miriamkqa 16.05.05, 22:28 czy mieliście stycznośc z osobami, które z własnej woli zdecydowały sie na celibat czy to w związku czy w wolnym stanie? Chodzi mi nie o celibat z pododek religijnych pytam sie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: celibat 16.05.05, 23:00 Tzn znam 2 takie dziewczyny. Szanuje je za to, że mają swoje wartości, zasady i się ich trzymają-ale ja bym tak raczej nie mogła...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaganowicz to sa sprawy osobiste 16.05.05, 23:10 i nie sadze aby biblia chciala aby rozmawiac tutaj o mlodych chlopcach. Odpowiedz Link Zgłoś
miriamkqa Re: celibat 16.05.05, 23:24 Mamba - czy sa to takie osoby, które gdyby miały możliwość, to z niej by nie skorzystały. Czy ich wartości sa związane z wiarą? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: celibat 16.05.05, 23:58 możliwości mają i miały cały czas.... alę sęk w tym że cięzko im kogoś znaleźć płci przeciwnej o takim samym podejściu... smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu-nr1 Re: celibat 17.05.05, 00:29 Taką jedną Panią poznałem całkiem niedawno. Twierdziła, że niby coś tam z facetami było, ale śmierdziało mi to nieautentycznością. Duży odchył religijny. Podczas randek nie dawała się dotknąć, o pocałunkach (nawet bez jęzora) mowy nie było. Poza tym inteligentna i bardzo atrakcyjna. No ale, wróżę jej marnie, bo żaden normalny facet nie będzie latami "zdobywał" takiego okazu. Nie chcesz, to nie i mówię do widzenia najdalej po 10 randce... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to Ty masz zdrowie, chlopie... 13.12.16, 17:37 zdzichu-nr1 napisał: to nie i mówię do widzenia najdalej po 10 randce... to Ty masz zdrowie, chlopie... - ja najdalej mowilem adie´u - po piatej (ascetycznej randce) ... Odpowiedz Link Zgłoś
miriamkqa Re: celibat 17.05.05, 00:55 hmmm...poszukuję taich osób do swojej pracy...czy mogłabym się z tobą mamba skontaktować??? Odpowiedz Link Zgłoś
megieraa Re: celibat 17.05.05, 12:18 mam koleznke 24 lat deklaruje ze dopiero po slubie wszytko co zwiazane z fizycznoscia bo sa wazniejsze sprawy dla mnie jej argumenty sa nie do zrozumienia ale to tylko ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
natalidian Re: celibat 12.12.16, 21:41 ja, nie ze względów religijnych, jestem abstynentką z wyboru, Odpowiedz Link Zgłoś
nocnymarek2 Re: celibat 13.12.16, 10:30 Doceniamy i podziwiamy. Ale autorka wątku już zrobiła doktorat z celibatu, a teraz pracuje nad habilitacją z puszczania się. Odpowiedz Link Zgłoś