Gość: homo IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.06.02, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scandic Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 12:26 nie wiem co trzyma tam jeszcze Izraelitów! Ja bym sobie podarował taką Ziemię Obiecaną. Każde Państwo by ich przyjęło z ich kasą. Hm, może trzyma ich tam religia, a ci najbardziej religijni, to zarazem najbogatsi? Palestyńczycy tymczasem wołają dwugłosem: radykalnym i tolerancyjnym: Śmierć Izraelowi! Niech żyje Izrael... (ale gdzie indziej)! Takie sobie spostrzeżenia p. Henia... Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! 19.06.02, 13:10 Czy uwazasz, ze Polska tez moglaby ich przyjac tylko dla kasy? Polecam artykul "Nigdy nie zaloze arafatki" chyba w Rzesczpospolitej. scandic napisał(a): > nie wiem co trzyma tam jeszcze Izraelitów! Ja bym sobie podarował taką Ziemię > Obiecaną. Każde Państwo by ich przyjęło z ich kasą. Hm, może trzyma ich tam > religia, a ci najbardziej religijni, to zarazem najbogatsi? Palestyńczycy > tymczasem wołają dwugłosem: radykalnym i tolerancyjnym: > Śmierć Izraelowi! > Niech żyje Izrael... (ale gdzie indziej)! > > Takie sobie spostrzeżenia p. Henia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: WOLNOŚĆ DLA PALESTYNY!!! IP: 5.2.1R1D* / 198.208.26.* 20.06.02, 07:34 proponuje , jedz do Izraela i na znak protestu dokonaj samospalenia Odpowiedz Link Zgłoś