyny,za dzien lub dwa przeciez i tak same do mnie przyjda te co zawsze. A moze tacy panowie po prostu boja sie stalych zwiazkow,boja sie okazywac uczucia i moze nawet tego nie potrafia,sa zablokowani.Niektorzy z nich oprocz wygladu,sa na pewno wartosciowi,tylko nie potrafia sie otworzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 14:28 Ja do tego dodałabym jeszcze bogatych Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 14:45 czyli lecisz na kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 17:26 Nie lecę ale jest to tez jeden z podstawowych warunków jaki facet musi spelnić bym sie nim zainteresowała. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 17:40 to czyli lecisz na kase bo ten ktory nie jest bogaty nie ma u Ciebie szans nie rozumiem takich kobiet i zreszta nie nawidze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.238.101.153.adsl.inetia.pl 23.01.05, 17:41 Gość portalu: siostra Leonilla napisał(a): > Nie lecę ale jest to tez jeden z podstawowych warunków jaki facet musi spelnić > bym sie nim zainteresowała. czyli lecisz! ... poza tym wątek jest o wyglądzie facetów a nie o warunkach, jakie musiałby spełnić ewentualny kandydat na chłopaka dla Ciebie! pisz na temat! a tak swoją drogą to mam dośc takich panienek...sama sie weź do roboty i zarób kasę, materialistko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 19:00 Ale to facet głownie zarabiał na zycie żaś kobieta rodzila i wychowywała dzieci i głównym żródłem utrzymamia był mężczyzna. Jaśli kobieta jest ładna inteligętna pochodzi z dobrego domu to z łajzą sie nie powinna zadawać by razem z nim biedę klepac i na dodatek zebrać na dzieci. To coś okropnego nie uważacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:04 No Ty raczej inteligentna nie jesteś, bo gdybyś była, napisałabyś "inteligENtna", a nie "inteligĘtna". I to nie jest czepianie się szczegółów; laska, która ma problemy z poprawną polszczyzną nie ma u mnie żadnych szans. A tak się składa, że pieniądze mam. Więc powiem Ci, że faceci z kasą to zazwyczaj [siłą rzeczy?] ludzie inteligentni, skoro jakimś sposobem doszli do tego, co mają. I nie wszyscy szukają tylko fajnej dupy na noc, która nie potrafi sklecić porządnie zdania. Pozdr Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 19:13 a tak walcza o rownouprawnienia a tu nagle ona nie bedzie pracowala bo maz zarobi tylko ciekawe co bys robila w tym czasie jak on bylby w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:20 No jak co, wydawałaby jego kasę, a jak on już byłby w domu, to wdzięczyłaby się jak lolitka, żeby dostać więcej. Boże... z dala od takich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 20:34 juz nie mowiac o tym ze jak by on byl w pracy to ona pewnie by sie nudzila a wiec mogla by sie puszczac na boku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:21 To jest tak oczywiste, że nawet nie warto o tym wspominać. Jeżeli kobieta leci wyłącznie na kasę, to nie może mieć zbyt głębokiej osobowości. Tak więc puszczanie się na porządku dziennym. Znam z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.238.101.111.adsl.inetia.pl 24.01.05, 13:58 Gość portalu: Wojtek napisał(a): > To jest tak oczywiste, że nawet nie warto o tym wspominać. > Jeżeli kobieta leci wyłącznie na kasę, to nie może mieć zbyt głębokiej osobowoś > ci. > Tak więc puszczanie się na porządku dziennym. > Znam z autopsji. nie, no bez przesady! raczej dziewcze jest nieporadne życiowo albo leniwe, dlatego chce sie "oprzeć" na facecie, odwołując się do tak, przez nią, pojmowanemu porządkowi świata - on głową rodziny a ona z dziatkami, posłusznie w domu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siosrta Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 19:59 Do autora"wojtek" Bardzo dziekuję za zwrócenie mi uwagi za błąd ortograficzny. Przepraszam i wiem ze nie powinien on sie w moim przypadku pojawić. A co do szans to ja nie lece tak szybko do łóżka i u mnie w rzeczywiście facet musi sie czymś wykazać i nie tylko urodą bo to jest najmniej ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:02 >>Przepraszam i wiem ze nie powinien on sie w moim przypadku pojawić<< Dlaczego akurat w Twoim przypadku?? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. 23.01.05, 16:17 Facet zwraca na powierzchowność, a kobieta na wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. 24.01.05, 08:53 wojtek, konrad, leonilla was wkreca a wy sie tak dajecie ? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:20 Co dokładnie masz na myśli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: disorder Re: Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 28.01.05, 16:06 sagis napisała: > Facet zwraca na powierzchowność, a kobieta na wnętrze. Jakiez to powierzchowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy1984 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 27.01.05, 22:15 Wolę garbusa z 1984 niż BMW z 2004, przynajmniej nik mi go nie ukradnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.pool80205.interbusiness.it 03.02.05, 12:35 Och, ci przystojni mezczyzni, o ciemnych wlosach i ciemnych pozadajacych oczach, dobrze zbudowani i dobrze ubrani (w nienagannie skrojone garnitury) Kwintesencja meskosci Odpowiedz Link Zgłoś
orys100 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 03.02.05, 12:51 Och Elizo Elizo Kwintensencjo .... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 a ja uwielbiam przystojego męzczyzne IP: .48.242.* / 80.51.176.* 03.02.05, 12:45 ale jednego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek widzisz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:00 Boltout, zajrzyj, w końcu zobaczysz jak oczarowałaś o północy echh...:PPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
qttaz Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 04.02.05, 21:05 ile placisz za godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 15:35 Też Was kocham kobity i chłopy.Jestem najprzystojniejszy w całej Warszawie.Za mną oglądają się jak leci mężczyżni i kobiety.ale i co z tego skoro nie znalazłem tej dubeltowej "Dwururki",tej Jedynej, kobiety bardziej przystojnej od Pameli Anderson...i od Faye Dunaway czy Sarah Fawcett Junior z Aniołków Charliego razem wziętych.Moim przerażającym dramatem jest to iż będąc najwspanialszy i najbardziej rewelacyjny w calej Warszawie jestem zupełnie samotny...I tak będzie już do końca moich dni... Musze nieść ten swój ciężki 150-kilogramowy zwalający każdego z nóg, Krzyż na swoich umięśnionych męskich barach codziennie...Niedługo gdzieś padnę pod jego ciężarem... Odpowiedz Link Zgłoś