Gość: Iza IP: *.pai.net.pl 21.05.01, 20:53 Podobno mężczyźni dorastają do roli ojców, gdy zostają ... dziadkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara Re: Najlepszy czas na ojcostwo 22.05.01, 11:29 Nie czybciej niz trzydziesteczka. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: 195.136.25.* 22.05.01, 12:29 sara napisał(a): > Nie czybciej niz trzydziesteczka. Pozdr. Mogę wiedzieć dlaczego? Czy dopiero w tym wieku mężczyzna staje się mężczyzną? Saro czy mogę wiedzieć ile razy widziałaś kwiaty na wiosnę? Odpowiedz Link Zgłoś
sara Re: Najlepszy czas na ojcostwo 22.05.01, 13:04 Gość portalu: rico napisał(a): >>sara napisał(a): >>Nie czybciej niz trzydziesteczka. Pozdr. > Mogę wiedzieć dlaczego? Czy dopiero w tym wieku mężczyzna staje się mężczyzną? Nie, mezczyzna staje sie duze wczesniej. W sensie biologicznym i w sensie dojrzalosci do zwiazku ( na ogol) Ale pragnienie posiadania dziecka i zdolnosc do stabilnego, cieplego ojcostwa przychodzi z tzw. czasem. Tak wynika z moich dosc bliskich obserwacji i spotkan trzeciego stopnia. > Saro czy mogę wiedzieć ile razy widziałaś kwiaty na wiosnę? O co chodzi? Czy ktos mnie wolal?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Najlepszy czas na ojcostwo 22.05.01, 12:38 Popieram- nie szybciej niz 30-ka. Ale nie ze wzgledu na niedojrzalosc. Chyba raczej ze wzgledu na stabilnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorland Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 22.05.01, 15:19 Gość portalu: Iza napisał(a): > Podobno mężczyźni dorastają do roli ojców, gdy zostają ... dziadkami. Coś w tym jest, niektóre przyczyny były tu już wymieniane. Dodałbym do tego postępujace zniewieścienie i niechęć do podejmowania trudnych decyzji - a decyzja o dziecku bez wątpienia do takich należy, kłaniam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: *.unregistered.formus.pl 23.05.01, 16:44 Ja mam 35, a mój syn 11 lat. A więc zostałem ojcem przed 30-ką. Wydaje mi się, że najlepszy okres to właśnie 24-35 lat. Wtedy ma się najlepszy kontakt z dzieckiem, choć teraz jak zdałem sobie sprawę z drzemiących we mnie uczuć i nauczyłem się szanować uczucia innych .... chciałbym mieć dziewczynkę. pozdro kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: 195.94.222.* 23.05.01, 17:00 Gość portalu: Iza napisał(a): > Podobno mężczyźni dorastają do roli ojców, gdy zostają ... dziadkami. Najlepszy czast to 28-35 pod warunkiem, ze spotkasz kobiete swego zycia, z ktora chcesz miec dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo do zizi IP: *.unregistered.formus.pl 23.05.01, 17:31 Do 35 lat czekasz na ideał, a później bierzesz co popadnie?!?!. Przecież przez te lata gust Ci się zmienia. kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: do zizi IP: 195.94.222.* 23.05.01, 17:46 Gość portalu: kolo napisał(a): > Do 35 lat czekasz na ideał, a później bierzesz co popadnie?!?!. Przecież przez > te lata > gust Ci się zmienia. > > kolo Nie rozumiem stwierdzenia bierzesz co popadnie... Gust sie zmienia - zauwazylem juz teraz. Mysle, ze oczekiwania rosna. Oczekuje dojrzalosci (wiekszej niz pewnie u mnie) i paru innych rzeczy. Zwiazalbys sie z kobieta i mial z nia dzieci nie bedac przekonanym, ze to jest to??? Ja tego nie zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: *.pagi.pl 23.05.01, 17:35 Z czy są mężczyźni, którzy do tego nigdy nie dojrzewają i w ogóle nie czują potrzeby posiadania dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: *.unregistered.formus.pl 23.05.01, 17:41 Są, np. bo nie będą wiedzieli kiedy przestać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolfram Re: Najlepszy czas na ojcostwo IP: 134.99.8.* 25.05.01, 18:06 najlepszy czas to miesiaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Do wolframa IP: *.unregistered.formus.pl 25.05.01, 18:14 Chodziło o to, że nie będą widzieli kiedy przestać ROBIĆ dzieci i narąbią ich 17 sztuk. Odpowiedz Link Zgłoś