cattani70 20.10.05, 18:19 Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego dla niektórych facetów wąsy są oznakiem męskości? Tylkio bez wygłupów proszę. Pytam na serio. Chociaż sam mam zarost, taki trzydniowy, to dla mnie wąsy solo są megaobciachem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekki Re: Wąsy! 20.10.05, 19:59 a wąsy... jakies takie niehigieniczne resztki posiłków brrr Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Wąsy! 20.10.05, 20:58 Ha ha w UK wasy sa latwo rozpoznawalnym atrybutem czesci subkultury gejowskiej, a z kolei w krajach mniej rozwinietych takich jak Gruzja, Indie czy Polska sa jak by potwierdzeniem wlasnie sytuacji przeciwnej u wlasciciela - moze to mowi co o meskosci Polakow??? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Bo kobiety to uwielbiaja! 20.10.05, 21:41 Jak ich TAM smyraja wlosiaki, to maja kisiel. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Bo kobiety to uwielbiaja! 20.10.05, 21:42 krecilapka napisał: > Jak ich TAM smyraja wlosiaki, to maja kisiel. jasne, jasne, dlatego Krecicipka ma brodzisko do pasa! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Nie mozesz sie wypowiadac, 20.10.05, 21:48 bo nie masz doswiadczen, z krasnoludem czochrajacym kudlami migdala. Jak bedzie lecial watek eschatologicznych doznan oazowiczek to zapraszamy do dyskusji :). Odpowiedz Link Zgłoś
investigation Re: Nie mozesz sie wypowiadac, 20.10.05, 21:50 ladnie pokrecony jestes, ale tak pozytywnie, zeby nie bylo.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoryna25 Re: Wąsy! 21.10.05, 08:45 ...mam sąsiada ktory bardzo lubi kręcic loka palcem na swoich wąsiskach....czasem tez go widuje w ogordku jak rozczesuje je grzebieniem ... ma wąs niczym te z ognia i mieczem ...widok niespotykany ;) Odpowiedz Link Zgłoś