Dodaj do ulubionych

jak zemścić się na tym podłym wieprzu?

IP: *.netcafe.waw.pl 25.01.05, 21:34
no, powiedzcie.
tak, sama jestem temu winnabo powinnam skończyć znajomośc dużo wcześniej, ale
mam za swoje, teraz marze o zemście ;)))))))
nie wiem czy byłam zakochana, w każdym razie miałąm małą obsesje na jego
punkcie, pisałam smsy z prośbami o spotkanie (głupia jestem, wiem)
a on poniżał mnie porównaniami zinnymi z którymi spotykał sie, brał je
głownie z czata wp.pl
i pisał, ta 26 lat ładna, ta ma fajny tyłek ale ma męża, ta bardzo piękna-
modelka z reklamy idei itp, spotkam się z tobą jak elizka dziś nie da, ta
dzisiejsza bardzo łądna, ale nie dała, może jutro, dam znac jak kasia nie
będize mogła itp, ładniejsza niż ty.
a wiem że naprawdę spotykał się z wieloma bo to taki typ.
Ale oprzytomniałam, koniec dołowqnia na własne życzenie, poczułąm się jak
ostatni pasztet którym przecież nie jestem.
jak mam sie zemścić?
oczywiścei nie identycznie, to odpada
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:37
      czy ta historia jest
      prawdziwa?????????????????????? ??????????????????????????????? ????????????????
      • Gość: stonoga Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.netcafe.waw.pl 25.01.05, 21:38
        tak, spotykałam sie z nim przez parę miesiecy zanim mnie olał
        • Gość: Laura Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:41
          Jesus Crist!!!! Jesli tak, to nie wiem co powiedziec.Musze ochlonac.powaznie
          • Gość: Laura Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:43
            a swoja droga, to byl gdzies watek na forum cosmopolitan, o draniu. Wlasnie,
            dlaczego wiele kobiet pociaga facet-dran i sku..el???
            • derduch Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 21:45
              Kliknij w link na dole, tam jest wszystko czego szukasz.
              • Gość: Laura Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:46
                co masz na mysli???
                • kraxa to atawizm 27.01.05, 16:44
                  Mily, ujkladny facet, szalejacy za kobieta jawi nam sie jako nudziarz w
                  rozdeptanych kapciach. Kobiety tezmaja instynkt lowcy, im wiekszego lawiranta
                  upoluja, tym sie czuja bardziej wartosciowe. a, ze czesto jest to trofeum tylko
                  na chwile...Co tam, juz nastepny zwierz jawi siena horyzoncie
                  • Gość: gibki_07 Re: to atawizm IP: *.aster.pl 27.01.05, 22:16
                    Jaki to instykt łowcy? Gosc smieje sie panience w twarz a ta za nim lazi i
                    zebrze zeby ja jeszcze raz puknal. To jest mentalnosc niewolnika.
                    Zreszta nie tylko kobiety to maja. Kolesie tez lepia sie do 'twardych' szefow
                    albo wiekszych cwaniakow. Po prostu lubia byc pukani
              • Gość: lady Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:47
                aż tak znienawidziłeś kobiety?????????/ co ta Twoja żona wyczynia!
                • derduch Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 21:50
                  Lady! Spokojnie bo nerwicy stolca dostaniesz :-)))
                  A z żoną perfekcyjnie wszytko, dzięki za pamięć.
                  • Gość: lady Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:51
                    nie ma obaw...
                    • derduch Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 21:52
                      O właśnie, bo nie pytałem, jak szanowne zdrówko?
                      • Gość: sztyla Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:55
                        a ma ktos jaki rady da kobitki?
                      • Gość: lady Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:56
                        zależy o co pytasz...
                        ze stolcem wszystko w najlepszym porządku;)
                        jeżeli chodzi o resztę to troszkę gorzej...:(
                        • Gość: sztyla Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:59
                          chodzilo mi o rady dla autorki watku
                        • derduch Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 22:05
                          To źle, bardzo źle :-(((
                          Może dla poprawy humoru kliknij sobie tu:
                          www.przystojniaki.pl
                          • Gość: lady Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:16
                            dzięki:)
                            Stefan mi się spodobał, masz do niego gg???;)
                            • derduch Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 22:35
                              Stefan Ci w główce zakręcił! Mam przykrą wiadomość. Stefan jest chwilowo
                              niedostępny, kręci waśnie reklame dla Colgate a następnie przenosi się na okres
                              ferii zimowch do swojej willi na Barbadosie.
                              • Gość: lady Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:38
                                a może szuka osoby towarzyszącej na ten wyjazd???;)
                                eeehhhh (to było westchnienie, żebyś znowu nie myślał, że mi się gazy
                                zatrzymały...;) ja to nie mam szczęścia do mężczyn....:(
          • Gość: Narine wooooooooooooooooooow IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.05, 09:50
            Ojejku, ale kolooooo! Jestem w szoku! To jakiś mega kretyn (dzieki Bogu,ze
            takiego na swej drodze nie spotkałam!). Zemsta? Hm...nie wiem,czy jakakolwiek
            go zaboli...Chyba ze konkretne ukłucie w jego EGO, poniżenie...Ja bym jednak
            takiego sierścia olała. Nie jest wart Twojego cennego czasu. Koleś sprowadził
            Ciebie do parteru, zatroszczył się o to, byś czuła się mniej wartościowa od
            innych. Zlej go i zacznij normalnie żyć, na pewno spotkasz wartościowego faceta
            godnego Twojej uwagi, który bedzie Ciebie kochał i troszczył sie z całych sił.
            A On - mam nadzieje,ze spotka konkretną babkę, w której sie zakocha, a ona...da
            mu nieźle popalić!!! hahahah :) Tobie życzę powodzenia i wiary we własne Ja! :)
            papatki
        • Gość: Laura Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 21:47
          dobrze,ze sie chociaz w koncu na oczy przejrzalas!!!
          Ja za takie teksty dalabym z liscia i powiedziala ADIOS.
    • mary_an Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 25.01.05, 22:37
      Chyba mu nic nie mozesz zrobic niestety, im wiecej bedizesz sie narzucala tym
      bedzie szczesliwszy, ze ma taka wierna wielbicielke, ktora moze pomiatac.
      Jak chcesz sie zemscic dla czystej satysfakcji zawsze mozesz mu rzucic cegla w
      okno, wydrapac wielka dziure gwozdziem na masce pieknego samochodu, albo
      opublikowac zdjecie w internecie z paskudnym opisem, ale szybko Cie znajda i
      nie wiem, czy warto miec zatargi z prawem za takiego chama :) Ale takie cos na
      pewno daje maaaaase satysfakcji :) Tylko taka mala chwila przyjemnosci i tyle
      mozliwych konsekwencji... chyba sie jednak nie oplaca :)
    • Gość: ramzes Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:40
      Ladny wstyd przynosi ten dupek rodzajowi meskiemu.On nie jest tego wart zeby o
      nim mowic,tym bardziej myslec.Znajdz sobie fajnego faceta bo naprawde tacy
      jeszcze istnieja.

pozdrawiam
    • Gość: js Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:42
      nie dziwię się. A to jedyna rada która ma sens:

NAJLEPSZA ZEMSTA TO BYĆ SZCZĘŚLIWYM
    • gomory Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 27.01.05, 15:44
      Zadzwon do niego i wydus z siebie ze wlasnie odebralas pozytywny wynik z
      badania wenerylogicznego, tudziez napisz ze jestes z nim w ciazy.
      • Gość: stonoga Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.netcafe.waw.pl 27.01.05, 15:53
        super, tyle ze tez na to wpadłam
        napisałam mu raz że mam wszysykie syfy świata lecz nie dal wiary :)
        pozostaje cichutko zapomnieć, czas leczy rany i usypia furie :)
        • gomory Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? 28.01.05, 00:50
          Takie wyznania to sie robi przez telefon ze lzami w oczach i smiechem w sobie.
          To juz lepiej moglas przepychac wersje z ciaza ;).
    • Gość: Max Wyjdz za niego za maz. nt IP: *.dyn.optonline.net 27.01.05, 22:22
      • smok_sielski Re: Wyjdz za niego za maz. nt 28.01.05, 10:17
        > Wyjdz za niego za maz

To by było zbyt okrutne!!

smok
    • Gość: Krisyo Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:59
      sama jesteś sobie winna, chcesz sie mścić za własną naiwnoiść albo za to że był
      z tobą szczery? Żałosne
      • Gość: blue Re: jak zemścić się na tym podłym wieprzu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 17:08
        < Kto mieczem wojuje
        < ten od miecza ginie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka