Dodaj do ulubionych

hotel Grand Uysal

14.07.09, 19:04
polecam bardzo ten hotel miła atmosfera,basen blisko plaża.w poniedziałek
bazar(10min drogi w lewo),w czwartek bazar(2min w lewo).ciuchy fajne warte
zakupu.pokoje fajne imprezy też bardzo polecam byłam tam z mężem,4letnią
córką,siostrą,szwagrem i siostrzeńcem 12letnim-było super polecam.To co piszą
Niemcy i inni to kłamstwo niech oni napiszą lepiej jak oni się
zachowują-szkoda gadać-wstyd
Obserwuj wątek
    • Gość: woj Re: hotel Grand Uysal IP: *.chello.pl 14.07.09, 22:59
      lece tam w sierpniu. Prosze podaj jak pokoje (mam typ studio), jedzenie i atrakcje dla dzici. Dziekuje.
      • kosa195 Re: hotel Grand Uysal 15.07.09, 10:12
        witam pokoje fajne dwa-jeden z telewizorem i tapczanem z wyjściem na
        balkon,drugi z dużym łóżkiem i klimatyzacją,szafka przy łóżku,komoda z lustrem i
        też wyjściem na balkon-wyjścia na balkon to jeden duży.aneks kuchenny z lodówką
        i naczyniami,sztućcami.Byłam z mężem i 4letnią córką.Jestem bardzo zadowolona i
        chętnie bym tam wróciła dziecko miało raj w brodziku my woleliśmy plaże która
        jest świetna i trzy kroki od hotelu.Jedzenie pyszne tylko za dużo nawet nie było
        czasu zgłodnieć.hotel świetny,atmosfera też a z jakiego biura lecicie?
        • Gość: woj Re: hotel Grand Uysal IP: *.chello.pl 15.07.09, 16:30
          dzieki mza info. Lacimy z grecosa.
          • kosa195 Re: hotel Grand Uysal 15.07.09, 18:10
            no to tak samo jak ja.proszę podejść i zapytać się o dokładne warunki
            ubezpieczenia u mnie to była firma Signal o której dowiedziałam się na
            lotnisku.Przed wylotem przeziębiłam się a po przylocie do Turcji zaatakowała
            mnie ichsza bakteria wylądowałam w szpitalu ale to było ok bo w ciągu 1,5
            godziny po podaniu mi dożylnego antybiotyku byłam jak nowo narodzona koszmar
            zaczął się przy wyjściu ze szpitala-była to sobota.Signal nie mogła przysłać
            potwierdzenia zapłaty za moje leczenie więc chcąc wyjść ze szpitala musiałam
            zostawić paszport.miałam go dostać w pon.czekałam do piątku pojechałam z (za
            przeproszeniem)pojebaną rezydentką Agatką do szpitala ale niestety nie chcieli
            mi oddać bo signal odmówił zapłaty za mnie.W szpitalu powiedzieli że odzyskam
            paszport po zapłaceniu 605 EUR.Powiedziałam że ich porąbało i zaczęłam załatwiać
            wszystko przez Ambasadę która była świetna w swoim działaniu.Ruszyła
            prokuraturę,ubezpieczalnie i Grecosa że zaraz zapłacili.W pon po południu
            odzyskałam paszport a w środę rano leciałam do Polski.Także nie chciałam
            przestraszyć absolutnie ale jeśli będę jechać jeszcze raz z ubezpieczalnią
            Signal to się ubezpieczę dodatkowo w Polsce przed przeziębieniem przywiezionym z
            polski to kosztuje ok 20zł.od osoby.Firma Signal myślała że trafiła na idiotkę
            która zapłaci za wszystko by wyjechać ale niestety tak nie było.Grecos ogólnie
            jest spoko.A ja mam prośbę proszę pozdrowić tą niekompetentną rezydentkę od
            Kaśki-ciekawę czy będzie jeszcze pracować bo ja złożyłam na nią
            długgggggggggggggą skargę.a skąd lecicie i z jakiego miasta jesteście?

• Gość: woj Re: hotel Grand Uysal IP: *.chello.pl 15.07.09, 19:40
              Dzieki Twoje doświadczenia napewno wykorzystam. Lacimy z Katowic a Agatkę ( jak będzie) to pozdrowimy.
              • Gość: kosa195 Re: hotel Grand Uysal IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 08:07
                mam nadzieję że wy nie będziecie mieli takich atrakcji jak ja.Ale teraz wiem co
                trzeba sprawdzać przed wyjazdem by urlop się udał.Powodzenia i miłej
                zabawy-zazdroszczę wam bo też bym nam znów poleciała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka