Dodaj do ulubionych

Co ja mam z nia zrobic??

23.01.05, 11:34
poznalem kogos, miesiac temu, spedzamy ze soba praktycznie caly wolny czas,
siedzimy do 4 w nocy i rozmawiamy, jezdzimy sobie na krotkie wypady za
miasto, ogladamy filmy...
ja chyba oczekuje czegos wiecej, ale ona juz 2 razy dala mi do zrozumienia ze
chce kogos starszego. poza tym jest wszystko ok, wiem ze sie jej podobam,
caly czas mnie chwali za ciuchy, perfumy, styl... ostatnio powiedziala mi
wprost ze jestem bardzo przystojny:)))
karmi mnie ciastkami, lezac mi na ramieniu, przytula sie, robi rzeczy ktore
mnie bardzo pozytywnie zaskakuja...
pytanie moej brzmi: bedzie cos z tego? mowi jedno, robi drugie... albo ja juz
mam obsesje...
naciskac? czy popuscic?
podobno kobieta jest jak cien, jak sie ja goni to ucieka, jak sie ucieka to
ona goni...
HELP
Obserwuj wątek
    • bleble1 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 11:50
      hmm wskazuje na to,ze jest Tobą zainteresowana ale tez sie waha...to normalne
      na pocztku związku..niepewnosc czy to to TEN.
      Najlepiej jest o tym porozmawiac a nie gdybac..
      Z drugiej strony Ty nadgorliwy jestes, chcesz juz...masz
      oczekiwania ...spokojnie:), jak ma byc dobrze to bedzie, staraj sie to kobiety
      lubia,ale tez nie wyjeżdzaj ze słowami kocham Cie i takie tam to odstrasza,

Chcesz sprawdzic czy jej na Tobie zalezy? wystarczy sie nie odzywac ;)czyli nie
      odpisac na sms czy tez nie umówic sie w terminie jakim ona chce;), wiem,ze to
      trudne...
      Powodzenia i nie naciskaj!
    • anula001 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 11:52
      wyluzuj troche, nie dzwon ze 2-3 dni, wycofaj sie troche kiedy sie spotykacie,
      zobacz co zrobi jak sie zachowa. Nie cierpie takich gierek, ale tu chyba cos
      takiego pomoze, zeby ustalic co i jak. pozdrawiam
      • lkish21 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 12:00
        troche sie nie zrozumielismy:)
        chodzi o to ze jedyna rzecza jaka jej przeszkadza i jaka ja powstrzumuje jest
        to ze nie jestem starszy(tzn jestem, pol roku:P). ona jest pewna ze chce miec
        kogos starszego, ale widze ze ja robie jej niezly metlik w glowie i sama sie
        zastanawia. jak takie gierki sie rozgrywa wiem doskonale, ale czy mozliwe jest
        zeby ktos tak mocno age-oriented nagle zmienil zdanie?
        • tygrysio_misio Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 12:27
          zastanow sie moze czy ktos kto leci na wiek ciuchy perfumu ipt jest dla ciebie
          odpowiedni.......

jesli ona wybiera facetow dla ich wieku to moze poprostu nie jest zrownowazona

normalna dziewczyna tak sie nie zachowuje

A MOZE TO TYLKO GRA???
          • lkish21 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 12:35
            jaka gra?
            • tygrysio_misio Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 12:40
              nabycie mila i na mile spedzenie czasu...
              niektoore dziewczyny tak potrzebuja

sama widzialam jak moja kolezanka chodzila na obiady do jednego chlopaka i
              wszedzie z nim chodzila i on myslal ze "ona go lubi" a ona tylko tak sobie to
              robila bo sie nudzila jak jej chopak mieszkal 50km od niej i nie widywali sie w
              tyg.bo pracowal i nie bylo jak

mi kiedys jakis chlopak powiedzial ze przez pewne 2 tyg gral milego i
              zauroczonego bo wiedzial ze to dziewczyny kreci

porozmawiaj z nia bo inaczej tego nie zalatwisz
        • anula001 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 12:31
          wszystko jest mozliwe, wszystko:)
    • Gość: shizma Re: Co ja mam z nia zrobic?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:09
      człowieku, spraw żeby choć trochę poczuła że to nie fair tak wykorzystywać bez
      zobowiązań. Wydaje mi się że albo się tobą bawi, co można naprawić, albo
      poprostu ma jakieś nie miłe wspomnienia{traumy} z poprzednich związków. W
      pierwszym przypadku powinieneś najpierw pokazać jakim jesteś zajebistym
      facetem, a potem dać jej do zrozumienia, że inne też by chciały być z Tobą,
      nutka zazdrości zawsze pomaga
      w drugim wypadku porozmawiaj z nią szczeże i jeżeli na prawdę Ci na niej zależy
      to spraw żeby czuła się jak księżniczka, otocz ją czułą opieką. bardzo często
      się zdarza że kobiety boją się stałych związków, ale to da sie przełamać,
      uwierz mi wiem to z doświadczenia
      powodzonka pozdrówki
      • lkish21 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 16:58
        jak na razie to odnosze wrazenie ze ja biore od niej wiecej... ona po prostu
        caly czas mnie czyms milym zaskakuje, a to mi film nagra, o ktorym 2 dni
        wczesniej napomknalem ze chcialbym go zobaczyc, a to pomoze mi zalatwic notatki
        ( i to nie ma tak zebym sie 2 razy musial przypominac:))... ja sie jej staram
        odwdzieczac jak moge, ale inicjatywa w dawaniu nalezy do niej:)
        a propos tych traum... jest to mozliwe, staram sie byc dla niej najbardziej
        opiekunczy jak tylko potrafie... moze to cos da..
        da sie przelamac, mowisz... wierze, ale kiedy i jak:(??....
        • tygrysio_misio Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 17:03
          jakbym slyszala moja wielko namietna zyciowa milosc (chodzi o to odwdzieczanie
          sie za to co ja jemu robie)

Czarus jest boski
    • tony82 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 15:12
      Weź jej powiedz wprost, co czujesz i poproś o okreslenie jest stanowiska:) Nikt
      Ci na Forum nie wymyśli, co masz zrobić. Starszy? Jak masz 20lat a ona 24 to
      się nie dziwię, że chce starszego:)))
      Podtsawa to rozmowa.
      • lkish21 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 16:59
        napisalem we wczesniejszym poscie, jestem od niej pol roku starszy:)
        • tony82 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 17:04
          Aleś Ty niedomyśliny:)))) Jak Ci powiedziała, że chce starszego i jesteś
          starszy to do dzieła:)))
          Powodzenia:D
          • lkish21 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 23.01.05, 17:22
            DUZO starszego:)
            • Gość: Gorczyca Re: Nic nie robić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 03:20
              Faktem jest, że młode kobietywolą starszy od siebie facetów. Sama tak miałam:
              jako dwudziestokilkulatka byłam łasa na facetów pod trzydziestkę. A to dlatego że:
              1. poczucie bezpieczeństwa (często złudne, bo świat pełen jest wiecznych
              Piotrusiów Panów)
              2. stabilność finansowa (zaprosi i do kina i na kawę bez szamotania się i
              patrzenia kątem, czy aby partnerka się dorzuci do rachunku, bo jak nie, to do
              końca miesiąca tylko kefir i buła 3xdziennie ;) )
              3. koniec z przedwczesnym wytryskiem!!! ;)

A generalnie niech się autor wątku nie przejmuje, bo często tak jest, że kobieta
              np. woli pasjami brunetów, a za mąż wychodzi za blondyna (czego jestem
              przykladem) ;)
              • Gość: MaBiWy Re: Nic nie robić! IP: *.crowley.pl 24.01.05, 07:35
                nie zastanawiaj się kogo woli, ważniejsze z kim jest. Czy natychmiastowe
                deklaracje są niezbędne na etapie miesięcznego związku? ;)
              • lkish21 Re: Nic nie robić! 24.01.05, 10:31
                ad 1. sama zbilas argument
                ad 2. prowadze wlasna(z 2 kolegami) firme:) nie zarabiam miliardow, ale sam sie
                z powodzeniem utrzymuje na etapie samochod, mieszkanie i drobne przyjemnosci:)
                ad 3. hehehe, no sorry... problem mnie nie dotyczy...
    • kasiula28 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 24.01.05, 11:30
      witam! ja też byłam z tych, które wolą starszych. a wynika to z jakiegoś już
      doświadczenia (facet starszy o 8 lat). ale poznałam pół roku temu chłopaka
      starszego ode mnie 1 rok (kalendarzowo 2 ale tak serio to tylko rok wychodzi :-
      )). na początku się wahałam ale teraz wiem że to jest TO i nie patrzę na wiek.
      myślę, że nie powinieneś naciskać, niech wszystko idzie swoim tempem. uważam,
      że skoro jej sie podobasz to wiek przestanie jej przeszkadzać. bo tak naprawdę
      nie ma znaczenia. pozdrawiam i zycze powodzenia :-)))
      • zuczek2002 Re: Co ja mam z nia zrobic?? 24.01.05, 15:03
        przeciez to jest jasne jak slonce. ona cie wykorzystuje aby bylo jej milo. a dziewczyna ktora
        mysli ze chcialaby starszego, to tylko mysli... ile ma lat?
    • iwosia daj jej czas!! 24.01.05, 21:52
      Jesteście miesiąc czasu ze sobą - to bardzo krótko jak na zaczęcie życia
      erotycznego, przynajmniej dla mnie. nie jest jeszcze gotowa, daj si jej poznać,
      przez miesiąc na pewno nie nabrała do Ciebie na tyle zaufania, żeby iść z Tobą
      do łóżka. To rozsądna dziewczyna, jeśli nie pozwala Ci od razu na zaspokajanie
      wszystkich Twoich potrzeb. Uszanuj to, że ona nie chce, (jeśli oczywiście JĄ
      szanujesz.)Jeśli jesteś z nią tylko dlatego, że pociąga Cię sexualnie i chętnie
      byś ją już przeleciał, to ... szkoda słów...
      Ona na pewno doceni to, że jej nie zmuszasz do nieczego i nie poganiasz, sama w
      końcu zechce, zobaczysz, ale jeśli teraz nie jest jej czas na to, to nie próbuj
      tego zmieniać, bo osiągniesz odwrotny skutek do tego, który byś chciał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka