Gość: kasia IP: 194.96.106.* 05.06.01, 21:40 czy lubicie miec palce w pupie podczas stosunku, bo moj facet chyba za tym nie przepada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heidi Re: hej, chlopcy IP: *.pl 05.06.01, 22:06 Kasiu, czy ty masz syndrom męczenia chłopaka paluszkiem i pokazywania mu, jak to w przybliżeniu jest tobie, kiedy tygrysek jest w myszce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koles Re: hej, chlopcy IP: 194.96.106.* 05.06.01, 22:27 Sa osobniki ktorzy lubia takie zabawy, ale pod warunkiem ze sa obustronne, czyli chlopak tobie a Ty jemu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: hej, chlopcy IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 12:38 palce sa do tego by je uzywac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M & Ms Re: hej, chlopcy IP: 193.91.75.* 06.06.01, 12:47 A wkladasz mu na sucho? Nasmaroj czyms, na przyklad zelem K - Y (apteka) i przed wlozeniem paluszka warto troche polizac mu otworek. Tylko niech sie dobrze umyje ! wczesniej. Zabawa warta swieczki. pozdrawiam, M & Ms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat25 Re: hej, chlopcy IP: *.interserwer.pl 06.06.01, 16:31 Gość portalu: M & Ms napisał(a): > A wkladasz mu na sucho? Nasmaroj czyms, na przyklad zelem K - Y (apteka) i prze > d > wlozeniem paluszka warto troche polizac mu otworek. Tylko niech sie dobrze > umyje ! wczesniej. Zabawa warta swieczki. > pozdrawiam, > M & Ms Popieram! A my wiemy co mowimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: hej, chlopcy IP: *.unregistered.formus.pl 06.06.01, 17:00 On nie przepada, a TY? Może zrobiłaś to znienacka i bez ostrzeżenia? kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes;) Re: hej, chlopcy IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.01, 17:10 a moze on sie wowczas czuje zbyt malo mesko :)) he he ramzes;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: hej, chlopcy IP: 62.158.228.* 06.06.01, 17:27 ze tez nikt przedtem nie wpadl na to! A wylizalas mu pupcie przed palcowaniem? Widzisz, nie? Sprobuj moze go tez wyruchac. W sex-shopach sa specjalne pasy z przymocowanym kutaskiem dla lesbijek. Ale tym moze tez i zona wyruchac meza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Do mesco IP: *.unregistered.formus.pl 06.06.01, 17:35 mesco litości, bacz trochę na język. Chyba można wypowiadać się trochę inaczej? kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloggi Moja mała................ IP: *.man.polbox.pl 08.06.01, 16:07 Moja panna tak mi grzebała paluszkami w dziurce, że w końcu spróbowałem wkładania do niej czegoś większego. Mój obecny facet jest z tego bardzo zadowolony - kobiety, uważajcie z penetracją - bo jednak faceci są w ty lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Moja mała................ IP: *.unregistered.formus.pl 08.06.01, 16:31 To jest argument. pozdro, kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YanosiC Re: hej, chlopcy IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.06.01, 18:55 Gość portalu: kasia napisał(a): > czy lubicie miec palce w pupie podczas stosunku, wykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra;) hej, chlopcy...BAGNET NA BRON!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.01, 22:37 droga dalleeeka przed naaaaami!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś