milosnikph 16.10.05, 20:58 A jeśli nie to od kiedy zamierzacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
supel11 Re: Czy zakładacie już kalesony? 16.10.05, 21:03 Jak podwiewa Ci dupsko to zakladaj a jak jeszcze nie to niech poczekaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Czy zakładacie już kalesony? 16.10.05, 21:09 od listopada, czlowieku, jak liscie opadna i nie ma czym przyrodzenia zakryc. zakladanie kaleson w pazdzierniku, to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
marquito Re: Czy zakładacie już kalesony? 16.10.05, 21:19 Kalesonów nie noszę nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Czy zakładacie już kalesony? 16.10.05, 21:21 Jeszcze nie, ale z utęsknieniem czekam na wątek o męskich rajstopach;))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Czy zakładacie już kalesony? 16.10.05, 21:28 i Ty feministka to mowisz? toz kalesony to synonim mezczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 10:43 facettt napisał: > i Ty feministka to mowisz? > toz kalesony to synonim mezczyzny. Jula09 wcale nie jest feministka. Poczytaj jej posty. Ona mam poglady na zwiazki damsko-meskie rodem ze sredniowiecza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 09:51 Jeszcze nie,ale zamierzam od jutra ;P Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 10:42 tony82 napisał: > Jeszcze nie, ale z utęsknieniem czekam na wątek o męskich rajstopach;))) > ale juz byl watek o rajtuzach!!! i to mojego autorstwa! :) Odpowiedz Link Zgłoś
llora problem z kalesonami:) 17.10.05, 00:55 mamy tu z kuzynką problem;) jej były chłopak nosił takie rajtuzy w prążki,ze stopami,bez rozporka i twierdził ze to są własnie kalesony,podobnie uważała jego siostra. Natomiast my sądzimy że kalesony są z bawełny,jak piżama,mają rozporek a te jego były takie jak dla dzieci rajstopy np.czerwone jak za czasów komuny:) Kto ma racje w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
llora Re: problem z kalesonami:) 17.10.05, 01:04 zastanawiamy sie teraz gdzie on je nabył,te "kalesony",może mu matka utkała;) Tylko jak? Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: problem z kalesonami:) 17.10.05, 01:09 może jego mama dostała je w prezencie i nie pasowały na nią więc dała je jemu wmawiając że to kalesony, a mamusi trzeba się słuchać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 13:51 Ja tam chodze cały rok! Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 15:22 ocho, patrzeć jak najdzie sprzedawca rajstop męskich lol2 Odpowiedz Link Zgłoś
tom481 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 16:50 A ja tam chodzę jak jest zimno w damskich rajstopach grubości 15-20 den. A jak jest bardzo zimno zakładam grubsze. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 16:57 a jak jest ciepło to pończoszki samonośne :) Odpowiedz Link Zgłoś
gohs Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 17:22 błagam nie noście kalesonów!! ciepłe majtki wystarczą przeciez... Dziewczyny niektóre (w tym ja) w zimie rajstop nie wdziewają i sie mimo wszystko dobrze mają...Facet nie moze byc zmarźlakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
agaw_a Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 18:56 :))))))))....ciepłe majtki mogą jednak nie wystarczyć ;p Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 22:20 Od ciepłych kalesonów znacznie lepsza jest ciepła pierzynka ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 22:44 No tak ale spod tej pierzynki trzeba kiedyś w końcu wyjść i co wtedy?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 23:06 No mysle ze tak ciepla pierzynka powinna nas dostatecznie rozgrzac do czasu nastepnego spotkania z nia ... ;p (byle jak najszybciej :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 23:21 Racja, "pierzynka" skutecznie podnosi temperaturę...;p Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Czy zakładacie już kalesony? 17.10.05, 23:15 Zmarzli panowie powinni nosić ciepłe kalesony udziergane na drutach przez kochającą kobietę. Kalesony moga mieć kolorowe wzorki gdy kobieta jest zdolniejsza i z łatwością posługuje sie drutami lub gładkie. Każdy mężczyzna ktory choc raz był prawdziwie kochany ma na pewno takie kalesony. Domyślam się że nasi wspaniali forumowi mężczyźni mają pełne szafy takich zrobionych przez kochające kobiety kaleson(ów?). Jeśli ich jeszcze nie posiadają to znaczy że nigdy nie byli naprawdę kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Czy zakładacie już kalesony? 18.10.05, 19:48 kalsony kalesonami ale ja jutro wkladam rajstopy, zima idzie trzeba sie rozgrzewac:PP Odpowiedz Link Zgłoś