poprioniony 07.11.05, 00:35 Podczas fikolkow wysapala nie moje imie... Ok, najlepszym zdarza sie, ale problem w tym, ze to bylo imie mojego psa. Co mam o tym myslec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evilessence Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 00:37 nic, pomymylilo jej sie. ty zartujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
olga04 Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 08:11 poprioniony napisał: > Podczas fikolkow wysapala nie moje imie... > Ok, najlepszym zdarza sie, ale problem w tym, > ze to bylo imie mojego psa. Co mam o tym myslec? Buhahaha to mi sie humor z samego rana poprawil:D dobre:D Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 18:46 > A jak ten pies maiał na imię Azor, a co? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 08:39 byc może kryje się za tym jej jakaś osobista tragedia.Można sprobować delikat- nie z nią porozmawiać na temat psa,obejrzeć jej plecy,może ją podrapał,lub pogry zł.Kobiety zdesperowane czasami wszystkiemu zaprzeczają gwałtownie,ale cierpliwe kilkakrotne rozmowy moga wiele wyjasnić i pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
gres81 Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 10:50 mozę ma ukryte skłonośći do dominacji i tak niechcacy przyrównała Cie do psa aczkolwiek jest to bardzo zabawna sytuacja Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Moja luba ostatnio 07.11.05, 11:02 to może być przykre i wstydliwe dla niej,ale być może ta twardość przywołała jej doświadczenie z innej sytuacji,o ktorej bedzie bała się mowić.Proszę ją deli katnie ośmielić pytając o doznania w czasie baraszkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi no co ma kobita fantazje seksualne jak arab:-) 07.11.05, 11:07 ze zwiarzatkami:P Odpowiedz Link Zgłoś