Dodaj do ulubionych

28-letni PRAWICZEK

08.06.05, 19:18
Co myślicie o facecie który ma 28-lat i jest prawiczkiem. Wiem że On chciałby
już dawno posmakować seksu:). Relacje co do seksu w domu chyba są ok bo ma
młodszego o ok 2-3 lata brata który już się ożenił, i starszego o kilka lat
który już jest od bardzo dawna żonaty i ma już dziecko.
Obserwuj wątek
    • conveyor Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 19:28
      Nic nie mysle, na podstawie tych informacji ktore podalas trudno cokolwiek myslec.
      • kostek666 Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 21:16
        No i co ze jest prawiczkiem???Może miał wczesniej takie partnerki które zanim z
        nimi poszedł do łożka konczyły z nim znajomość?
        • gomory Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 21:31
          > Może miał wczesniej takie partnerki które zanim z nimi poszedł do łożka
          konczyły z nim znajomość?

To chyba jest jakis _jego_ problem, jesli nie moze zbudowac trwalego zwiazku,
          nieprawdaz?
    • gomory Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 21:30
      > Co myślicie o facecie który ma 28-lat i jest prawiczkiem

Troche dziwny, ma ewidentne problemy w kontaktach z kobietami.
      • nom73 Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 21:53
        gomory napisał:

> Troche dziwny, ma ewidentne problemy w kontaktach z kobietami.

A może jeszcze się nie zakochał a jest po prostu uczciwy. :-)
        Myślisz, że jakaś kobieta poszłaby z nim do łóżka jakby powiedział jej:
        - wiesz nie kocham cię ale mam ochotę na seks z tobą. :-)
        • kajetanb52 Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 16:38
          myślę że by poszla i to nie jedna :) za dużo XIX wiecznych romansów czytasz :D
          • nom73 Re: 28-letni PRAWICZEK 18.06.05, 21:27
            kajetanb52 napisał:

> myślę że by poszla i to nie jedna :) za dużo XIX wiecznych romansów czytasz :D

No to powiedz mi gdzie są takie kobiety, bo ja jakoś takich nie znam. ;-)
            A co do romansów to w ogóle nie czytam, szkoda czasu. :D
        • gomory Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 09:44
          > A może jeszcze się nie zakochał a jest po prostu uczciwy. :-)

Podejrzewam, ze nie jestes mezczyzna ;).
          Wiekszosc w "pewnym" wieku, ma spory problem by rozroznic milosc i pozadanie. W
          zasadzie to dla nas jedno i to samo. Jak widac udalo mu sie ominac te meandry,
          a teraz go powoli bierze. Oczywiscie jest mozliwosc ze np. religia mu
          zabraniala do tej pory. Jesli poczynic zalozenie(tylko zalozenie), ze do tej
          pory nie ukladalo mu sie z kobietami (to akurat prawda), i od tej pory nawet
          zacznie mu sie ukladac, to moze dojsc do etapu "ciekawosci" ktory wielu
          mezczyzn przerabia w wieku mlodzienczym. Jesli bedzie w udanym zwiazku, ktory
          pomoze mu radzic sobie w kontaktach z kobietami - to nad czym zacznie sie sila
          rzeczy zastanawiac zastanawiac ;)? Ale moze nie jest to typ ciekawski.
    • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 22:33
      Nie wszyscy faceci chcą to robić z byle kim i byle gdzie. Niektórzy czekają na
      tą właściwą kobietę. To się chwali. Zastanawia mnie jednak coś. Czy w
      przyszłości mając tylko doświadczenie z jedną kobietą, nie weźmie górę męski
      instynkt, co spowoduje, że pójdzie taki "w tany" i zostawi żonę i dzieci.
      • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 08.06.05, 22:43
        > Nie wszyscy faceci chcą to robić z byle kim i byle gdzie. Niektórzy czekają na
        > tą właściwą kobietę. To się chwali....

A podczas wspomnianego przez ciebie czekania na właściwą kobiete załatwiają te
        sprawy na własną ręke :)
        • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 14:34
          :))))) Wiesz to z autopsji?
          • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 14:49
            > :))))) Wiesz to z autopsji?
            no cuż .... :)
            • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 15:21
              To musi bardzo rozwijać mięśnie ramion, albo ramienia
              • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 21:39
                czyżby kraki byłi zatwardziałymi onanistami. A mówi sie że sterydy rozpieprzaja
                ptaszka
                • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 22:56
                  Ptaszka może tak, ale jako budujo klate ;)
                  • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 10:33
                    duża klata => mały ptaszek, w drugą strone tak nie ma :)
                    • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 12:07
                      I znowu wiesz to z autopsji? ;)
                      • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 13:37
                        nie z autopsji. wiem to bo się kiedyś zastanawiałem czy kupić sobie wiadro
                        sterydów i napakować sie jak ruski plecak. Informacje o efektach ubocznych
                        spowodowały że zrezygnowałem z tego pomyslu :)
                        • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 14:09
                          A może to jest kwestia proporcji. Jeśli facet jest duży znaczy się napakowany,
                          wypchany, to wtedy jego ptaszek (który nie rośnie dzięki sterydom) wydaje się
                          wróbelkiem. Dlatego rada dla wszystkich, którzy mają gołębia czy nawet orła:
                          nie stosować sterydów bo złudzenia optyczne działają i będzie że wasze ptactwo
                          się skurczyło.
                          • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 16:59
                            Z tego co czytałem o efektach ubocznych sterydów to raczej problem polega na
                            zachwianiu gospodarki hormonalnej. Normalnie pewien poziom hormonów powinien
                            wywołać odpowidnie efekty. Jeżeli sztucznie podniesiono poziom hormonów to
                            ogranizm się przyzwycaja do takiego podwyższonego poziomu i naturalne reakcje
                            nie wywolują spodziewanego efektu.
                            • modrooka Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 17:46
                              No cush, dzięki, że mi to wytłumaczyłeś bo bym dalej błądziła w nieświadomości.
                              • ping.tasmanski Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 19:56
                                nie ma za co :). Swoją drogą ironia losu z tym pakowaniem. Wcina facet sterydy
                                żeby miec lepsze rwania. Jak już się napakuje to może i rwania lepsze , ale co z
                                tego jak w decydującym momencie facet wymięka :)
    • 444a Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 00:08
      Bierz się za niego!
    • jenzykoznafca Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 01:32
      Myślę, że to oczywiście w niczym nie szkodzi, że jest prawiczkiem.
      Chociaż współczuję mu, że miał pecha i nie miał okazji przez te przynajmniej 10
      lat sobie poseksić. Młodość ma już na wykończeniu, jurności już nie na długo...
      ale oczywiście stokroć lepsze to niż zmuszanie się do niechcianego seksu np. z
      dziwką - z powodu kompleksów.
    • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 10:31
      myslałabym w takiej sytuacji bardziej o sobie niż o nim, a mianowicie ze chyba
      nie chciałoby mi się uczyć dorosłego faceta co się robi z siusiakiem i z innymi
      częściami ciała. Bardzo egoistyczne podejście, wiem...

ciekawa11 napisała:

> Co myślicie o facecie który ma 28-lat i jest prawiczkiem. Wiem że On chciałby
      > już dawno posmakować seksu:). Relacje co do seksu w domu chyba są ok bo ma
      > młodszego o ok 2-3 lata brata który już się ożenił, i starszego o kilka lat
      > który już jest od bardzo dawna żonaty i ma już dziecko.
      • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 12:56
        jsolt napisała:

> myslałabym w takiej sytuacji bardziej o sobie niż o nim, a mianowicie ze chyba
        > nie chciałoby mi się uczyć dorosłego faceta co się robi z siusiakiem i z innymi
        > częściami ciała. Bardzo egoistyczne podejście, wiem...

Masz marne pojęcie o tym, czego trzeba uczyć. Bez seksu mógł się uchować, ale
        bez wiedzy jak to robić
        • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 13:05
          yzek napisał:

> jsolt napisała:
          >
          > > myslałabym w takiej sytuacji bardziej o sobie niż o nim, a mianowicie ze
          > chyba
          > > nie chciałoby mi się uczyć dorosłego faceta co się robi z siusiakiem i z
          > innymi
          > > częściami ciała. Bardzo egoistyczne podejście, wiem...
          >
          > Masz marne pojęcie o tym, czego trzeba uczyć. Bez seksu mógł się uchować, ale
          > bez wiedzy jak to robić
          • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 13:12
            > Masz marne pojęcie o różnicy pomiędzy teorią a praktyką... na myśl przychodzi
            > mi tutaj tylko ostatnia reklama żywca : PRAWIE robi wielką różnicę - to tak,
            > jakby porównać 'dowiedzieć jak to się robi' a 'zrobić'...

Akurat we wdrażaniu do praktyki dwudziestoparolatków mam spore pojęcie :)

Naprawdę: większość podobnych obaw jest przesadzona, i jak poza
            "staropanieństwem" facet nie wykazuje żadnych innych odchyłów i odpowiada Ci
            (czy komuś tam hipotetycznie) pod wszystkimi względami, to byłby to doprawdy
            chyba grzech zaniechania, żeby mu odpuścić ;)

Y.
            • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 13:16
              > Akurat we wdrażaniu do praktyki dwudziestoparolatków mam spore pojęcie :)
              >
              > Naprawdę: większość podobnych obaw jest przesadzona, i jak poza
              > "staropanieństwem" facet nie wykazuje żadnych innych odchyłów i odpowiada Ci
              > (czy komuś tam hipotetycznie) pod wszystkimi względami, to byłby to doprawdy
              > chyba grzech zaniechania, żeby mu odpuścić ;)
              >
              > Y.

Akurat również miałam pewne doświadczenia, związane z wiekiem partnerów, i stąd
              moja opinia. To nawet nie tyle niebo i ziemia - różnica sięga nieba i piekła...
              • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 13:21
                jsolt napisała:

> Akurat również miałam pewne doświadczenia, związane z wiekiem partnerów, i stąd
                > moja opinia. To nawet nie tyle niebo i ziemia - różnica sięga nieba i piekła...

No cóż, tylko współczuć doświadczeń... albo wyboru partnerów. Nie znam rzecz
                jasna sytuacji, ale tli mi się podejrzenie, że mogło zabraknąć szczypty dobrej
                woli do smaczku :)

Pozdrawiam!

Y.
                • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 14:32
                  yzek napisał:

> jsolt napisała:
                  >
                  > > Akurat również miałam pewne doświadczenia, związane z wiekiem partnerów,
                  > i stąd
                  > > moja opinia. To nawet nie tyle niebo i ziemia - różnica sięga nieba i pie
                  > kła...
                  >
                  > No cóż, tylko współczuć doświadczeń... albo wyboru partnerów. Nie znam rzecz
                  > jasna sytuacji, ale tli mi się podejrzenie, że mogło zabraknąć szczypty dobrej
                  > woli do smaczku :)
                  >
                  > Pozdrawiam!
                  >
                  > Y.
                  Żadnych doświadczeń w życiu nie żałuję, i juz dawno temu wyszłam z założenia że
                  nie podoba mi się zabawa w domowe przedszkole, nie pasuje mi to - jednocześnie
                  rozumiem, że innym bardzo pasuje, i chwała bogu:)
                  • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 15:17
                    jsolt napisała:

> nie podoba mi się zabawa w domowe przedszkole, nie pasuje mi to - jednocześnie
                    > rozumiem, że innym bardzo pasuje, i chwała bogu:)

Nie rozumiem, o co ci chodzi z domowym przedszkolem...

R.
                    • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 16:02
                      yzek napisał:

> jsolt napisała:
                      >
                      > > nie podoba mi się zabawa w domowe przedszkole, nie pasuje mi to - jednocz
                      > eśnie
                      > > rozumiem, że innym bardzo pasuje, i chwała bogu:)
                      >
                      > Nie rozumiem, o co ci chodzi z domowym przedszkolem...
                      >
                      > R.
                      no to od początku - o pokazywanie chłopcu co się robi z siusiakiem...
                      • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 17:00
                        > no to od początku - o pokazywanie chłopcu co się robi z siusiakiem...

Ech, a to że dwudziestoparoletni już zwykle wie, co poza siusianiem się robi z
                        siusiakiem to wygodnie zmilczałaś, tak? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby
                        któremukolwiek z twoich partnerów w tym wieku potrzebna była instrukcja z
                        obrazkami :)

Y.
                        • jsolt Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 20:35
                          yzek napisał:

> > no to od początku - o pokazywanie chłopcu co się robi z siusiakiem...
                          >
                          > Ech, a to że dwudziestoparoletni już zwykle wie, co poza siusianiem się robi z
                          > siusiakiem to wygodnie zmilczałaś, tak? Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby
                          > któremukolwiek z twoich partnerów w tym wieku potrzebna była instrukcja z
                          > obrazkami :)
                          >
                          > Y.

o matko, ja się ustosunkowałam do pytania oryginalnego postu: co sądzę o 28-
                          letnim prawiczku?! Więc twierdzę, że nie wchodze w to bo on może i wie ale
                          raczej nie wie jak.
    • kuba_halford [...] 09.06.05, 14:53
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • markizza Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 15:35
      ciekawa11 napisała:

> Co myślicie o facecie który ma 28-lat i jest prawiczkiem.<
      mysle, ze nie jest w pelni sprawny fizycznie

>Wiem że On chciałby już dawno posmakować seksu:).<
      Skad to wiesz? Mozliwe, ze chce, ale chyba nie z Toba
      • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 17:01
        > > Co myślicie o facecie który ma 28-lat i jest prawiczkiem.<
        > mysle, ze nie jest w pelni sprawny fizycznie

Częściej się chyba zdarza jakiegoś rodzaju niesprawność psychiczna lub społeczna.

> >Wiem że On chciałby już dawno posmakować seksu:).<
        > Skad to wiesz? Mozliwe, ze chce, ale chyba nie z Toba

No właśnie: skąd? Bo jak się tak chwali, to może próbuje najgorszej chyba na
        świecie linii podrywu? :)

Y.
        • ciekawa11 Re: 28-letni PRAWICZEK 10.06.05, 08:37
          Wiem na pewno że chciałby ze mną tylko ja nie jestem pewna czy chcę z nim.
          Nie, nie chwali się tym. Kiedyś w chwili szczerości mi to powiedział
          • krzysiek.wa_wa i wszystko jasne 10.06.05, 13:07
            ciekawa11 napisała:
            > Wiem na pewno że chciałby ze mną tylko ja nie jestem pewna czy chcę z nim.

To wyobraź sobie, że na INNE TEŻ tak "działa"...

I dlatego jest prawiczkiem...

I długo jeszcze będzie...
    • artur_pm Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 19:22
      Byście się śmieli, gdybym wam zdradził, w jakim wieku zostałem rozprawiczony...
      • yzek Re: 28-letni PRAWICZEK 09.06.05, 21:34
        To nie mów :) A chociaż wiedziałeś co potrzeba, czy trzeba ci było co trzeba
        kierować gdzie trzeba?

Y.
    • rozgoryczony Re: 28-letni PRAWICZEK 11.06.05, 13:59
      Ja też jestem takim osobnikiem.Mam dokładnie tyle samo lat co facet o którym
      piszesz.Z powodu bycia prawiczkiem mam depresję i moja samoocena jest zerowa.Ja
      bym dał gościowi szansę ale ostrzegam taki człowiek musi mieć straszne problemy
      z akceptacją siebie i może to do końca życia ciążyć na jego psychice.Wiem to
      niestety z autopsji.Ja dla siebie nie widzę już szans.Najchętniej zakończyłbył
      mój marny byt.Mam nawet swój wątek na forum zdrowie-depresja "Depresja z powodu
      bycia prawiczkiem" i niestety czarno wyglądają moje szanse na przyszłość.
      • gomory Re: 28-letni PRAWICZEK 11.06.05, 18:18
        Twoja samoocena to chyba najpierw byla niska, a brak kobiety doprowadzil do
        poglebiajacego sie przygnebienia. Twoje szanse na przyszlosc faktycznie
        wygladaja czarno, dopoki jestes w dolku. Nie sadze by powodem depresji bylo
        bycie prawiczkiem - to jest m.in. jej objaw. Tyle, ze to Ciebie boli i dlatego
        dostrzegasz to jako wielki dyskomfort. To ze dla siebie nie widzisz szans jest
        oczywiscta nieprawda, ale trudno o tym przekonywac osobe pograzona w rozpaczy.
      • dobry_wojak_szwejk do Rozgoryczonego 12.06.05, 15:40
        rozgoryczony napisał:
        > Ja dla siebie nie widzę już szans.Najchętniej zakończyłbył
        > mój marny byt.

Mnie po jakiś 10 wizytach w agencjach towarzyskich minęły skłonności samobójcze.
      • tony82 Re: 28-letni PRAWICZEK 12.06.05, 15:42
        Jak jeździsz Skoda to rzeczywiście jesteś skończony.
    • anonim44 Re: 28-letni PRAWICZEK 13.06.05, 16:00
      Cześć. Ja mam 24 lata i też jeszcze tego nie robiłem. Prawda jest że chciałbym spotkac ta jedyną kobietę, ale coraz bardziej uważam że takie czekanie nie ma sensu.
      P.S chciałem powiedzieć że miałem juz okazje, aby to zrobić.
    • 18lipcowa dziwny 13.06.05, 17:30
      ciekawa11 napisała:

• dobry_wojak_szwejk Re: dziwny 15.06.05, 09:25
        DZIWNY to jest Michael Jackson, który zamiast zapraszać do swojej "Nigdylandii"
        swoje fanki i "bzykać" się z nimi, to woli być pedałem-pedofilem.
    • anisua Re: 28-letni PRAWICZEK 13.06.05, 22:35
      ciekawa11 napisała:

może chce to zrobić z kimś ważnym? może ma kompleksy?
      może bał się odpowiedzialności?
      to nie oznacza, że musi być od razu chory lub nienormalny...;)

ja bym się takim zajęła na Twoim miejscu;D
    • misscraft Re: 28-letni PRAWICZEK 13.06.05, 22:56
      Myśle, że albo facet ściemnia, albo ma jakies problemy, okres dojrzewania
      wytrzymał bez seksu wierzyc sie nie chce.Nie mówiąc już o wieku szczytowym:)
    • artur_pm Jedna rada 14.06.05, 15:54
      Odradzam wizytę w agenturze celem pozbycia się prawictwa - podobno może zostać
      po czymś takim silny uraz. Mówi ci to wytrawny ku..arz, który jednak zaczynał
      od normalnych panien.
      • fajnaret a 14.06.05, 17:38
        co będzie jeśli do końca życia zostanie prawiczkiem bo go zadna nie zechce?
        Tylko dlaczego do tego czasu żadna go nie chciała? Znam facetów którzy byli tez
        nieśmiali mało atrakcyjni pełni kompleksów a jednak nie sa prawiczkami i co
        dziwne zyja w stałych związkach.
        • yzek Re: a 15.06.05, 10:10
          > Znam facetów którzy byli tez
          > nieśmiali mało atrakcyjni pełni kompleksów a jednak nie sa prawiczkami i co
          > dziwne zyja w stałych związkach.

Ja też takich znam. Z tego wniosek, że dla tamtego też jest szansa
          • fajnaret WĄTPIE!!!!!!!!! Niec nie może wiecznie trwac 15.06.05, 12:08
            • rozgoryczony Re: WĄTPIE!!!!!!!!! Niec nie może wiecznie trwac 15.06.05, 14:07
              Ja też nie mogę zrozumieć jak to możliwe, że przez 28 lat żadna mnie nie
              zechciała.Przecież tyle jest kobiet na świecie.Myślę, że mieszczę się w
              średniej krajowej mężczyzn.Nawet nigdy jakaś pijana kobieta nie chciała tego ze
              mną zrobić a przecież wiadomo jakie są kobiety po pijaku.Chyba mój sposób bycia
              musiał je odpychać ode mnie.Może myślały, że jestem zadufany w sobie i nie
              wiadomo co o sobie myślę.Ale nawet mimo to dlaczego żadna nie chciała mnie
              poskromić.To jest strasznie dziwne.Nie widzę już chyba szans dla siebie.Co
              najbardziej jest w stanie odpychać dziewczynę ode mnie ? Może ktoś zna jakieś
              przykłady ?
              • ping.tasmanski Re: WĄTPIE!!!!!!!!! Niec nie może wiecznie trwac 15.06.05, 14:19
                >.Nawet nigdy jakaś pijana kobieta nie chciała tego ze
                > mną zrobić a przecież wiadomo jakie są kobiety po pijaku.Chyba mój sposób bycia
                > musiał je odpychać ode mnie.
                widocznie za mało zdecydowany byłes że nawet pijana ci nie dała. Ty także musisz
                tego chcieć i musisz działac.
    • dobry_wojak_szwejk Re: bracia 17.06.05, 11:53
      > ma

ożenić się - cóż za SKUTECZNY sposób na przestanie bycia prawiczniem :-)

• ewa1501 Re:ja mam koleżanke 17.06.05, 12:09
        w jego wieku jest jeszcze cnotliwa może ich umówić razem ?|?
    • tomduska Re: 28-letni PRAWICZEK 17.06.05, 13:00
      szczerze mówiąc nie kumam o co w tych wypowiedziach chodzi. Po pierwsze
      ciekawa11 pisze o tym kolesiu, jakby nie był jej wcale bliski, bo nie wyobrażam
      sobie żeby na forum opowiadać takie pierdoły o swoim facecie. Po drugie nawet
      gdyby przyjąc infromację o 28-letnim prawiczku, to nie widzię z czym problem.
      Widocznie tak się ułożyły jego losy. Sama zaczynałam późno swoją seksiarską
      przygodę i to tez z prawicznkiem ;). No może nie 28-letnim ale niewiele
      brakowało. Co z tego wyszło? Hmmmm, tak nam się spodobało ze jesteśmy od kilku
      lat małzeństwem i to z bbb udanym pożyciem seksualnym. Wniosek: jeśłi i Ty
      chcesz posmakowac seksu z nim, to na co czekasz. Nie liczysz chyba że posty na
      forum dadzą Ci jednoznaczn odpowiedź na Twoje problemy? Pozdrawiam i życze
      duuuużo przyjemnosci ;)).
      • wadi77 Re: 28-letni PRAWICZEK 17.06.05, 13:45
        ja też was nie rozumiem ale szczerze mówiąc jesteście śmieszni z tymi
        wyznaniami dotyczącymi waszego ubogiego życia sexualnego jeżeli można to nazwać
        ubogim
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka