janina14 30.04.05, 23:02 Od 3 dni ma chandrę.Czy Wy tez tak macie i co Wam wtedy pomaga ??? Tylko szczerze , wypowiedzcie sie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mabiwy Re: Mój mąż ma chandrę..... 30.04.05, 23:17 miewam, choć na tak długą nie mogę sobie pozwolić pomaga? wysiłek fizyczny lub wypad, albo niezapowiedziane odwiedziny przyjaciół /przyjaciół nie, znajomych/ Odpowiedz Link Zgłoś
janina14 Re: Mój mąż ma chandrę..... 30.04.05, 23:25 Dzieki--za szybka odpowiedż.Najgorsze jest to ze nie potrafi zwerbalizować- przyczyny tej chandry...Niedawno awansował, w domu sie układa itd. Ma 46 lat. Moze to kryzys wieku sredniego ? Jak mu pomóc? Bylismy dzis na długim spacerze, próbowałam z niego wycisnąć przyczyne tej chandry, ale nic z tego --mówi ze sam nie wie, że jest zmeczony itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: Mój mąż ma chandrę..... 30.04.05, 23:36 i najpewniej mówi Ci prawdę, to taka przyczyna bez przyczyny. Coś siedzi w środku i gniecie. Ja mówię wtedy,że mnie nosi. I chciałbym coś robić i nie chciałbym nic. I chcę być sam i chcę do ludzi. Generalnie do wszystkiego ma się stosunek ambiwalentny. Ale też i w miarę łatwo z tego stanu wyjść. Cierpliwości,Ci życzę i tego ,aby to był jedyny powód jego dyskomfortu :) Odpowiedz Link Zgłoś
janina14 Re: Mój mąż ma chandrę..... 30.04.05, 23:58 Poczekam, nie będe mu mędzić, staram się byc bardziej czuła , Jutro zorganizuje jakąs rozrywkę. W koncu mu przejdzie. Ale ja tego stanu u niego nie lubię!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bruno69 Re: Mój mąż ma chandrę..... 01.05.05, 05:01 to ma jakas przyczyne: 1. kochanka zaszla w ciaze 2. za malo sexu 3. kochanka zaszla w ciaze i za malo sexu Ty wybierasz, Ty decydujesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś