IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:36
Jak abielizne nosicie,panowie drodzy?
Obserwuj wątek
    • Gość: andrug Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:38
      Ja lubie takie obcisle bokserki.
      A moze i niech panie napisza,jak bielizne u mezczyzn preferuja?
    • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:25
      abieliznę noszę np. pod prysznicem
      • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:29
        A po co? Masz tam kamery zainstalowane i sie wstydzisz? :)
        Ja u panow lubie przylegajace bokserki
        pzdr
        • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:40
          A wiesz co to jest "alfa privativum"?
          Napisałem A-bieliznę
          • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:42
            myslamal ze zamiast abielizme mialo byc a bielizne :)
            A co jest???
            • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:45
              To jest a przeczące, jak w wyrazie anormalny, lub aspołeczny...
              • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:49
                ciekawe :)
                A masz jakies preferencje codzienne?
                • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:51
                  Słownikowe, czy bieliźniarskie?
                  • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:53
                    chodzilo mi o bielizniarskie, ale slownikowe, czemu nie!
                    • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:59
                      Jeżeli chodzi o słownik, to stawiam zawsze przecinki, piszę wieliką literą, dbam o logikę, spójność i styl wypowiedzi, oraz nie używam wulgaryzmów.
                      To na początek...
                      Jeżeli chodzi o bieliznę, to to, jaką noszę okazuje się nie wcześniej niż po
                      zdjęciu spodni, a to i tak już wtedy nikogo nie obchodzi, więc w sumie po co
                      robić z tego temat na forum..?
                      • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:02
                        chyba z ciekawosci, co lubia inni :)
                        Lubie osoby, ktore maja takie podejscie do jezyka. Sam niestety mam problemy z
                        przecinkami:(, nie mowiac juz o partykule by.
                        • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:06
                          Z tym, ja również mam problem, ale trzeba wiedzieć jak sobie szybko poradzić...

Gość portalu: sarina napisał(a):
                          Sam niestety ...

dziwny nick jak na faceta...?
                          • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:07
                            Mialo byc sama.
                            • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:11
                              Widzialam kilka Twoich wpisow. Lubisz byc ironicznie złośliwy? A co do kultury,
                              ja rownież czasem uwage zwracam,ale duza czesc ma gdzies kulture :(
                              pzdr
                              • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:16
                                Dawniej starałem się być mądry, pomocny, współczujący itd, ale ludzie mają
                                w kółko te same "problemy", więc pozostałem przy sprowadzaniu ich na ziemię...
                                Zresztą jest tu parę osób, które "nie są lepsze" i z tymi świetnie się
                                dogaduję (oraz świetnie się dogaduje) ;-))))))))))
                            • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:11
                              Uffff...
                              Już myslałem, że jakiś pokręcony ktoś, nagabuje mnie o moje gatki...
                              ale jak już napisałem: o ile nie zamierzam tańczyć w klubie go-go
                              (a nie zamierzam), to większą wagę przykładam do reszty odzienia...

a co ty nosisz?
                              • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:14
                                To bardzo róznie.Najbardziej lubie koronkowe szorty, takie w ktorych pupa
                                swietnie sie prezentuje. Nie lubie wysokich majtek, jesli wiesz co mam na mysli.
                                • Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:19
                                  Oj swietnie, świetnie...
                                  Jakkolwiek jakaż by bielizna nie była, choćby najseksowniejsza, to
                                  jeśli ciągle taka sama, to się w końcu nudzi...
                                  • Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:20
                                    Zgadza sie.
    • Gość: ja Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 06:31
      Ja lubię nosić rajstopy damskie pod spodnie takie 40-60 DEN.
    • Gość: peeete Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:40
      Witka!Ja lubie slipy, za to nie przepadam za luznymi bokserkami, bo mi penis
      lata :)
      • Gość: darek Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:35
        a ja lubie luzne bokserki
      • Gość: daisy1984 Bielizna IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 27.01.05, 21:53
        Mój chłopak nosi luźne bokserki i według mnie jest to bielizna bardziej sexowna
        od slipów czy stringów gdzie faceci pokazują swoją owłosioną du..!
    • smok_sielski Re: Bielizna 28.01.05, 10:00
      Czystą

smok
      • Gość: leatte Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:44
        Boxerki są męskie i dlatego sexowne.
        Ja uwielbiam mojego faceta w boxerkach. Nie ma jak fajny męski tyłeczek w
        luźnych boxerkach.
        A co do "latania penisa":) no to chyba to jest właśnie główną przyczyną tej
        sexowności:)))
        Pozdroovka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka