Gość: Xmen Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.idg.com.pl 22.02.05, 16:30 Tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: 80.244.140.* 22.02.05, 17:16 Według mnie, to "to coś" w kobietach jest sprawą indywidualną. Np. ja ostatnoi przez trzy dni leczyłem się po przypadkowym spotkaniu pewnej dziewczyny, a koledzy nie musieli :) . Widziałem ją gdzieś moze z 2 minuty, a przez 3 dni nie dawała mi ona spokoju. Bo miała w sobie to coś. A tak ogólnie, to uważam że "to coś" mają kobiety zarówno proste i eleganckie. Mają w sobie jakąś tajemniczość, której ciężko się oprzeć. Ale ta elegancja musi być koniecznie połączona z prostotą. Bo znam parę kobiet, które mimo tego że są eleganckie, to jednak nie mają tego czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotko21 Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 22.02.05, 17:43 co to jest to coś?.....hm.....czar,urok, wdziek odrobina tajemniczosci i błysk w oku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Veda Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.chello.pl 22.02.05, 20:22 Pozdrawiam wszystkich :P, Kobiety mają to "coś" i to niemal wszystkie, to co naprawde nas mężczyzn w nich pociąga toto jakie one są. Ich zachowanie, styl ubierania się oraz wygląd. Oczywista sprawa jest tez ich słodki i miły usmiech który dodaje skrzydeł naszym sercom. Wiadome: nie bedziesz chciał dziewczyny/kobiety która nie umie się ładnie ubrać i zachować (choć nie wiem czemu nie którzy mają taki gust, no cuż "kto co lubi"), Kobieta która potrafi sie smiać jest czymś wspaniałym :). Więc Chłopaki, Faceci, Mężczyźni...bierzmy je wszystkie bo Kobieta to wspaniała istota (nie rzecz, one nie są przedmiotami) którą trzeba kochać. A w/g mnie najlepsze są drobne, szczupłe, z pieknymi oczami i usmiechem, dziewczyny którymi mozna sie opiekować, troszczyć, tęsknić, i pocieszać zawsze i o kazdej porze :). I najważniejsze: ONA MUSI BYĆ TAKA ZEBY NIE DAŁO SIE JEJ "Zszufladkować"! To własnie jest to "coś" co mają w sobie najpiekniejsze i najwspanialsze kobiety takie jak np. Moja Kuzynka Gosia którą pozdrawiam i moje znajome PS. jakby co to mam 15lat wiec wyluzujcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cartoon Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 20:55 Dwie sprawy :) Primo: Może i ten dowcip jest stary...ale ma w sobie "to coś" fajny, podoba mi sie :) Secundo: Proponuje troszkę zmienić temat :> porozmawiajmy o mężczyznach którzy mają "to coś" i na czym "to coś" polega. Dobrze byłoby u siebie taką cechę wypracować... :) bo ja mam dziwne wrazenia że "to coś" to chyba zgubiłem gdzieś w przedszkolu" :D:D Bo mnie jakoś dziewczyny unikają ... a nie można o mnie powiedzieć zebym myślał tylko o seksie (czasami robie przerwy na myślenie o jedzeniu) :) Czułości też raczej mi nie brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza17 Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 00:22 Wydaje mi sie ze mężczyżni owszem mają to coś. Ale ja Ci nie mogę pomoć każdy mężczyzna ma coś w sobie innego. Dlatego wszyscy jesteście wyjątkowi. Wiesz jstem tu pierwszy raz w ogóle na takich forum nie rozmawiam często na tym. Ale podoba mi sie. Własnie miałam małą sprzeczkę z chłopakiem i forum pomogło mi parę rzeczy zrozumieć. W sumie często mi się to zdarza że się kłócimy ale tak to już jest z nami. Jednak zawsze przez wzajemną rozmowę dojedziemy do jakiegoś kompromisu Moim zdaniem "on ma to coś" i umnie to we mnie dostrzeć to jest chyba najważniejsze. Jeśli zauważysz że ty też to masz, zobaczysz inni też to zauważą. I odwrotnie też to działa. Trzaba nauczyć się to zauważać w przeciwnym wypadku samo nie przyjdzie. To tak jak z moja sprzeczką jesli obydwoje nie zauwazymy ze to bez sensu to niegdy nie przestaniemy sie klocic. Może to bezsensu to co ja mowię ale tak sądze. Wiem kupe życia jeszcze przede mna może i się moja poglądy zmienią, zobaczymy narazie tym się kieruję i będe sie kierować! Ja "mam to coś" i w to wierze. Ty też zacznij;) a zobaczysz efekty!pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latka/jescze:) Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.chello.pl 24.02.05, 11:01 chlopcy..faceci...heh.Ile my o nich myslimy,a oni o nas.to "coś" to wiele rzeczy,ktore tworza jedna zgrabna calosc.Nasz wyglad jest istotny,aby przyciagnac faceta.Jestesmy rozne,a dla kazdego "dobra"jest troche inna.Jednak kazda z nas powinna dbac o siebie.To w kwestii wygladu.Facetow musimy chciec zrozumiec,ale tez pomoc im zroumiec nas.Wtedy sie nie beda bac,beda mogli pozartowac:)mowmy im o wielu rzeczach!a niech czuja sie wyjatkowi!!!co nam to szkodzi!?:Pniech beda kumplem,kochankiem,tausiem...usmiechajmy sie i placzmy.Ale z tego co zauwazylam w swoim zyciu<dziewczyna moze sie powyglupiac,przeklnac,rtoche stracic glowe,ale musi bycKLASA i FASON>to moje zdanie:)pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
aniaikara Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 22.02.05, 21:05 Jestem z moim facetem półtora roku i wydaje mi sie, że wpadłam mu w oko właśnie dzięki temu ,że mam w sobie to COŚ.Wydaje mi się że każda znas ma w sobie jakiś dar, czar , urok który działa na innych.Trudno jest zdefiniować czym to COŚ jest,ale mam rade dla wszystkich kobiet:NIE SZUKAJMY TEGO NA SIŁĘ W SOBIE, BO ODKRYC TO COŚ W NAS UMIEJĄ JEDYNIE FACECI.Żyjmy tak jak chcemy,kochajmy tak jak umiemy, a na pewno odnajdziemy szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:37 Uwazam ze"aniaikara" ma racje.Jest dokladnie tak jak napisala.Kazdy mezczyzna dostrzeze co innego w jednej kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
annamarzanna Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 22.02.05, 22:45 TO MI SIĘ BARDZO PODOBA I MAM NADZIEJĘ ŻE ŻYCIA MI STARCZY NA SZUKANIE TEGO FACETA OCZYWIŚCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzoza Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.dami.pl 22.02.05, 22:30 to coś to nic innego jak pewność siebie i samoakceptacja. Ciągłe narzekanie na siebie i wynajdywanie nowych wad nie działa szczególnie podniecająco. Trzeba lubić siebie, a inni polubią ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Też tak myślę IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 22.02.05, 22:39 Nigdy nie myslalam ze kobiety maja poprotu to cos.. ale ostatnio sie to zmienilo.. do tej pory uwazalam ze poprostu ladne kobiety podobaja sie facetom.. czyli te ktore maja ladne zgrabne nogiposkladki.. i wszystko lezy na swoim miejscu.. ale.. jednak rzeczywiasxcie tak nie jest.. i przekonalam sie o tym na moim wlasnym przykladzie.. co przwda uswiadomila mi to dopiero kolezanka.. ale.. ona chyba ma racje.. ona jest modelka.. wysoka szczupla zgrabna.. sliczna.. ja.. niska.. co prawda nie naleze do brzydul ale nie sadze ze jestem piekna a jedna to za mna lataja faceci a ona.. raz w zyciu stworzyla zwuazek.. i to nieudany.. twierdzi ze ja mam to COS w sobie.. i chyba ma racje.. bo dlaczegho mam takie powodzenie u mezczyzn?? Moze sie myle ale.. sami sie nad tym zastanowcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re:A tak naprawdę to chodzi o wygląd mała zgrabna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 22:56 tak owszem jestem gruba i powiem wam jedno tak naprawdę (a coś o tym wiem bo nie zawsze byłam tłustą świnką)chodzi o wygląd a konkretniej o sylwetkę te małe zgrabne szczuplutkie to są te kobiety które mają to coś no pod warunkiem oczywiście żę mają jeszcze trochę przebojowości o co nie trudno przy dobrej powierzchowności.A te wszystkie bzdety o wnetrzu nie mają nic wspólnego z rzeczywistościa,bo jestem duszą towarzystwa mam bardzo dużo przyjaciół facetów którzy nie są ze mną bo nie pociągam ich fizycznie z powodu kilkunastu kilo za dużo tu i ówdzie.A więc jeśli chcecie mieć to coś to wystarczy wybrać się do kosmetyczki na solarium na zakupy i zrzucić parę kilo,ale ja tego nie mam zamieru robić bo nie chcę być kochana tylko za wygląd dobrze się czuje w swoim ciele i mam gdzieś to że jestem sama w wieku 20 lat,bo moje towarzystwo jest najlepszą rzeczą jaka mi się mogła przydarzyć.Powodzenia więc życzę dziewczyny w lansowaniu swojego fizis,może wtedy uda wam się znależć męża takiego kochanego jak ten z anegdoty Odpowiedz Link Zgłoś
annamarzanna Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 22.02.05, 22:40 Moja suka miała to coś Przy niej odpadały wszystkie samice a była brzydka mała ruda a nawet w podeszłym wieku miała duże powodzenie . Tylko ze ja też nie wiem co to jest A NAPEWNO TO JEST i też tego nie mam a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorta Re: Naukowo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:35 Przperowazono kiedyś badania (można o nich szerzej przeczytac w "Człowiek istota społeczna" pod redakcją Aronsona) na temat tego, które kobiety są bardziej pożądane. Badacze wysuneli hipotez, że najbardziej preferowane są kobiety selektywnie trudne do zdobycia(tzn. takie które są łatwe do zdobycia dla konkretnego mężczyzny, a trudne dla wszystkich innych mężczyzn). Takie kobiety wybierane są częściej niż kobiety ogólnie trudne do zdobycia oraz kobiety łatwe. Hipoteza potwierdziła się. A ja całkowiecie się z tym zgadzam :) chociaż to troszke zbacza z tematu ;) ale jest ciekawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 23.02.05, 12:11 Gość portalu: ? napisał(a): > Zawsze uwazalam ze to jest tak ze dla danej osoby ta druga ma to cos a dla > innej nie i ze jest to sprawa indywidualna > jednak coraz czesciej przekonuje sie ze sa kobiety ktore to 'cos' jednak maja > i podobaja sie wielu facetom > ja chyba niestety do nich nie naleze > tylko co to jest????? ja podobno jestem taka kobieta.Mowie podobno ,bo zauwzaja to inni. Ja nie robie nic innego ,tylko sie usmiecham i jestem mila. Moze tez nie robie wrazenia ,ze ;lece;na faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 12:55 Z "tym czyms" czasami jest wielki problem. Ja dla przykladu podobno owo "cos" mam, ale gdy spojrze na jakiegos mezczyzne ten z zaklopotania spuszcza glowe lub sie rumeni (zarumieniony facet! nie ma nic zabawniejszego :-) ). i tym sposobem malo ktory Pan potrafi ze mna "normalnie" pogadac. niektorzy mezczyzni boja sie do mnie zwyczajnie zblizyc. od swoich dotychczasowych partnerow dowiadywalam sie, ze podobno boja sie takich kobiet jak ja. ze nie sprostaja ich wymaganiom, potrzeba. oczywisice to bzdura, bo moje wymagania w niczym nie roznia sie od potrzeb tych zwyczajnych kobiet. i tak zle, i tak niedobrze. jedynym rozwiazaniem jest chyba spotkac ta swoja druga polowe. tylko, ze ja na to mam chyba mniejsze szanse, bo marzy mi sie niesmialy, acz uroczy mezczyzna, o podobnych zainteresowaniach. gdy takiego spotkam pewnie odwroci sie na piecie i odejdzie, uznajac, ze go oniesmielam i zle sie z tym czuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 23.02.05, 13:05 Gość portalu: Anka napisał(a): > Z "tym czyms" czasami jest wielki problem. Ja dla przykladu podobno owo "cos" > mam, ale gdy spojrze na jakiegos mezczyzne ten z zaklopotania spuszcza glowe > lub sie rumeni (zarumieniony facet! nie ma nic zabawniejszego :-) ). i tym > sposobem malo ktory Pan potrafi ze mna "normalnie" pogadac. niektorzy mezczyzni > > boja sie do mnie zwyczajnie zblizyc. od swoich dotychczasowych partnerow > dowiadywalam sie, ze podobno boja sie takich kobiet jak ja. ze nie sprostaja > ich wymaganiom, potrzeba. oczywisice to bzdura, bo moje wymagania w niczym nie > roznia sie od potrzeb tych zwyczajnych kobiet. > i tak zle, i tak niedobrze. > jedynym rozwiazaniem jest chyba spotkac ta swoja druga polowe. tylko, ze ja na > to mam chyba mniejsze szanse, bo marzy mi sie niesmialy, acz uroczy mezczyzna, > o podobnych zainteresowaniach. gdy takiego spotkam pewnie odwroci sie na piecie > > i odejdzie, uznajac, ze go oniesmielam i zle sie z tym czuje :-))) to chyba nie o takie cos chodzi jak w Twoim przypadku. co zabawnego jest w obserwowaniu cudzego oniesmielenia. Niestety takie kobiety jak Ty niezadko piekne.Nie moga znalezc partnera. A co z dodaniem odwagi takiemu niesmialemu mezczyznie? A z takowych sa najlepsi kandydaci na mezow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 13:11 kila? zuzyta prezerwatywa? robaki? krzywe nogi? zgrabione plecy? pieprzyk? jedna piers? sztyczna szczeke? uplawy i nadzerke razem? balagan w torebce? histerie? kolczyk w nosie? kolczyk w wardze sromu? zlamany obcas? oczko w ponczosze w zygzakowate wzorki? mini? dekold? nieswiezy oddech? zakrecone na maXXL zesy? jesli nie to, to co? bo juz nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-ciekawska Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' 23.02.05, 13:14 Gość portalu: braun napisał(a): > kila? zuzyta prezerwatywa? robaki? krzywe nogi? zgrabione plecy? pieprzyk? jedn > a piers? sztyczna szczeke? uplawy i nadzerke razem? balagan w torebce? histerie > ? kolczyk w nosie? kolczyk w wardze sromu? zlamany obcas? oczko w ponczosze w z > ygzakowate wzorki? mini? dekold? nieswiezy oddech? zakrecone na maXXL zesy? > > jesli nie to, to co? bo juz nie wiem... wrastajace paznokcie ....to jest to!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 13:21 thx alicjo - juz zaczalem sie niepokoic... ze ze mna cos nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_wiedzminka jak zniechęcić do siebie faceta??? 24.02.05, 11:15 i tu masz niestety dużo racji - kolega powiedział mi to samo, że właśnie ten "normalny" facet nie podejdzie bo będzie się po prostu bał, że go spławię :| za to tych odważniejszych cwaniaczków cholernie ciężko się pozbyć :| I tu pytanie do Panów - jak najłatwiej zniechęcić faceta ???? /jak zadałam to pytanie mojemu to dużo się nie dowiedziałam, a on tylko się zestresował przy okazji tym pytaniem/ licze więc na was:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik kobitek Każda ma to cóś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:05 Bo: Każda potwora posiada otwora!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-_jacki Re: Każda ma to cóś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:01 moja zona ma to coś, sam nie wiem co dokładnie, ale lecą na nią wszyscy - od 20-latków do struszków. I jak tu z taką żyć spokojnie :)) Jest chodzącą prowokacją seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braun Re: Każda ma to cóś.. IP: 212.160.138.* 23.02.05, 20:30 wspolczuje koledze, bo pewnie wchodzi drzwiami garazowymi... - zeby nie polamac rogow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-_jacki Re: Każda ma to cóś.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:40 Gość portalu: braun napisał(a): > wspolczuje koledze, bo pewnie wchodzi drzwiami garazowymi... - zeby nie polamac > rogow... No nie wiem jak jest , mówi ze mnie kocha, a ja jej wierzę.Aaa poza tym, czego oczy nie widza to sercu nie żal. Rogi mam stępione i starte, więc mieszczę sie w drzwiach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLICHE Re: KOBIETY KTORE MAJA TO ''COŚ'' IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.02.05, 11:29 to coś to feromony, których mam chyba nadmiar, tylko czemu nie dzialają wybiórczo :-? Odpowiedz Link Zgłoś