his_girl 29.11.05, 18:49 Witam, planuję kupić dla męża pod choinkę odtwarzacz mp3. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, czy iPod faktycznie jest lepszy od Creative, czy też jest on droższy tylko dlatego, że jest taki "kultowy"? :) Dzięki. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
his_girl Re: iPod nano czarniutki jest boski :) 29.11.05, 19:04 Ja nie szukam żadnych cudów tylko zwykłego odtwarzacza bez bajerów z dużą pojemnością. :) Odpowiedz Link Zgłoś
moozio Re: iPod nano czarniutki jest boski :) 30.11.05, 08:52 no to iPodzik chyba odpada, tym bardziej że nie jest najtańszy ale to jest gadżet a ja lubię gadżety :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: iPod nano czarniutki jest boski :) 30.11.05, 10:28 jak nie chcesz gadzetu to kup creative :) Odpowiedz Link Zgłoś
pancwynar Sięgnij po grudniowy nr CHIPa 30.11.05, 09:58 masz tam szeroki wybór playerów mp3 z opisem i oceną - pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
miloki1 Re: iPod czy Creative? 30.11.05, 14:29 Jeśli chodzi o coolness factor to oczywiście iPOD. Biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości to kupując w Polsce mocno się przepłaca za wyroby Apple. Creative ma jeden myk pod tytułem kiepski software, który zajmuję nieproporcjonalnie dużo miejsca, długo się instaluję i jest mało intuicyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolaajnaa Re: iPod czy Creative? 30.11.05, 18:23 A ja tam lubię swojego Creativa. Bardzo zgrabne i poręczne urządzonko. Odpowiedz Link Zgłoś