kjojik 28.04.05, 12:34 odwieczne pytanie, wy co o tym sądzicie, ale mi sie wzięło no ale trudno krotkie uzasadnienie - z sensem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
red_one Re: biust czy mózg 28.04.05, 12:43 ja mam i to i to. a moze chodzi ci o to, co mysle o mozgu, a co o biuscie? ;o) czy mozna stosowac to zamiennie? uzywc obu na raz? jak ci juz ktos wytknal na innym watku.. moze zacznij od przemyslenia jak logicznie formulowac pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: biust czy mózg 28.04.05, 13:02 ja sadze,ze zarowno jedno jak i drugie potrzebne w zyciu jest:) Faceci sa rozni, kazdy ma swoj gust i nim sie kieruje w wyborze dziewczyny/ partnerki/ zony itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: biust czy mózg 28.04.05, 13:20 Z ewolucyjnego punktu widzenia słuszne jest, aby mózg znajdował się w czaszce, a nie w biuście, bo biust jako bardziej miękki jest bardziej podatny na uszkodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 28.04.05, 14:06 hahahaa.. mysle, ze udalo ci sie dac autorce "krotkie uzasadnienie - z sensem" zalezy tylko na co to przyjmnie: biust czy rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 28.04.05, 14:07 musze sprostowac: na biust czy mozg? bo to tez dwie inne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: biust czy mózg 28.04.05, 19:44 Nalezy osiagnac rozsadny kompromis miedzy jakoscia biustu i mozgu (podkreslam: jakosc a nie wielkosc)... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: biust czy mózg 28.04.05, 20:27 Stosunek liczebny 2:1 na korzyść piersi, rozumiem nie podlega dyskusji? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: biust czy mózg 29.04.05, 01:06 W sensie: dwie piersi na jeden mozg? Jak najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 29.04.05, 08:09 alez prosze koniecznie przy proporcjach wiasc pod uwage wielkosc obu ( trzech?) omawianych zagadnien. moga calkiem inne wyniki wyjsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: biust czy mózg 29.04.05, 12:03 Biust , a potem ewentualnie mózg. Nie ma znaczenia mózg jeżeli najpierw nie zwróce uwagi na biust. Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 29.04.05, 12:08 ping.. a mozg w jaki sposob ogladasz? trepanacja? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: biust czy mózg 29.04.05, 14:07 Sa mniej inwazyjne metody niz kraniotomia (chyba to mialas na mysli?)... Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 29.04.05, 22:56 convoyer.. whatever.. czy przez dziurke czy szczeline. cos taki czepliwy? trepanacja - med. operacja stosowana w chirurgii czaszki, kości długich i stomatologii, polegająca na otwarciu, wywierceniu otworu w kościach dla dotarcia do określonych części wewnętrznych, np. półkul mózgowych, korony zęba.. kraniotomia (gr. kraníon ‘czaszka’ + tomé ‘cięcie’) med. zabieg przecięcia czaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: biust czy mózg 01.05.05, 19:33 Relaks, bejbe :) wiem co to jest trepanacja i kraniotomia, mialem na mysli ze mozesz obejrzec mozg kandydata przy pomocy TK albo NMR-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
pierogiwodne Re: biust czy mózg 01.05.05, 19:39 U kobiet to jedno i to samo :-) -- Forum Bez Sensu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29145 Odpowiedz Link Zgłoś
red_one Re: biust czy mózg 02.05.05, 09:23 wez i relaks jak ty mi tu jakies slowa specjalistyczne w twarz rzucasz. po slownikach latam, coby dyskusje na poziomie poprowadzic w tym wysoce inteligentnym temacie. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ping.tasmanski Re: biust czy mózg 05.05.05, 22:40 fakt popełniłem bład. Dokonalem interpretacji pytnia i mózg zastąpiłem sobie umysłem. Bez tej zmiany to odpowiedz brzmi biust. Mózg mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: biust czy mózg 06.05.05, 11:25 Ja nie mam zdania. Wciąż czekam na premierę filmu 'piękny biust'. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek_z_grodziska Re: biust czy mózg 01.05.05, 19:45 Ja to lubiem te z duzymi cycami, na jednym cycu se mozna glowe polorzyc a drugim narmalnie przykryc, luksus job twoju mac... Odpowiedz Link Zgłoś
kjojik Sorry 03.05.05, 09:29 Zakładając swoje wątki liczyłam na inteligentne i rzeczowe odpowiedzi. Niestety znowu sie przeliczyłam i niestety nie nie byłam zaskoczona, tym ze facet w gronie meskim, chce sie pokazac co tp on nie jest, zwłaszcza jesli nie musi przy tym pokazywac twarzy. nie wazne czy bytanie brzmi :biust czy mózg?", czy tez "kobieta inteligentna, wymagająca, ty tez nadskakujaca trzpiotka" Prawdy sie nie dowiem, bo mogła by naruszyś wasze "ego" Wiec nie nie bede zadawała pytania dlaczego faceci nie potrafia byc soba w kazdej sytuacji, bo i tak to nie ma sensu. przeciez to pewie chodzi o to wasze "ego" - głupota, kto to wymyślił ?? EGO Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Sorry 03.05.05, 09:44 > Wiec nie nie bede zadawała pytania dlaczego faceci nie potrafia byc soba w > kazdej sytuacji, bo i tak to nie ma sensu. Swietnie :). Moim zdaniem czegos sie nauczylas, i powstrzymalas kolejna fale kpin. Moze jednak dasz sie przekonac do tego by inaczej formulowac pytania? To tak jak z jedzeniem. Mozna zjesc obiad w restauracji, uzywajac sztuccow, ale mozna zjesc rekoma kaszanke pod plotem. W obu wypadkach nasyci sie glod, i nawet moze smakowac. Tylko oprawa inna ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Sorry 03.05.05, 10:00 Równie dobrze można się spytać, czy masz problemy ze sformułowaniem pytania. Wymagając od innych, wymagaj od sibie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kjojik Re: Sorry 07.05.05, 19:07 oj chłopcy, problem w tym ze najpierw zadałam w sposób obisowy i dikladnie o co mi chodzi, ale okazało sie to za trudne, wiec postanowiłam sformuowac to bardzo prosto, ale jak widac nadal nie kumacie wiec kum kum odkumkam papa Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek_z_grodziska Re: Sorry 07.05.05, 21:36 Bo my som tyko gupie chlopy z wioski, i my nie kumali o co sie roshodzi, ale Ty taki miastowy kjujik pewnie nam zara wytlomaczysz jak tej krowie na miedzy, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek_z_grodziska Re: Sorry 07.05.05, 21:38 Acha, te, no... ego to ja mam spore, choczesz obadac? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Sorry 08.05.05, 21:12 Jak mozna oczekiwac inteligentnej odpowiedzi na debilne pytanie? To tak jakbym ja zapytal, czy kobiety u faceta wolą "penis czy portfel?" smok Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: biust czy mózg 03.05.05, 13:04 hahahaha biust, trza czym obłozyć mózg, by nie eksplodował ;DDDDDDDDDddd ps. pytanie z serii, a ja wole dziure w moście ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś