Dodaj do ulubionych

Sloggi, a małżeństwo.

IP: *.k.mcnet.pl 06.09.02, 13:46
Sloggi założył wątek o zdradzie w związku normalnym (wyjaśnienie dla pedałów:
to zwiążek mężczyzny i kobiety). Co on kurwa o tym wie? A może on jest
księdzem ? To by pasowało do mojej tezy o Sloggim i Paetzu.
Obserwuj wątek
    • cheezwhiz Re: Sloggi, a małżeństwo. 06.09.02, 14:03
      Chce sie pewnie dowiedziec jak to jest w tym zwiazku normalnym.
      Pomysl, byc moze jesli go oswiecisz w tym wzgledzie to zdecyduje sie na ten
      zwiazek normalny. Czy nie bylbys zadowolony?
    • Gość: Pershing Re: Sloggi, a małżeństwo. IP: *.pl 06.09.02, 16:46
      A może jednak prawiczek z bujną wyobraźnią?

PS. Stanley, rzuć no jeszcze raz swój manifest "Pedalstwo = jedzenie kupy".
      Dobrych tekstów nigdy za wiele.
    • Gość: Thaliaa Stanley IP: *.chello.pl 06.09.02, 16:56
      A może to ty masz problem skoro tak bardzo przejmujesz się środowiskiem gejów.
      Jestem kobietą i ja się tym nie przemuje. Jeśli byś był 100% facetem i spełniał
      się jako kochanek niebyłbyś tak zdesperowny i cięty na gejów bo są bardziej
      szczęśliwi od Ciebie. Biedny, samotny impotent......
    • Gość: marek Re: Sloggi, a małżeństwo. IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.09.02, 21:09
      Gość portalu: Stanley napisał(a):

> Sloggi założył wątek o zdradzie w związku normalnym (wyjaśnienie dla pedałów:
      > to zwiążek mężczyzny i kobiety). Co on kurwa o tym wie? A może on jest
      > księdzem ? To by pasowało do mojej tezy o Sloggim i Paetzu.

Wiesz, Stanley'u, dość dawno pewien pan nazwiskiem Freud stworzył teorię zwaną
      psychoanalizą. Mówił on o zachowaniach podświadomych, które swoje podłoże mogą
      mieć w przeżyciach z przeszłości, także seksualnych (polecam Ci książkę "Wstęp
      do psychoanalizy" autorstwa Freuda, jest bardzo przystępnie napisana).
      Nie bardzo rozumiem Twój atak na Sloggiego, kimkolwiek by on nie był i
      jakiekolwiek wątki by nie zakładał. Zastanów się może nad swoim zachowaniem.
      Nie jestem psychologiem; (być może dlatego) dla mnie Twoje zachowanie nie jest
      zrozumiałe. Rozumiem, że forum służy do wyrażania opinii, tego Ci w żadnym
      razie nie zabraniam; nie atakuję Cię również, więc daruj sobie ataki na moją
      osobę. Rozumiem również, że przy takiej a nie innej formie wypowiedzi jesteś w
      zasadzie anonimowy i to być może jest jedną z iskier, z których rodzi się
      płomień Twojej agresji.
      Jeśli chodzi o porównanie Sloggi'ego do abpa Paetza, to być może niedowidzę,
      być może coś umknęło mojej uwadze, ale nie stawiałbym ich w jednym szeregu.
      Odniosę się jeszcze do Twojego stwierdzenia z innego wątku: "Dobra wiadomosc na
      dzisiaj i na pozostale 365 dni w roku - pedaly sie nie rozmnazaja...". Być może
      Cię zmartwię, ale sam odpowiedz sobie na pytanie: skąd się wzięły
      pierwsze 'pedały'? (dziwna forma gramatyczna, ale tak chyba musi być).

Pozdrawiam Cię (mimo wszystko) i innych Forumowiczów.
      • blasphemy Copyrights 09.09.02, 01:56
        > Odniosę się jeszcze do Twojego stwierdzenia z innego wątku: "Dobra wiadomosc
        na
        >
        > dzisiaj i na pozostale 365 dni w roku - pedaly sie nie rozmnazaja...". Być
        może
        >
        > Cię zmartwię, ale sam odpowiedz sobie na pytanie: skąd się wzięły
        > pierwsze 'pedały'? (dziwna forma gramatyczna, ale tak chyba musi być).

Powyzsze stwierdzenie jest moje, choc na pewno Stanley tez by sie pod nim
        podpisal.

Jedna z teorii ewolucji mowi o tym, ze ewolucja polega na powstawaniu mutacji,
        ktore nastepnie, o ile sa lepiej przystosowane do zycia, mnoza sie szybciej i
        na koniec staja sie dominujace.

Pedal jako mutacja nie bedzie w stanie dominowac, bo sie nie rozmnaza, podobnie
        jak np mul- krzyzowka osla z koniem. To jest ta dobra wiadomosc.
        • ma_rek Re: Copyrights 09.09.02, 12:17
          blasphemy napisał:

> Powyzsze stwierdzenie jest moje, choc na pewno Stanley tez by sie pod nim
          > podpisal.

Mea maxima culpa. Zwracam honor i cześć :)

> Jedna z teorii ewolucji mowi o tym, ze ewolucja polega na powstawaniu
          mutacji,
          > ktore nastepnie, o ile sa lepiej przystosowane do zycia, mnoza sie szybciej i
          > na koniec staja sie dominujace.
          >
          > Pedal jako mutacja nie bedzie w stanie dominowac, bo sie nie rozmnaza,
          podobnie
          >
          > jak np mul- krzyzowka osla z koniem. To jest ta dobra wiadomosc.

Rozumiem, choć w wersji bez wyjaśnienia brakowało mi logiki myślenia.
          Jesli chodzi o przykład muła, to jest on chyba - zaznaczam, że nie znam się na
          tym - 'tworzony' w konkretnym celu i to przy 'udziale' człowieka, zatem trudno
          mówić tu o ewolucji (zawsze muszę się do czegoś przyczepić :)). Jeśli zaś
          chodzi o, jak to piszesz, pedałów (ta wersja mi pasuje, jak ktoś chce niech
          sobie wpisze 'pedały', ale ta forma mnie pasuje bardziej do pedałów rowerowych,
          do rzeczy), to utrzymuje się chyba mniej więcej stały ich odsetek. Nie
          zdominują raczej gatunku, ale też jak do tej pory, nie wyginęli (a istnieją
          chyba od daaaaaawna). Ale jeśli sobie poprawiacie humor... Napisałem coś
          jeszcze, ale przed zalogowaniem, zapomniałem skopiować i po zalogowaniu
          straciłem :) Dużo tego było i nie chce mi się tego znów wpisywać. Może kiedyś
          to jeszcze 'wypłynie'.

Pozdrawiam
          marek

P.S. Napiszesz może, dlaczego masz taki nick? Wybacz, że mnie on się jakoś tak
          śmiesznie kojarzy. Jeśli domyślisz się jak, to proszę żebyś nie pisał, że
          jestem pedałem, zboczeńcem itd. Nie jestem. Choć tak twierdzi każda z osób
          atakująca homo-. A Szymborska (nawet jej niektórzy chyba coś zarzucają)
          napisała 'tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono.' Ponieważ 'nie sprawdzono
          mnie'... ;))))
          • blasphemy Re: Copyrights 10.09.02, 01:37
            > Jesli chodzi o przykład muła, to jest on chyba - zaznaczam, że nie znam się
            > na tym - 'tworzony' w konkretnym celu i to przy 'udziale' człowieka, zatem
            > trudno
            > mówić tu o ewolucji (zawsze muszę się do czegoś przyczepić :)).

Zgoda, to nie byl przyklad ewolucji, tylko osobnika bezplodnego "z natury"

> Jeśli zaś
            > chodzi o, jak to piszesz, pedałów (ta wersja mi pasuje, jak ktoś chce niech
            > sobie wpisze 'pedały', ale ta forma mnie pasuje bardziej do pedałów
            rowerowych,
            >
            > do rzeczy), to utrzymuje się chyba mniej więcej stały ich odsetek. Nie
            > zdominują raczej gatunku, ale też jak do tej pory, nie wyginęli (a istnieją
            > chyba od daaaaaawna).

Alez tak, odsetek jest staly. Nie podoba mi sie tylko, ze na tym forum odsetek
            ten wyglada na mniej wiecej 10 razy wiekszy niz w rzeczywistosci.

> Ale jeśli sobie poprawiacie humor...

????

> P.S. Napiszesz może, dlaczego masz taki nick? Wybacz, że mnie on się jakoś
            tak
            > śmiesznie kojarzy.

Zobacz w slowniku ANG-PL

> Jeśli domyślisz się jak, to proszę żebyś nie pisał, że
            > jestem pedałem, zboczeńcem itd. Nie jestem.

Twoja orientacja seksualna mnie naprawde nie obchodzi, dopoki nie robisz z tego
            glownego tematu i argumentu.

Zdrowko
            Blasphemy
            • ma_rek Re: Copyrights 10.09.02, 08:38
              blasphemy napisał między innymi:

> Alez tak, odsetek jest staly. Nie podoba mi sie tylko, ze na tym forum
              odsetek
              > ten wyglada na mniej wiecej 10 razy wiekszy niz w rzeczywistosci.

Zgoda, ale wina leży pewnie po części takze po stronie tych, którzy się tu nie
              wypowiadają (mam na myśli hetero-) :). To tak jak z wyborami, czy rzeczywiście
              odzwierciedlają poglądy społeczeństwa?

> > P.S. Napiszesz może, dlaczego masz taki nick? Wybacz, że mnie on się jakoś
              >
              > tak
              > > śmiesznie kojarzy.

>
              > Zobacz w slowniku ANG-PL

Cytuję, może nie ze słownika ang-pol: 'behaviour or language that insults or
              shows a lack of respect for God or religion'. Rzeczywiście, tego słowa nie
              znałem ;)
              Ale może dajmy już sobie spokój, bo jak zwykle na tym forum rozmowa odbiegła od
              głównego tematu wątku ;)

> Zdrowko
              > Blasphemy

Również życzę zdrowia,
              marek
            • hal9000 Re: Copyrights 10.09.02, 09:03
              blasphemy napisał:

> Alez tak, odsetek jest staly. Nie podoba mi sie tylko, ze na tym forum
              > odsetek ten wyglada na mniej wiecej 10 razy wiekszy niz w rzeczywistosci.

Może geje są bardziej gadatliwi niż hetero?
              Podobnie jak... kobiety? :-)

(Uprzedzam zarzuty: To jest tylko moje skojarzenie, a nie stwierdzenie poparte
              badaniami naukowymi. Ale w końcu forum GW to nie jest periodyk naukowy i możemy
              chyba sobie wymieniać luźne uwagi ;-)
            • Gość: michał Re: Copyrights IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 09:40
              Co do odsetka, to tylko kwestia dobrej organizacji oraz większego
              zainteresowania się wypowiadaniem na nasz temat... ale to chyba tylko dobrze o
              nas świadczy, czyż nie?
              • ma_rek Re: Copyrights 10.09.02, 10:11
                Gość portalu: michał napisał(a):

> Co do odsetka, to tylko kwestia dobrej organizacji oraz większego
                > zainteresowania się wypowiadaniem na nasz temat... ale to chyba tylko dobrze
                o
                > nas świadczy, czyż nie?

Czyli dyskusja jeszcze nie zakończona :). Jeśli chodzi o wątki traktujące o
                gejostwie, to wypowiedzi te chyba są czymś oczywistym (pisząc to absolutnie
                NIE twierdzę, że tylko w tych sprawach macie prawo się wypowiadać :)).
                Blasphemy'emu chodziło chyba o stosunkowo duży odsetek wątków gejowskich w
                ogólnej ich liczbie, ja z kolei stwierdziłem, że hetero-, z sobie znanych
                powodów, nie wypowiadają się w nadmiarze. Oczywiście, są wyjątki. Niektórzy,
                jak sami przyznają, czasami z braku innych zajęć, wypowiadają się. Obrońcy
                moralności, rekiny, oczyszczające to forum (Stanley'u, na Boga, nie atakuję
                Cię, choć to rzeczywiście aluzja do Twojej wypowiedzi).
                Czy geje są bardziej gadatliwi? Nie wiem, choć pewnie nie ;). Równie dobrze
                można przyjąć, że to hetero- są małomówni (choć sam sobie przeczę - znów się
                rozpisałem :)).

Jeśli chodzi o wymianę luźnych uwag, to jak do tej pory wymieniamy je bez
                zbędnych ataków ;), i dobrze. No, ale wszystko (może - prawie :)) ma swój kres :
                (.

Pozdrawiam,
                marek
              • hal9000 Re: Copyrights 10.09.02, 10:12
                Gość portalu: michał napisał(a):

> Co do odsetka, to tylko kwestia dobrej organizacji

Jesteście na forum grupą zorganizowaną???
                • Gość: michał tylko bez paranoi... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 16:41
                  o nie, dość już tych teorii spiskowych :-) organizacja, znaczy, że dość szybko
                  dowiadujemy się o takich artykułach jak kochanowskiego, czy m-w, dzięki stronom
                  internetowym naszym i mobilizujemy się... ale nie umawiamy się na to, co to to
                  nie... ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka