Dodaj do ulubionych

UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW

22.01.05, 00:00
Po prostu musiałam to napisać :-)))
Teraz możecie po mnie jechać, i tak nie będę tu zaglądać :P
Pozdrowienia:)
Obserwuj wątek
    • Gość: c.kapturek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 00:08
      żeś celnie trafiła w zmiane duchów hahaha, a tam a kto nie lubi, zagladaj do
      nas toc tu fajnie jest, tylko pamietaj żółtych tabletek nie daja dzis
      niebieskie. pozdrawiam, zycze przyjemnej nocki :))))))))))))))))))
      • morlok.rap Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 24.01.05, 14:00
        A dziś dają. Oj dają (czadu)!
    • Gość: JohnMalkovitch Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.toya.net.pl 22.01.05, 06:56
      ja bym się chętnie ("chętnie") dowiedział na czym, bo jeszcze nic nie ma...

"My mother always told me, to not stair at the sun
      so when I was six, I did it..."
    • Gość: eye Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:50
      Ja też!!:-) Ciemne włosy, szare oczy, proste, silne plecy, zgrabny tyłeczek,
      wyraźne brwi, wysoki... Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!! !!!!........:DDDD
      Nie taki głupi wątek:)
      Pozdr
      • pauli7 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:00
        ja moze nie uwielbiam, ale zdecydowanie baaaaaardzo lubie...;))

Pauli
      • bartnender Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:38
        Mmm...;))
        Albo to wszystko co napisałaś, ale czarne włosy i niebieskie oczy. Kosmiczny
        kontrast.
        • bleble1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:41
          e tam z tymi przystojniakimi same problemy;)
          • bartnender Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:42
            Nie zaaawsze...:P
    • mule.dose Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 11:59
      A kto ich nie uwielbia??:P
      • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:14
        Każda kobieta przepada za widokiem przystojnych facetów! Nie ma jak popatrzeć
        sobie na piękne męskie ciałka:PP
        Wczoraj zresztą spotkałam jedno takie CUDO w pubie:)
        Był oczywiście wysoki, fajnie zbudowany [czyli nie był napakowany, był po
        prostu... dobrze zbudowany:))] z ciemnymi średniej długości włoskami, troche
        postawionymi, mial boskie brązowe oczka, plecy godne Brada Pitta no i tyłeczek,
        z którym kojarzy mi się tylko jedno słowo: Orgazm:))))
        heh... pzdr
        • pauli7 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:16
          no i co??:))))
          tzn czy cos, czy tylko go sobie poogladalas?:)))))

Pauli
          • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:22
            Jestem umówiona na dziś:DDDD
    • jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:40
      Tez sie uwielbiam:-))hehehe

Pzdr.
      Jumar
      • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:46
        Taak?? A jak wyglądasz??:)
        • jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:47
          tak dośc:-)
          • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:48
            "Dość" to jeszcze nie to:PP
            Przystojny facet zwala z nóg:-))
            • jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 12:50
              Przy mnie żadna nie ustoi na nogach więc jak mam ja jeszcze zwalic z tych nóg?
              Plączesz sie:-)
              • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 12:54
                Nie, po prostu dopiero teraz oświadczyłeś, że jednak zwalasz z tych nóg:PP
                Wcześniej twierdziłeś, że jesteś taki "dość", czyli... ujdzie w tłumie:PP
                Pozdr
                • jumar1 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 13:01
                  Nie mówmy juz o mnie...:-)
                  ..jeszcze poczuje sie jakby tylko wygląd miał znaczenie:-)
                  Pzdr.
                  • Gość: mary Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 13:29
                    eeee... podejrzane:PP
    • anula001 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 14:34
      znaczy ze normalna jestes:)
    • Gość: Anka Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 14:36
      to całkiem normalne,ale ci przystojni faceci przeważnie wolą być wolnymi
      strzelcami....
      • Gość: c.kapturek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 15:58
        fakt, tylko strzała im sie czasem skrzywi i maja brzydkie partnerki echhh :/
        • levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:25
          No właśnie!! Rzeczywiście, takie zjawisko - świetny facet i nieciekawa
          dziewczyna - nie jest niestety rzadkością! Ale cóż... miłość??
          Ale nerwica ze znakiem Q może człowieka (kobietę) wziąć...
          Pozdro
          • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:29
            bywa tez
            fajna dziewczyna i nieciekawy facet
            • levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:30
              Pewnie, że tak, ale to chyba jednak rzadsze zjawisko... Sam przyznaj.
              • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:36
                no nie wiem
                chyba nie moge sie z Toba zgodzic
                • levee Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:42
                  W sumie może rzeczywiście pogląd na ten temat zależy od płci:)
                  Mnie razi to, że fajni faceci mają brzydkie i nierzadko naprawdę głupie laski,
                  bo zwracam uwagę na facetów. Ty jako facet patrzysz na kobiety, więc widzisz to
                  w drugś stronę.
                  Tak czy inaczej jest to dziwne:|
                  No chyba, że rzeczywiście mówimy o miłości przez duże M, ale znam przypadki,
                  gdzie nie ma mowy o czymś takim, a mimo tego...
                  • Gość: ja Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 16:48
                    w moim przypadku,bylo to pare lat temu,krecilam z przystojnym facetem.nie
                    wiedzialam czego on szuka,jak go zdobyc.Podobalismy sie sobie i bylo miedzy
                    nami duze przyciaganie fizyczne,ale niestety "sprzatnela mi go sprzed nosa"inna
                    dziewczyna, bo weszla mu do lozka kilka razy i to ona go zdobyla. I byla ona
                    naprawde mniej atrakcyjna.a jedynie szybsza ode mnie.Wiec ja juz nie wiem czego
                    mezczyzni szukaja-czasem mysle,ze gromu z jasnego nieba,ale gdy on nie
                    przychodzi to daja sie zdobyc naprawde nieciekawym dziewczynom. nie wiedza co
                    traca....
                  • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 22.01.05, 16:54
                    czasami to jest i milosc przez duze M
                    ale czasem to jest wypchany portfel
                    tylko ze w tym przypadku nie rozumiem tego
                    jak mozna byc z kims tylko dla kasy?
          • Gość: bet Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:25
            Taa.. ja też tego nienawidzę.
    • Gość: Ona Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.chello.pl 22.01.05, 16:57
      Mam taka teorie-mowimy tu o przystojnych facetach,wiec to co napisze ich
      dotyczy.Sa rozpieszczeni przez dziewczyny,jak tylko z jakas zaczynaja
      rozmowe,sadza od razu ze wpadna jej w oko i szybko im sie nudzi.Jesli
      dziewczyna nie reaguje to albo zaczynaja za nia sie uganiac,no bo jakze to-nie
      podobam jej sie?niemozliwe.Znalam faceta,ktory tak wlasnie robil,dla mnie to
      glupota,gdzie sa uczucia?Mamy ich nie okazywac,zeby facet,ktory nam sie podoba
      mogl za nami latac.Bez sensu. Jest tez drugi rodzaj,przystojni faceci sa tak
      przyzwyczajeni,ze to dziewczyny ich zdobywaja,dzwonia do nich,ze spoczywaja na
      laurach,czekaja az dziewczyna sama do nich zadzwoni.Mysle nawet,ze jesli czasem
      cos w nich przeskoczy i przychodzi im do glowy,zeby sie z ktoras umowic,szybko
      mija im na to ochota i mysla-po co mam sie wiazac,moge za darmo miec inne
      dziewczyny,za dzien lub dwa przeciez i tak same do mnie przyjda te co zawsze.
      A moze tacy panowie po prostu boja sie stalych zwiazkow,boja sie okazywac
      uczucia i moze nawet tego nie potrafia,sa zablokowani.Niektorzy z nich oprocz
      wygladu,sa na pewno wartosciowi,tylko nie potrafia sie otworzyc...
    • Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 14:28
      Ja do tego dodałabym jeszcze bogatych
      • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 14:45
        czyli lecisz na kase?
        • Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 17:26
          Nie lecę ale jest to tez jeden z podstawowych warunków jaki facet musi spelnić
          bym sie nim zainteresowała.
          • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 17:40
            to czyli lecisz na kase
            bo ten ktory nie jest bogaty nie ma u Ciebie szans

nie rozumiem takich kobiet i zreszta nie nawidze
            Pozdrawiam
          • Gość: a Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.238.101.153.adsl.inetia.pl 23.01.05, 17:41
            Gość portalu: siostra Leonilla napisał(a):

> Nie lecę ale jest to tez jeden z podstawowych warunków jaki facet musi spelnić
            > bym sie nim zainteresowała.

czyli lecisz! ... poza tym wątek jest o wyglądzie facetów a nie o warunkach,
            jakie musiałby spełnić ewentualny kandydat na chłopaka dla Ciebie! pisz na temat!
            a tak swoją drogą to mam dośc takich panienek...sama sie weź do roboty i zarób
            kasę, materialistko!
            • Gość: siostra Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 19:00
              Ale to facet głownie zarabiał na zycie żaś kobieta rodzila i wychowywała dzieci
              i głównym żródłem utrzymamia był mężczyzna. Jaśli kobieta jest ładna
              inteligętna pochodzi z dobrego domu to z łajzą sie nie powinna zadawać by razem
              z nim biedę klepac i na dodatek zebrać na dzieci. To coś okropnego nie
              uważacie .
              • Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:04
                No Ty raczej inteligentna nie jesteś, bo gdybyś była, napisałabyś
                "inteligENtna", a nie "inteligĘtna". I to nie jest czepianie się szczegółów;
                laska, która ma problemy z poprawną polszczyzną nie ma u mnie żadnych szans. A
                tak się składa, że pieniądze mam. Więc powiem Ci, że faceci z kasą to zazwyczaj
                [siłą rzeczy?] ludzie inteligentni, skoro jakimś sposobem doszli do tego, co
                mają. I nie wszyscy szukają tylko fajnej dupy na noc, która nie potrafi sklecić
                porządnie zdania.
                Pozdr
                Wojtek
                • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 19:13
                  a tak walcza o rownouprawnienia
                  a tu nagle ona nie bedzie pracowala bo maz zarobi
                  tylko ciekawe co bys robila w tym czasie jak on bylby w pracy?
                  • Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 19:20
                    No jak co, wydawałaby jego kasę, a jak on już byłby w domu, to wdzięczyłaby się
                    jak lolitka, żeby dostać więcej.
                    Boże... z dala od takich kobiet.
                    • konrado80 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 23.01.05, 20:34
                      juz nie mowiac o tym ze jak by on byl w pracy
                      to ona pewnie by sie nudzila a wiec mogla by sie puszczac na boku
                      • Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:21
                        To jest tak oczywiste, że nawet nie warto o tym wspominać.
                        Jeżeli kobieta leci wyłącznie na kasę, to nie może mieć zbyt głębokiej osobowości.
                        Tak więc puszczanie się na porządku dziennym.
                        Znam z autopsji.
                        • Gość: a Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.238.101.111.adsl.inetia.pl 24.01.05, 13:58
                          Gość portalu: Wojtek napisał(a):

> To jest tak oczywiste, że nawet nie warto o tym wspominać.
                          > Jeżeli kobieta leci wyłącznie na kasę, to nie może mieć zbyt głębokiej osobowoś
                          > ci.
                          > Tak więc puszczanie się na porządku dziennym.
                          > Znam z autopsji.

nie, no bez przesady!
                          raczej dziewcze jest nieporadne życiowo albo leniwe, dlatego chce sie "oprzeć"
                          na facecie, odwołując się do tak, przez nią, pojmowanemu porządkowi świata - on
                          głową rodziny a ona z dziatkami, posłusznie w domu?!

• Gość: siosrta Leonilla Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: 80.53.160.* 23.01.05, 19:59
                  Do autora"wojtek"
                  Bardzo dziekuję za zwrócenie mi uwagi za błąd ortograficzny. Przepraszam i
                  wiem ze nie powinien on sie w moim przypadku pojawić. A co do szans to ja nie
                  lece tak szybko do łóżka i u mnie w rzeczywiście facet musi sie czymś wykazać i
                  nie tylko urodą bo to jest najmniej ważne.
                  • Gość: Wojtek Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 20:02
                    >>Przepraszam i
                    wiem ze nie powinien on sie w moim przypadku pojawić<<
                    Dlaczego akurat w Twoim przypadku??
    • sagis Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. 23.01.05, 16:17
      Facet zwraca na powierzchowność, a kobieta na wnętrze.
      • yvona73pol Re: Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. 24.01.05, 08:53
        wojtek, konrad, leonilla was wkreca a wy sie tak dajecie ? ;))))))
        • Gość: Wojtek ????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:20
          Co dokładnie masz na myśli??
      • Gość: disorder Re: Ja nie. Często są zarozumiali i niewierni. IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 28.01.05, 16:06
        sagis napisała:

> Facet zwraca na powierzchowność, a kobieta na wnętrze.

Jakiez to powierzchowne.
    • Gość: daisy1984 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 27.01.05, 22:15
      Wolę garbusa z 1984 niż BMW z 2004, przynajmniej nik mi go nie ukradnie!!!!
    • Gość: eliza Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.pool80205.interbusiness.it 03.02.05, 12:35
      Och, ci przystojni mezczyzni, o ciemnych wlosach i ciemnych pozadajacych
      oczach, dobrze zbudowani i dobrze ubrani (w nienagannie skrojone garnitury)
      Kwintesencja meskosci
      • orys100 Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 03.02.05, 12:51
        Och Elizo Elizo
        Kwintensencjo .... ;-)
    • Gość: xy2 a ja uwielbiam przystojego męzczyzne IP: .48.242.* / 80.51.176.* 03.02.05, 12:45
      ale jednego
    • Gość: c.kapturek widzisz..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 13:00
      Boltout, zajrzyj, w końcu zobaczysz jak oczarowałaś o północy echh...:PPPPPPPPP
    • qttaz Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW 04.02.05, 21:05
      ile placisz za godzine?
      • Gość: el matador Re: UWIELBIAM PRZYSTOJNYCH FACETÓW IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.05, 15:35
        Też Was kocham kobity i chłopy.Jestem najprzystojniejszy w całej Warszawie.Za
        mną oglądają się jak leci mężczyżni i kobiety.ale i co z tego skoro nie
        znalazłem tej dubeltowej "Dwururki",tej Jedynej, kobiety bardziej przystojnej
        od Pameli Anderson...i od Faye Dunaway czy Sarah Fawcett Junior z Aniołków
        Charliego razem wziętych.Moim przerażającym dramatem jest to iż będąc
        najwspanialszy i najbardziej rewelacyjny w calej Warszawie jestem zupełnie
        samotny...I tak będzie już do końca moich dni...
        Musze nieść ten swój ciężki 150-kilogramowy zwalający każdego z nóg, Krzyż na
        swoich umięśnionych męskich barach codziennie...Niedługo gdzieś padnę pod jego
        ciężarem...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka