Dodaj do ulubionych

DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:39
Chcialabym sie spytac was facetow(no nie tylko)co myslicie o długich
zwiazkach np. 5 letnich z jedną i tylko jedną partnerką.Ja jestem w takim
zwiazku i zastanawiam się czy zostanie coś po ślubie -czy tylko nudne życie
obok tej samej osoby.Jeśli chodzi o tą chwilę to kocham go i nie wyobrażam
sobie życia bez niego...ale...jak myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: goga Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 30.08.02, 12:53
      Moja droga ja znalam mojego meza dokladnie....1 miesiac...(to tak razem,bo 6
      miesiecy na odleglosc)zostawilam dla niego faceta ktorego znalam 5 lat i ku
      ogromnym sprzeciwom wszystkich i wszystkiego jestesmy razem juz 4 lata. On jest
      doskonalym moim dopelnieniem i odwrotnie i chociaz docieramy sie wciaz czasem w
      wielkich bolach kocham go szalenie. Widzisz na szczescie nie ma gotowego
      przepisu.
      • Gość: Gucwa Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.08.02, 13:41
        hmm fakt.....nie ma reguł, naprawdę....moi znajomi chodzili ze sobą 8 lat,
        wzięli ślub i.... dalej są ze sobą i podobno jest im suuper :)))
        • lastka Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? 30.08.02, 14:05
          No nie ma reguły, ja ze swoim jestem już 7 lat i w grudniu bierzemy ślub, ale
          jest tylko coarz lepiej i oby tak dalej.
          • Gość: BELL Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 14:58
            wiem nie ma reguły ale 1 miesiąc to chyba za krótko żeby poznać się ....
            a gdzie jest ta druga wyższa granica 5, 8 , 10 lat a może wogóle żyć na ,,kocią
            łapę''Kocham swojego faceta ,ale boję się rutyny,znudzenia -wiecie o co
            chodzi,mam dopiero 21 lat...a z nim już 5 no i chyba czas albo w jedną albo w
            drugą stronę...
            • Gość: Gucwa Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 30.08.02, 15:10
              niooo to może isę jeszcze sporo zmienić, jeśli studiujesz to np. możesz poznać
              kogoś interesującego pod względem fizycznym czy intelektualnym, poza tym to
              będzie własnie coś "nowego" innego....to może Cię zafascynować i
              wtedy.....przyjdzie czas rozstania...
            • Gość: gosia Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 30.08.02, 16:50
              Ja w wieku 21 lat zupelnie nie nadawalam sie do malzenstwa... swiat jest taki
              piekny i jest tyle wspanialych ludzi....
    • scandic Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? 30.08.02, 15:56
      Witam, skąd możemy wiedzieć co przyniesie jutro? To tak, jakbyś prosiła o
      podanie jutrzejszych numerów totolotka.
      Trochę mnie niepokoi, że masz jakieś tam wątpliwości.
      Jak się kocha na zabój, to się nikogo nie pyta o zdanie, TYLKO SIĘ POPROSTU
      WIE.
      • Gość: Dorcia Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.pl 31.08.02, 17:38
        > Jak się kocha na zabój, to się nikogo nie pyta o zdanie, TYLKO SIĘ POPROSTU
        > WIE.
        Swięte słowa! Presja?
        A może on też się tak pyta? Najgorsze jest przyzwyczajenie i znużenie jeszcze
        przed ślubem. A ślub - no bo wóz albo przewóz. To może jeszcze ujdzie wszędzie
        ale nie w miłosci!
    • Gość: ada Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.pwr.wroc.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 22:44
      goga gratulacje co za odwaga , ja niewyobrazam sobie malzenstwa po miesiacu
      znajomosci , a nawet po roku
      • Gość: goga Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: 5.2.1R1D* / *.gt.saix.net 31.08.02, 17:35
        Dzieki Ada
        Mi tez tak sie wydawalo, ale jak kogos naprawde kochasz i masz ta szczescie byc
        kochana i wiesz co chcesz od zycia- wiesz co robic. A milosc jest jak kwiat w
        ogrodzie.... Pozdrowienia dla wszystkich zakochanych. Jak nigdy nie mialam
        takiego dylematu jak Bell- chociaz znalam mojego meza tylko miesiac przed
        slubem.
    • Gość: xyś Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.fuw.edu.pl 01.09.02, 10:52
      A co wtedy zmienia ślub? Możesz pozałatwiać zamiast męża jakieś sprawy
      urzędowe, no i dochodzi szukanie obrączki, kiedy czasem spadnie za łóżko. A
      poza tym u mnie się nie zmieniło nic (57+3 miesiące).

Pozdrowionka
      xyś
    • sloggi Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? 05.09.02, 19:47
      Rozstałem się z kobietą po 6 latach, może papier spowodowałby pojednanie - a że
      mogłem wyjść i zamknąć za sobą drzwi - czemu nie ?
    • Gość: plama Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: 217.153.60.* 31.12.02, 15:26
      a co z długimi związkami po ślubie?
      • Gość: kra Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: 217.153.60.* 31.12.02, 15:59
        no właśnie
    • Gość: E. Re: DŁUGIE ZWIAZKI PRZED ŚLUBEM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 12:49
      W życiu wszystko może zdarzyć się.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka