Gość: iga IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:20 Plebiscyt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Igi IP: 212.191.70.* 02.05.01, 16:46 Igo , czy nie zauwazylas ze to ja ? Niestety gorzej z ta zaradnoscia i zasobnym portfelem . Zatem mozesz mi tak do konca nie wierzyc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Do Ped IP: *.poczta-polska.pl 02.05.01, 16:50 Na tym polega przewrotnosc tego plebiscytu, dlatego ten tytul zamieszczam na Waszej - meskiej stronie, moim - babskim zdaniem moze to byc np. Jerzy Sztuhr - zaskoczeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Do Igi IP: 212.191.70.* 02.05.01, 16:51 Nie zaskoczeni. W porzadku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Igi IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 16:51 dla mnie pierrrrrrrrr brosman wysoki , brunet i mimo wieku nadal bardzo bardzo interesujacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:04 Nie wiem co to pierrrr brosman. Reszta sie zgadza w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRKA Re: Najbardziej meski mezczyzna Do PEDA IP: *.proxy.aol.com 02.05.01, 17:24 OSTATNI AGENT OO7 PED - ZACZYNASZ BYC INTERESUJACY !!! OD JAKIEGOS CZSU CZYTAM WIELE WYPOWIEDZI NA FORUM , GDZIE ZAWSZE MASZ 3 GROSZE DO POWIEDZENIA . BRAVO - MASZ OTWARTY UMYSL Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki 02.05.01, 17:41 Radze w takim razie przeczytac i te wypowiedz peda: Re: Drogi mumo Autor: Gość portalu: Ped Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.* -------------------------------------------------------------------------------- Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare. Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych. Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania , lizania, seksie analnym, stosunkach udowych. posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69, na jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z wypiekami na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac o tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motek Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: *.BrockU.CA 02.05.01, 17:47 Ja bardzo przepraszam, ale juz nie moge. Mary, czy ty masz kiedykolwiek cokolwiek do powiedzenia oprocz pokrzykiwania ze ten lub ow jest be? -m- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniq Re: Najbardziej meski mezczyzna Do MARY Z DANII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 02:02 mary_z_danii napisał(a): > Radze w takim razie przeczytac i te wypowiedz peda: > > Re: Drogi mumo > Autor: Gość portalu: Ped > Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.* > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare. > Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga > obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja > literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych. > Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz > tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im > dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania , > lizania, seksie analnym, stosunkach udowych. > posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69, na > jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja > a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z wypiekami > na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim > wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac o > tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1 Rany...Mary...dałabyś już spokók Pedowi...nie dość, że peowadzisz głupią wojnę na forum to jeszcze przegrywasz z kretesem wpisując w każdy chyba temat, na który wypowiada się Ped to swoiste 'ostrzeżenie'. Też czytałam wiele wypowiedzi Peda i uważam, że jest ok. Proszę daj spokój. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Do Aniq 03.05.01, 11:51 Wzruszajaca jest Twa obrona peda. Szkoda tylko, ze nikomu nie przyszlo do glowy, by powstrzymac jego osobiste ataki na m.in mnie, co mialo miejsce wiele watkow wczesniej, zanim Ty sie zjawilas na forum. Zakladam, ze ich nie czytalas, skoro bezkrytycznie uwazasz, ze wypowiedzi peda sa OK. A tak bardziej ogolnie -forum sluzy do wypowiadania swych opinii, czyz nie tak? Jesli dajesz takie przyzwolenie innym, jak wspomnianej juz osobie - akceptujac zarazem jego zupelny brak szacunku dla innych oraz brak kultury dyskusji, dlaczego w takim razie odbierasz mnie takie same prawo do wypowiedzenia swych pogladow? Jak pisalam wczesniej, moj adres emaila jest widoczny i dostepny dla wszystkich i te "wojne" mozna tam oczywiscie przeniesc, tyle, ze wspomniana osoba juz wczesniej zdeklarowala chec *publicznego* "dokopania" m.in. mnie - co rowniez nie wzbudzilo zadnych protestow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniq Re: Do Mary IP: 213.76.104.* 03.05.01, 13:31 mary_z_danii napisał(a): > Wzruszajaca jest Twa obrona peda. Szkoda tylko, ze nikomu nie przyszlo do > glowy, by powstrzymac jego osobiste ataki na m.in mnie, co mialo miejsce wiele > watkow wczesniej, zanim Ty sie zjawilas na forum. Zakladam, ze ich nie > czytalas, skoro bezkrytycznie uwazasz, ze wypowiedzi peda sa OK. > A tak bardziej ogolnie -forum sluzy do wypowiadania swych opinii, czyz nie tak > ? > Jesli dajesz takie przyzwolenie innym, jak wspomnianej juz osobie - akceptujac > zarazem jego zupelny brak szacunku dla innych oraz brak kultury dyskusji, > dlaczego w takim razie odbierasz mnie takie same prawo do wypowiedzenia swych > pogladow? > Jak pisalam wczesniej, moj adres emaila jest widoczny i dostepny dla wszystkich > > i te "wojne" mozna tam oczywiscie przeniesc, tyle, ze wspomniana osoba juz > wczesniej zdeklarowala chec *publicznego* "dokopania" m.in. mnie - co rowniez > nie wzbudzilo zadnych protestow na tym forum. Nie odbieram Ci wcle prawa do wypowiadania sie na forum...ale moze warto pomyslec o zaprzestaniu walki i...skoro Ped nie potrafi zaprzestac atakow na Ciebie (przyznaje, ze nie czytalam wiekszosci watkow na forum) to nie znizaj sie do jego poziomu, bo bycmoze tylko o to mu chodzi...z mojego punktu widzenia on wygrywa. Przepraszam jezeli zle Cie ocenilam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Ponownie do Aniq 03.05.01, 14:21 Sorry, wyslalam poprzednia wiadomosc za wczesnie i dlatego bez tekstu :) Dzieki za odpowiedz. Piszesz m.in. o tym ze znizam sie do poziomu peda. Aby sie znizyc do jego poziomu musialabym uzywac wulgaryzmow co drugie slowo, podszywac sie pod innych, zarzucac najbardziej nieprawdopodobne rzeczy i ublizac w inny sposob. Jak widzisz sama, nie robie tego, a wykazuje jedynie nieprawdziwosc niektorych jego wypowiedzi poprzez cytowanie innych slow tegoz samego autora.Jego elokwencja, erudycja, a przede wszystkim elegancja wypowiedzi jest bowiem niezwykle pozorna i powierzchowna, a pod tym wszystkim kryje sie zakompleksiony erotoman o skrzywionej psychice, ktory w dodatku nie potrafi przelknac, ze istnieja ludzie, a nawet kobiety ;) majace czelnosc miec inne niz on zdanie. Wtedy przechodzi do niewybrednych atakow, podjudzajac w dodatku swych kolesiow na forum. Tyle o delikwencie, bo z jednym masz racje - nie jest on osoba az na tyle ciekawa, by poswiecac mu az tyle slow i czasu na tym forum. Kwestia walki czy wygrywania, jak Ty to nazywasz. Wiesz, dla mnie nie ma to znaczenia tak naprawde, bo wygrac nad tego typu osoba to zadne zwyciestwo, a nawet ewentualna "przegrana" wg Twojej definicji nie oznacza nic, bo przeciwnik jest w tym wypadku i tak ponizej ogolnie przyjetego poziomu. Poprzednie watki mozesz sobie i poczytac, tylko nie oczekuj przyjemnej lektury z wyzej wymienionych powodow. Od momentu mego wejscia na to forum, nigdy nie bylo ma intencja prowadzenie walki w jakikolwiek sposob. Oczekiwalam po prostu zwyklej wymiany pogladow i dyskusji, a nie bycie zaatakowana, ustawicznie obrzucana inwektywami i wulgaryzmami, szczegolnie gdy protestowalam przeciwko zboczonym wulgarnym watkom o tresci fekalno-genitalnej, ktore ostatecznie zostaly usuniete przez administratora. Zrozumiale jest chyba, ze w takiej sytuacji probuje sie bronic, nie pozwalajac na chamskie traktowanie mojej osoby, bo niby i z jakiej racji. Tyle o wydarzeniach wczesniejszych na forum, co mam nadzieje, pomoglo Ci cos- niecos z tego galimatiasu zrozumiec ;) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniq Re: Ponownie do Mary IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 16:55 Przyznaję się do błędu - nie czytałam wnikliwie forum - wydajesz się być osobą do rzeczy, a niesłusznie Cię oceniłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: Ponownie do Mary - do Aniq 03.05.01, 17:07 Dziekuje i tez pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: do Aniq IP: *.pfizer.com 04.05.01, 23:06 Tak popieram. Zadalam sobie trud i przeanalizowalam poprzednie wypowiedzi Peda. Facet traktuje forum jako "spluwaczke", gdzie wydaje mu sie ze moze sobie pouzywac tak jak w klasie, gdzie kazdy sie obawia (ze wzgledu na mozliwosc niezalicznia) pana doktora czy jaki tam on stopien uzyskal z wielkim zapewne mozolem. Ze wszystkich wypowiedzi bije mentorski ton i nie przeparta belferska chec narzucenia innym swojego chorego stylu myslenia przesiaknietego m.in. lekcewazacym stosunkiem do kobiet. Fakt jest ze facet leczy sie psychiatrycznie ale czy forum ma byc forma psychoterapii kosztem inych Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki 02.05.01, 17:36 I oczywiscie ped - jak najbardziej meski mezczyzna, mowi ten najbardziej "meski" sposob : Re: Drogi mumo Autor: Gość portalu: Ped Data: 27-04-2001, 17:37:41 adres: 212.191.70.* ------------------------------------------------------- ------------------------- Dzieki za poparcie. Chcialem sprobowac ulagodzic Sare. Nawet nabrala do mnie pewnego szacunku. Swoja droga obie panie zrobily mi spora reklame podajac cala moja literature , cos w rodzaju indeksu pism zakazanych. Znajda teraz czytelnikow . Totez odcinam sie juz tylko dla zasady . Ale licze ze jeszcze ktos im dokopie. Piszcie nadal o przyjemnosciach podgladania , lizania, seksie analnym, stosunkach udowych. posladkowych, podpachowych , miedzypiersiowych , 69, na jezdzca , itp. Mlode dziewczyny chetnie sie wyedukuja a i te dwie panie tez czytaja te wypowiedzi z wypiekami na twarzy i z wilgocia w majtkach , bo o wszystkim wiedza i wszystko wyniuchaja. Kto wie , moze czytajac o tym trzymaja reke na "pulsie' ? Tak trzymac. 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Najbardziej meski mezczyzna Do Irki IP: 212.191.70.* 02.05.01, 17:42 Ja tylko powtarzam i cytuje madrzejszych od siebie . A czy cytaty moich wypowiedzi przez Mary moga Cie odstraszyc ? Nie wierze ! Radze Mary poczytac "120 dni Sodomy" de Sade'a . Przy tej lekturze dopiero by sie zgorszyla ! Odpowiedz Link Zgłoś
peter1 Re: Najbardziej meski do Mary 02.05.01, 20:30 Czy wy nie jestescie po rozwodzie z Pedem? peter Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Re: Najbardziej meski do Peter 02.05.01, 20:47 :))) Na szczescie nie doszlismy tak daleko, zeby az tak blisko sie poznac (byc moze ku wielkiemu zalowi peda :) Peter, ped po prostu nie lubi samodzielnie myslacych kobiet, do ktorych ja naleze i te nienawisc do mnie wykazuje ped juz od bardzo dlugiego czasu, vide wiele watkow wczesniejszych, gdzie nazywa mnie "lesbijka", "kobra", "zmija" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wurst Re: Najbardziej meski IP: *.wiwi.uni-frankfurt.de 03.05.01, 15:29 To jasne tylko Wurst.Sceptyczne damy zapraszam do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ped Re: Najbardziej meski Do Wursta IP: 212.191.70.* 04.05.01, 19:15 Pokaz Wurst co potrafisz. ! Mary z Danii ma watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś