leninex 17.09.02, 00:27 UWAGA PANOWIE. NA DWORZE ZROBIŁO SIĘ JUŻ TROCHĘ CHŁODNIEJ. JESZCZE MIESIĄC, PÓŁTORA I BĘDZIE NA PARAWDĘ ZIMNO. CO WY NA TO? KTO LUBI CHŁODY I ZIMĘ, A KTO JEST PIECUCHEM I WOLI WYGRZEWAĆ SIĘ W SŁONECZKU? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h Re: IDZIE ZIMA !!! IP: *.acn.waw.pl 17.09.02, 01:08 lubie zime...wszystko jest swieze i rzeskie, wszystko mniej smierdzi i czlowiek sie nie poci Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: IDZIE ZIMA !!! 17.09.02, 10:13 właściwie ja tez lubię zimę. Jestem wtedy mniej rozkojarzony. No, ale zanim przyjdzie zima jest jesień.... no i te jesienne d e p r e s j e... a jak jest u Was z jesienią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: IDZIE ZIMA !!! IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.02, 16:51 a ja nie lubie zimy, chociaz u mnie zima nie jest tak mrozna jak w Polsce, a jestem tylko 100 km na zachod od granicy:))) w kazdym badz razie, ja wole temperatury w okolicach od 15 - 20 stopni camel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minag Re: IDZIE ZIMA !!! IP: *.toya.net.pl 18.09.02, 00:15 Uwielbiam bardzo mrozne i sloneczne zimowe dni. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_rek Re: IDZIE ZIMA !!! 18.09.02, 00:31 Ja również ;) Nie lubię za to wygrzewać się w słońcu latem, najlepiej świadczy o tym moja 'opalenizna' :). Pozdrawiam, marek Odpowiedz Link Zgłoś