Dodaj do ulubionych

pytanie do Facetów o ....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:18
Niby żartem, ok moze i zartem od swojegoukochanego uslyszlam słowa "niezła z
ciebie lodziara".
Zrobilo się mi bardzo nieprzyjemnie i źle.poczulam sie obrazona.
On twierdzi że było to zartem/ poczęsci wynikło to z rozmowy ze taki tekst
poleciał gdyz zaczelam chyba gadać ze ja to jestem niedoswiadczona w seksie/.
Moje pytanie
Obserwuj wątek
    • Gość: qwe Re: pytanie do Facetów o .... IP: 204.52.187.* 21.02.05, 14:24
      Może po prostu niezła z ciebie lodziara...?
    • gomory Re: pytanie do Facetów o .... 21.02.05, 14:36
      Owszem, a bywalo i dosadniej ;). Ale nie ma to zadnego zwiazku z brakiem
      szacunku. Skoro Ciebie to dotyka to powiedz mu ze Ciebie obraza, i sobie tego
      nie zyczysz. Granice dosadnosci jezykowych, pewne zabawy, intymne kontakty sa
      Wasza prywatnoscia. Budujecie je sobie sami, i nie ma potrzeby konfrontowania
      ich z innymi parami. W koncu jesli czujesz sie obrazona, to nie zmieni Twojego
      nastawienia fakt, ze sa osoby ktore moglyby uznac takie slowa za swoisty
      komplement ;).
      • Gość: Kasieńka Re: pytanie do Facetów o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 14:37
        gomory dzięki.
        ja nie mam duzego doswiadczenia z Facetami więc sama nie wiedzialam czy sie
        slusznie obrazam...
        a gadamy rozne zboczone rzeczy w łozku to fakt
        • wadera3 Re: pytanie do Facetów o .... 21.02.05, 14:43
          Gomory ma rację,jeśli to tylko do Ciebie i w "pozytywnym" wydźwięku-to duży
          komplement ;)))))
          • Gość: Kasieńka Re: pytanie do Facetów o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:20
            rany ale mi ulzylo.heheh.
    • Gość: pytajnik Re: pytanie do Facetów o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:28
      A naprawde jestes taka niezła??? Czy tylko szukasz poklasku???
    • Gość: drak Re: pytanie do Facetów o .... IP: 5.5R6D* / *.pg.com 21.02.05, 15:29
      Nie martw się, po ślubie będzie jeszcze delikatniej np.
      niezła rura , niezłe ciacho itp. Widocznie teraz tak się komunikuja ze sobą
      kochajace się pary.
    • pingwi Re: pytanie do Facetów o .... 21.02.05, 15:54
      Wprawdzie pytanie było do facetów,
      ale ja Ci powiem,
      że ucieszyłabym się, gdyby mój tak do mnie powiedział.
    • parszywy !! !! !! !! !! 21.02.05, 21:53
      ,,ja nie mam duzego doswiadczenia z Facetami więc sama nie wiedzialam czy sie
      slusznie obrazam... ''

i planujesz slub ...
    • migotkaus Re: pytanie do Facetów o .... 22.02.05, 00:42
      ło tam masz problem... Ja też jestem lodziara, a mój facet jest lizusem i już...
    • tony82 Re: pytanie do Facetów o .... 22.02.05, 17:29
      a ile macie lat? Po 12?
      • Gość: Kasieńka Re: pytanie do Facetów o .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 08:20
        mam 26 lat.On 28.
        nie mam doświadczenia z Facetami-taknapisalam-co to ma wspólnego z tym ze ślub
        planujemy co? Po prostu nie spalam wczesniej z dziesiątkami facetów i tyle!
        • gomory Re: pytanie do Facetów o .... 23.02.05, 09:56
          Pewnie Tony to zazdrosnik i tyle ;).
          • tony82 Re: pytanie do Facetów o .... 23.02.05, 10:44
            Nie, Tony nie rozumie czemu ktoś zadaje sobie tyle trudu i robi problem z
            tekstu "ale z ciebie lodziara", a tym bardziej ze swego niedoświadczenia.
            Niech się dziewczyna cieszy. Będzie miała mnustwo czasu, chęci i zapału, żeby
            to nadrobić:)
            Poza tym to jemu powinna powiedzieć, że trochę przekombinował:P
            • mysterious Re: pytanie do Facetów o .... 23.02.05, 11:51
              według mnie Tony to sprawiasz jej przykrość tymi tekstami , kobiety takie juz
              są a przykrość każde slowo może jej sprawic albo dac do zastanowienia i każdy
              człowiek ma do tego prawo więc jak nie masz zamiaru jej powiedziec nic miłego
              ani pomoc w roziązaniu problemu to nic nie pisz a przy okazji Gemory ma rację
              według mnie i mądrze bardzo napisal zebys sama rozwiązala ten problem bo opinie
              innych ci nic nie dadzą , po prostu z nim porozmawiaj i powiedz co o tym myslisz
    • uechtatch pewnie, ze tak - w zartach n/txt 23.02.05, 13:11
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka