Dodaj do ulubionych

Jutro otwarcie

15.03.05, 06:21
Zapraszam na ulice Fieldorfa, takiego syfu jeszcze nie widzieliscie. Bloto,
rozjezdzone trawniki i chodniki, ogrodzenie "dzwiekochlonne" z 2 milimetrowej
blachy! Od tygodnia nieczynne oswietlenie ulicy. Halas od 5 rano. Przewiduje
protesty mieszkancow i "podziekowanie" Krzakowskiemu.
Obserwuj wątek
    • kolowr czyżby carrefour? 17.03.05, 16:08
      heheheh, klasyka :)
      a motłoch wali drzwiami i oknami :D
      tyle, zę nei wzięli pod uwagę, ze już na wstępie są oszukani :D otwarcie miało
      być dużo wcześńiej, sklep był apełniony artykułami spożywczymi, któe się
      poterminowały (wazywa, mieso, garmazerka...) myślicie, zę oni to wszystko
      wyrzucili?????? do zamrażarki, umyć i znó na ladę :D

a za to konkurencja zywe słupy wystawiła - w kaflandzie cukier po tyle, banany
      po tyle... kwestia tylko taka, ze te słupy rozdawały ulotki nie idącym do
      sklepu, tylko tym co z niego wracali, a więc po sprawie ;)
      • swek1 Re: czyżby carrefour? 17.03.05, 21:34
        Mało powiedziane. Rano o 6,30 wychodziłem do pracy a pod sklepem kolejka. Może
        dawali za darmo? Parking za mały, ludzie na bocznych parkują ulicach, błoto,
        syf. Nie wiem czy widzieliście te zapadające się chodniki. Światła koło
        świateł, nie ma jak przejechać. Mogliby pieszym guziczki zamontować do świateł,
        kierowcy nie stali by rano jak idioci na czerwonym, gdy nie ma pieszych. Pełno
        samochodów na chodnikach, nie ma którędy przejść ani swoje auto pod domem
        zaparkować. Estetyka super. Sama blacha i jeszcze ludziom postawili kocioł pod
        oknami do 3 lub 4 pietra. Tylko pogratulować naszym władzom za burdel na
        osiedlu. A ludziska się cieszą, że żabojady market postawili i teraz tylko
        wyjdą z bramy i już są. Eh szkoda gadać….
        • sloggi Re: czyżby carrefour? 17.03.05, 21:44
          W którym to jest miejscu (jestem tylko sympatykiem Legnicy).
          • edgar_78 Re: czyżby carrefour? 17.03.05, 22:00
            ten nowy przybytek "kultury " jest koło ronda niepodległości w kierunku wyjazdu
            do wrocławia

tak na marginesie: ponieważ miałam okazję przyjżec się temu wielkiemu otwarciu
            ze strony pracownika (pracuję w sklepie na pasażu) zastanawia mnie jak można
            samego siebie karac i stac w dłuuuuugaśnych kolejkach kupując produkty dostępne
            normalnie w innych sklepach - pewnie po innych marketach można było wózeczkiem
            zaiwaniac

zwaliło się pół legnicy, smród, hałas, gorąco - a do tego rodzice z malutkimi
            dziecmi ubranymi w puchowe kurtki i czapki

czysty masochizm, bez komantarza

pozdrawiam
            • goska35 Re: czyżby carrefour? 17.03.05, 22:16
              W pełni popieram - masochizm ..
              Sama się mu dziś oddałam - i taka wypompowana już dawno ze sklepu nie wracałam -
              jestem pełna pogardy dla samej siebie :)
              • sloggi Re: czyżby carrefour? 17.03.05, 22:25
                Lokalizacyjnie przewaga Kerfiuta nad Oszołomem jest oczywista, czy zatem temu
                drugiemu "siadą" obroty - czas pokaże.
                • swek1 Re: czyżby carrefour? 18.03.05, 08:11
                  Wczoraj tez sie wybralem zobaczyc to cudo od srodka. Nie wiem czy widzieliscie
                  te piekne mandarynki:P. Pewnie malpy po nich biegaly. Nie wiem jak mozna taki
                  syf wystawic na sklep. Nie wiem jak Wy, ale ja juz sobie wyrobilem opinie na
                  temat tego sklepu. Tylko pasaz spelnia normy przyzwoitosci, reszta to... i ...
                  Pozdrawiam.
                • dethy Re: czyżby carrefour?niestety tak:( 19.03.05, 21:59
                  tylko lokalizacyjnie kerfiut ma przewage.Ja choc do oszoloma mam daleko,to bede
                  dalej tam jezdzic.Maja wiekszy wybor wszystkiego,a przynajmniej nie ma tam
                  tlokow i walacej na cala pare dennej muzyki.
              • dethy Re: czyżby carrefour? 19.03.05, 21:57
                goska35 napisała:

> W pełni popieram - masochizm ..
                > Sama się mu dziś oddałam - i taka wypompowana już dawno ze sklepu nie
                wracałam
                > -
                > jestem pełna pogardy dla samej siebie :)

tez bylam i stalam...Tylko dlatego,ze byl moj ulubiony ser capri.No moze nie
                tylko dlatego,ale kurczaka pieczonego,bananow,bulek po 9gr,pomidorow nie
                kupowalam.Skupilam sie na serach,bo almette byl tez w korzystnej cenie.No i
                ladne bluzeczki dla mojej corci byly.Wiecie kto przede mna i za mna stal w
                kolejce? Emeryci(tki) i troche matek z malymi dzieciaczkami w wozeczkach.Obled!
    • swek1 Re: Jutro otwarcie 18.03.05, 08:19
      "Zapraszam na ulice Fieldorfa, takiego syfu jeszcze nie widzieliscie. Bloto,
      rozjezdzone trawniki i chodniki, ogrodzenie "dzwiekochlonne" z 2 milimetrowej
      blachy! Od tygodnia nieczynne oswietlenie ulicy. Halas od 5 rano. Przewiduje
      protesty mieszkancow i "podziekowanie" Krzakowskiemu."

Widzialem i jest piekny widok. Jedno wielkie smietnisko, zsyp z placu budowy.
      Mieszkancy maja piekny widok. Nie wiem jak zza dnia alem tam juz chyba nic sie
      nie robi.Jezdnia zablocona, chodniki nie poukladane. Mam tylko nadzieje, ze
      zrobia z tym to co nalezy. Codziennie jade i widze. Nie zazdroszcze. Swoja
      droga mysle , ze nasz uwielbiany prezydent tedy nie przechodzi-lakierki w
      blotku ;)))
      Pozdrawiam.

• olus_stad Re: Jutro otwarcie 19.03.05, 15:13
        Oj Prezydent przechodzi przechodzi, bo mieszka niedaleko Carrefoura.
        Powiem tak: dajcie im troche czasu, spieszyli sie z budowa, zeby zdazyc przed swietami, i dobrze! To rozladuje troche tlok w innych supermarketach. Osobiscie planuje sie tam wybrac dopiero jak caly ten skok-po-otwarcio-marketowy minie, czyli pewnie gdzies w maju. Zreszta zobaczcie jak wygladaja nasze 'bielany', bardzo podobnie, ciagla budowa, wiec nie ma sie co dziwic, tylko sie cieszyc:)
        • swek1 Re: Jutro otwarcie 19.03.05, 20:00
          Słyszeliście może jakieś fajerwerki ok 19 pod tym sklepem?
          Pozdrawiam;)))
          • dethy Re:fajerwerki 19.03.05, 21:53
            nie tylko slyszalam,ale i widzialam-pedzace w niebo plemniczki:)
            Ladne widowisko,ale troche za krotkie :(
            Nie mow,ze Ty nie widziales??? Toz Ty blizej niz ja od kerfiuta.
            • ivek Dethy! 30.03.05, 12:05
              jesli nie ograniczaja mnie Twoje prawa autorskie to bym sobie przejal nazwe kerfiut

jak znam zycie galeria tam klasyka apteka, pralnia chem. i kiosk. ech nie
              doczekam sie reserved w Legnicy chyba...

aj.
              • konim691 Re: Dethy! 31.03.05, 10:34
                ivek napisał:

jak znam zycie galeria tam klasyka apteka, pralnia chem. i kiosk. ech nie
                > doczekam sie reserved w Legnicy chyba...

Reserved nie ma ale za to kolejny Reporter:D o CCC nie wspominajac;)pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka