asiulka81 15.10.05, 18:24 jem czekolade, potem ogorki kwaszone a potem znowu czekolade, a oni wszyscy sie dziwnie patrza na mnie, chyba nie moge tak jesc przy ludziach :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 18:27 tony82 napisał: > Ciąża?:)) Nieeee, to wina zle wyksztalconych nawykow zywieniowych :) > Kto się gapi?:P No oni... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 18:30 tony82 napisał: > Oni? UFO?:P > Oni czyli ludzie przebywajacy teraz obok mnie :) np moj brat Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 18:34 tony82 napisał: > Walnij mu i będzie spox:P > a jak mi odda to nie wstane z podlogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 18:48 no ale bedziesz dala rade pisac na forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 18:53 tygrysio_misio napisała: > no ale bedziesz dala rade pisac na forum?? > > jak mnie walnie to raczej nie, on ma prawie 2 metry wzrostu i nie jest cherlawy wiec jak mnie walnie to pewnie kiepsko ze mna bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 19:04 to popros go zeby walna tak zebys miala rece sprawne i potem podal Ci klawiature:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:13 tygrysio_misio napisała: > to popros go zeby walna tak zebys miala rece sprawne i potem podal Ci > klawiature:) > > lepiej bedzie dla mnie jak bede dla niego mila :)) wtedy sie taka sytuacja nie zdarzy i bede cala i zdrowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 19:26 eeeeeeeee a moglo byc tak fajnie...moglo nie byc nudno Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:30 tygrysio_misio napisała: > eeeeeeeee > a moglo byc tak fajnie...moglo nie byc nudno > > > Tygrysio czyzbys chciala abym wyladowala w szpitalu ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 19:32 chciala bym zobaczyc jak Ci idzie pisanie na podlodze:):)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:35 tygrysio_misio napisała: > chciala bym zobaczyc jak Ci idzie pisanie na podlodze:):)) > > no raczej by mi nie szlo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 19:40 a ja jednak upieram sie zebys to Ty sprobowala a nie ja bo mnie nie ma kto rabnac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:42 tygrysio_misio napisała: > a ja jednak upieram sie zebys to Ty sprobowala a nie ja bo mnie nie ma kto > rabnac:)) > > nie masz rodzenstwa??? to moze tate albo mame popros :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 19:46 kiedy ja i tak inwalidka jestem... noga mi zdretwiala i boli a siku sie chce i nie wiem co z tym zrobic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:56 tygrysio_misio napisała: > kiedy ja i tak inwalidka jestem... > > noga mi zdretwiala i boli a siku sie chce i nie wiem co z tym zrobic:)) > > To zasuwaj do kibelka!!!Bo Ci pecherz peknie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:04 idz siusiu bo to niezdrowe tak mocz wstrzymywac!!! niedlugo sie zobaczysz ze swoim miskiem takze nie smuc sie tak bardzo:))) bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 20:41 juz minelo troche wiecej niz polowa... teraz nie tyle ze za nim tesknie..tesknie za tym co bylo miedzy nami rok temu...teraz nie wiem nawet co jest po te 3.5 miesiaca rozlaki toduzo i wszystko sie moglo zmienic....kazdy z nas teraz mysli sobie i uklada w glowie bycie razem ale bez udzialu 2 osoby ...i boje sie czasem ze moga wyniknac z tego problemy nie chce miec problemow, nie chce zeby bolalo to co mi mowil jak sobie przygruchal inna bo ja jestem kochana ale to nie wystarczalo chce zeby bylo tak jak rok temu...jak cieszylam sie ze chce ze mna rozmawiac...jak pierwszy raz powiedzial ze jestesmy przyjaciolmi..jak rozmawialismy o roznych problemach jak przyjaciele...bez tych bolacych slow moze za krotko zdazylismy "byc razem" przed jego wyjazdem... a wiesz ze jeszcze sie nie wysikalam...potrzymalam i troche przeszlo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 20:45 juz raz wyjechalam na 2 miesiace i jak wrocilam to dowiedzialam sie ze mam zastepczynie...teraz to moja milosc wyjechala ale ja mimo to jakos niedowierzam ze po jego powrocie bedzie dobrze jakos przez tamte slowa z przed pol roku jakos wciaz bola...czasem slowa rania mocniej niz czyny wiem ze bedzie dobrze...tyle ze ja chce zeby bylo dobrze juz a nie na swieta albo jescze pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:45 tygrysio_misio napisała: > juz minelo troche wiecej niz polowa... teraz nie tyle ze za nim > tesknie..tesknie za tym co bylo miedzy nami rok temu...teraz nie wiem nawet co > jest po te 3.5 miesiaca rozlaki toduzo i wszystko sie moglo zmienic....kazdy z > nas teraz mysli sobie i uklada w glowie bycie razem ale bez udzialu 2 > osoby ...i boje sie czasem ze moga wyniknac z tego problemy > nie chce miec problemow, nie chce zeby bolalo to co mi mowil jak sobie > przygruchal inna bo ja jestem kochana ale to nie wystarczalo nie prowokuj losu i wyrzuc zle mysliz glowki :))) > chce zeby bylo tak jak rok temu...jak cieszylam sie ze chce ze mna > rozmawiac...jak pierwszy raz powiedzial ze jestesmy przyjaciolmi..jak > rozmawialismy o roznych problemach jak przyjaciele...bez tych bolacych slow tak jak rok temu to na pewno nie bedzie, bo ludzie sie zmieniaja ewoluuja, bedzie inaczej ale to nie znaczy gorzej > moze za krotko zdazylismy "byc razem" przed jego wyjazdem... eee czasem czas nie ma znacczenia jak uczucie jest wystarczajaco silne > a wiesz ze jeszcze sie nie wysikalam...potrzymalam i troche przeszlo:)) jak tak mozna??? ja bym tak nie mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: znowu to robie 15.10.05, 20:57 a ja dalej nic:)) zacisnelem nogi i nie leci....poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 19:06 > jak mnie walnie to raczej nie, on ma prawie 2 metry wzrostu i nie jest cherlawy > > wiec jak mnie walnie to pewnie kiepsko ze mna bedzie :) To szatan, nie człowiek :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:10 agent_towarzyski napisała: > To szatan, nie człowiek :) > taz mi sie tak zdaje :))) jak bylam mala to ciagle sie bilismy :))) Cala w siniakach chodzilam Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 19:14 :))) No to trzeba było go z zaskoczenia patelną :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:31 agent_towarzyski napisała: > :))) > > No to trzeba było go z zaskoczenia patelną :) > Mialam inne sposoby na niego. Wolalam zadawac kopniaki w jedno fajne miejsce :))) Aaaa i gryzlam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 19:48 Strach się Ciebie bać normalnie :))) Kobieta vamp jak nic. :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 19:56 agent_towarzyski napisała: > Strach się Ciebie bać normalnie :))) > > Kobieta vamp jak nic. :) > ale ja bylam wtedy mala! Teraz nikogo nie gryze i brzydze sie przemoca. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 19:58 > ale ja bylam wtedy mala! Teraz nikogo nie gryze Ech... szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:06 agent_towarzyski napisała: > > ale ja bylam wtedy mala! Teraz nikogo nie gryze no ale ja pisalam o takim gryzieniu np w reke-teraz takich rzeczy juz nie robie :))) > Ech... szkoda :) A lubisz gryzienie? A jesli tak to gdzie najbardziej? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:16 Pewnie, że lubię podgryzanie i wszystko co dodaje pikanterii :) Tylko z przyprawami trzeba ostrożnie... No ale jako doskonała kucharka pewnie się doskonale w tej materii orientujesz. A gdzie najbardziej? Hmm... Niech się zastanowię... Ucho, usta, ramiona, klatka piersiowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:16 A Ty? Gdzie lubisz być podgryzana?? :) Pewnie w te same miejsca. A może się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:35 agent_towarzyski napisała: > A Ty? > > Gdzie lubisz być podgryzana?? :) > > Pewnie w te same miejsca. A może się mylę... > tez w uszka, usteczka, i po klacie :))) i w takie jedno miejsce tez ale tam deliktaniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:38 > tez w uszka, usteczka, i po klacie :))) i w takie jedno miejsce tez ale tam > deliktaniej :))) Osz Ty... :) Przez Ciebie nagle nabrałem ochoty na jakąś francuską kuchnię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:47 agent_towarzyski napisała: > > tez w uszka, usteczka, i po klacie :))) i w takie jedno miejsce tez ale t > am > > deliktaniej :))) > > Osz Ty... :) > > Przez Ciebie nagle nabrałem ochoty na jakąś francuską kuchnię :))) No to dalej! idz kogos wychaczyc i zrealizuj pragnienie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:53 Ja nie muszę nigdzie wychodzić, żeby kogoś wyhaczyć. Wystarczy, że otworzę na noc okno i zarzucę wędkę, a rano rybka będzie już na haczyku. :) Na grubą rybę trzeba czasem użyć sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 21:02 agent_towarzyski napisała: > Ja nie muszę nigdzie wychodzić, żeby kogoś wyhaczyć. > > Wystarczy, że otworzę na noc okno i zarzucę wędkę, > a rano rybka będzie już na haczyku. :) > > Na grubą rybę trzeba czasem użyć sieci. Aaaa rozumiem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 21:15 Jednym razem wystarczy długi kij. Innym razem wyszukana przynęta. Zawsze jednak trzeba mieć ze sobą coś ciekawego no i cierpliwość rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:20 Potrawa zawsze musi mieć smak. Może być przyrządzona na słodko, może być na ostro, ale nigdy nie powinna być mdła :) Trochę się zapędziłem z komentowaniem, ale to dlatego, że w kuchni czuję się doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:37 agent_towarzyski napisała: > Potrawa zawsze musi mieć smak. > > Może być przyrządzona na słodko, może być na ostro, > ale nigdy nie powinna być mdła :) > > Trochę się zapędziłem z komentowaniem, ale to dlatego, > że w kuchni czuję się doskonale. Zazdroszcze Ci tej umiejetnosci . Ja niestety nie jestem dobra kucharka :((( Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:34 agent_towarzyski napisała: > Pewnie, że lubię podgryzanie i wszystko co dodaje pikanterii :) > Tylko z przyprawami trzeba ostrożnie... No ale jako doskonała > kucharka pewnie się doskonale w tej materii orientujesz. Niestety!!! Buuuu Gotuje kiepsko. To nie jest moja mocna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:35 Nie o gotowaniu mówiłem mając na myśli kuchnię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 20:40 agent_towarzyski napisała: > Nie o gotowaniu mówiłem mając na myśli kuchnię :))) > jako porzadna panienka nie doszukiwalam sie drugiego dna :))) tak czy siak w jednej i w drugiej dyscylplinie duzo mi brakuje aby osiagnac stan perfekcji. Zdecydowanie potrzebny mi genialny nauczyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 20:50 > tak czy siak w jednej i w drugiej dyscylplinie duzo mi brakuje aby osiagnac > stan perfekcji. Zdecydowanie potrzebny mi genialny nauczyciel. Wyczuwam jednak w Tobie ukryty talent :) Nikt nie jest ideałem. Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 21:04 agent_towarzyski napisała: > Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. > Fajnie by bylo jakby mi ktos wreszcie dogodzil ...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 21:20 Napewno znajdzie się taki, który i Tobie dogodzi. Także się nie martw :) Bardziej mnie niepokoi moja sytuacja... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 21:27 agent_towarzyski napisała: > Napewno znajdzie się taki, który i Tobie dogodzi. > Także się nie martw :) no nie wiem, nie wiem, jeszcze sie zadnemu to nie udalo :((( > Bardziej mnie niepokoi moja sytuacja... A co Ci jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 21:34 A nic takiego... Na dzień dzisiejszy nie mam kogo otoczyć opieką :( Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 21:38 agent_towarzyski napisała: > A nic takiego... Na dzień dzisiejszy nie mam kogo otoczyć opieką :( > Nie martw sie. Moze niedlugo sie ktos kochany napatoczy na Twoja sciezke zyciowa :))) Ja tez nie mam nikogo i nie dramatyzuje. I tak nie mialabym czasu dla niego wiec po co mi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 23:01 eeej czemu tak bez zapalu, tylko "moze..." nie, no tak nie moze byc... Glowa do gory!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 23:07 Przy moim braku szczęścia Jedynie śmierć mnie ukocha To w jej wpadnę objęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 23:11 agent_towarzyski napisała: > Przy moim braku szczęścia > > Jedynie śmierć mnie ukocha > > To w jej wpadnę objęcia. > Ojejciu! Nie smuc sie tak Sloneczko. Na pewno spotkasz niedlugo kogos wartosciowego kto Cie zauroczy. Jak sie bardzo czegos pragnie to zazwyczaj sie to spelnia. Takze wyrzuc zle mysli i nie rozpamietuj milosnych niepowodzen, bo to i tak nic nie da, a co najwyzej Twoj nastroj stanie sie jeszcze bardziej mroczny. Lepiej pomysl ze dotychczasowe relacje byly, jakie byly dlatego, ze to nie byla jeszcze ta wyjatkowa osoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 23:16 Teraz myślę o tym gdzie jest O czym myśli I czego potrzeba Byśmy się odnaleźli. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 23:20 agent_towarzyski napisała: > Teraz myślę o tym gdzie jest > > O czym myśli > > I czego potrzeba > > Byśmy się odnaleźli. > A co to za osobka??? Odpowiedz Link Zgłoś
agent_towarzyski Re: znowu to robie 15.10.05, 23:28 Nie znam jej jeszcze... Wyciągam do niej dłoń Dotykam ją Ale ona tego nie czuje I w samotności po cichu śpiewa A z oczu jej płyną łzy Tak jak i mi. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: znowu to robie 15.10.05, 23:32 agent_towarzyski napisała: > Nie znam jej jeszcze... > > Wyciągam do niej dłoń > > Dotykam ją > > Ale ona tego nie czuje > > I w samotności po cichu śpiewa > > A z oczu jej płyną łzy > > Tak jak i mi. > > > Calkiem dziwna sytuacja... A fotki pieeekne!!! Tymczasem ide spaaac bo oczeta mi sie kleja :)) Dobrej nocki i nie smuc sie maly romantyku :))) Odpowiedz Link Zgłoś