Gość: Iza IP: *.spedimex.pl 08.05.01, 14:35 Mój mężczyzna uważa, że seks z inną nie jest zdradą. A jaka jest Wasza definicja zdrady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xl Re: Męska definicja zdrady IP: *.bund.de 08.05.01, 15:17 milosc i wiernosc usytuowane sa powyzej pasa. *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comme olej go IP: *.chello.pl 09.05.01, 16:20 Gość portalu: Iza napisał(a): > Mój mężczyzna uważa, że seks z inną nie jest zdradą. > A jaka jest Wasza definicja zdrady? olej go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza do comme IP: *.pai.net.pl 09.05.01, 19:36 Wiesz, to jest tak: jestem za karą śmierci, ale nie potrafiłabym nikogo zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scyzoryk Re: do comme IP: 131.211.208.* 09.05.01, 20:00 a ja zabilem 2 a za kara smierci nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Męska definicja zdrady IP: *.*.*.* 09.05.01, 22:22 Jeśli twój mężczyzna uważa że to nie jest zdrada to jestem bardzo ciekawa co by zrobił jakbyś ty poszła z innym facetem do łóżka. On nie jest ciebie wart. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Męska definicja zdrady-Do Izy IP: *.etob1.on.wave.home.com 11.05.01, 19:05 To sa wlasnie faceci.To co w takim razie jest zdrada wg. niego ?Zostaw go bo on cie zdradza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Do Ali i do mężczyzn IP: *.pai.net.pl 12.05.01, 15:02 Mojemu mężczyźnie chodzi o seks pozbawiony uczuć (czyt. czyste zaspokajanie potrzeb fizjologicznych). Uważa, że zdrada zaczyna się w momencie, kiedy mężczyzna zakocha się w innej. Ciekawa jestem czy inni mężczyźni również tak to widzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Do Ali i do mężczyzn IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 12.05.01, 15:57 Inni faceci uważaja że pójście z kims do łóżka to doskonały przykład zdrady a tój chłopak to kutas więc zlej go :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ali i do mężczyzn IP: 10.3.1.* / *.acn.pl 12.05.01, 20:39 zapytaj go co bedzie jak bedzie sie czul kiedy ty sobie " skoczysz w bok" tak tylko dla sexu ( cytujac jego slowa) sprawdz jego reakcje moge sie zalozyc ze 1 wkurzy sie bo on moze a Ty nie bo juz bedziesz k... 2 powie ze oki ze taki uklad mu odpowiada on na lewo a ty na prawo - zastanow sie czy zalezy Ci na takim zwiazku i 3 zacznie myslec po ludzku ze takie zachowanie Cie rani ... wtedy daj mu szanse i porozmawiaj o swoich uczuciach, obawach i rozumowaniu roznych definicji Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
olive dżentelmen - do Izy 13.05.01, 15:35 cześć, uważaj na tego dżentelmena, bo zacznie jedynie "załatwiać" te potrzeby z Tobą. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś