Dodaj do ulubionych

Co za forum :-(

IP: 194.204.161.* 30.05.01, 08:10
Zajrzałam tutaj myśląc, iż są poruszane jakieś fajne wątki, a tu same krzyczące
pedały. Czy jest jeszcze tu jakiś prawdziwy mężczyzna? Czy też same "podróbki"?
A tak apropos walczących pedałów, ciekawe czy którys by sie ujawnił z imienia i
nazwiska lub w jakiej firmie pracuje. Przecież pedalstwo nie jest chorobą i
wszystko jest ok, to dla czego nie ;-) Niech - faktycznie - zgodnie z
wcześniejszym postem administrator założy dla was specjalne forum , bo forum to
chyba nie dla was. Śmieszne jest, że nie ma w ogóle poruszanych normalnych
tematów męsko-damskich, a tylko w kólko te zboczenia. Pomyślec by można, że
nie ma już prawdziwych męzczyzn. A co Kępińskego - i jego przemyśleń, to
proszę o datę publikacji. Kępiński ponadto zastanawiał się nad słusznością
antypsychiatrii - jeżeli dywagował nad jakimś problemem - to nie oznacza że
się z tym zgadzał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jorland Re: Co za forum :-( IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 30.05.01, 08:55
      Szanowna Pani, po prawdzie również byłem zaskoczony doborem tematyki
      dominujacej na tym forum. Nie mam nic przeciwko przeciw pluralizmowi w
      dyskusjach, ale póki co wyglada to tak, że tematyka jest albo okołogenitalna,
      albo homoseksualna. Co jak na forum "mężczyzna" rzeczywiście może być ciut
      zniechęcające. Jednak nie winiłbym tu tylko agresywnych i aroganckich
      homoseksualistów. Optymalna sytacja byłaby wtedy gdyby istniał cały szereg
      wątków na różne tematy w których zainteresowani mogliby pisać. Wtedy wątki
      homoseksualne i okołogenitalne byłyby tylko jedne z wielu. Niestety jak Pani
      widzi jak na razie to marzenie ściętej głowy. Może to dlatego, że złe rzeczy są
      bardziej widoczne i krzykliwe, a brudy lubia pływać na wierzchu. Tym niemniej
      nie da się ukryć, że patrząc na to forum zdobywa się kolejny dowód na uwiąd
      męskości w narodzie. Kłaniam się.
      • Gość: agnes Re: Co za forum :-( IP: 194.204.161.* 30.05.01, 09:24
        Cóż - nic dodać nic ująć.
        • Gość: Jorland Re: Co za forum :-( IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 30.05.01, 09:34
          Gość portalu: agnes napisał(a):

&#62 Cóż - nic dodać nic ująć.

Być może trochę lepiej jest na innych forach, proszę sprawdzić. Zdaje się, że na
          "kobiecie" panuje większy ruch. Nie mówiąc o "towarzyskich" ale tam zdaje się
          dominuje mocno cielesna strona naszej egzystencji.
    • Gość: ramzes;) Re: Co za forum :-( IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 10:23
      droga Agnes, ku twojej ciekawosci, zarowno o mnie jak i o moim partnerze wiedza
      wszyscy w firmir gdzie on pracuje a ja mam wlasna, ale tez tu wiedza i niekt
      nie robi z tego takiej paniki jak wy.

pozdriam

ramzes;)
      • Gość: agnes Re: Co za forum :-( IP: 194.204.161.* 30.05.01, 10:36
        Ramzes - Pytałam się o prawdziwych mężczyzn - tylko i wyłacznie. Ciekawa byłam
        czy toczą się tutaj różne dyskusje, a tutaj tylko o jednym. forum zdominowane
        przez dwóch pedałow: mesco i ramzes (zaraz będę krzyczeć). Brak męskich
        tematów, czy damsko-męskich. Słychac tylko wszedzie: ja i mój partner, jacy to
        my jesteśmy fajni i nieszczęsliwi - ci źli normalni ludzie tak nas nie lubia
        itd., co poniekąd rozmumiem, każda choroba jest nieszczęsciem ;-). Więc pytam
        się jeszcze raz, czy naprawdę na forum mężczyźni nie ma juz mężczyzn? Aha
        ramzes co z tym Kępińskim, którego traktujesz jako swoją "tarczę" - podaj
        publikacje i rocznik. Argument bez konkretów jest bezcelowy. Nie przemawia. Tak
        jak pisze w mojej formie wszyscy wiedzą, równie dobrze możesz napisać wiele
        nnych bzdur.
        • Gość: ramzes;) Agnes?? IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 10:53
          co z kepinskim, gdzei ja cos o kepinskim pisalem??
          kobito ty sie wez za nauke a nie za internet...wyjdzie
          ci to na dobre.

propozycja.:
          podaj kilka tematow, ktore zainteresuja facetow i
          bedzie ok.. czylo nie pisz co sadza o goleniu sie w
          miejscach intymnych, o blondynkach i o brundetkach.
          Jesli znajdziesz taki temat kotry wywola rozglos to
          tego, ktory ci sie nie podoby to stawiam ci dobre
          wino.. powodzenia.

ramzes;)
        • Gość: M and Ms Re: Co za forum :-( IP: 193.91.75.* 30.05.01, 10:53
          Agnes, czy moglabys nie uzywac slowa Pedal. Nie lubie tego okreslenia.
          Odpowiadajac na twoje pytania. Forum nie jest zdominowane przez walczacych
          gejow, tylko przez walczacych homofobow. To stad tyle idiotycznych watkow.
          Watki gejwoskie, zreszta sa na miejscu, bo ja, jako gej, jestem mezczyzna, ale
          rzeczywiscie powinno zostac juz zalozone forum dla gejow.
          • Gość: agnes Re: Co za forum :-( IP: 194.204.161.* 30.05.01, 11:03
            Co do Kępińskiego to ktoś go poruszał i to wielokronie, może faktycznie inna
            osoba. Co do nauki - skończyła studia już parę lat temu. Więc o jakiej nauce
            mówisz - nie wiem. Jakie wątki myślałam, że zobaczę. Ty i tak tego nie
            zrozumiesz, ale prosze bardzo. Myślałam, iż znajdę tutaj wątki o relacjach
            damsko-męskich - oczekiwania wobec kobiet, co sie podoba mężczyznom, czego
            oczekują w związku itd. Ale przecież i tak tego nie zrozumiecie. Załózcie sobie
            inne forum. szkoda, że tak wyszło, chciałam porozmawiac z prawdziwymi
            mężczyznami
            CU
            • Gość: ramzes;) Do Agnes IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 11:37
              Te watki znajdziesz na Forum dla kobiet, i pisze to nie po to, zeby Cie stad
              wyrzucic. To wlasnie kobiety bardziej sie tym interesuja a nie mezczyzni. ...a
              czym sie interesuja mezczyzni???
              Mezczyznie nie sa sklonni do wynurzen, a to dlatego ze w wiekszosci mogloby sie
              okazac ze poczuja sie nagle slabi.

Pozdrawiam

ramzes;)

W brew temu co pisze Jorand nie nazwe cie homofobka, bo nie lubie komus
              ublizac, szczegollnei kobietom..
              choc on pewnie byrdzo by tego chcial..moglby co wowczas napisac. zreszta
              znajac go juz cos tam szykuje tylko czeka na jakac okazje. Zobaczy cos napisze,
              aby tylko napisac..

Baw sie dobrze i powidzenia w poszukiwaniu interesujacych temato..
              • Gość: agnes Re: Do Agnes IP: 194.204.161.* 30.05.01, 11:41
                No tak, ale na forum kobieta jest większośc kobiet, a ja jestem ciekawa punktu
                widzenia mężczyzn. Różnice w sposobie myślenie i postępowania w każdej sytuacji
                są diametralnie różne. Oczekiwania mężczyn od kobiet..temat rzeka. na forum
                kobiet odpowiedzą mi kobiety, a to nie to samo. Co lubią w związku, a czego
                nie. Co najbardziej przeszkadza im w kobietach itd.
                • Gość: Jorland Re: Do Agnes IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 30.05.01, 12:41

&#62 No tak, ale na forum kobieta jest większośc kobiet, a ja jestem ciekawa punktu
                  &#62 widzenia mężczyzn. Różnice w sposobie myślenie i postępowania w każdej sytuacji
                  &#62
                  &#62 są diametralnie różne. Oczekiwania mężczyn od kobiet..temat rzeka. na forum
                  &#62 kobiet odpowiedzą mi kobiety, a to nie to samo. Co lubią w związku, a czego
                  &#62 nie. Co najbardziej przeszkadza im w kobietach itd.

Sądzi Pani, że różnice w postrzeganiu świata determinowane są także przez płeć?
                  Czyli innymi słowy jesteśmy różni? Inaczej myslimy, inaczej odczuwamy? Z tego co
                  wiem np. dla wielu feministek taki poglad jest nie do przyjęcia. One raczej
                  akcentują różnice charakterowe, osobowościowe, mentalne, a nie różnice pomiędzy
                  płciami. Pani sądzi, że jest jakaś wyraźna granica w sposobie myslenia wyznaczana
                  przez naszą płeć?
                • Gość: ramzes;) Re: Do Agnes IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 17:04
                  coz jak zauwazylas nie ma tu duzo tematow o tym co cie interesuje. Moze
                  dlatego, ze tekst : oczekuje od kibiety ciepla, zrozumienia, wsparcia..nie
                  bylby wystarczajaco meski. NAtomist k.wa.. dziw..ka... to teksty ktore dodaja
                  meskosci.

Zadaj kilka pytan i czekaj na odpowiedz.

ramzes;)
                • Gość: L. Re: Do Agnes IP: *.mpip-mainz.mpg.de 30.05.01, 19:28
                  Blad! Na forum - kobieta wypowiadaja sie glownie
                  mezczyzni. Oni tak samo, jak i my kobiety lubia, jak
                  to okreslic, podgladac plec przeciwna. Tylko, ze to
                  nierealne. Chcialabys wejsc do takiego meskiego
                  towarzystwa, gdzie faceci odkrywaja wszystkie karty i
                  opowiadaja sobie tylko o meskich sprawach, ale jesliby
                  takie forum istnialo, to ty jako kobieta nie mialabys
                  tam i tak wstepu. Ja zreszta tez. Czasami szkoda.
                  Wejsc tak w cudza skore i dowiedziec sie, jak to jest.
                  Hmm. Kusi? Na kazdym forum mozna znalezc sporo gowna,
                  za przeproszeniem, ale i sporo ciekawych tematow.
                  Czasami watek jest do kitu, a mimo to znajdziesz
                  jedna, dwie wypowiedzi, ktore cos ci odkryja i czegos
                  naucza. Trzeba tylko umiec czytac i myslec, a nie
                  obrazac sie, ze nie ma tlustym drukiem na pierwszym
                  miejscu napisane tego co cie interesuje. Sporo tutaj
                  czytalam i jestem pewna, ze widzialam wszystkie watki,
                  ktore cie ponoc interesuja. Ale nic nie przychodzi
                  latwo. Poszukaj! Albo zacznij nowy watek o konkretnym
                  zagadnieniu. Jak ciekawie rozwiniesz moze ktos
                  ciekawie odpowie. Wszystko zalezy od ciebie.
                  Powodzenia. A takie rozdzielanie forum na mezczyzni,
                  kobiety, i jak postulujecie homoseksualisci, dla mnie
                  nie ma zadnego sensu. Moge ci zagwarantowac, ze jak
                  zatytulujesz jakis watek 'tylko dla mezczyzn', to
                  pierwsza osoba ktora go otworzy bedzie kobieta. To
                  samo sie ma do watkow 'tylko dla kobiet', odwiedzaja
                  je glownie faceci. I coz w tym zlego. A homo maja
                  takie samo prawo do wypowiadania sie na tym forum, jak
                  hetero. A moze nawet wieksze, bo oni czesto nie moga
                  sie wypowiedziec na zywo, bo zawsze znajdzie sie ktos
                  kto uzna to za niestosowne. A jakie prawo mamy zeby
                  ich oceniac. Moze powinnas sie raczej zaczac cieszyc,
                  ze przy nastawieniu naszego spoleczenstwa do
                  homoseksualizmu, sama nie urodzilas sie kochajaca
                  inaczej. Pozdrawiam.
            • Gość: myslnik do agnes IP: *.prw.pl 02.06.01, 11:15

&#62 Co do Kępińskiego to ktoś go poruszał i to wielokronie, może faktycznie inna
              &#62 osoba.

To ja go poruszalem Agnes - zadne publikacje , ksiazeczki, ksiazeczki...Poniewaz
              bylo to dawno, to nie wiem juz, o co chodzi i nie podam Ci szczegolow. Radze
              rowniez, czytac watki uwazniej.

. szkoda, że tak wyszło, chciałam porozmawiac z prawdziwymi
              &#62 mężczyznami

Mysle, ze skoro juz siegac chcesz do jakiejs wiedzy, a nie wlasnych impresji na
              temat tego, kto to jest 'prawdziwy mezczyzna', a kto nim nie jest , to wyzej
              wymienione sformulowanie 'prawdziwy mezczyzna' jest nie na miejscu. Zreszta, ja
              go nie rozumiem, moze dlatego, ze mezczyzna to dla mnie osobnik o chromosomach XY
              i tyle (no wiesz tak sie uwaza w niektorych kregach:)). Jezeli jednak wystarczaja
              Ci wlasne wyobrazenia na temat meskosci i tym kryterium zamierzasz kazdego z nas
              oceniac, to moze faktycznie forum to najlepiej sie dla Ciebie nadaje. Bo takie
              zakladanie z gory, kto sie nadaje, a kto nie, jest tu w miare popularne.
              Rozumiem, ze interesuje Cie wykluczenie z grona 'krzyczacych pedalow'. Uwazam to
              za swietny pomysl. Nie tylko zankomicie posluzy to waszemu rozwojowi, poszerzy,
              zmieni wasze horyzonty, nauczy was to takze tolerancji i sztuki dyskusji na
              tematy trudne, pozostan wylacznie w 'czystej rasie meskiej' (ciekaw jestem, kto
              to mialby byc -moze utworzycie jakis specjalny watek deklaracyjny?) i zamknij sie
              na otaczajacy swiat - Gratuluje pomyslu:).
              Ja juz nie mowie o tym, ze to zwykla ksenofobia i faktyczny przejaw
              dyskryminacji. Az szkoda slow.....
              Nie tylko nie szanujesz gejow, ale tez innych, ktorzy z nimi polemizowali, na
              nich pomstowali i ich popierali. Wiele osob bralo udzial w tych watkach (ty nawet
              nie potrafisz dobrze ich przeczytac) , a to znaczy, ze wiele osob mialo na to
              ochpote, a TY zamierzasz decydowac, o tym, by tych dyskusji nie bylo. Moze lepiej
              byloby nie decydowac za innych, co ma byc na tym forum - nie jestes tu sama.
        • Gość: Jorland Re: Co za forum :-( IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 30.05.01, 11:05

&#62 Ramzes - Pytałam się o prawdziwych mężczyzn - tylko i wyłacznie. Ciekawa byłam
          &#62 czy toczą się tutaj różne dyskusje, a tutaj tylko o jednym. forum zdominowane
          &#62 przez dwóch pedałow: mesco i ramzes (zaraz będę krzyczeć). Brak męskich
          &#62 tematów, czy damsko-męskich. Słychac tylko wszedzie: ja i mój partner, jacy to
          &#62 my jesteśmy fajni i nieszczęsliwi - ci źli normalni ludzie tak nas nie lubia
          &#62 itd., co poniekąd rozmumiem, każda choroba jest nieszczęsciem ;-).

Niech Pani uważa, bo zaraz może zostać Pani nazwana homofobką i osobą fanatycznie
          nietolerancyjną. I wbrew temu co się często pisze Pani jako kobieta ma
          zdecydowane poglądy w tej materii, a tyle razy słyszeliśmy, że to właśnie głupawi
          faceci heterycy tak nienawidzą homoseksualizmu, że muszą to wyrażać na forum.

&#62Więc pytam
          &#62
          &#62 się jeszcze raz, czy naprawdę na forum mężczyźni nie ma juz mężczyzn?

Musiałaby Pani sprecyzować o co Pani dokładnie pyta, ale - jak sama Pani widzi -
          dobór tematów jest jaki jest, co zgadzamy się, pocieszające dla mężczyzn
          bynajmniej nie jest. Kłaniam się.
        • Gość: M and Ms Re: Co za forum :-( IP: 193.91.75.* 30.05.01, 11:29
          Agnes, czy moglabys nie uzywac slowa Pedal. Nie lubie tego okreslenia.
          Odpowiadajac na twoje pytania. Forum nie jest zdominowane przez walczacych
          gejow, tylko przez walczacych homofobow. To stad tyle idiotycznych watkow.
          Watki gejwoskie, zreszta sa na miejscu, bo ja, jako gej, jestem mezczyzna, ale
          rzeczywiscie powinno zostac juz zalozone forum dla gejow.
          • Gość: hybryda Re: Co za forum :-( IP: 216.51.32.* 30.05.01, 16:38
            Pedal to pedal i tyle. I raczej pisalbym go przez male "p".
            • Gość: M & Ms Re: Co za forum :-( IP: 193.91.75.* 30.05.01, 16:48
              &#62 Pedal to pedal i tyle. I raczej pisalbym go przez male "p".

No coz hybryda, jestes na pewno kretynem, pewnie calkowitym i tyle. Nawet nie
              bede uzywal duzej litery, dla takiego cwoka.

• Gość: ramzes;) Hybryda.... IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 17:08
                Hybryda.. - mieszaniec powstaly ze skrzyzowania rodzicow nalezacych do roznych
                odmian, ras, gatunkow. (Slownik wyrazow obcych)

Nie dopytuje kim byli twoi rodzice, ale jak sam twoj nick wskazuje nie
                powinienes zabierac glosu w sprawie tego co normalne a tego co nie...I ty mi tu
                wyskakujesz ze jestes niby normalny:)) he eh
                • Gość: hybryda Re: Hybryda.... IP: 216.51.32.* 30.05.01, 17:22
                  hi...hi...hi...
              • Gość: hybryda Re: Co za forum :-( IP: 216.51.32.* 30.05.01, 17:26
                Tak, tak pedaly. Krzyczcie ile wlezie. Placzcie po katach. I co to wam da?
                Pedalami byliscie i bedziecie, i tyle.
                • Gość: M & Ms Re: Co za forum :-( IP: 193.91.75.* 30.05.01, 17:33
                  Gość portalu: hybryda napisał(a):

&#62 Tak, tak pedaly. Krzyczcie ile wlezie. Placzcie po katach. I co to wam da?
                  &#62 Pedalami byliscie i bedziecie, i tyle.

Nie musimy krzyczec po katach. Widac, ze jestes byles i bedziesz prymitywem.
                  Powiem ci tylko tyle, ze ja nie ma ze swoim gejostwem zadnego problemu (co prawda
                  nie mieszkam w Polsce). W pracy duzo ludzi wie, rodzice w Polsce wiedza,
                  przyjaciele wiedza. Jestem zadowolony, ze jestem gejem,
                  pozdrawiam.
                  • Gość: ramzes;) Re: Co za forum :-( IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 17:35
                    mnie rowniez to juz nie przeszkadza..jast ok.

ramzes;)
                    • Gość: mesco Re: Co za forum :-( IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.01, 18:14
                      niepedaly moga zalozyc wölasne watki, na nie ja nie wchodze
                      prawdziwi mezczyzni zakladaja watki "odbyt-pochwa" tam sobie z nimi
                      porozmawiajcie
    • Gość: meg Re: Co za forum :-( IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.01, 23:10
      najwięcej mężczyzn, otwartych i nieskrępowanych jest na forum "Auto-moto"
    • Gość: mat25 Re: Co za forum :-( IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 09:47

&#62 A tak apropos walczących pedałów, ciekawe czy którys by sie ujawnił z imienia i
      &#62 nazwiska lub w jakiej firmie pracuje. Przecież pedalstwo nie jest chorobą i
      &#62 wszystko jest ok, to dla czego nie ;-)

Dlatego, ze homofobia jest choroba.

Niech - faktycznie - zgodnie z
      &#62 wcześniejszym postem administrator założy dla was specjalne forum , bo forum to
      &#62 chyba nie dla was.

A tym bardziej nie dla ciebie - no chyba ze jestes mezczyzna... Ja czuje sie
      mezczyzna i na pewno jest to forum bardziej dla mnie niz dla Ciebie.

&#62 Śmieszne jest, że nie ma w ogóle poruszanych normalnych
      &#62 tematów męsko-damskich, a tylko w kólko te zboczenia.

Przed chwila napisalas, ze to nie zboczenie... Wiec jak?

&#62 Pomyślec by można, że
      &#62 nie ma już prawdziwych męzczyzn.

Czyli takich walacych panienki? Fajny wyznacznik prawdziwego mezczyzny, nie ma
      co...
      • Gość: agnes Re: Co za forum :-( IP: 194.204.161.* 31.05.01, 09:58
        Homofobia chorobą? Podaj gdzie jest tak sklasyfikowana i przez kogo oraz do
        której grupy psychoz należy. Mężczyzna nie musi "walić" kobiety - jak to
        nazwałes. Przecież może np. ją kochać (fizycznie i psychicznie), byc z nią. Czy
        myślisz, że przepraszam mężczyzna "wali" kobietę (że to takie okropne), ale
        facet współżyjący z facetem to takie spoko? Dobrze powiedział Jorland, że za
        moment zostanę homofobką (czy też przedstawicielem tej "choroby") przez
        "normalnych" pedałów. Ciekwae kiedy zaczniecie mówic, że układ kobiet-mężczyzna
        jest nienormalny, a tylko m-m jest prawidłowy. Śmieszna ta wasza walka. Trudna
        jest sklasyfikować pedała - fizycznie jak mężczyzna, a psychicznie jak kobieta
        (bo kocha mężczyzn). pomieszanie z poplątaniem. I jeżeli mówisz, że nie wiesz
        co ja tu robię, to co robi ramzes (pierwszy bojownik forum) na forum Kobieta i
        mówi podziwia urodę kobiet. No już zupełne poplątanie.
        • Gość: mat25 Re: Co za forum :-( IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 10:08

&#62 Homofobia chorobą? Podaj gdzie jest tak sklasyfikowana i przez kogo oraz do
          &#62 której grupy psychoz należy.

Zadna fobia nie jest normalna rzecza. Homofobia jest jedna z fobii. Zapytaj
          dowolnego psychiatre.

&#62 Mężczyzna nie musi "walić" kobiety - jak to
          &#62 nazwałes. Przecież może np. ją kochać (fizycznie i psychicznie), byc z nią.

Podobnie dwoch mezczyzn nie musi sie walic, ale po prostu moga sie kochac i
          fizycznie i psychicznie. Nie wiedzialas o tym?

&#62 Czy
          &#62 myślisz, że przepraszam mężczyzna "wali" kobietę (że to takie okropne), ale
          &#62 facet współżyjący z facetem to takie spoko?

Facet walacy faceta to tak samo okropne jak facet walacy kobiete - nie widze
          roznicy. To po prostu czlowiek walacy drugiego czlowieka.

Ciekwae kiedy zaczniecie mówic, że układ kobiet-mężczyzna
          &#62
          &#62 jest nienormalny, a tylko m-m jest prawidłowy.

Nie, ja tak nie wartosciuje zwiazkow. To wy tak robicie.

&#62 Trudna
          &#62 jest sklasyfikować pedała - fizycznie jak mężczyzna, a psychicznie jak kobieta
          &#62 (bo kocha mężczyzn).

A po co ci ta klasyfikacja??? Po co chcesz szufladkowac ludzi? Pracujesz w
          kartotece? Postaraj sie wykrzesac w sobie troche humanizmu i podchodz do kazdego
          czlowieka indywidualnie. Bo jak ci jeszcze powiem, ze istnieja tez biseksualisci
          to juz w ogole sie pogubisz.

&#62 jeżeli mówisz, że nie wiesz
          &#62 co ja tu robię, to co robi ramzes (pierwszy bojownik forum) na forum Kobieta i
          &#62 mówi podziwia urodę kobiet. No już zupełne poplątanie.

Nie wiem - moze Ramzes to kobieta :)

• Gość: ramzes;) homofobia choroba IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 10:25
          bubus..jakbys sie troche orientowal.. tow iedzialbys ze fobia, to juz
          oznacza "cos nie tak " z psychika, lek przed czyms. Ale nie boj sie..to
          uleczalne.

ramzes;)
      • Gość: agnes PS IP: 194.204.161.* 31.05.01, 10:00
        Łatwo jest podczepić swoją wypowiedź pod czyjąś, ale trudniej napisać swoją.
        Prawda mat35? Zresztą nie będę za wiele od ciebie wymagała. Jedyne co umiesz to
        bronic swojego pedalstwa i krzyczeć o homofobach.
        • Gość: mat25 Re: PS IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 10:09

&#62 Łatwo jest podczepić swoją wypowiedź pod czyjąś, ale trudniej napisać swoją.
          &#62 Prawda mat35? Zresztą nie będę za wiele od ciebie wymagała. Jedyne co umiesz to
          &#62
          &#62 bronic swojego pedalstwa i krzyczeć o homofobach.

Czytajac twoje posty dochodze do wniosku, ze dla ciebie najlatwiej jest atakowac
          ludzi, o ktorych nie ma sie bladego pojecia...
          • Gość: agnes Re: PS IP: 194.204.161.* 31.05.01, 10:30
            no wysil się na własną odpowiedź bez podczepiania.
            Gdzie czytałeś o homofobii :)) ??? Psychiatra -
            broniłam prace z psychiatrii (fakt, że sądowej, ale
            zawsze coś). W księgowości nie pracuje. Nie chce
            nikogo klasyfikować, uważam że jesteście trochę
            poplątani. Czasem wkurzają mnie ataki pedałów, ale
            zaszw wtedy przypominam sobie co widziałam i słyszałam
            na praktykach prawniczych, które odbywałam również w
            więzieniach i aresztach. Pedały miały tam bardzo
            ciekawe życie i wszyscy przymykali oko na to co robili
            współwięzniowie z nimi. No ale przecież dla pedałów
            seks z facetem to normalka, tam ich mieli w nadmiarze.
            I wiele z nich baaardzo chciało by uznac ich za osoby
            chore psychiczne - wyrwałyby się z tego bagna. A ty
            podburzasz normalnych ludzi. Mnie z lekka
            denerwowaliście, teraz mnie wkurzacie. Będąc na
            aplikacji będę tam nadal chodziła i ne zamierzam
            reagować. Macie co chcecie. CU
            • Gość: mat25 Re: PS IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 10:42

&#62 no wysil się na własną odpowiedź bez podczepiania.
              &#62 Gdzie czytałeś o homofobii :)) ??? Psychiatra -
              &#62 broniłam prace z psychiatrii (fakt, że sądowej, ale
              &#62 zawsze coś).

A ty nie slyszalas?! Chyba nie bylas na wszystkich zajeciach...

&#62 Nie chce
              &#62 nikogo klasyfikować, uważam że jesteście trochę
              &#62 poplątani.

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. A poplatanie to chyba nie przestepstwo?

&#62 Czasem wkurzają mnie ataki pedałów,

Ataki pedalow cie wkurzaja... To co my mamy powiedziec??

&#62 ale
              &#62 zaszw wtedy przypominam sobie co widziałam i słyszałam
              &#62 na praktykach prawniczych, które odbywałam również w
              &#62 więzieniach i aresztach. Pedały miały tam bardzo
              &#62 ciekawe życie i wszyscy przymykali oko na to co robili
              &#62 współwięzniowie z nimi. No ale przecież dla pedałów
              &#62 seks z facetem to normalka, tam ich mieli w nadmiarze.

No jasne jak beda gwalcili kobiete w parku to tez przejdz spokojnie bo przeciez
              dla kobiety seks z facetem to normalka, nie? Dziewczyno jesli ty nie odrozniasz
              dobrowolnosci od przymusu to chyba powinnas zaczac te studia od poczatku.

&#62 A ty
              &#62 podburzasz normalnych ludzi.

Kogo ja podburzam i do czego??? Moze jestem tez winien wojny w Korei? :)

&#62 Mnie z lekka
              &#62 denerwowaliście, teraz mnie wkurzacie. Będąc na
              &#62 aplikacji będę tam nadal chodziła i ne zamierzam
              &#62 reagować. Macie co chcecie.

Kurde, kto ci dal dyplom? No chyba ze to byly studia zaoczne (czytaj okrojone)...

• Gość: ramzes;! Re: PS IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 10:54
              agnes, powiedz a kto najczesciej rozpoczyna takie homobobiczne posty? my??

czy ty sobie wyobrazasz ze ktos bedzie na mnie plul a ja bede milczal. Jestes w
              bledzie, jak juz pojawila sie ta wojna to bedzie trwala az do konca. A ze w
              koncu te durne jednoscki, co to uwazaja ze maja prawo do obrazania innach. i
              powiedz kto tu kogo pierszy obraza .. my was, czy wy nas?? czy my was
              nazywamy "pierdolonymi
              dzieciorobami" "jabakami" "pizdoohlapusami" "Dziwkami" "Kurwami" czy moze
              jeczcze czyms tam innym?? Ale mam wrazenie, ze niektorzy tylko na to czekaja. i
              o ile jorland i jeszcze ktos prowadzi dyskusje na poziomie z mniej lub bardziej
              przekonujacymi argumanetami, o tyle masa debili, ktorzy uwazaja sie za macho, a
              maja problemy zeby poprosic dziewczyne do tanca...bo im sie uszy czerwienia,
              poca rece i dostaja drgawek, pluje, bluzga i wyzywa. A jesli ktorys z nas cos
              takiego powei to od reki nazywa sie nas agresywnymi. Mat miel racje piszyc,
              jak kogos to nie interesuje niech zamknie sie i kropka. Ale nie,
              jakies dupki, caly czas bluzgaja...masa debili po zawodowkach, ktorzy weszli
              do internetu...i uwazaja ze maja prawo do powiedzienia tego co im slina na
              jezyk przyniesie. I dlatego jestem za wprowadzeniem cenzury i nie takiej ktora
              wyrzuci wszystkie posty, ale takiej ktora uniemozliwi ublizanie komus, bo to
              jest po prostu niezgodne z prawem.. I z tego co wiem..wczoraj sie dowiedzialem,
              forum gazety mozna podac do sadu o przyzwalanie na publikacje tresci
              ublizajacych. Wowczas moderatorzy bekan za taki stan rzeczy. CVo wy sobie
              wyobrazacie??? Ze kim jestescie? ludzmi wybranymi przez Boga na obronce
              moralnosci?? czy tez wasz jeszcze nikt szacunku do innych nie nauczyl, bo
              mieszkacie w jakch miastach gdzei jest bezrobocie i lazicie wkurwieni na caly
              swoat. A moze wartu zebrac dupe i sasiadce drewna narabac..to przynajmniej ba
              wam na dobre wyszlo!

Niektorzy zastanawiaja sie nad tym czy my sie ujawniamy w pracy. Niektorzy
              tak , niektorzy nie. A zastanawiam sie, czy wy sie tak ujawniacie ze swoimi
              pogladami, jali odpowiedz padznie tak..to znaczy ze pracujecie u hydraulika, na
              budwoei lub siedzicie i pierdzicie w stolek bo wam nikt roboty nie chce
              dac...inteligencja zakichana.

MOzecie nas wyzywac jak chcecie, ale nie oczekujcie ze ma bedziemy stali z
              zalozonymi rekami. Byl taki jeden z drugim Polaczek, co akurat udawal macho i w
              pod knajpa Andreasa powiedzial po polsku to co mysli..pech chcial ze byli tam
              tez Polacy...zalujcie ze nie widzieliscie jak im dokopali. I prawidlowo. teraz
              beda lazic i narzekac jak to ich geje traktuja i jac oni przez to niesczesliwi.
              Buraki jedne.

Po "ktorestam".. sex? Od keidy wy mozecie nazywac nasz sex obrzydliwym, a wasz
              cudownym, a co jest cudownego we wkladaniu tego co macie w gaciach w to co maja
              kobiety w figach?? I na dodatek, kiedy maja okres?? Zajebiscie cudowna
              perspektywa. A co moze nigdy was nie pociagal sex analny?? Z pewnoscia tak..I
              myslicie ze kobieta nie ma z tego radochy?? A czy tylek kobiety wyglada od
              srodka inaczej?? Polaksi epozycie sexualne, bez wyobrazni...i daletego po
              rusich jestescie uwazania za najgorszych kochankow. Tylko rypanie w glowie, a
              jak dojdzei do rozmowy to gdzei spiepszacie?? Do kolegow i piwka bo nie macie
              zeilonego pjecia o czym mozna z kobieta pogadac. Macho od siedmiu bolesci.
              Do ksiazek wynocha a nie do komputerow, za robote sie brac, parszywe
              leniuchy...nawet EU was nie chce bo to lewniwe i nie umie pracowac. Tylko
              narzeka. Mezczyzni...HA HA HA....
              A co do kobiet...akurat tu nic nie napisza...dlaczego? Co zaskoczeni?? Bo w
              przeciwienstwi do was nawet kobieta z malej miescowosci ma olej w glowie
              • Gość: agnes Re: PS IP: 194.204.161.* 31.05.01, 11:04
                Zgadzam się z toba ramzes, iż to wszystko prowadzi do nikąd. Wy macie swój
                punkt myślenia, reszta też. Po tytule postu trudno wyczuc kto go pisze - to tak
                a propos odpowiedzi typu: jak nie chce to niech nie czyta. Nie ma (chyba)
                innego forum na którym panowałaby taka wojna. I uważam że jest dobrym pomysłem
                stworzenie odrębnego forum. Ktos się pytał jak. Nalezy puścic post na "co
                sądzisz o naszym forum" i czekac na odpowiedź administratora. Zawsze dają
                odpowiedź. I ok. Każdy ma swoje forum. Natomiast nie moge się z tobą zgodzić
                odnosnie uogólnienie, że wszyscy faceci heteroseksualni to są .....(przytocz
                określenie z twojej wypowiedzi). O!
                • Gość: ramzes;) Re: PS IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 11:10
                  &#62Natomiast nie moge się z tobą zgodzić
                  &#62 odnosnie uogólnienie, że wszyscy faceci heteroseksualni to są .....(przytocz
                  &#62 określenie z twojej wypowiedzi). O!

A uogolnienie ze wszyscy faceci í kobiety homoseksualisci to....(tu wstawic
                  wypowiedz wielu tych heterefacetow). O! ;)

Ramzes;)
              • Gość: mat25 Re: PS IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 11:30
                Ramzes! CO sie z Toba stalo?? Nie poznaje cie...
                • Gość: ramzes;) Re: PS IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 11:36
                  Mat...po prostu misialem sie wyrzyc, czysem to podobno
                  pomaga ;)) nie zaleznie od tego coby tomialo zanczyc..
                  a moze po prostu jak ktos cie wali kijem to nie bierz
                  porka, tylko maczuge ;)

ramzes;)
                  • Gość: ramzes;) errata IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 11:37
                    Mat...po prostu misialem sie wyzyc, czasem to podobno
                    pomaga ;)) nie zaleznie od tego co by to mialo znaczyc..
                    a moze po prostu jak ktos cie wali kijem to nie bierz
                    piorka, tylko maczuge ;)

ramzes;)
                    • Gość: mat25 Re: errata IP: *.interserwer.pl 31.05.01, 12:55
                      ;)
                    • Gość: L. Re: errata IP: *.mpip-mainz.mpg.de 31.05.01, 13:07
                      Czasami podobno pomaga, ale bardzo czesto czujemy sie
                      jeszcze gorzej. A tobie pomoglo? Bo jesli tak to OK, a
                      jesli nie to moze czasami lepiej sobie odpuscic. I tak
                      nikogo nie przekonasz, bo zeby kogos moc przekonac, to
                      ten ktos musi chciec cie wysluchac, a nie sadze zeby
                      to mialo tutaj miejsce. Pozdrawiam i pamietaj, ze
                      najwazniejsze, ze sam sie akceptujesz. Inni sa
                      niewazni. Zawsze najwazniejsze jest to zeby
                      zaakceptowac to co niezmienialne i obojetnie czy
                      jestes homo, hetero, kobieta, czy mezczyzna.
                      Przynajmniej ja tak to widze.
                      • Gość: mesco Re: agnes IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 14:20
                        jezeli pracujesz w polskich wiezieniach jak sama piszesz to masz poglady z
                        czasów w których te wiezienia zostaly zalozone czyli z lat stalinizmu.
                        W kilku linijkach napisala praktycznie wszystko o sobie, jak tez i swoje kredo
                        zyciowe.
                        To ze studiowalas nie ma znaczenia, studia z Poski to zadna gwarancja postepowych
                        pogladów. Ciemnota i zacofanie to to twoje atrybuty, czym sie tez nie róznisz od
                        wiekszosci Polaków.

• Gość: agnes Re: agnes IP: 194.204.161.* 31.05.01, 14:23
                          Tak oczywiście - jak większość homofobów jestem zacofana i ciemna :) Stara
                          pedalska śpiewka. I nie pracuję w więzieniu.
                        • hollow Re: agnes 31.05.01, 14:44
                          Gość portalu: mesco napisał(a):

&#62 To ze studiowalas nie ma znaczenia, studia z Poski to zadna gwarancja postepowy
                          &#62 ch
                          &#62 pogladów. Ciemnota i zacofanie to to twoje atrybuty, czym sie tez nie róznisz o
                          &#62 d
                          &#62 wiekszosci Polaków.

nie wiedzialem, ze juz sie tak dobrze zasymilowales w niemczech :) a swoja droga,
                          to ciekawe gdzie ty robiles studia o ile je w ogole miales...
                          zas same studia nie maja wiele wspolnego z pogladami, zas ciemniakiem sam jestes,
                          idioto.

• Gość: 125 energia IP: 212.2.96.* 31.05.01, 15:10

&#62 Mat...po prostu misialem sie wyzyc, czasem to podobno
                      &#62 pomaga ;)) nie zaleznie od tego co by to mialo znaczyc..
                      &#62 a moze po prostu jak ktos cie wali kijem to nie bierz
                      &#62 piorka, tylko maczuge ;)
                      &#62
                      &#62 ramzes;)

Jak chcesz się wyżyć to daj komuś dupy
                      nie ci rozładuję (energię)
                      • Gość: mat25 Re: energia IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 08:34
                        Gość portalu: 125 napisał(a):

&#62
                        &#62
                        &#62 &#62 Mat...po prostu misialem sie wyzyc, czasem to podobno
                        &#62 &#62 pomaga ;)) nie zaleznie od tego co by to mialo znaczyc..
                        &#62 &#62 a moze po prostu jak ktos cie wali kijem to nie bierz
                        &#62 &#62 piorka, tylko maczuge ;)
                        &#62 &#62
                        &#62 &#62 ramzes;)
                        &#62
                        &#62
                        &#62 Jak chcesz się wyżyć to daj komuś dupy
                        &#62 nie ci rozładuję (energię)

Mam rozumiec, ze jak ty chcesz sie rozladowac to stawiasz sobie pale i robisz
                        jazdke?
              • Gość: hybryda coz ramzes.... IP: 216.51.32.* 31.05.01, 15:49
                No tak, w koncu pokazales czym jestes. Fatalnie sie czyta twoje wypociny.
                Wiedziales o tym? Nawet biorac pod uwage netykiete. Coz, pisz lepiej po
                niemiecku, bo polskiego chlopcze juz zapomniales. Zreszta zapomniales w ogole
                co to znaczy byc Polakiem...
                • Gość: M & Ms Re: coz hybryda IP: 193.91.75.* 31.05.01, 15:59
                  &#62 No tak, w koncu pokazales czym jestes. Fatalnie sie czyta twoje wypociny.
                  &#62 Wiedziales o tym? Nawet biorac pod uwage netykiete. Coz, pisz lepiej po
                  &#62 niemiecku, bo polskiego chlopcze juz zapomniales. Zreszta zapomniales w ogole
                  &#62 co to znaczy byc Polakiem...

Nie uwazasz Hybryda, ze przesadzasz? Nie masz prawa pisac nieznanemu czlowiekowi
                  takich bredni. Jesli on nie jest Polakiem, to moze ty jestes tylko polaczkiem?

• Gość: ramzes;) Re: coz hybryda IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 16:04
                    tak..habrydo...wiesz, chetnie pisalbym po niemiecku, ale podobno w Polsce
                    nauka jezykow jest na kiepskim poziomie i moglbys mnie nie zrozumiec...
                    A co do tego czy jestem Polkiem..coz pech...

ramzes;)
                    • Gość: 125 Re: IP: 212.2.96.* 31.05.01, 16:06
                      Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

&#62 tak..habrydo...wiesz, chetnie pisalbym po niemiecku, ale podobno w Polsce
                      &#62 nauka jezykow jest na kiepskim poziomie i moglbys mnie nie zrozumiec...
                      &#62 A co do tego czy jestem Polkiem..coz pech...
                      &#62
                      &#62 ramzes;)

pedzia jest zawsze ciężko zrozumieć
                      • Gość: ramzes;) Re: IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 16:30
                        sprawia ci przyjemnosc ublizane innym?? czy ciebie tez tak traktuja i musisz sie
                        na kims wyzywac anonimowo?

ramzes;)
                        • Gość: hybryda Re: IP: 216.51.32.* 31.05.01, 19:13

&#62 sprawia ci przyjemnosc ublizane innym?? czy ciebie tez tak traktuja i musisz si
                          &#62 e
                          &#62 na kims wyzywac anonimowo?
                          &#62
                          &#62
                          &#62

Piszesz o sobie pedalku?
                  • Gość: hybryda M&Ms IP: 216.51.32.* 31.05.01, 18:40
                    Gość portalu: M & Ms napisał(a):

&#62 Nie uwazasz Hybryda, ze przesadzasz? Nie masz prawa pisac nieznanemu czlowiekow
                    &#62 i
                    &#62 takich bredni. Jesli on nie jest Polakiem, to moze ty jestes tylko polaczkiem?
                    &#62
                    Tak, tak nie znam i nie chce znac. Tak pedalku, i nie jest mi z tego powodu
                    przykro.
                    • Gość: mesco Re: o sobie IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 20:26
                      co do narodowosci mojej to ja sam nie wiem, jestem mieszancem.
                      W Niemczech mówie ze jestem Polakiem, do Polakow mówie ze jestem Niemcem
                      studiowalem w Niemczech. Mój kierunek studiów to nie byly prace reczne na WSP
                      czy tez wychowanie fizyczne, ani Wyzsza Szkola Rolnicza
                      Co te kierunki przyniosly Polsce i Polakom to widac i kierunki te nadal
                      istnieja!
                      • Gość: ramzes;) Re: o sobie IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 20:39
                        zobaczysz teraz ci nabluzgaja ze nie dosc ze masz fatalna orientacje sexualna
                        to jeszcze nie wiesz czy jestes polakiem czy niemcem (rozwojenie jezni) :))

trzymam kciuki :)

ramzes;)
                        • Gość: hybryda no musze, po prostu musze.... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 01.06.01, 01:08

&#62 zobaczysz teraz ci nabluzgaja ze nie dosc ze masz fatalna orientacje sexualna
                          &#62 to jeszcze nie wiesz czy jestes polakiem czy niemcem (rozwojenie jezni) :))
                          &#62
                          Przepraszam, ze sie pytam, ale to tak z ciekawosci - co to jest to "rozwojenie
                          jezni"?????
                          • Gość: ramzes;) Re: no musze, po prostu musze.... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 07:29
                            polska zasada dyskusju: jak nie masz co powiedziec to powiedz byle co...

chodzilo mi o rozdwojenie jazni..lepiej juz??

ramzes;)
                            • Gość: agnes Re: no musze, po prostu musze.... IP: 194.204.161.* 01.06.01, 07:37
                              ramzes dlaczego wszystkich - dosłownie ! (homofobów (?), Polaków, mężczyzn
                              itd.) krytykujesz. Zachowujesz się tak jakbyś tylko ty miał racje. Ja gej
                              jestem najmądrzejszy, pogardzasz resztą oskarżając ich rónocześnie o wulgaryzm.
                              Zejdź trochę na ziemię. Nakręcasz wszystkich poprzez swoje posty, które są po
                              prostu wszędzie, do każdego tematu, czy forum musisz się wtrącic - niezależnie
                              czy to dotyczy pedałów czy nie. A póxniej pytasz się dlaczego nas nie lubicie.
                              Nie traktujecie nas jak ludzi. A jak ty traktujesz resztę - jako zacofanych
                              Polaczków, gonisz ich do nauki, uważasz, że o niczym sensownym nie można z nimi
                              porozmawiać (no chyba ze jak pisałeś o waleniu panien). A kim ty jesteś, że sie
                              tak wywyższasz. Oczywiście zaraz napiszesz coś wyniosłego i stwierdzisz że to
                              nieprawda. A zamiast krytykowac innych popatrz troche na takiego jednego
                              krzyczącego ważnego pedałka, który zawsze musi mieć ostatnie zdanie.
                              • Gość: rico Re: no musze, po prostu musze.... IP: 195.136.25.* 01.06.01, 08:11
                                Ramzes, mesco i inne pedalskie nasienie. Jesteście do dupy, dosłownie i w
                                przenośni, i tylko do tego tak naprawdę się nadajecie. Zieje od was nienawiścią
                                na kilometr. Oj, jacy wy biedni, skrzywdzeni przez los, żal mi was że musicie
                                nawzajem się bzykać i to w taki sposób, że aż mnie dźwiga żeby zwrócić
                                dzisiejsze śniadanie, ale się powstrzymuję bo szkoda mi nowego komputera. Życzę
                                wam szczerze abyście wszyscy zostali wiecznymi impotentami.
                                • Gość: mat25 Re: no musze, po prostu musze.... IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 08:58
                                  Gość portalu: rico napisał(a):

&#62 Ramzes, mesco i inne pedalskie nasienie. Jesteście do dupy, dosłownie i w
                                  &#62 przenośni, i tylko do tego tak naprawdę się nadajecie. Zieje od was nienawiścią
                                  &#62
                                  &#62 na kilometr.

Niedlugo wyjdzie na to, ze to my rozbudzamy ta nienawisc, ze to my chcemy was
                                  leczyc, ze to my proponujemy umieszczenie was w szpitalach albo pozamykanie w
                                  wiezieniach; ze to my wypisujemy posty typu "hetero do pieca", ze to my nabijamy
                                  sie z was... To miales na mysli? Przeciez to nie ja pisze, ze ty jestes do dupy
                                  tylko odwrotnie, to nie ja zycze ci zebys byl impotentem tylko odwrotnie. Moze
                                  wiec spojrzalbys na to wszystko we wlasciwych proporcjach i od wlasciwej strony.

&#62 Oj, jacy wy biedni, skrzywdzeni przez los, żal mi was że musicie
                                  &#62 nawzajem się bzykać i to w taki sposób, że aż mnie dźwiga żeby zwrócić
                                  &#62 dzisiejsze śniadanie,

Powiem ci szczerze, ze znam to uczucie. Mam je zawsze wtedy, kiedy pomysle, ze
                                  moglbym sie bzykac z panienka. A jesli chodzi o krzywdzenie to na pewno nikt z
                                  nas nie uwaza, ze jest pokrzywdzony przez los. Wesolosci i umiejetnosci
                                  pokonywania codziennych trudnosci moglibyscie sie jeszcze od gejow nauczyc. To
                                  nie los nas krzywdzi, tylko ograniczeni ludzie, ktorzy nie potrafia odmowic sobie
                                  zajrzenia pod cudza koldre. Ale radzilismy sobie z tym jakos przez setki lat to
                                  poradzimy sobie i teraz.

ale się powstrzymuję bo szkoda mi nowego komputera. Życzę
                                  &#62
                                  &#62 wam szczerze abyście wszyscy zostali wiecznymi impotentami.

Na wzajem.

• Gość: mat25 Re: no musze, po prostu musze.... IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 08:48

&#62 ramzes dlaczego wszystkich - dosłownie ! (homofobów (?), Polaków, mężczyzn
                                &#62 itd.) krytykujesz. Zachowujesz się tak jakbyś tylko ty miał racje. Ja gej
                                &#62 jestem najmądrzejszy, pogardzasz resztą oskarżając ich rónocześnie o wulgaryzm.
                                &#62
                                &#62 Zejdź trochę na ziemię. Nakręcasz wszystkich poprzez swoje posty, które są po
                                &#62 prostu wszędzie, do każdego tematu, czy forum musisz się wtrącic - niezależnie
                                &#62 czy to dotyczy pedałów czy nie. A póxniej pytasz się dlaczego nas nie lubicie.
                                &#62 Nie traktujecie nas jak ludzi. A jak ty traktujesz resztę - jako zacofanych
                                &#62 Polaczków, gonisz ich do nauki, uważasz, że o niczym sensownym nie można z nimi
                                &#62
                                &#62 porozmawiać (no chyba ze jak pisałeś o waleniu panien). A kim ty jesteś, że sie
                                &#62
                                &#62 tak wywyższasz. Oczywiście zaraz napiszesz coś wyniosłego i stwierdzisz że to
                                &#62 nieprawda. A zamiast krytykowac innych popatrz troche na takiego jednego
                                &#62 krzyczącego ważnego pedałka, który zawsze musi mieć ostatnie zdanie.

Moze rzeczywiscie ramzes wszedzie zamieszcza swoje opinie - nie wnikam w to, bo
                                nie o tym chcialem pisac.
                                Ty sie agnes dziwisz, ze nasze odpowiedzi sa czasem agresywne. Jako specjalistka
                                od spraw psychologicznych wiesz chyba, ze jesli czlowiek narazony jest na ciagle
                                ataki to u niego wywoluje to reakcje obronna. A my jestesmy ciagle atakowani i
                                dlatego sie bronimy. Najlepsze co mozecie powiedziec to to, zebysmy poszli sie
                                leczyc. Mowicie to uprzejmie i bez zlosci ale przeciez obojetnie jak to zostaje
                                powiedziane to zawsze jest to atakiem na moje, ramzesa i wielu innych "ja", na
                                cos, z czym sie urodzilismy (a w kazdym razie na cos na co nie mielismy wplywu -
                                tak samo jak wy nie mieliscie wplywu na wasza orientacje). I nie dziwcie sie, ze
                                nawet takie z pozoru "uprzejme" wypowiedzi wywoluja u nas reakcje obronna.
                                • Gość: agnes Re: no musze, po prostu musze.... IP: 194.204.161.* 01.06.01, 09:11
                                  Ale to jest błędne koło. Agresja napędza agresję. Jeżeli np. ramzes ostro
                                  krytykuje X i dodatkowo atakuje pozostałe społeczeństwo no to oczywiście, że
                                  zostanie takż potem skrytykowany. Także wtykanie nosa we wszystkie posty. Niech
                                  nie narzuca się wszystkim użytkownikom forum, bo nawet gdyby było hetero to nie
                                  wzbudziłoby to pozytywnego oddżwięku. Także jego stanowisko o nieomylności.
                                  Taka postawa połaczona z homoseksualizmem oczywiście wzbudzi niechęć i
                                  dodatkowo agresję. Czy to tak trudno zrozumieć? Nie wspominając o tym, że
                                  zdecydowana większość społeczeństwa jest hetero. Rozumiem - chce byc taki
                                  "fajny" i jako głowny "homoseksualny gladiator" walczy. Ale to nie zawsze się
                                  sprawdza. Po co podkreślać w kólko jestem gejem i jestem taki ok, reszta
                                  homofobów to zero. Czy nie lepiej porozmawiać bez tego w kólko powtarzania o
                                  pedalstwie o wspólnych zainteresowaniach?? Inaczej się "patrzy" na uczestnika z
                                  którym się debatowało (przyjaźnie) na temat np. żeglarstwa - gdy potem powie,
                                  że jest homo (bo myśli się- on jest całkiem spoko, ma takie same
                                  zainteresowania itp.) niż ataki (no i te wywyższanie się, typu tylko gay może
                                  być artystą). No ludzie, nie ma się później co dziwić. Ja nastawiona
                                  neutrealnie do pedałow - po tych postach jestem juz agresywna. Dlatego żegnam
                                  CU
                                  • Gość: Jorland Re: no musze, po prostu musze.... IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 09:59

(...)
                                    &#62Czy nie lepiej porozmawiać bez tego w kólko powtarzania o
                                    &#62 pedalstwie o wspólnych zainteresowaniach?? Inaczej się "patrzy" na uczestnika z
                                    &#62
                                    &#62 którym się debatowało (przyjaźnie) na temat np. żeglarstwa - gdy potem powie,
                                    &#62 że jest homo (bo myśli się- on jest całkiem spoko, ma takie same
                                    &#62 zainteresowania itp.) niż ataki (no i te wywyższanie się, typu tylko gay może
                                    &#62 być artystą). No ludzie, nie ma się później co dziwić. Ja nastawiona
                                    &#62 neutrealnie do pedałow - po tych postach jestem juz agresywna. Dlatego żegnam
                                    &#62 CU

Szanowna Pani Agnes, ta rozmowa, która się tu odbywała jeszcze raz potwierdza
                                    potwierdza smutny fakt o którym wczesniej wielokrotnie pisałem. Podejście
                                    homoseksualistów do dyskutantów logicznie wynika z przyjętej przez nich
                                    ideologii. To, że Pani jest nastawiona "neutralnie" to nie wystarcza. W świetle
                                    gejowskiej ideologii musi Pani zaakceptować na równych prawach związki hetero- i
                                    homoseksualne. Każde podejście niezgodne z takowym stanem rzeczy MUSI doprowadzić
                                    do konfrontacji. W najlepszym wypadku, gdy będzuie chciała Pani tolerować związki
                                    homoseksualne i byc wobec nich "neutralna" zostanie Pani litościwie wepchnięta do
                                    "polskiego getta", getta złozonego z heteroseksualnych ciamniaków, żyjących w
                                    zacofanej Polsce. Niech Pani zauważy, że oni stasują tą sama taktykę jakiej
                                    stosowanie zarzucają agresywnym heteroseksualistom. Kulturalni homoseksualiści z
                                    kpiną potraktują Pani tolerancyjne stanowisko, przecież nie potrafi Pani do końca
                                    docenić głębi i wspaniałości gejowskich związków. Zdumieją się nad Pani opornym
                                    umysłem tak niechętnym na przyjęcie nowego homoseksualnego objawienia. Czasem się
                                    zastanawiam, czy w żyłach niektórych gejów nie płynie ta sama krew, która kiedyś
                                    rozpalała żyły inkwizytorów, potem bolszewickich komisarzy zwalczających
                                    kapitalistów, a teraz strażników politycznej poprawności gotowych pogardzać
                                    każdym nie przyjmujacym ich ideologii. "Heterycy", czyż nie lepiej pasowałoby tu
                                    słowo "heretycy"? Heretycy nie chcący przyjąć nowych prawd wiary o ludziach
                                    głoszonych przez fanatycznych kapłanów homoseksualizmu. Już teraz pojawiają się
                                    pomysły o nowej regulacji przyrostu naturalnego właśnie przez związki
                                    homoseksualne, już teraz często w modzie jest adorowanie i wielbienie
                                    homoseksualizmu.

Może nadchodzi wielkimi krokami "Nowy, wspaniały (homoseksualny) świat"? Świat,
                                    który doceni wspaniałość homoseksualizmu, jego nowatorskość w przeciewieństwie do
                                    zużytych związków heretyckich. Stara wyśmiewana rodzinka "tatusa i mamusi" - jako
                                    przeżytek - zostanie zastapiona przez jakże nowoczesna i postępową rodzinę
                                    gejowską. Ta agresywna ideologia zresztą nie przeszkadza gejom stroić się w
                                    piórka męczenników. Najpierw chwalą się jak to w postępowym świecie Unii
                                    Europejskiej są szanowani, by po chwili podnieść lamenty pod niebiosa o tym jak
                                    to są przez "większość" prześladowani. Wręcz męczennicy postępu.

Ta dyskusja - oceny homoseksualizmu - musiała zmierzać w tym kierunku. Tutaj nie
                                    będzie kompromisów. Albo pełna akceptacja, albo getto ciemnoty, taka nam zostanie
                                    dla nas alternatywa. Trzecia droga, obawiam się, nie będzie dana. Ukłony.
                                    • Gość: agnes Re: no musze, po prostu musze.... IP: 194.204.161.* 01.06.01, 10:10
                                      Popieram Jorland. Mam wrażenie iż homoseksualizm urósł do rangi snobizmu. i
                                      masz rację - już nie wystarcza być neutrealnym. Wymaga się (krzykiem) że należy
                                      homoseksualizm traktować z wyższością nad resztą heteroseksualnego
                                      społeczeństwa. Ale dlaczego? Doprawdy te wywody o rzekomej wyższości są
                                      żałosne. To po prostu błąd genetyczny bez szans na przetrwanie. Natura to
                                      wymyśliła, natura wyeliminuje - AIDS (kolega Freddie) + brak szans na
                                      potomstwo. Bo jeżeli założyć (tak jak to szumnie krzyczą homo) że kobiety homo
                                      rodzą dzieci i "oddają" dla pedałów - to albo musiałyby być bardzo produkcyjne
                                      albo stanowić większośc w społeczeństwie. I jeszcze te walki i wywyższanie się.
                                      Doprawdy żenujące - jesteście odważni w tłumie i anonimowo w Internecie.
                                      Siedzcie w swoich domkach, nie krzyczcie tak - jesteście zdecydowaną
                                      mniejszością, nic nie wskóracie.
                                      • Gość: mat25 Re: no musze, po prostu musze.... IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 13:10

&#62 Popieram Jorland. Mam wrażenie iż homoseksualizm urósł do rangi snobizmu. i
                                        &#62 masz rację - już nie wystarcza być neutrealnym. Wymaga się (krzykiem) że należy
                                        &#62
                                        &#62 homoseksualizm traktować z wyższością nad resztą heteroseksualnego
                                        &#62 społeczeństwa.

Widzisz Agnes klopot jest w tym, ze tak samo ty jak i wiele innych osob nie
                                        rozumie pojec "neutralnie" i "rownosc". Podejrzewam, ze jesli ty mowisz o
                                        neutralnym traktowaniu homoseksualistow to myslisz sobie tak: "ja bede ich
                                        tolerowala pod warunkiem, ze beda siedziec cicho, ze nie bedzie ich widac, ze
                                        odwala sie od mozliwosci zawierania zwiazkow, ze po prostu nie beda wchodzic mi
                                        przed oczy". A kiedy ja mysle o neutralnosci to mysle sobie tak: "bede mial takie
                                        same (nie wyzsze) prawa jak wszyscy ludzie w tym kraju, bede mogl objac chlopaka
                                        na ulicy bez obawy ze ktos mi za chwile przylozy w pysk albo wyzwie, bede mogl
                                        pojsc do USC i zarejestrowac swoj zwiazek i miec mozliwosc przyjscia do mojego
                                        przyjaciela, kiedy np. bedzie w szpitalu jako najblizsza rodzina itd." Zauwaz, ze
                                        to wszystko, co napisalem w tym cudzyslowie to sa rzeczy dostepne dla
                                        przecietnego obywatela RP ale niedostepne albo niebezpieczne dla homoseksualisty.
                                        To nie jest nic wiecej niz ma przecietny obywatel. I to wlasnie dla mnie jest
                                        neutralnosc a dla ciebie podejrzewam to juz wywyzszanie sie (co sie oczywisie
                                        kupy nie trzyma).

Ale dlaczego? Doprawdy te wywody o rzekomej wyższości są
                                        &#62 żałosne. To po prostu błąd genetyczny bez szans na przetrwanie. Natura to
                                        &#62 wymyśliła, natura wyeliminuje - AIDS (kolega Freddie) + brak szans na
                                        &#62 potomstwo. Bo jeżeli założyć (tak jak to szumnie krzyczą homo) że kobiety homo
                                        &#62 rodzą dzieci i "oddają" dla pedałów - to albo musiałyby być bardzo produkcyjne
                                        &#62 albo stanowić większośc w społeczeństwie.

Jak to czytam Agnes to mam coraz wieksze watpliwosci czy ty rzeczywiscie
                                        skonczylas te studia... W ogole jakiekolwiek studia... Ten jak to ujelas "blad
                                        genetyczny" istnieje na swiecie juz od tysiecy lat. Homoseksualizm w
                                        starozytnosci jest dosc dobrze udokumentowany. Przetrwal inkwizycje, obozy
                                        koncentracyjne i caly czas jest na stalym poziomie.
                                        Jesli chodzi o AIDS to moglby wyeliminowac homoseksualizm tylko wtedy gdyby wciaz
                                        nie rodzili sie nowi - a tak przeciez nie jest.
                                        Napisalas cos o braku szans na potomstwo - ty chyba myslisz ze homoseksualisci
                                        maja homoseksualnych rodzicow? Albo zle cie rozumiem albo tobie cos sie
                                        pokrecilo, bo przeciez chyba dla kazdego jest oczywiste, ze homoseksualista ma
                                        heteroseksualnych rodzicow. Tak wiec liczba rodzacych sie homoseksualistow nie
                                        zalezy od liczby juz zyjacych homo.
                                        A jesli chodzi o AIDS to radze poczytac najnowsze statystyki - znacznie szybciej
                                        rozszerza sie on teraz wsrod hetero niz homo. Homo nauczyli sie co robic, zeby
                                        sie zabezpieczyc (dzieki intensywnym akcjom prowadzonym w tej grupie) a hetero
                                        nadal w wiekszosci lekcewaza ten problem.

&#62 Doprawdy żenujące - jesteście odważni w tłumie i anonimowo w Internecie.

Ciekawe czy ty bylabys odwazna, gdybys za potrzymanie za reke swojego faceta
                                        mogla po prostu w tempie ekspresowym zarobic w twarzyczke (w najlepszym razie).

&#62 Siedzcie w swoich domkach, nie krzyczcie tak - jesteście zdecydowaną
                                        &#62 mniejszością, nic nie wskóracie.

Tutaj uwidocznila sie twoja neutralnosc, tak? Ta mniejszosc wskorala juz bardzo
                                        duzo w Unii Eurpejskiej i zareczam ci, ze uplynie jeszcze troche wody w Wisle,
                                        ale tutaj tez wskoramy normalnie pojmowana neutralnosc. Niczego wiecej nie chcemy.
                                        • Gość: agnes Re: no musze, po prostu musze.... IP: 194.204.161.* 01.06.01, 13:57
                                          Chcecie mieć prawa , cóż....Jeszcze dużo wody upłynie.
                                          Dla mnie brak jest pewnej granicy między normalnością
                                          a nie. No bo dlaczego (jeżeli dać by wam prawa) to
                                          omówić tego np. pedofilom? On tez może powiedziec - ja
                                          kocham tędziewczynkę (np.11 letnią). A ona np. może
                                          powiedzieć to samo. Wszyscy zadowoleni - tak. Krzywda
                                          się komuś dzieje - nie. Prosze nam nie zaglądac pod
                                          kołdrę- powiedzą to nasze sprawy (tak, tak dzieci
                                          szybciej dojrzewają). i co wobec ciebie należy zrobić?
                                          Niedługo dojdzie do tego że związek kobiety i
                                          mężczyzny będzie nienormalnością. Aha - nie
                                          zrozumiałeś mnie odnośnie potomstwa. Chodzi o to, że
                                          wy dzieci mieć nie będziecie. A co mają moje studia do
                                          moich przekonań - nijak. To że mam magistra nie musi
                                          oznaczać, że akceptuję pedalstwo, pedofilie i tym
                                          podobne.
                                          • Gość: mesco Re: no musze, po prostu musze.... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 17:45
                                            to ze masz magistra to o niczym nie swiadczy. Prawdopodobnie studiowalas prace
                                            reczne na Wyzszej Szkole Pedagogicznej w Ustrzykach Dolnych.....

To że mam magistra nie musi
                                            &#62 oznaczać, że akceptuję pedalstwo, pedofilie i tym
                                            &#62 podobne.

Byc moze studiowalas tez i teologie w latach 90, gdzie ksiadz-onanista was tewgo
                                            nauczal a sam sie kurwil na wakacja ch ile mogl.

Czy AIDS wyeleminuje gejów czy nie to sie okaze. Jak studiowalas te prace reczne
                                            i robilas zaliczenia z szydelkowania to wtedy sie IDS zaczal w swiecie
                                            rozprzestrzeniac. W komunie mówiono ze to choroba kapitalizmu? Tak dobrze to
                                            pamietam, i co z tego wyszlo? Na Ukrainie masz wiecej chorych jak w Niemczech!
                                            Nie mówiac juz o Afryce, itd. A w Polsce to juz jest troche chorych i bedzie ich
                                            coraz wiecej, co bedziesz miala okazje zaobserwowac w przyszlych latach, wydrukuj
                                            ten post i zachowaj go! prosze.
                                            Dlaczego? Nie ma osrodków prewencji, wychowania seksualnego w szkolach, srodek
                                            antykoncepcyjny u mlodziezy to wyjmowanie przed wytryskiem! Wszystko to mozna
                                            przemilczec i poklaskiwac kosciolowi, ale na jedno ta instytucja nie ma wplywu -
                                            na poped seksualny - a ten jest najsilniejszy u ludzi.
                                            Polacy i Polki przede wszystkim tez wyjezdzaja za granice gdzie maja sex. jest to
                                            najgorsze co moze byc bo z biedniejszych krajow "daja" bez gumy dla zarobku potem
                                            przyjedzaja do ojczyzny, kwestia wybuchu AIDS w Polsce to tylko kwestia czasu.
                                            jezeli ty jako pani magister masz takie zdanie ze AIDS maja tylko pedaly to co
                                            mozna sadzic o ludziach po podstawówce?
                                            Przemysl to

• Gość: myslnik do agnes IP: *.prw.pl 02.06.01, 11:45
                                        To po prostu błąd genetyczny bez szans na przetrwanie. Natura to
                                        &#62 potomstwo.

A to nie wiedzialem, sorry. Masz spora wiedze z genetyki. Chyle czolo. Wiesz
                                        naukowcy lamia sobie glowe nad tym od dawna, ale ty zdajesz sie juz miec
                                        odpowiedzi na wszystkie pytania, jeszcze raz uklon.

• Gość: Jorland Re: no musze, po prostu musze.... IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 04.06.01, 12:24

&#62 Popieram Jorland. Mam wrażenie iż homoseksualizm urósł do rangi snobizmu. i
                                        &#62 masz rację - już nie wystarcza być neutrealnym. Wymaga się (krzykiem) że należy
                                        &#62 homoseksualizm traktować z wyższością nad resztą heteroseksualnego
                                        &#62 społeczeństwa. Ale dlaczego? Doprawdy te wywody o rzekomej wyższości są
                                        &#62 żałosne. To po prostu błąd genetyczny bez szans na przetrwanie. Natura to
                                        &#62 potomstwo.

Niech Pani nie wierzy w tą propagandę, że homoseksualizm jest zakodowany w
                                        genach. Pomimo, że włozono ogromy wysiłek w dowodzenie tej tezy na razie nikt nie
                                        potrafi jednoznacznie wykazać, że skłonności homoseksualne są zdeterminowane
                                        genowo. Raczej krzyczy się o tym głośno, bez pokrycia w faktach. Są tylko
                                        nadmuchane spekulacje, kłaniam się.
                                      • Gość: Veneer Re: do agnes i nie tylko IP: 24.43.222.* 24.06.01, 00:00
                                        ...sadzac po imieniu jestes kobieta(?),mam wiec pytanie do Ciebie -a jaki
                                        rodzaj zbocznia Ty lubisz najbardziej?Do buzi,do pupci,doggy style,itd itd.Czy
                                        masz marzenia o tematyce sexualnej ale tej perwersyjnej-np:jestes
                                        gwalcona...,czy lubisz filmy porno ale takie ktore okreslane sa jako twarde
                                        czyli wszystkie chwyty dozwolone.Pytan mozna by mnozyc ale jesli na
                                        ktorekolwiek z powyzszych odpowiesz "tak" lu nawet jesli bedziesz sie wahac
                                        powinnas udac sie do lekarza ktory zajmuje sie zboczeniami i jesli kaze Ci sie
                                        do badania rozebrac bez watpienia jest tez zboczencem.jesli nie podoba Ci sie
                                        to forum czy jakiekjolwiek inne to po pierwsze nie czytaj nielubianych
                                        wypowiedzi,nie zabieraj glosu w dyskusjach i poszukaj takie forum ktore w pelni
                                        odpowiada Twojemu nadwrazliwemu srodeczkowi.
                                  • Gość: Jorland Re: no musze, po prostu musze.... IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 10:04

(...)
                                    &#62Czy nie lepiej porozmawiać bez tego w kólko powtarzania o
                                    &#62 pedalstwie o wspólnych zainteresowaniach?? Inaczej się "patrzy" na uczestnika
                                    z
                                    &#62
                                    &#62 którym się debatowało (przyjaźnie) na temat np. żeglarstwa - gdy potem powie,
                                    &#62 że jest homo (bo myśli się- on jest całkiem spoko, ma takie same
                                    &#62 zainteresowania itp.) niż ataki (no i te wywyższanie się, typu tylko gay może
                                    &#62 być artystą). No ludzie, nie ma się później co dziwić. Ja nastawiona
                                    &#62 neutrealnie do pedałow - po tych postach jestem juz agresywna. Dlatego żegnam
                                    &#62 CU

Szanowna Pani Agnes, ta rozmowa, która się tu odbywała jeszcze raz potwierdza
                                    potwierdza smutny fakt o którym wczesniej wielokrotnie pisałem. Podejście
                                    homoseksualistów do dyskutantów logicznie wynika z przyjętej przez nich
                                    ideologii. To, że Pani jest nastawiona "neutralnie" to nie wystarcza. W świetle
                                    gejowskiej ideologii musi Pani zaakceptować na równych prawach związki hetero-
                                    i homoseksualne. Każde podejście niezgodne z takowym stanem rzeczy MUSI
                                    doprowadzić do konfrontacji. W najlepszym wypadku, gdy będzuie chciała Pani
                                    tolerować związki homoseksualne i byc wobec nich "neutralna" zostanie Pani
                                    litościwie wepchnięta do "polskiego getta", getta złozonego z heteroseksualnych
                                    ciamniaków, żyjących w zacofanej Polsce. Niech Pani zauważy, że oni stasują tą
                                    sama taktykę jakiej stosowanie zarzucają agresywnym heteroseksualistom.
                                    Kulturalni homoseksualiści z kpiną potraktują Pani tolerancyjne stanowisko,
                                    przecież nie potrafi Pani do końca docenić głębi i wspaniałości gejowskich
                                    związków. Zdumieją się nad Pani opornym umysłem tak niechętnym na przyjęcie
                                    nowego homoseksualnego objawienia. Czasem się zastanawiam, czy w żyłach
                                    niektórych gejów nie płynie ta sama krew, która kiedyś rozpalała żyły
                                    inkwizytorów, potem bolszewickich komisarzy zwalczających kapitalistów, a teraz
                                    strażników politycznej poprawności gotowych pogardzać każdym nie przyjmujacym
                                    ich ideologii. "Heterycy", czyż nie lepiej pasowałoby tu słowo "heretycy"?
                                    Heretycy nie chcący przyjąć nowych prawd wiary o ludziach głoszonych przez
                                    fanatycznych kapłanów homoseksualizmu. Już teraz pojawiają się pomysły o nowej
                                    regulacji przyrostu naturalnego właśnie przez związki homoseksualne, już teraz
                                    często w modzie jest adorowanie i wielbienie homoseksualizmu.

Może nadchodzi wielkimi krokami "Nowy, wspaniały (homoseksualny) świat"? Świat,
                                    który doceni wspaniałość homoseksualizmu, jego nowatorskość w przeciewieństwie
                                    do zużytych związków heretyckich. Stara wyśmiewana rodzinka "tatusa i mamusi" -
                                    jako przeżytek - zostanie zastapiona przez jakże nowoczesna i postępową rodzinę
                                    gejowską. Ta agresywna ideologia zresztą nie przeszkadza gejom stroić się w
                                    piórka męczenników. Najpierw chwalą się jak to w postępowym świecie Unii
                                    Europejskiej są szanowani, by po chwili podnieść lamenty pod niebiosa o tym jak
                                    to są przez "większość" prześladowani. Wręcz męczennicy postępu.

Ta dyskusja - oceny homoseksualizmu - musiała zmierzać w tym kierunku. Tutaj
                                    nie będzie kompromisów. Albo pełna akceptacja, albo getto ciemnoty, taka nam
                                    zostanie dla nas alternatywa. Każda Pani opinia odmienna od tej wypływająca z
                                    homoseksualnej ideologii zostanie wcześniej, czy później zaatakowana. Trzecia
                                    droga, obawiam się, nie będzie dana. Ukłony.
                                    • Gość: L. Re: no musze, po prostu musze.... Do Agnes i Jorland'a IP: *.mpip-mainz.mpg.de 01.06.01, 10:52
                                      Droga Agnes zgadzam sie, ze moze byloby lepiej gdyby
                                      np. Ramzes nie podkreslal na kazdym kroku swojej
                                      orientacji seksualnej, tylko podyskutowal, jak
                                      czlowiek z czlowiekiem. Tylko widzisz, to nierealne.
                                      Nie czytam wszystkich postow, nie mam na to czasu. Ale
                                      zagladam tu i owdzie. I widzisz najczesciej juz po
                                      pierwszej wypowiedzi Ramzesa, Mesco, czy innych ktorzy
                                      gdzies tam sie ujawnili, pada ironiczne 'a co ty pedal
                                      mozesz o tym wiedziec'. I to nie ma roznicy, czy
                                      bedzie sie wypowiadal na tematy damsko-meskie, czy na
                                      inny neutralny temat. Podejrzewam, ze nawet gdyby
                                      napisal, ze dzisiaj jest ladna pogoda to i tak ktos by
                                      sie przyczepil. Natura ludzka. Jesli komus sie
                                      dokopie, to czuja sie lepiej.
                                      Natomiast co do netralnosci, to nawet ja widze, ze
                                      wasze wypowiedzi (Agnes i Jorland'a) bynajmniej nie sa
                                      neutralne. Jest w nich delikatnie mowiac sporo agresji
                                      i nieakceptacji. A co dopiero musza czuc
                                      homoseksualisci. Pewnie odbieraja to za swoisty atak
                                      na siebie. Dla mnie neutralnosc polega na zupelnie
                                      czym innym. Bo czy mozna uznac za neutralna wypowiedz
                                      Agnes, ze 'nie zrobilaby nic zeby zapobiec gwaltom
                                      homo w wiezieniach' (czy jakos tak to zabrzmialo),
                                      albo ze sa oni ludzmi chorymi? Wiecej tolerancji, a
                                      przynajmniej NEUTRALNOSCI drodzy panstwo.
                                      • Gość: Jorland Re: no musze, po prostu musze.... Do Agnes i Jorland'a IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 11:33
                                        Droga Pani L, ja to wręcz jestem wcielona cnota tolerancji. Natomiast nie
                                        jestem neutralny, czego jak mi się zdaje Pani się domaga. Dokonuje Pani zabiegu
                                        próbując przekonać, że tolerancja znaczy neutralność. Wtedy każde zdanie
                                        oceniające w rodzaju: "homoseksualizm to zboczenie" jest wyrazem braku
                                        tolerancji i ciemnoty. Otóż nie droga Pani, toleruję w swoim otoczeniu wiele
                                        rzeczy co nie znaczy, że z nimi się zgadzam i im przyklaskuje. Kłaniam się.
                                        • Gość: mat25 Re: no musze, po prostu musze.... Do Agnes i Jorland'a IP: *.interserwer.pl 01.06.01, 13:15
                                          Gość portalu: Jorland napisał(a):

&#62 Droga Pani L, ja to wręcz jestem wcielona cnota tolerancji. Natomiast nie
                                          &#62 jestem neutralny, czego jak mi się zdaje Pani się domaga. Dokonuje Pani zabiegu
                                          &#62
                                          &#62 próbując przekonać, że tolerancja znaczy neutralność. Wtedy każde zdanie
                                          &#62 oceniające w rodzaju: "homoseksualizm to zboczenie" jest wyrazem braku
                                          &#62 tolerancji i ciemnoty. Otóż nie droga Pani, toleruję w swoim otoczeniu wiele
                                          &#62 rzeczy co nie znaczy, że z nimi się zgadzam i im przyklaskuje. Kłaniam się.

Czy wysylanie ludzi zeby leczyli swoj homoseksualizm tez miesci sie w Twoim
                                          pojeciu tolerancji? Czy odmawianie nam praw dostepnych oglonie dla przecietnych
                                          Polakow tez miesci sie w Twoim pojeciu tolerancji?
                                          • Gość: ramzes Droga Agnes... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 14:43
                                            Pragne zauwazyc, ze to TY rozpoczelas ten wytek, a zaraz potem dopisal sie
                                            Jorlan /Agnes/Jorland... wiec.. A czy ty oczekujesz ze palniesz jakas glupote,
                                            ktos to pociognie wzwie mnie lub kogos innego a ja nic nie napisze. Wiedz, ze
                                            dopoki oni nie przestana nasy wyzywac to my nie pozostaniemy dluzni..
                                            A to ze zamieszam swoje opinie nie powinno nikogo obchodzic, Ciebie Agnes tez
                                            nie, bo nie powinni pytrzec kto pisze, tylko co pisze. Piesze tez w roznych
                                            innych dzielach i tam to nikomu nie przeszakadz talko tym tutaj...macho od
                                            siedmiu bolesci.

Pozdrawiam

zobacz rozpoczal inne watki, nie mam nic przeciwko nikomu, ale byle pisali z
                                            sensem. Wiec Agens przesledz watki, zobacz kto zaczyna od wyzwisk a potem
                                            wypisuje te dyrdymaly.

Homoseksualista - przede wszystkim człowiek
                                            Autor: Gość portalu: reversus

Prośba do administratora.
                                            Autor: Gość portalu: Moris

RAMZES TO NAJWIEKSZY GEJ I RUCHA SIE W KAKAO Z KUMPLAMI
                                            Autor: Gość portalu: M

Obrzydliwosc homoseksualizmu
                                            Autor: Gość portalu: ira

Meska homofobia
                                            Autor: Gość portalu: Atena

Homoseksualizm u ksiezy katolickich
                                            Autor: Gość portalu: Petrus I

Pederastia to zboczenie
                                            Autor: Gość portalu: j

Cioty raus !!!
                                            Autor: Gość portalu: Fiodor

OSTATNI RAZ TUTAJ ZAJRZALEM - CO ZA DZWINE POSTY!
                                            Autor: Gość portalu: ZIZI

TYM bardziej ze SZCZEGOLNIE TY jako osoba po prawie powinnas byc BEZSTRONNA I
                                            DOKLADNA..a nie... i....
                                            • Gość: agnes Re: Droga Agnes... IP: 194.204.161.* 01.06.01, 14:58
                                              jestem bezstronna odnośnie spraw ze świata prawniczego. A wy przecież nie
                                              popełniliście żadnego przestępstwa ;) Oj, idę na piwo na deptak, pozdrowienia
                                              i miłego weekendu.
                                            • Gość: ramzes;) Droga Agnes...part II IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 15:03
                                              wiesz co im dluzej czytam twoje posty, tym bardziej dochodze do wniosku, ze ty
                                              jednak nie masz tych studiow prawniczych, ewentualnie przeslizgnelas sie przez
                                              nie.., sledze to co piszesz i jakos nie moge sie powstrzymac .

a. moje wciskanie nosa w inne posty.. A niby co tykiego orazliwego napisalem???
                                              prosze o przyklad.

b. watki o pedofilii i zoofilii byly przerabiane wczseniej wiec po prostu
                                              poczytaj soebie, zamiast zaczynac nowa dyskusje.. przeanalizuja argumenty obu
                                              stron (no chyba to mialas na studiach)

c. dlaczego sobie wyobrazasz, ze mowiac o kims pedal, jest ok, a jesli ktos
                                              napisze o tobie "panienka" to juz nie bedzie ok?

d. to ze masz studia upowaznia cie do jednego...utrzymywania poziomu. A ty
                                              niestety go obnizuasz..nie musisz tolerowac pedalsta, tak jak ja nie toleruje
                                              dziwek i prostytutek..a zdjae sie tylko takie glownie na trasach
                                              stoja..przedstwaicielki hetereoseksualnych kobiet...i ich klienci.

e. nie musisz akceptowac tego co my piszemy i tego ze mamy cvo pisac. Nie tak
                                              dawno kobiety nie maily wogole prawa cokolwiek mowic, i zaczely organizowac
                                              kolka, wsperac sie, pisac ulotki, co sie wlasnie WASZYM heteroseksualnym
                                              partnerom nie podobalo. Czy nie uwazasz ze sytuacja jest analogiczna??

ramzes;)

i jeszcze jedno jesli uzyjesz w stosuknu do mnie slowa pedal lub innego
                                              ublizajacego, taz znajde odpowiednie slowo dla ciebie..i bedzei ci rownie przykro.

• Gość: hybryda uwielbiam IP: 216.51.32.* 01.06.01, 15:58
                                                Te ramzesku, chlopcze, musze powiedziec, ze uwielbiam czytac twoje wypociny.
                                                Niezla szarada nie ma co. Sluchaj, musze to podkreslic, nie nasza normalnych w
                                                tym wina, ze jestescie pedalami. No bo jak was pedalkow inaczej nazwac????
                                          • Gość: Jorland Re: no musze, po prostu musze.... Do Agnes i Jorland'a IP: 192.168.1.* / *.niedziela.pl 01.06.01, 16:06
                                            &#62 Gość portalu: Jorland napisał(a):
                                            &#62
                                            &#62 &#62 Droga Pani L, ja to wręcz jestem wcielona cnota tolerancji. Natomiast nie
                                            &#62 &#62 jestem neutralny, czego jak mi się zdaje Pani się domaga. Dokonuje Pani za
                                            &#62 biegu
                                            &#62 &#62
                                            &#62 &#62 próbując przekonać, że tolerancja znaczy neutralność. Wtedy każde zdanie
                                            &#62 &#62 oceniające w rodzaju: "homoseksualizm to zboczenie" jest wyrazem braku
                                            &#62 &#62 tolerancji i ciemnoty. Otóż nie droga Pani, toleruję w swoim otoczeniu wie
                                            &#62 le
                                            &#62 &#62 rzeczy co nie znaczy, że z nimi się zgadzam i im przyklaskuje. Kłaniam się
                                            &#62 .
                                            &#62
                                            &#62 Czy wysylanie ludzi zeby leczyli swoj homoseksualizm tez miesci sie w Twoim
                                            &#62 pojeciu tolerancji?

Nie, dlaczego? Panu jak mniemam wydaje się, że kazdy kto nie akceptuje
                                            homoseksualizmu to dyszący żądzą mordu inkwizytor.

&#62Czy odmawianie nam praw dostepnych oglonie dla przecietnych
                                            &#62 Polakow tez miesci sie w Twoim pojeciu tolerancji?

Tak. Jeśli homoseksualizm jest zboczeniem - a moim zdaniem jest - trudno
                                            tkaktować go na równi z normalnością.
                                            • Gość: L. Re: no musze, po prostu musze.... Do Jorland'a IP: *.mpip-mainz.mpg.de 01.06.01, 16:35
                                              Nie akceptowac to ja moge cos na co mamy wplyw jako
                                              ludzie. Nie akceptuje zbrodni, zlodziejstwa i
                                              arogancji. Ale jak moge powiedziec, ze nie akceptuje
                                              burzy, upalnego lata, czy ptakow latajacych za oknem.
                                              No coz moge napisac jeszcze tylko jedno. Podziekuj
                                              swojemu Bogu, jesli oczywiscie w jakiegos wierzysz, ze
                                              nie zafundowal tobie zadnego 'zboczenia'. Ze to kim
                                              jestes jest uznane za ogol ludzkosci za norme.
                                              Choc...?
                                              • Gość: ramzes;) hybrydko... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 16:48
                                                y czy moja wina, ze wy chodzicie na dziki i placicie im za to czego nie chca
                                                wam zrobic zony?? a jednek nie mowie do ciebie " ty dziwkarzu, lub ty
                                                kurwiarz"..nie sadze zeby ci sie to podobalo, a najpewniej uznalbyc to za
                                                obrazliwe i znow gdzies jeczal, ze cie geje obrazaja...

Niestety slowo "pedal" jest obrazliwe i mnie sie niepodoba to jak mnie
                                                nazywasz, ewentualnie tez bede uzywal w stosunku do ciebie jakiegos obrazliwego
                                                slowa, zgoda??

ramzes;)

Jordan, zdaje sie ze jako obronca morlanosci...nie powinienes wypowiedac sie
                                                tak pozytywnie o piciu spermy... zdjae sie ze to jest rowniez ZAKAZANE z
                                                religijnego punktu wiedznei, na ktory sie tak czesto powolywales, a jest to
                                                niewatpliwie takze forma zboczenia... nazwiejmy tych ludzi..np. spermopijawami.
                                                • Gość: hybryda Re: hybrydko... IP: 216.51.32.* 01.06.01, 17:06

&#62 y czy moja wina, ze wy chodzicie na dziki i placicie im za to czego nie chca
                                                  &#62 wam zrobic zony??

Co maja zony do dzikow???? Ja ze zwierzyna lowna tego nie robie. Zoofilia mnie
                                                  nie pociaga - a ciebie?

&#62nie sadze zeby ci sie to podobalo, a najpewniej uznalbyc to za
                                                  &#62 obrazliwe i znow gdzies jeczal, ze cie geje obrazaja...

gej, czyli prostymi slowami mowiac - pedal - nie jest w stanie mnie obrazic.
                                                  &#62
                                                  &#62 Niestety slowo "pedal" jest obrazliwe i mnie sie niepodoba to jak mnie
                                                  &#62 nazywasz, ewentualnie tez bede uzywal w stosunku do ciebie jakiegos obrazliwego
                                                  &#62
                                                  &#62 slowa, zgoda??
                                                  &#62
                                                  &#62 ramzes;)
                                                  &#62
                                                  jak chcesz tak mnie nazywaj, byleby bylo to do mnie....
                                                  Niestety jakikolwiek wyraz uzyjesz, bedzie to tylko zgadywanka w ujecie pedala.
                                                  Bo nic o mnie nie wiesz! Zatem zgaduj, moje jedno slowo - "pedalek" odnosnie was
                                                  pedalow - jest prawda, i nie mozesz temu zaprzeczyc.
                                                  • Gość: ramzes:) Re: hybrydko... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 17:16
                                                    he he...chodzilo mi o dziwki... (ale z dzikow sam sie usmialem)

alez ja nie chce mowic bezbosrednio do ciebie, poprostu
                                                    ogolnie "dzieciorob"..mysle ze pasuje do wszystkich heteroseksualstow.

wiec jak zgoda???

ramzes;)

a swoje droga...nie chodzisz na te "dziki"?? he he
                                                  • Gość: mesco Re: dzis doszlo ...... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 18:05
                                                    oral w czasie miesiączki
                                                    Autor: Gość portalu: wszk
                                                    Data: 01-06-2001, 14:01:24 adres: *.provider.pl

a geje to i tak swinie....

poza tym ta "prawniczka" nie potepia postów np. o Zydach
                                              • Gość: mnich Re: no musze, po prostu musze.... Do Jorland'a IP: *.dhcp.mcphu.edu 01.06.01, 18:15
                                                Aby ograniczyc liczbe watku.
                                                Z mojego punktu widzenia homoseksualizm w wiekszosci idzie w zlym kierunku. W
                                                kierunku np zdziczenia obyczajow spolecznych, plytkiego hedonizmu,
                                                bezkrytycznej permisywnosci, utraty godnosci osoby ludzkiej. Pan Ramzes czy Pan
                                                mat 25 wydaja sie byc ponadprzecietnymi homoseksualistami, a mimo to mozna sie
                                                dowiedziec od nich : Pan Ramzes ze seks sluzy tylko wymianie plynow, a Pan
                                                mat25 ze w orgiach nie ma nic zlego i ze seks moze byc TYLKO zabawa. Jesli
                                                pisze Panu Matowi ze niekotorzy ludzie lecza sie z seksoholizmu to pisze ze nie
                                                rozumie. Otoz seksualnosc czlowieka rodzi niebezpieczentswa. Jest jak wiele
                                                rzeczy w przyrodzie czyms co mozna skierowac ku dobru lub ku zlu. Wielu ludzi
                                                odkrywa ze dokonalo autookaleczenia uczestniczac np w orgiach. Seks to nie
                                                tylko zabawa podejscie zabawowe charakteryzuje takze typowa dla wielu
                                                homoseksualistow nieodpowiedzialnosc wiec niech sie Pan nie dziwi ze jeden z
                                                kolegow uczestnika dyskusji zostal upity zgwalcony i umarl na AIDS. Zabawie nie
                                                bedzie nigdy towarzyszyla trosce o drugiego czlowieka ktora jest wymagana w
                                                przypadku odnoszenia sie do jego seksulanosci. Np szacunek do kobiety jako
                                                potencjalnej matki w naturalny sposob wyzwala taka troske. Homoseksualizm w
                                                wiekszosci przypadkow jest awangarda jesli chodzi o sprowadzanie seksu do
                                                zabawy pozbawiajac sie sam godnosci a potem krzyczy ze mu ja sie odbiera. Tak
                                                tak wypuscmy sie na zywiol pozwolmy na wszystko co sie tylko niektorym doroslym
                                                podoba. Wczesniej proponowalbym jednak dokonac kompleksowych badan
                                                psychiatrycznych. Ja tym czasem wole sie dostosowac do tysiacletnich
                                                doswiadczen do wyciagniecia lekcji z upadku kultur ktore byly zbyt permisywne,
                                                wreszcie do wlasnego doswiadzcenia i TRADYCJI rodzinnej. Podejscie robta co
                                                chceta nie zeby bylo dobrze tylko przyjemnie jest oczywiscie podejsciem ktore
                                                jest takze coraz popularniejsze wsrod heteroseksualistow, ale statystycznie
                                                absolutnie nie tak czeste. Nie zamierzam dywagowac i spekulowac dlaczego tak
                                                jest bo juz nikt tego postu nie przeczyta. Tak jest sami homoseksualisci to
                                                przyznaja takze na tym forum. Nie czuje sie powolany tak jak Pan Jorland zeby
                                                powiedziec ze homoseksualizm w kazdej postaci to zboczenie. Nalezaloby
                                                dokladniej sie zastanowic co oznacza zboczenie zauwazyc roznice pomiedzy
                                                homoseksualistami powiedziec sobie jasno ze jest to cos calkowicie
                                                pejoratywnego. Trzeba powiedziec ze da Vinci i Aleksander Macedonski byli
                                                zboczeni. W przypadku nekrofilii zoofilii czy pedofilii nie ma mowy o wyrazaniu
                                                ludzkich uczuc. W przypadku zwiazkow homoseksualnych mamy (niestety nie widuje
                                                tego czesto) do czynienia z miloscia co przekracza oczywiscie uczucie.
                                                Homoseksualisci udowadnili to oddajac zycie (np w czasie II wojny) za swoich
                                                przyjaciol. Moge zrozumiec trudnosc w odebraniu sobie szansy w okazywaniu komus
                                                milosci poprzez odebranie seksu. Nie jestem jednak za propagacja uprawiania
                                                seksu w celach tylko zabawowych. Widzialem transmisje ze spotkan
                                                homoseksualistow chorych na AIDS i ich rodzin z rodzinami tych ktorzy umarli.
                                                Czy Pan Mat nie rozumie ze seks moze prowadzic do smierci? Ci ludzie to
                                                zrozumieli prezerwatywy im nie wystarcza mowia o wiekszej wstrzemiezliwosci.
                                                Nie uwazam jak Paneloux z DZumy Camusa ze choroba przychodzi od Boga. W samej
                                                dzumie nawet ten ksiadz nie wytrzymuje tego podejscia widzac smierc dziecka.
                                                Kluje jedank w oczy ze wielu ludzi w tym homoseksualistow tylko trudne
                                                doswiadczenia zmuszaja do refleksji. Uwazam ze seks nie moze byc tylko zabawa.
                                                Jesli ktos potrzebuje zabawek a nie ludzi to niech sobie kupuje zabawki.
                                                Podobnie jak homoseksualisci moga mnie za to przeklinac, wysmiac cokolwie
                                                • Gość: ramzes;! do mnicha-- IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 19:12
                                                  od poczatku czytalem twoje posty z zainteresowaniem, bo w przeciwienstwie do
                                                  wielu to "obecnych" nie byly one przepelnione wulgaryzmami, co jest niwiatpliwie
                                                  plusem.

No i oczywiscie tradycyjnie posztaram sie cos tam dopisac. nie zaczynam nowych
                                                  watkow (czekam az te wygina smiercia naturalna).

Otoz piszesz, ze

&#62 bezkrytycznej permisywnosci, utraty godnosci osoby ludzkiej. Pan Ramzes czy Pan

&#62 tylko zabawa podejscie zabawowe charakteryzuje takze typowa dla wielu
                                                  &#62 homoseksualistow nieodpowiedzialnosc wiec niech sie Pan nie dziwi ze jeden z
                                                  &#62 kolegow uczestnika dyskusji zostal upity zgwalcony i umarl na AIDS.

pragne zauwazyc, ze ten kolega ktory zostal upity i zgwalcony i cos tam jeszcze
                                                  sam wybral sie do baru, ktory najpewniej posiadal slawe baru idacego na wszystko.
                                                  Oczywiscie juz nie musze podawac przykladow ile dziewczyn zostalo zgwalconych na
                                                  ulicach, wcale nie bedac w jakis tam barze. I takie wypadki sie zdarzaly.
                                                  Poniewaz jak to sam zauwazyles sa geje tacy i tacy. Sa tacy, ktorzy lubia orgie i
                                                  sa tacy ktorzy tego nie lubia, tak samo jest w srodowisku heteroseksualny, Sa
                                                  tacy ktorzy lubia korzystac z uslug prostytutek, sa tacy ktorzy tego nie robia i
                                                  nie potrzebuja. Tak samo jest we wspomnianym wypadku, gdyby ten ow koles mogl
                                                  mieszakc bez obaw ze swoim partnerem to najpewniej szansa na to co sie stalo
                                                  bylaby duuzo mniejsza. zreszta on tam poszedla z wlasnej, nie przymuszonej woli.
                                                  Nikt go sila nie zaciagnal. No i tu nalezy dodac, ze sa bary roznych kategorii,
                                                  od wlasnie takich do takich, gdzie spotykaja sie pracownicy ministersta, urzedow,
                                                  sadow i ci pracujacy na wysokich szczeblach kierowniczych.
                                                  Zreszta wybierz sie na pierwsza dyskoteke, jak zapewne sie domyslasz, wiele
                                                  cdziewczyn i chlopakow przychodzi tam, zeby jakos rozladowac swoje napiecie
                                                  sexualne. Ot szybki numerek bez zobowiazan. Wiec w tym przypadku trudno mowic o
                                                  jakichs roznicach.

Sex jako zabawa

&#62 Homoseksualizm w
                                                  &#62 wiekszosci przypadkow jest awangarda jesli chodzi o sprowadzanie seksu do
                                                  &#62 zabawy pozbawiajac sie sam godnosci a potem krzyczy ze mu ja sie odbiera.

przejzyj dokladnie watki na forum Kobieta i mezczyzna:
                                                  • Smak spermy
                                                  • smak ci (py)
                                                  • golenie sie w miejscach intymnych
                                                  • faceci tez potrzebuja gry wstepnej
                                                  • jak mierzyc dlugosc penisa
                                                  • Jaka jest srednia dlugosc waszego instrumenciku, panowie?
                                                  • KAZDA KOBIETA MA W SOBIE COŚ Z DZIWKI...

Jak widzisz nie tylko geje sa dosc "zabawowi" jesli chodzi o sex.
                                                  I masz racje uwazam, ze sex to zabawa. Oczywiscie zle mnie zrozumiales i byc
                                                  moze doszedles do wnisku, ze skoro sex to zabawa to mozna bawic sie z kazdym. No
                                                  coz ja tego nie popieram i sex jest zabawa ale tylko z moim partnerem. Zreszta
                                                  nie przewiduje, zeby srodowiscko hetero traktowalo sex jako swiety obowiazek
                                                  malzenski i wykonywalo go z niesamowita, nalezna mu powaga.
                                                  Nastaly takie czasy, ktore pozwalaja na swobodne wybiaranie sobie partnera.
                                                  Rodzice juz nie aranzuja malzenstw, a partnera szukamy sami. Nie da sie ukryc, ze
                                                  najwazniejsze jest pierwsze wrazenie.. i tu odgrywa role tez sex. Potem odkrywamy
                                                  sfere duchowa i albo nam odpowiada albo nie. Ale i tak wiekszosc zwiazkow
                                                  zawiera sex, bo to tez jest czesc czlowieczenstwa.

&#62 doswiadczen do wyciagniecia lekcji z upadku kultur ktore byly zbyt permisywne,
                                                  &#62 wreszcie do wlasnego doswiadzcenia i TRADYCJI rodzinnej.

Szczerze mowiec nie przypominam sobie upadku kultury ze wzgledu na sex...

&#62 jest takze coraz popularniejsze wsrod heteroseksualistow, ale statystycznie
                                                  &#62 absolutnie nie
                                                  • Gość: mnich statystyka IP: *.dhcp.mcphu.edu 01.06.01, 23:40
                                                    Roznice statystyczne istnieja. Czy zgodzisz sie ze homoseksualisci mezczyzni
                                                    sa przecietnie bardziej zadbani niz heteroseksualisci. Fakt- roznica
                                                    statystycznnie znamienna. Jak wezmiesz stu hetero i stu homo i spytasz kiedy
                                                    ostatnio byli u fryzjera to dostaniesz przykladowy wynik pomagajacy udzielic
                                                    odpowiedzi na pytanie ktorzy bardziej dbaja o siebie. Tak samo przecietny
                                                    hetero ma kilka partnerek przecietny homo kilkudziesieciu partnerow.
                                                    Fakt. Roznice istnieja. Ludzie sie nie zastanawiaja czy sa roznice.
                                                    Zastanawiaja sie dlaczego. Zadne ze znanych wytlumaczen mnie nie przekonuje
                                                    wiec je sobie daruje.
                                                    Jesli chodzi o moje prywatne zdanie na temat seksu i milosci. Seks powinien byc
                                                    zarezerwowany tylko dla ludzi ktorzy sie kochaja. W naszej kulkturze dosyc
                                                    dobrze okreslono co oznacza milosc: oddanie dla drugiego czlowieka, poswiecenie
                                                    dla drugiego czlowieka, odpowiedzialnosc za niego, sluzba dla niego czyli np
                                                    opieka nad nim. Brak zarezerwowania seksu dla milosci prowadzic musi moim
                                                    zdaniem do zuborzenia go i wynaturzenia. Sprobuej otworzyc watek czy seks
                                                    powinien byc zarezerwowany dla ludzi ktorzy sie kochaja
                                                    mnich
                • Gość: myslnik Re: coz ramzes.... IP: *.prw.pl 02.06.01, 11:38
                  Gość portalu: hybryda napisał(a):

Zreszta zapomniales w ogole
                  &#62 co to znaczy byc Polakiem...

A co to znaczy wg ciebie? :)
                  • Gość: ramzes;) Re: coz ramzes.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 14:36
                    coz..ladne pytanie....dla mnie bycie Polakiem, wiaze sie z tym, ze:
                    * posiadam polskie obywatelstwo,
                    * znam w miere dobrze polsa historie,
                    * mowie po polsku (miedzy innymi ;) )
                    * wkurza mnie to, ze EU chce Polske wycyckac (to chyba ma cos wspolnego z
                    patriotyzmem)
                    * nie moge pojechac do wielu krajow bo mam wlasnei TO polskie obywatelstwo.
                    * musze sie wstydzic za Polakow, ktorzy przyjezdzaja do Niemic i robia burdy na
                    ulicach i wyrabiaja nam opinie.

Po zy tym nic... czy mam byc moze z czegos dumny???
                    no moze tylko z tego, ze Polski sa powszechnie uwazane, za najladniejsze
                    dziewczyny w Europie (ele to chyba jedyny powod). Przynajmniej na razie.

ramzes;)

• Gość: myslnik Re: coz ramzes.... IP: *.prw.pl 02.06.01, 14:50

&#62 * musze sie wstydzic za Polakow, ktorzy przyjezdzaja do Niemic i robia burdy n
                      &#62 a
                      &#62 ulicach i wyrabiaja nam opinie.

I do Republiki Czeskiej:) , gdzie za nami nie przepadaja niestety.

• Gość: mesco Re: coz ramzes.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 20:09
                      znasz dobrze polska historie?
                      na co zmarl ksiaze Janusz?
                      (dla ulatwienia syn Anny R.)
                      • Gość: m Re: coz ramzes.... IP: *.starnet.pl 02.06.01, 23:14
                        ZAPOMNIALES TYLKO DODAC ZE JESTES GEJEM RAMZES. A CO MOZE SIE WSTYDZISZ TEGO?
    • Gość: KKK Re: Co za forum :-( IP: *.sympatico.ca 03.06.01, 06:25

&#62 Zajrzałam tutaj myśląc, iż są poruszane jakieś fajne wątki, a tu same krzyczące
      &#62
      &#62 pedały. Czy jest jeszcze tu jakiś prawdziwy mężczyzna? Czy też same "podróbki"?
      &#62
      &#62 A tak apropos walczących pedałów, ciekawe czy którys by sie ujawnił z imienia i
      &#62
      &#62 nazwiska lub w jakiej firmie pracuje. Przecież pedalstwo nie jest chorobą i
      &#62 wszystko jest ok, to dla czego nie ;-) Niech - faktycznie - zgodnie z
      &#62 wcześniejszym postem administrator założy dla was specjalne forum , bo forum to
      &#62
      &#62 chyba nie dla was. Śmieszne jest, że nie ma w ogóle poruszanych normalnych
      &#62 tematów męsko-damskich, a tylko w kólko te zboczenia. Pomyślec by można, że
      &#62 nie ma już prawdziwych męzczyzn. A co Kępińskego - i jego przemyśleń, to
      &#62 proszę o datę publikacji. Kępiński ponadto zastanawiał się nad słusznością
      &#62 antypsychiatrii - jeżeli dywagował nad jakimś problemem - to nie oznacza że
      &#62 się z tym zgadzał.

Tak naprawde jest jak piszesz. Krzycza pedaly, jak
      kraczace wrony. Z jednym bym sie nie zgadzal. Nazwijmy
      rzeczy po imieniu. Pedalstwo wedle mnie, a co wiecej
      Biblii jest choroba. Tolerancja - tak! Poblazliwosc- hanba i
      sprzeciw wlasnej naturze!
      • Gość: ramzes;) ..... IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.01, 10:48
        KKK..dziewczyny ci nie przyznaly racjie na forum KOBIETA to tu sie przyszedles
        ratowac???

widzisz..nawet kobity takiego macho jak ty nie chca...smutne nie...

ramzes

THE END
      • Gość: myslnik Re: Co za forum :-( IP: *.prw.pl 03.06.01, 14:36
        Krzycza pedaly, jak
        &#62
        &#62 kraczace wrony. Z jednym bym sie nie zgadzal. Nazwijmy
        &#62
        &#62 rzeczy po imieniu. Pedalstwo wedle mnie, a co wiecej
        &#62 Biblii jest choroba. Tolerancja - tak! Poblazliwosc- hanba i
        &#62 sprzeciw wlasnej naturze!

Gdzie niby w Biblii jest to okreslone jako choroba? (jest: jako grzech, ale jako
        choroba nie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka