Gość: Stef IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:36 Jak abielizne nosicie,panowie drodzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrug Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 01:38 Ja lubie takie obcisle bokserki. A moze i niech panie napisza,jak bielizne u mezczyzn preferuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:25 abieliznę noszę np. pod prysznicem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:29 A po co? Masz tam kamery zainstalowane i sie wstydzisz? :) Ja u panow lubie przylegajace bokserki pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:40 A wiesz co to jest "alfa privativum"? Napisałem A-bieliznę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:42 myslamal ze zamiast abielizme mialo byc a bielizne :) A co jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:45 To jest a przeczące, jak w wyrazie anormalny, lub aspołeczny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:49 ciekawe :) A masz jakies preferencje codzienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:51 Słownikowe, czy bieliźniarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 02:53 chodzilo mi o bielizniarskie, ale slownikowe, czemu nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 02:59 Jeżeli chodzi o słownik, to stawiam zawsze przecinki, piszę wieliką literą, dbam o logikę, spójność i styl wypowiedzi, oraz nie używam wulgaryzmów. To na początek... Jeżeli chodzi o bieliznę, to to, jaką noszę okazuje się nie wcześniej niż po zdjęciu spodni, a to i tak już wtedy nikogo nie obchodzi, więc w sumie po co robić z tego temat na forum..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:02 chyba z ciekawosci, co lubia inni :) Lubie osoby, ktore maja takie podejscie do jezyka. Sam niestety mam problemy z przecinkami:(, nie mowiac juz o partykule by. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:06 Z tym, ja również mam problem, ale trzeba wiedzieć jak sobie szybko poradzić... Gość portalu: sarina napisał(a): Sam niestety ... dziwny nick jak na faceta...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:07 Mialo byc sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:11 Widzialam kilka Twoich wpisow. Lubisz byc ironicznie złośliwy? A co do kultury, ja rownież czasem uwage zwracam,ale duza czesc ma gdzies kulture :( pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:16 Dawniej starałem się być mądry, pomocny, współczujący itd, ale ludzie mają w kółko te same "problemy", więc pozostałem przy sprowadzaniu ich na ziemię... Zresztą jest tu parę osób, które "nie są lepsze" i z tymi świetnie się dogaduję (oraz świetnie się dogaduje) ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:11 Uffff... Już myslałem, że jakiś pokręcony ktoś, nagabuje mnie o moje gatki... ale jak już napisałem: o ile nie zamierzam tańczyć w klubie go-go (a nie zamierzam), to większą wagę przykładam do reszty odzienia... a co ty nosisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:14 To bardzo róznie.Najbardziej lubie koronkowe szorty, takie w ktorych pupa swietnie sie prezentuje. Nie lubie wysokich majtek, jesli wiesz co mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JohnMalkovitch Re: Bielizna IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 03:19 Oj swietnie, świetnie... Jakkolwiek jakaż by bielizna nie była, choćby najseksowniejsza, to jeśli ciągle taka sama, to się w końcu nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarina Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 03:20 Zgadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 06:31 Ja lubię nosić rajstopy damskie pod spodnie takie 40-60 DEN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peeete Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:40 Witka!Ja lubie slipy, za to nie przepadam za luznymi bokserkami, bo mi penis lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:35 a ja lubie luzne bokserki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy1984 Bielizna IP: *.babilon.ds.pw.edu.pl 27.01.05, 21:53 Mój chłopak nosi luźne bokserki i według mnie jest to bielizna bardziej sexowna od slipów czy stringów gdzie faceci pokazują swoją owłosioną du..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leatte Re: Bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:44 Boxerki są męskie i dlatego sexowne. Ja uwielbiam mojego faceta w boxerkach. Nie ma jak fajny męski tyłeczek w luźnych boxerkach. A co do "latania penisa":) no to chyba to jest właśnie główną przyczyną tej sexowności:))) Pozdroovka Odpowiedz Link Zgłoś