chelseaa 28.08.05, 14:51 "Music was my first love " Czy są wśród Was tacy , dla których kobieta będzie zawsze na drugim planie , ze względu na jakąś pasję , która Was pochłania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seryjny.gwalciciel Tak! 28.08.05, 19:48 Masturbacja jest u mnie na pierwszym miejscu, a kobieta na drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Tak! 28.08.05, 19:56 Cały czas rozmawiamy, ale nie możemy znaleźć jakoś wspólnego języka. Już nawet ręcznie zacząłem pokazywać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
sophiye Re: Tak! 28.08.05, 20:02 podaj te wszystkie zalety masturbacji skoro jest u ciebie na pierwszym miejscu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Tak! 28.08.05, 20:09 Nie krytykuj masturbacji - to seks z kimś kogo się kocha! smok Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Tak! 28.08.05, 20:22 Jest zawsze na wyciągnięcie ręki gdy jej potrzebujesz. Nieważne czy w domu czy w pracy, w samochodzie, czy w pubie. Wystarczy wyciągnąć do niej dłoń, a ona już jest przy Tobie. Jest nieprzyzwoicie wierna. Zawsze poprawi Ci nastrój gdy tego potrzebujesz. Nie miewa trudnych dni. Nie marudzi. Nie wymaga nakładów finansowych. Czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Tak! 28.08.05, 20:45 Wiedziałem że czegoś mi brakuje... Znowu zapomniałem użyć lubrykantu... Biegnę do apteki... Pa... Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Tak! 28.08.05, 21:05 hm..,śliski temat wywołałam . mea culpa mea maxima culpa . Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Tak! 28.08.05, 23:04 Jesteś księdzem? A może księżniczką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sophiye Re: Tak! 28.08.05, 20:28 a czy porozmawia z toba czy przytuli, pochwali, czy wyglada sexownie i sexownie mruczy itd??a moze to nie jest ci potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
seryjny.gwalciciel Re: Tak! 28.08.05, 20:42 > a czy porozmawia z toba czy przytuli, pochwali, czy wyglada sexownie i sexownie > > mruczy itd??a moze to nie jest ci potrzebne? Oj wygląda sexownie... Szczególnie gdy ubierze się w tą przezroczystą nocną koczulkę od durexa Czasem nawet porozmawia ze mną: Ona: Jest Ci dobrze misiu...? Ja: Oj tak... Mów mi tak jeszcze. Czasem nawet mi pomruczy, a nawet i zamiałczy... (choć nie... to akurat moja kotka która leży mi pod nogami) Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Tak! 28.08.05, 20:44 > a czy porozmawia z toba Kolega porozmawia > czy przytuli Mama przytuli > pochwali Szef pochwali > czy wyglada sexownie Pani w TV też wygląda seksownie > i sexownie mruczy itd?? Kot też smok :-D Odpowiedz Link Zgłoś
sophiye Re: Tak! 28.08.05, 20:58 mama przytuli no wiesz co?duzy chlopiec pewnie jestes i w glowie ci przytulanki z mama;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sophiye Re: Tak! 28.08.05, 21:09 juz lepiej..lepiej,ale czy tylko ma przytulac?moze i poglaszcze i pokasa i pocaluje tu i tam..hm..;) Odpowiedz Link Zgłoś
valentino_g Re: Wasza Pierwsza Miłość (pasja) 28.08.05, 20:40 przychodzę do domu liczy się tylko kobieta, wychodzę z domu liczy się władza i pieniądze- co zrobić, mamy kapitalizm Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: Wasza Pierwsza Miłość (pasja) 28.08.05, 21:07 czyli pasji w życiu brak ? Odpowiedz Link Zgłoś