Dodaj do ulubionych

Geje jako ojcowie

IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 18:34
sa tu geje z dziecmi?
Ja nie mam dzieci, ale mysli mam takie, znam lesyb które chicalyby miec dzieci.
Co wy o tym sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ramzes:) Re: Geje jako ojcowie IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.01, 18:44
      ja mam corke i nie narzekam :))) ona tez nie i nikt
      inny tez nie.. :)) nawet jej bacie i dziadkowie nie :)

ramzes:)
      • Gość: hybryda Re: Geje jako ojcowie IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 18.06.01, 00:12
        a co qrcze maja mowic....:(((
        • Gość: ra;) Re: Geje jako ojcowie IP: *.dip.t-dialin.net 18.06.01, 07:59
          jak to co maja mowic..nic . A mogliby tak..

"o Jezu, o Jezu... biedne dziecko..ma dwoch tatusiow..O Jezu..!!!!! Codzieci w
          szkole powiedza!! O Boze!!! O Boze!!! To nie jest normalne.. Zlitujecie sie
          ludzie!! .!. My przeciez jestesmy z Polski..u nas nie ma takich rzeczy! Uo
          Jezu!!!
          "

Ramzes;) he he

• Gość: mat25 Re: Geje jako ojcowie IP: *.interserwer.pl 18.06.01, 08:31
            :)))) A ja bym nie chcial miec dzieci. Nie lubie dzieci - denerwuja mnie jak sa
            male. Moze w przyszlosci bede żałował takiej postawy ale na razie nie chce mieć
            dzieci.
            • mesco Re: Geje jako ojcowie 18.06.01, 19:28
              dzieci tak, ale tylko chlopcy
              • Gość: mnich Re: Geje jako ojcowie IP: *.dhcp.mcphu.edu 18.06.01, 20:40
                Wiesz co mesco Ty to wlasnie taka postawe na tym forum prezentujesz ktora
                zniecheca do homoseksualistow. Nie zadawaj przynajmniej takich pytan. I uwazaj
                bo jak sie trzymasz swoich kolegow o podobnym usposobieniu to trudno ale od
                dzieci trzymaj sie z daleka bo w tym przypadku nie ma miejsca na Twoje
                idiotyczne zarty.
                mnich
              • Gość: hybryda Re: Geje jako ojcowie IP: 216.51.32.* 18.06.01, 22:46
                Tak mesco popierdolilo cie zdrowo! Jak nie wiesz co pisac to nic nie pisz, bo
                takiej ohydy dawno nie widzialem!
              • Gość: mat25 Re: Geje jako ojcowie IP: *.interserwer.pl 19.06.01, 08:47
                Rzeczywiscie mesco powinienes sie byl powstrzymac od pisania tego posta. Czasem
                sie zastanawiam, czy uprzedzanie ludzi do homoseksualistow nie jest twoim
                zamiarem.
                • Gość: M and Ms Re: Geje jako ojcowie IP: 193.91.75.* 19.06.01, 14:14
                  Przeciez Mesco tylko zartowal...

Swoja droga ja tez nie lubie dzieci - denerwuja mnie i nudza, miec nie chce i
                  nie bede. Ale znam pewnego Dunczyka, on ma trzyletnia dziewczynke, Johanne, z
                  jedna lesbijka. Dziecko wychowuja lesbijki, a do ojca przychodzi w odwiedziny
                  raz na tydzien.
                  Ale, co ja tu wypisuje, przeciez nie chce wystraszac, przerazac Polakow w
                  Polsce, ktorym takie rzeczy w glowach sie nie mieszcza... :-)
                  • Gość: mat25 Re: Geje jako ojcowie IP: *.interserwer.pl 19.06.01, 14:20
                    No ja wiem, ze mesco zartowal (przynajmniej mam taka ogromna nadzieje) ale to
                    drazliwy temat i nie nadaje sie chyba do zartow szczegolnie w takiej atmosferze
                    jaka tu panuje.
                    • Gość: mnich Re: Geje jako ojcowie IP: *.dhcp.mcphu.edu 19.06.01, 15:26
                      Tak tak mesco zazartowal i caly swiat eksplodowal smiechem. Dlaczego mnie to
                      nie smieszy? Ciebie Mat smieszy a moze Pana M to smieszy???? Jak Wy sobie
                      mozecie wyobrazic ze to zart? Ludzie zaden normalny czlowiek nie powie
                      takiego "zartu". Gdzie w jakim towarzystwie to bedzie potraktowane jako zart?
                      Waszym???!!! A moze wszyscy sie beda smiali jak jakis hetero ktory nie ma
                      swoich dzieci powie ze z dzieci lubi dziewczynki i do tego z takim awangardowym
                      podejsciem do seksualnosci jak mesco? Tu nie ma miejsca na takie "zarty" a
                      kazdy oprocz nick ma numer komputera.
                      mnich
                      • Gość: mat25 Re: Geje jako ojcowie IP: *.interserwer.pl 19.06.01, 15:55
                        A czy ja mowie, ze mnie to smieszy??
                  • Gość: hybryda Re: Geje jako ojcowie IP: 216.51.32.* 19.06.01, 15:00
                    Przy takiej odpowiedzi jaka nam tutaj mesco wywalil, jest sie ZA albo PRZECIW.
                    Nie ma bo on "zartowal", bo on "mlody", czy tez "niedoswiadczony". Jest
                    PEDOFILEM. A to jest juz ZBOCZENIE, i nie jest to zadna "preferencja
                    seksualna". Kto tego nie rozumie, znaczy ze ma psychike zwichrowana! Takich to
                    za jaja na drzewie i bez litosci. I M&Ms, to czy lubisz dzieci czy nie, to
                    twoja sprawa. Nie jest to usprawiedliwieniem PEDOFILSTWA dla popierdolonego
                    mesco!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie jest to usprawiedliwieniem PEDOFILSTWA w
                    ogole!!!!!!! Bo moze jednak on nie zartowal??????? :((((((((((((
                    • Gość: ra;) eeeeeeeeee IP: *.dip.t-dialin.net 19.06.01, 15:34
                      mysle ze poinnismy zamknac ten watek..zanim sie zrobi znow pieklo.
                      • mesco o sobie 19.06.01, 15:48
                        Nie jestem pedofilem.
                        Jezeli mialbym dzieci, chcialbym miec chlopca.
                        Sa mezczyzni i kobiety którzy preferuja chlopca czy dziewczynke, ja bym wolal
                        chlopca. Co w tym jest perwersyjnego?
                        A gejów jako ojców znam i znalem
                        Jeden mial nawet 3 synów; inny mial czworo dzieci, dwóch synów, obydwa pedaly -
                        razem chodzili po klubach i knajpach!!
                        Znlem tez gejów którzy dostali chlopca od pary lesbijek, poniewaz matka nie
                        radzila sobie z wychowaniem 15 latka. Grozilo odebranie chlopca przez urzad.
                        I co chlopiec zamieszkal z gejami - obydwoje ok. 45 lat - zaczal byc
                        samodzielny, stal sie przy gejach w ciagu kilku miesiecy dorosly. Geje nie
                        interesowali sie nim - w lodówce nie bylo juz przygotowanego jedzonka, a
                        koszule trzeba bylo sobie samemu wyprac.
                        --------
                        Ciekawe czy mnicha przerazaja ksieza katolliccy obmacujacy dzieczynki i
                        chlopców. I czy on juz kiedys przeciwko temu zaprotestowal?

• Gość: mat25 Re: o sobie IP: *.interserwer.pl 19.06.01, 16:01
                          mesco napisał(a):

&#62 Nie jestem pedofilem.
                          &#62 Jezeli mialbym dzieci, chcialbym miec chlopca.
                          &#62 Sa mezczyzni i kobiety którzy preferuja chlopca czy dziewczynke, ja bym wolal
                          &#62 chlopca. Co w tym jest perwersyjnego?
                          &#62 A gejów jako ojców znam i znalem
                          &#62 Jeden mial nawet 3 synów; inny mial czworo dzieci, dwóch synów, obydwa pedaly -
                          &#62
                          &#62 razem chodzili po klubach i knajpach!!
                          &#62 Znlem tez gejów którzy dostali chlopca od pary lesbijek, poniewaz matka nie
                          &#62 radzila sobie z wychowaniem 15 latka. Grozilo odebranie chlopca przez urzad.
                          &#62 I co chlopiec zamieszkal z gejami - obydwoje ok. 45 lat - zaczal byc
                          &#62 samodzielny, stal sie przy gejach w ciagu kilku miesiecy dorosly. Geje nie
                          &#62 interesowali sie nim - w lodówce nie bylo juz przygotowanego jedzonka, a
                          &#62 koszule trzeba bylo sobie samemu wyprac.
                          &#62 --------
                          &#62 Ciekawe czy mnicha przerazaja ksieza katolliccy obmacujacy dzieczynki i
                          &#62 chlopców. I czy on juz kiedys przeciwko temu zaprotestowal?
                          &#62

Mnie tak samo przerazaja i jedni i drudzy. I mysle, ze jednak dobrze, ze tak
                          reagujemy na te sprawy. Lepiej byc przeczulonym na tym punkcie niz ukrywac takie
                          fakty, jak to sie dzieje na wielu plebaniach.
                        • Gość: mnich re IP: *.dhcp.mcphu.edu 19.06.01, 16:26
                          Ciekawe mesco ze nie tylko ja odebralem tak Twoja odpwowiedz ale Twoi koledzy
                          tez. Jesli chodzi o ksiezy obmacujacych dziewczynki to bardziej mi sie zbiera
                          na wymioty niz po Twojej wypowiedzi. A co czujesz potrzebe zaslaniania sie
                          nimi? Pomaga Ci to sie usprawiedliwic? Zawsze to podkreslam orientacja to jedno
                          podejscie do zycia to drugie i to obojetne czyje.
                          Widzisz drogi mesco Twoja wypowiedz do kazdego trafia to Twoje chlopcow, i ten
                          chlopiec ktory Ci sie rozbieral wczoraj przed szkola bardzo fajnie to wszystko
                          pasuje do siebie. Mezczyzna ktore chce miec dziecko i mysli o plci dziecka
                          powie ze wolalby syna. Widzisz Ramzes podkresla ze ma corke a nie dziewczynke.
                          Moze kiedys cos Ci pomoze to zrozumiec i zobaczysz wlasnie w takim chlopcu
                          przed szkola czyjegos syna a nie tylko cialko.
                          mnich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka