Dodaj do ulubionych

Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę???

25.05.05, 12:38
Załóżmy, że podoba wam się pewna dziewczyna.Ale jest tak olśniewająco piękna,
że sądzicie, że i tak nie macie szans :(.Mimo wszystko ryzykujecie. Co zrobić
żeby ową dziewczynę zainteresować własną osobą tak żeby zwróciła na nas swoją
uwagę itd. Może są jakieś uniwersalne sposoby???
Obserwuj wątek
    • camel_3d Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:02
      umyj sie, zadbaj o siebie, popatrz w lustro. Jezeli stwierdzisz, ze jestes na
      tyle atrakcjyjny, ze ona na ciebie poleci to po prostu podejdz do niej i zapros
      ja na obiad, kolacjie..itp...
      • marmullo Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:29
        Z nagonką.Razem z przyjacielem wykombinowaliśmy niezły sposób.Upatrujemy
        cel,następnie na ulicy inscenizujemy scenkę.Kolega dość obcesowo i nachalnie
        zaczepia dziewczynę i wtedy pojawiam sie ja jako przypadkowy
        przechodzień,wybawiam ją z opresji,żeby się uspokoiła zapraszam do pobliskiej
        kawiarni i juz kontakt jest nawiązany.W związku z tym,że on może się tu jeszcze
        gdzies kręcić i łatwo nie odpuści bo na takiego wyglądał idę po samochód by
        odwieżć ją gdzie pragnie.I się rozwija.....
    • tony82 Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:33
      Jakoś nie słyszałem o nikim kto by sie dorobił fortuny na poradach jak zdobyć
      kobietę w sposób uniwersalny.
      • marmullo Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:44
        A cóż to jest sposób uniwersalny?Uniwersalnie można ziemniaki ugotować.
    • gixera Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:45
      musisz nosic sygnety i grube lancuchy, wtedy same beda cie podrywaly.
      • marmullo Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 13:49
        Czemu jesteś złośliwa?Chlop ma kłopot a ty Go jeszcze w biżuterią wpędzasz?
        Chcesz,żeby kompeksów się nałapał.Okaż trochę serca,coś podpowiedz.
    • yoma Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 14:53
      Szybko i sprawnie? Hmmm. Może przy pomocy podbieraka?
      • marmullo Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 15:21
        Widzę,że panna lubi być podrywaną długo i nieskutecznie.To zmienia postać..na
        posiedzieć.Tez lubię gdy panna odpór daje, będąc przychylną.
        • yoma Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 16:11
          Podrywanie na stojąco kompletnie bez sensu. :)
    • pancek82 Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 15:26
      Chcialem zaznaczyc ze nie mam zadnych klopotow.Chce tylko poznac opinie ludzi
      jak to robia.Czlowiek uczy sie cale zycie. Poza tym bardzo jestem ciekaw opinii
      kobiet???W jaki sposob one lubia byc uwodzone?? NIE MAM ZADNEGO KLOPOTU ;)
      • marmullo Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 15:28
        Winni się tłumaczą młodzieńcze,nie czyń tego.
      • never.ending.story Jest jeden dobry sposob. 25.05.05, 15:45
        Spostrzeglem kiedys olsniewajaco piekna dziewczyne, za ktora sie wszyscy
        ogladali. Nic nie wpadalo mi do glowy i wydawalo mi sie, ze kazdy sposob
        na blizsze poznanie bedzie flopem i dostane kosza.
        No to podszedlem i wywalilem wprost, ze chcialbym, by zostala moja zona.
        A ta... sie zgodzila. I jeszcze przypilnowala, zebym sie nie rozmyslil...

Metoda (ktora zalecali mi starsi koledzy - jako ostatecznosc) okazala sie
        wiec rzeczywiscie skuteczna - tylko ma te wade, ze jak widzisz , niekiedy
        da sie zastosowac tylko jeden raz...
      • gixera Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 16:43
        ja lubie tylko sytuacje, jak mnie podrywaja mezczyzni, ktorzy mi sie podobaja,
        pozostali mnie denerwuja. podsumowujac,musisz sie najpierw zorientowac czy
        obiekt jest toba zainteresowany, wyczytasz to ze spojrzenia, dopiero wtedy
        napieraj, sposob jest juz bez znaczenia.
    • vvedera1 Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 18:31
      fura skora i komora. Wypchany portfel i zloty lancuch na szyji. Splywajacy
      tetosteron to atrakcja dla kobiety.
    • mamba8 Re: Jak szybko i sprawnie poderwać dziewczynę??? 25.05.05, 20:48
      Długo i wytrwale i w taki sposób żeby odczuła, że nie bedzie kolejną zdobyczą.
      A ile różnych kobiet tyle różnych sposobów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka