Dodaj do ulubionych

dlaczego jej nie mam?

IP: 212.122.214.* 02.03.05, 21:52
ciekawy jestem dlaczego niemam dziewczyny mam 17 lat wedlug niektorych jestem
uwazany jako sredni jedna kolezanka mi pwoiedziala ze jak bym schudl to bym
byl zajefajjny koles i jakos nie moge znalezc dziewczyny co mi jakas w oczko
wpadnie to albo zajeta albo ceni sie wyzej ja niewiem wy tez tak kiedys
mieliscie? cos na styl DOŁA ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dalia Re: dlaczego jej nie mam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:00
      Nie martw się będziesz miec. A co to znaczy
      >albo ceni sie wyzej
      Tzn jak ? Jest za bardzo zadufana?
    • pewien_student Re: dlaczego jej nie mam? 02.03.05, 23:11
      ehhh... mlode, to ploche... :P
      • Gość: prawie nie student Re: dlaczego jej nie mam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 23:44
        taki truizm...nie szukaj, sama sie znajdzie...

pewien_student napisał:

> ehhh... mlode, to ploche... :P
        prawde rzekliście :)
        • pewien_student Re: dlaczego jej nie mam? 03.03.05, 10:49
          dziekuje za uznanie mojego truizmu, a i takim samym uznaniem sie odwdzieczam :D
    • gomory Re: dlaczego jej nie mam? 03.03.05, 02:02
      Tez mialem cos na styl dola, i nie moglem znalezc dziewczyny. Ale pozniej to
      sie zmienia, wiec sie az tak bardzo tym nie zamartwiaj. To kobiety beda mialy
      trudniej bo jest ich wiecej :>.
      • beate1 Re: dlaczego jej nie mam? 03.03.05, 02:16
        nie chodzi o ilość tylko o jakość ;)
      • Gość: P. Re: dlaczego jej nie mam? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:56
        kobiet jest wiecej w przedziale wiekowym powyzej 50 roku. Wiaze sie to z tym,
        iz mezczyzni umieraja wczesniej bo ogolenie zyja krocej. W przedziale wiekowym
        do 40 roku jest wiecej facetow tak wiec jednak to wy sie musicie martwic no
        chyba,ze interesuja Cie babki po 50.
        Autorowi postu radze schudnac (podobno troche za pulchny jestes) i byc milym
        • gomory Re: dlaczego jej nie mam? 03.03.05, 10:47
          > W przedziale wiekowym do 40 roku jest wiecej facetow

Wg spisu ludnosci sprzed bodajze 5 lat w miescie w ktorym mieszkam jest wiecej
          kobiet w zasadzie w kazdym przedziale wiekowym. Wiem ze np. w Warszawie takze
          kobiet jest wiecej, i to w wieku do 30 lat (podaje to za Newsweek albo Wprost -
          nie pamietam w ktorej to przeczytalem). W skali kraju sa to jednak ponoc liczby
          mniej wiecej rowne. Tzn. osob mlodych jest mniej wiecej po rowno, bez jakiejs
          zdecydowanej przewagi ktorejs z plci.
          Ale pamietam ze cos ok. 28 lat temu byl spory wyz demograficzny dziewczynek.
          Chyba wszystkie nie powymieraly do tej pory ;).
          • pewien_student Re: dlaczego jej nie mam? 03.03.05, 10:51
            no widzisz mlody - jeszcze nie jestesmy na spalonej pozycji... :)

kolejny truizm mi do glowy przyszedl - kazda potwora... znacie nie? :P
        • Gość: yvona73pol Re: dlaczego jej nie mam? IP: *.rivrw7.nsw.optusnet.com.au 03.03.05, 11:34
          lomatko, ogolone zyja krocej?? faceci, zapuszczajcie brody!!!!! ;))))
          a kobiety? ;)))))))
          • coolaga1 Zadbaj o siebie 03.03.05, 11:48
            Przede wszystkim zadbaj o siebie, niestety nikt na pierwszy rzut oka nie
            potrafi ocenic twojego charakteru, to jednak wyglad zewnerzny ma znaczenie
            podczas pierwszego kontaktu. Moze rzeczysicie warto zrzcuic kilka zbednych
            kilogramow, wybrac sie do fryzjera...a wtedy tylko czekac na efekty.
    • Gość: zenon gajowniczek Re: dlaczego jej nie mam? IP: 80.53.160.* 03.03.05, 19:23
      Ja tez nie mam i mam dużo wiecej lat od ciebie i mie wpadam w depresje z tego
      powodu głowa do góry!!!
      • Gość: mlody Re: dlaczego jej nie mam? IP: 212.122.214.* 03.03.05, 21:47
        dobra fajnie ze ktos sie tym w ogole zainteresowal a takie pytanie jak mam
        zrucic pare kg to znaczy ile? mam 190 cm wzrostu to mniej wiecej jaka waga
        powinna byc ja aktualnie waze rowniutko 100 kg w pasie mam 94 cm hmm? ile tu
        zgubic? wlosy mam jak zawsze krociutkie.
        • gomory Re: dlaczego jej nie mam? 04.03.05, 09:44
          Uwazaj, by nie popasc w myslenie: jak zrzuce 5 kg, w pasie 10 cm, to na moj
          widok wszystkim laskom majtki same beda spadac na podloge ;).
          Nie mozna powiedziec ile powinienes zrzucic. Te kwestie wygladu mozna ocenic
          tylko wzrokowo. Sa osoby ktore maja np. BMI w gornych granicach normy, ale
          pechowo dla nich tluszcz im sie zbiera np. na szyi. I na pierwszy rzut oka
          zawsze wygladaja pucolowato ;). Rozne sa typy budowy, trudno wymagac by
          szczypior wygladal jak atleta. Chcac wygladac estetyczniej nie chodzi tylko o
          matematyczne wymiary. Wazny jest tez np. ubior, fryzura, to co masz do
          powiedzenia. No wiesz, w wersji grunge masz male szanse u skejtowy ;).
          Chcac zrzucic kg, musisz zmienic nawyki zywieniowe plus cwiczenia aerobowe.
          Robienie np. samych spiec miesni brzucha spowoduje, ze bedziesz mial
          otluszczony brzuch, z niewidocznymi miesniami pod spodem. Zajrzyj na stosowne
          forum to Ci chetnie pomoga :).
        • Gość: zenon gajowniczek Re: dlaczego jej nie mam? IP: 80.53.160.* 04.03.05, 17:34
          Ale ja nie pisałem o wadze tylko o latach a dla mnie to jest różnica
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka