Dodaj do ulubionych

spojrzenia :)

10.03.05, 15:54
Kobieta czesto czuje badz wrecz przylapuje w tramwaju itd wzrok faceta. Ten
wzrok jest czesty, czasem z ukrycia spoglada facet. Czeka jakby na sygnal...
(?). Jak to rozumiec. Powiedzmy, ze kobieta jest niesmiala, udaje obojetna
ale tak naprawde facet moze facet jej odpowiada wygladam (choc dla niej sam
wyglad jest drugorzedny). Panowie wypowiedzcie sie czemu facet obserwuje
kobiete, rzuca mile spojrzenia, jak ona ma to odebrac??? tylko prosze
powaznie mi tu wyjasnic!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: taki jeden Re: spojrzenia :) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 16:06
      daje Ci znać,że da się poderwać.Dzisiaj wszystko się przewróciło i to Kobiety
      najczęściej są stroną aktywną( choć patrząc wstecz- upuszczenie
      chusteczki, "zapomniana" rękawiczka).Jeżeli masz chęć na bliższe poznanie to
      użyj któregoś z dawnych sprawdzonych sposobów, zadziała niezawodnie.Pomimo
      upływu lat niektóre "chwyty" są nadal aktualne i co ważniejsze- skuteczne.
      życzę owocnych łowów i satysfakcji ze "zwierzyny"
      • ciekawa-zycia Re: spojrzenia :) 10.03.05, 16:42
        Hmmm dobrze Ci tak pisac. Wiesz ja nastolatka juz dawno nie jestem, wiec glupio
        mi bardzo byc pierwsza aktywna. To nie jest jedyny raz, wiele mam takich i
        zastanawia mnie o czym to swiadczy. Moze masz racje ze teraz Panow trzeba
        podrywac nie wiem ale inne mam doswiadczenie. Choc teraz wiele mnie dziwi:)))
        pzdr.
        • Gość: taki jeden Re: spojrzenia :) IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 10.03.05, 16:48
          bądź szczera z sobą- chcesz czy nie? Jeżeli chcesz to jestem dziwnie spokojny o
          Ciebie- poradzisz sobie na pewno.Z krótkiego opisu wynika,że jesteś bardzo
          atrakcyjna, tym bardziej Ty musisz Go osmielić, chłopy tak naprawdę ( przykro
          to przyznać bo sam jestem chłopem) dupy, a im bardziej atrakcyjna Kobieta ,tym
          mniej się angażują bo nie chce się im uwierzyć,że taka fajna może być wolna i
          do tego jeszcze chętna-przynajmniej do flirtu, spróbuj a zobaczysz- życzę
          powodzenia
          • ciekawa-zycia Re: spojrzenia :) 10.03.05, 17:10
            Dzieki:)) sprobuje choc to proste nie jest:((
            No ale do odwaznych swiat nalezy. Bede wiec robic oczka:)) i mrugac rzesami:))

Pzdr.
    • gomory Re: spojrzenia :) 10.03.05, 20:08
      Po prostu patrzy na cos milego dla oka, i tyle. Jak ogladasz zachod slonca nad
      morzem, albo wschod w gorach, to nie jest dla Ciebie przyjemne napawanie sie
      takim widokiem? Tylko ze ani slonce, ani morze, nie moze ani sie wypiac ani
      ustawic lepszym profilem. Wiec chyba sama rozumiesz jaka masz przewage nad
      dzika natura ;).
    • tony82 Re: spojrzenia :) 10.03.05, 22:26
      Wybierz sobie:
      1. fajna babeczka
      2. miła buźka
      3. niezły cyc
      4. ptak ją osrał
      5. łatwa ofiara napadu kieszonkowca
      ....

Skąd możemy na forum wiedzieć, co sobie myśli facet w mpk na Twój widok?
      • lolka44 Re: spojrzenia :) 10.03.05, 22:53
        buahaha. dobre...
        Wybieram nr.4!!!!
        • ciekawa-zycia Re: spojrzenia :) 11.03.05, 09:06
          lolka44 napisała:

> buahaha. dobre...
          > Wybieram nr.4!!!!
          • lolka44 Re:nr 4 11.03.05, 10:14
            Ja bym się chyba pod ziemię zapadła. Facet się patrzy, ja myślę : hmm chyba mu
            się podobam. Aż tu nagle okazuje się niestety, że ma miejsce opcja nr. 4
            Ale dół.
            • ciekawa-zycia Re:nr 4 11.03.05, 10:36
              lolka44 napisała:

> Ja bym się chyba pod ziemię zapadła. Facet się patrzy, ja myślę : hmm chyba
              mu
              > się podobam. Aż tu nagle okazuje się niestety, że ma miejsce opcja nr. 4
              > Ale dół.
              bzdury......
              • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 11:24
                ze względu na obostrzenia na forum zostałem zmuszony do zmiany loginu, w
                poprzednim "wcieleniu" byłem taki jeden- podzielisz się z Nami
                efektami "mrugania" i podchodów?
                • yvona73pol Re:nr 4 11.03.05, 11:51
                  osiolek, cos krecisz, taki jeden byl tu w tym samym czasie co i ty... tzn. na
                  forum ;) i to od dawna ;)))
                  • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 13:00
                    przepraszam, wczoraj była wojna Diabła tasmańskiego z Pascalem i dzisiaj chcąc
                    włączyć się do dyskusji należało się zalogować, nie chciało mnie przyjąć jako -
                    taki jeden- wszedłem jako osiołek 13, a poza tym masz rację, pojawiał się tu na
                    forum inny egzemplarz taki jeden, ale Go nie widzę od jakiegoś czasu. Pozdrawiam
                    • yvona73pol Re:nr 4 11.03.05, 13:02
                      ano, i wszystko jasne ;))
                      podoba mi sie to "Wojna Diabla Tasmanskiego z Pascalem" trzeba zapamietac date,
                      bo to przejdzie do historii, ;)))
                      • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 13:05
                        mam nieco inne odczucia, wojna ma sens jak prowadzi do czegoś,ale poziom .......
                        a poza tym, jaki sens ma kopanie się z koniem?
                        • yvona73pol Re:nr 4 11.03.05, 13:10
                          zartowalam ;))))
                          • ciekawa-zycia :)) 11.03.05, 13:57
                            yvona73pol napisała:

> zartowalam ;))))

Milego weekendu
                            • osiolek13 Re: :)) 11.03.05, 15:58
                              powodzenia, na rzęsy fajnie wpływa spacer na nich po parapecie ;-))) baw się
                              dobrze
                        • tony82 Re:nr 4 11.03.05, 16:08
                          Szczególnie, gdy się nie jest koniem:]
                          • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 16:11
                            masz coś do koni? ;-)))
                            • tony82 Re:nr 4 11.03.05, 16:13
                              A co jest dziś trendy? Mieć, czy nie mieć coś do nich?:P
                              • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 16:18
                                a dlaczego mam być trendy? "Wali" mnie to co inni o mnie myślą, ja osobiście
                                lubię konie ale mnie nie stać na utrzymanie takiego zwierzaka no i nie mam
                                gdzie. Na balkon bydlę nie wlezie, a "parking" dla koni jest trochę drogi.
                                :-))))))))
                                • tony82 Re:nr 4 11.03.05, 16:20
                                  Na balkon po schodach wejdzie, ale potem nie zejdzie:)))
                                  Pytam się z przekory:P
                                  Fajno, że popierasz hasło: Walić mode!!! :D

pozdrawiam:)
                                  • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 16:28
                                    dzięki za miłe słowa pozdrowienia :-)))))
                                  • gomory Re:nr 4 11.03.05, 16:29
                                    > Fajno, że popierasz hasło: Walić

Ostrzegam Was ze w ten sposob mozecie stracic watek. Konie zle sie kojarza ;).
                                    • morlok.rap Re:nr 4 11.03.05, 16:29
                                      to może zamiast konie piszmy wielbłądy? :)
                                      • osiolek13 Re:nr 4 11.03.05, 16:32
                                        albo zaryzykujmy narażenie się polonistom i piszmy QŃ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka