Dodaj do ulubionych

Najbardziej meski mezczyzna

IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:20
Plebiscyt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Igi IP: 212.191.70.* 02.05.01, 16:46
      Igo , czy nie zauwazylas ze to ja ? Niestety gorzej z
      ta zaradnoscia i zasobnym portfelem . Zatem mozesz mi
      tak do konca nie wierzyc. Pozdrawiam.
      • Gość: iga Do Ped IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:50
        Na tym polega przewrotnosc tego plebiscytu, dlatego ten tytul zamieszczam na
        Waszej - meskiej stronie, moim - babskim zdaniem moze to byc np. Jerzy Sztuhr -
        zaskoczeni ?
        • Gość: Ped Re: Do Igi IP: 212.191.70.* 02.05.01, 16:51
          Nie zaskoczeni. W porzadku .
      • Gość: irka Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Igi IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 16:51
        dla mnie pierrrrrrrrr brosman
        wysoki , brunet i mimo wieku nadal bardzo bardzo interesujacy
        • Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:04
          Nie wiem co to pierrrr brosman. Reszta sie zgadza w
          moim przypadku.
          • Gość: IRKA Re: Najbardziej meski mezczyzna Do PEDA IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 17:24
            OSTATNI AGENT OO7
            PED - ZACZYNASZ BYC INTERESUJACY !!!
            OD JAKIEGOS CZSU CZYTAM WIELE WYPOWIEDZI NA FORUM , GDZIE ZAWSZE
            MASZ 3 GROSZE DO POWIEDZENIA . BRAVO - MASZ OTWARTY UMYSL
            • mary_z_danii Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki 02.05.01, 17:41
              Radze w takim razie przeczytac i te wypowiedz peda:

Re: Drogi mumo
              Autor: Gość portalu: Ped
              Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.*

--------------------------------------------------------------------------------
              Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare.
              Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga
              obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja
              literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych.
              Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz
              tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im
              dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania ,
              lizania, seksie analnym, stosunkach udowych.
              posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69, na
              jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja
              a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z wypiekami
              na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim
              wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac o
              tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1
              • Gość: motek Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: *.BrockU.CA 02.05.01, 17:47
                Ja bardzo przepraszam, ale juz nie moge. Mary, czy ty masz kiedykolwiek
                cokolwiek do powiedzenia oprocz pokrzykiwania ze ten lub ow jest be?

-m-
              • Gość: aniq Re: Najbardziej meski mezczyzna Do MARY Z DANII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 02:02
                mary_z_danii napisał(a):

&#62 Radze w takim razie przeczytac i te wypowiedz peda:
                &#62
                &#62 Re: Drogi mumo
                &#62 Autor: Gość portalu: Ped
                &#62 Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.*
                &#62
                &#62
                &#62 -------------------------------------------------------------------------------
                &#62 -
                &#62 Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare.
                &#62 Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga
                &#62 obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja
                &#62 literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych.
                &#62 Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz
                &#62 tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im
                &#62 dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania ,
                &#62 lizania, seksie analnym, stosunkach udowych.
                &#62 posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69, na
                &#62 jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja
                &#62 a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z wypiekami
                &#62 na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim
                &#62 wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac o
                &#62 tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1

Rany...Mary...dałabyś już spokók Pedowi...nie dość, że peowadzisz głupią wojnę na
                forum to jeszcze przegrywasz z kretesem wpisując w każdy chyba temat, na który
                wypowiada się Ped to swoiste 'ostrzeżenie'.
                Też czytałam wiele wypowiedzi Peda i uważam, że jest ok. Proszę daj spokój.
                Pozdrawiam.
                • mary_z_danii Do Aniq 03.05.01, 11:51
                  Wzruszajaca jest Twa obrona peda. Szkoda tylko, ze nikomu nie przyszlo do
                  glowy, by powstrzymac jego osobiste ataki na m.in mnie, co mialo miejsce wiele
                  watkow wczesniej, zanim Ty sie zjawilas na forum. Zakladam, ze ich nie
                  czytalas, skoro bezkrytycznie uwazasz, ze wypowiedzi peda sa OK.
                  A tak bardziej ogolnie -forum sluzy do wypowiadania swych opinii, czyz nie tak?
                  Jesli dajesz takie przyzwolenie innym, jak wspomnianej juz osobie - akceptujac
                  zarazem jego zupelny brak szacunku dla innych oraz brak kultury dyskusji,
                  dlaczego w takim razie odbierasz mnie takie same prawo do wypowiedzenia swych
                  pogladow?
                  Jak pisalam wczesniej, moj adres emaila jest widoczny i dostepny dla wszystkich
                  i te "wojne" mozna tam oczywiscie przeniesc, tyle, ze wspomniana osoba juz
                  wczesniej zdeklarowala chec *publicznego* "dokopania" m.in. mnie - co rowniez
                  nie wzbudzilo zadnych protestow na tym forum.
                  • Gość: aniq Re: Do Mary IP: 213.76.104.* 03.05.01, 13:31
                    mary_z_danii napisał(a):

&#62 Wzruszajaca jest Twa obrona peda. Szkoda tylko, ze nikomu nie przyszlo do
                    &#62 glowy, by powstrzymac jego osobiste ataki na m.in mnie, co mialo miejsce wiele
                    &#62 watkow wczesniej, zanim Ty sie zjawilas na forum. Zakladam, ze ich nie
                    &#62 czytalas, skoro bezkrytycznie uwazasz, ze wypowiedzi peda sa OK.
                    &#62 A tak bardziej ogolnie -forum sluzy do wypowiadania swych opinii, czyz nie tak
                    &#62 ?
                    &#62 Jesli dajesz takie przyzwolenie innym, jak wspomnianej juz osobie - akceptujac
                    &#62 zarazem jego zupelny brak szacunku dla innych oraz brak kultury dyskusji,
                    &#62 dlaczego w takim razie odbierasz mnie takie same prawo do wypowiedzenia swych
                    &#62 pogladow?
                    &#62 Jak pisalam wczesniej, moj adres emaila jest widoczny i dostepny dla wszystkich
                    &#62
                    &#62 i te "wojne" mozna tam oczywiscie przeniesc, tyle, ze wspomniana osoba juz
                    &#62 wczesniej zdeklarowala chec *publicznego* "dokopania" m.in. mnie - co rowniez
                    &#62 nie wzbudzilo zadnych protestow na tym forum.

Nie odbieram Ci wcle prawa do wypowiadania sie na forum...ale moze warto pomyslec
                    o zaprzestaniu walki i...skoro Ped nie potrafi zaprzestac atakow na Ciebie
                    (przyznaje, ze nie czytalam wiekszosci watkow na forum) to nie znizaj sie do jego
                    poziomu, bo bycmoze tylko o to mu chodzi...z mojego punktu widzenia on wygrywa.
                    Przepraszam jezeli zle Cie ocenilam. Pozdrawiam.

• mary_z_danii RePonownie do Aniq 03.05.01, 13:57
                    • mary_z_danii Ponownie do Aniq 03.05.01, 14:21
                      Sorry, wyslalam poprzednia wiadomosc za wczesnie i dlatego bez tekstu :)
                      Dzieki za odpowiedz.
                      Piszesz m.in. o tym ze znizam sie do poziomu peda. Aby sie znizyc do jego
                      poziomu musialabym uzywac wulgaryzmow co drugie slowo, podszywac sie pod
                      innych, zarzucac najbardziej nieprawdopodobne rzeczy i ublizac w inny sposob.
                      Jak widzisz sama, nie robie tego, a wykazuje jedynie nieprawdziwosc niektorych
                      jego wypowiedzi poprzez cytowanie innych slow tegoz samego autora.Jego
                      elokwencja, erudycja, a przede wszystkim elegancja wypowiedzi jest bowiem
                      niezwykle pozorna i powierzchowna, a pod tym wszystkim kryje sie zakompleksiony
                      erotoman o skrzywionej psychice, ktory w dodatku nie potrafi przelknac, ze
                      istnieja ludzie, a nawet kobiety ;) majace czelnosc miec inne niz on zdanie.
                      Wtedy przechodzi do niewybrednych atakow, podjudzajac w dodatku swych kolesiow
                      na forum.
                      Tyle o delikwencie, bo z jednym masz racje - nie jest on osoba az na tyle
                      ciekawa, by poswiecac mu az tyle slow i czasu na tym forum.
                      Kwestia walki czy wygrywania, jak Ty to nazywasz. Wiesz, dla mnie nie ma to
                      znaczenia tak naprawde, bo wygrac nad tego typu osoba to zadne zwyciestwo, a
                      nawet ewentualna "przegrana" wg Twojej definicji nie oznacza nic, bo przeciwnik
                      jest w tym wypadku i tak ponizej ogolnie przyjetego poziomu.
                      Poprzednie watki mozesz sobie i poczytac, tylko nie oczekuj przyjemnej lektury
                      z wyzej wymienionych powodow.
                      Od momentu mego wejscia na to forum, nigdy nie bylo ma intencja prowadzenie
                      walki w jakikolwiek sposob. Oczekiwalam po prostu zwyklej wymiany pogladow i
                      dyskusji, a nie bycie zaatakowana, ustawicznie obrzucana inwektywami i
                      wulgaryzmami, szczegolnie gdy protestowalam przeciwko zboczonym wulgarnym
                      watkom o tresci fekalno-genitalnej, ktore ostatecznie zostaly usuniete przez
                      administratora.
                      Zrozumiale jest chyba, ze w takiej sytuacji probuje sie bronic, nie pozwalajac
                      na chamskie traktowanie mojej osoby, bo niby i z jakiej racji.
                      Tyle o wydarzeniach wczesniejszych na forum, co mam nadzieje, pomoglo Ci cos-
                      niecos z tego galimatiasu zrozumiec ;)
                      Pozdrawiam :)
                      • Gość: aniq Re: Ponownie do Mary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 16:55
                        Przyznaję się do błędu - nie czytałam wnikliwie forum - wydajesz się być osobą
                        do rzeczy, a niesłusznie Cię oceniłam. Pozdrawiam.
                        • mary_z_danii Re: Ponownie do Mary - do Aniq 03.05.01, 17:07
                          Dziekuje i tez pozdrawiam :)
                          • Gość: ira Re: do Aniq IP: *.pfizer.com 04.05.01, 23:06

Tak popieram. Zadalam sobie trud i przeanalizowalam
                            poprzednie wypowiedzi Peda. Facet traktuje forum
                            jako "spluwaczke", gdzie wydaje mu sie ze moze sobie
                            pouzywac tak jak w klasie, gdzie kazdy sie obawia (ze
                            wzgledu na mozliwosc niezalicznia) pana doktora czy
                            jaki tam on stopien uzyskal z wielkim zapewne mozolem.
                            Ze wszystkich wypowiedzi bije mentorski ton i nie
                            przeparta belferska chec narzucenia innym swojego
                            chorego stylu myslenia przesiaknietego m.in.
                            lekcewazacym stosunkiem do kobiet.
                            Fakt jest ze facet leczy sie psychiatrycznie ale czy
                            forum ma byc forma psychoterapii kosztem inych
          • mary_z_danii Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki 02.05.01, 17:36
            I oczywiscie ped - jak najbardziej meski mezczyzna,
            mowi ten najbardziej "meski" sposob :
            Re: Drogi mumo
            Autor: Gość portalu: Ped
            Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.*

-------------------------------------------------------
            -------------------------
            Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare.
            Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga
            obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja
            literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych.
            Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz
            tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im
            dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania ,
            lizania, seksie analnym, stosunkach udowych.
            posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69,
            na
            jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja
            a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z
            wypiekami
            na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim
            wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac
            o
            tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1

• Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:42
              Ja tylko powtarzam i cytuje madrzejszych od siebie . A
              czy cytaty moich wypowiedzi przez Mary moga Cie
              odstraszyc ? Nie wierze ! Radze Mary poczytac "120
              dni Sodomy" de Sade'a . Przy tej lekturze dopiero by
              sie zgorszyla !
              • Gość: iga Wrocmy do tematu ! IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 17:56
            • peter1 Re: Najbardziej meski do Mary 02.05.01, 20:30
              Czy wy nie jestescie po rozwodzie z Pedem?

peter
              • mary_z_danii Re: Najbardziej meski do Peter 02.05.01, 20:47
                :)))
                Na szczescie nie doszlismy tak daleko, zeby az tak blisko sie poznac (byc moze
                ku wielkiemu zalowi peda :)
                Peter, ped po prostu nie lubi samodzielnie myslacych kobiet, do ktorych ja
                naleze i te nienawisc do mnie wykazuje ped juz od bardzo dlugiego czasu, vide
                wiele watkow wczesniejszych, gdzie nazywa mnie "lesbijka", "kobra", "zmija"
                • Gość: Wurst Re: Najbardziej meski IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 03.05.01, 15:29
                  To jasne tylko Wurst.Sceptyczne damy zapraszam do mnie.
                  • Gość: Ped Re: Najbardziej meski Do Wursta IP: 212.191.70.* 04.05.01, 19:15
                    Pokaz Wurst co potrafisz. ! Mary z Danii ma
                    watpliwosci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka