Gość: Iza IP: *.spedimex.pl 09.05.01, 10:48 Czy przeżyliście kiedyś nieziemski orgazm? Jak lubicie być pieszczeni? Czy to prawda, że macie tylko jedną strefę erogenną? Co Was podnieca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek Re: Stuprocentowa kochanka IP: *.ub.hu-berlin.de 09.05.01, 11:11 przez internet to tak glupio wyjasniac. wpadnij do mnie, to sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mars Re: Stuprocentowa kochanka - do Izy IP: 195.136.25.* 09.05.01, 11:57 No właśnie. O takich rzeczach trudno się mówi i pisze. Ale chyba wiesz co faceci najbardziej lubią w łóżku. A propos - lubisz lody na patyku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Stuprocentowa kochanka - do Izy IP: 212.160.65.* 09.05.01, 12:28 Nie wiem czego sie tak wstydzicie czy to wstyd pisac o pieszczotach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Stuprocentowa kochanka - do Izy IP: 212.191.70.* 09.05.01, 16:36 Wola lody bez patyka. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Do ex-ped, obecnie Gucio 09.05.01, 16:46 A ten Gucio to od tej dzieciecej serii "Gucio i Cezar"? Gratuluje zmiany imienia, brzmi duzo lagodniej niz grozny "ped" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Do Mary IP: 212.191.70.* 09.05.01, 16:59 A jednak ciagle za mna podazasz ! Przyznaj sie wreszcie ze Cie fascynuje moja osobowosc. Nawet wiekowo mi odpowiadasz. Gdybys chociaz troche zmadrzala , to kto wie , moze bym jeszcze i powrocil ?. A co do upodoban mezczyzn , to lubia podgladac kobiety bez majtek i bez wlosow . A takiej przyjemnosci Mary nigdy nie chciala mi zrobic , niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Do Gucio 09.05.01, 17:13 I znow swintuszysz, fizyku (zeby uzyc chocby jednego w twych wielu nickow). I tak w godzinach pracy, a co na to twoi przelozeni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Do Mary IP: 212.191.70.* 09.05.01, 17:29 Juz jestem po godzinach pracy. Ale lubisz sluchac tego swintuszenia ? A co robi twoj nowy maz , ze tez pozwala Ci na czytanie takich sprosnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_z_danii Gucio 09.05.01, 17:35 To zmien przynajmniej numer komputera, bo pracodawcy lubia sprawdzac, co sie dzieje tez i po godzinach pracy. Reszty nie komentuje, bo - jak zwykle- beznadzieja z twej strony. Swoja droga widac, zes w swiecie niebywaly - to bys dopiero prawdziwe swintuszenie zobaczyl. Koniec dyskusji, Guciu- hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Do Mary IP: 212.191.70.* 09.05.01, 17:41 W mojej sieci pracuje ponad 200 komputerow . Skoro to nie swintuszenie to o co Ci chodzi ? Istotnie jestem w swiecie nie bywaly . Czyzbys byla zdolna do pokazania znacznie wiecej . ? Tego bym sie po Tobie nigdy nie spodziewal ! To zaczyna byc intrygujace! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek --MARY-LECZ SIE --ale nie tu na forum, bo jestes nudna!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 10.05.01, 09:41 mary_z_danii napisał(a): > A ten Gucio to od tej dzieciecej serii "Gucio i Cezar"? > Gratuluje zmiany imienia, brzmi duzo lagodniej niz grozny "ped" ;) Czy ta baba juz kompletnie zwariowala! Czego ona tu chce? Kto ja tu prosil? I to ona pisze o terapeutycznej roli forum w odniesieniu do peda? Zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Stuprocentowa kochanka IP: *.pai.net.pl 09.05.01, 19:19 Zapomniałeś podać adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza do Wojtka IP: 213.25.190.* 10.05.01, 21:57 ja wciąż czekam na ten adres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza do Wojtka cd. IP: *.pai.net.pl 12.05.01, 15:07 Od razu wiedziałam, że blefowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: Stuprocentowa kochanka IP: *.proxy.aol.com 10.05.01, 16:13 za ten nieziemski orgazm to powinnien odpowiadac partner i to on powinnien wiedziec ze go partnerka przezyla . jesli potrafi znalesc strefe odpowiadajace za szalenstwa partnerki i ......... pozdrawiam tych ktorzy ciagle szukaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ErGo Re: Stuprocentowa kochanka - odpowiedz IP: *.budynek.wroc.pl 15.05.01, 15:28 Gość portalu: Iza napisał(a): > Czy przeżyliście kiedyś nieziemski orgazm? Jak lubicie być pieszczeni? Czy to > prawda, że macie tylko jedną strefę erogenną? Co Was podnieca? 1. NIeziemski orgazm - hmmm czyli sex w samolocie albo gdzies w kosmosie... niestety nie mialem okazji:) a baardzo bym chcial na przyklad na ksiezycu :> 8 razy lzej :> 2. Ulubione pieszczoty... to kazde ktore sa niewymuszone i sprawiaja rowniez partnerce przyjemnosc dawania. 3. Tak to prawda mezczyzna ma jedna strefe erogenna... cale cialo a przede wszystkim mozg :> kobieta zreszta tak samo. 4. Niemal wszystko moze byc podniecajace, a jednoczesnie moze sie okazac ze nic nie jest w tanie nas ruszyc... to zalezy od "widzimisie" "Szefa" ;> rzadziej nasze wlasne. Odpowiedz Link Zgłoś