piopop31 05.01.06, 11:23 Witam. Zapragnalem kupic sobie koszule w Zarze. Jaka wybrac:taka w krate (choc slyszalem,ze one pogrubiaja), czy tez w pionowe linie (one jakoby dodaja wzrostu). Mam 188. Jestem szczuply. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsnotme Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 11:26 ekspedientka doradzi czy koszula z zary jest lepsza od fajnej koszuli? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 11:46 W Zarze sa tansze :). Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 13:32 piopop31 napisał: > Witam. Zapragnalem kupic sobie koszule w Zarze. Jaka wybrac:taka w krate (choc > slyszalem,ze one pogrubiaja), czy tez w pionowe linie (one jakoby dodaja > wzrostu). Mam 188. Jestem szczuply. Pozdrawiam Tak z ciekawosci, powiedzialbys o sobie, ze jestes metroseksualista? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 13:41 Tylko w krate. Od razu poczujesz sie bezpieczniej :) Gdybys kupil w pasy, to inni przez nieuwage moga po Tobie przejsc :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 16:16 A jak w kratę, to mogą się za nim zamknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 16:31 yoma napisała: > A jak w kratę, to mogą się za nim zamknąć ;) Egoisci. Nie dadza mu szansy, by sam sie wobec nich otworzyl? :) ____________________________________ czwarty wymiar - wymiar czasu piaty wymiar - wymiar sprawiedliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 16:38 Tu Ci na pewno dobrze doradzą: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=650 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 05.01.06, 16:41 Facet ma zyciowe dylematy, a Ty myslisz, ze je konfekcja da sie rozwiazac. Zalatuje mi u Ciebie tanim optymizmem :) Odpowiedz Link Zgłoś
voker ptaszek 05.01.06, 16:49 Pascal: co oznacza ten czerwony ptaszek przy temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: ptaszek 05.01.06, 17:51 voker napisał: > Pascal: co oznacza ten czerwony ptaszek przy temacie? Jak to co? Pokazuje on, ze Pascal tu fruwa, a my tylko sie czolgamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: ptaszek 06.01.06, 16:21 voker napisał: > Pascal: co oznacza ten czerwony ptaszek przy temacie? Czerwony ptaszek oznacza, że w wątku wypowiedział się ktoś, kto ma prawo do czerwonego koloru nicka na forum. Tym razem to ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ptaszek 06.01.06, 16:23 a kiedy wkoncu nie bedzie tym razem?? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: ptaszek 06.01.06, 16:25 tygrysio_misio napisała: > a kiedy wkoncu nie bedzie tym razem?? > Zaden Admin nie jest tu wiecznie. O zmianach stalych niekiedy informuja, a o zmianach "przejsciowych" zazwyczaj nie. Odpowiedz Link Zgłoś
poprawnyinaczej Re: ptaszek 06.01.06, 16:28 tygrysio_misio napisała: > to ja nie moge sie doczekac:) > Dziewcze, Ty raczej czekaj na bardziej przyjemne zmiany w Twoim zyciu, niz zmiana Admina :) Mnie to bardziej dotyczy (niz Ciebie) a mimo to, czekam sobie spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a ty piszesz niezgodnie z tematyka forum 06.01.06, 15:38 może to forum bedzie lepsze do dyskusji gdie ludzie maja wpisywac swoje posty forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: a ty piszesz niezgodnie z tematyka forum 06.01.06, 16:16 mmmmmmnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm napisał: > może to forum bedzie lepsze do dyskusji gdie ludzie maja wpisywac swoje posty > > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=654 Masz całkowitą rację, jeśli chodzi o wskazanie miejsca do takich dyskusji. Tyle tylko, że Twoja uwaga ... nijak ma się to do mojego wpisu w tym wątku. ;) Pozdrawiam i EOT Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: a ty piszesz niezgodnie z tematyka forum 06.01.06, 16:32 wiec zgodnie z netykietą powineineś usunąc swoje posty z calego okresu w którym nadzuszałeś netykiete. a ponieważ naszuszasz ja notorycznie piszac nie na temat forum mężczyzna powineineś dostać bana. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: a ty piszesz niezgodnie z tematyka forum 06.01.06, 16:44 Twoja wypowiedź dowodzi, że nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, Tasmański. A co do banowania, to wnioski kieruj tutaj: forum.abuse@gazeta.pl. Ja nie mam takich uprawnień, więc choćbym nawet nie wiem jak chciał uczynić zadość Twojej prośbie, nie mogę się sam zabanować. :) Żeby Ci jednak okazać moja dobrą wolę, przestanę pisać na forum przez jakiś czas. Z Twojego punktu widzenia, jako forumowicza, skutki będą praktycznie takie same, jak skutki zabanowania. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: a ty piszesz niezgodnie z tematyka forum 06.01.06, 16:49 nie to ty nie zrozumiałeś. wszystkie te posty są niezgodne z netykietą bo ich treść nie pokrywa sie z tematyką forum. Ty jednak uparcie i notorycznie łamiesz netykiete piszac posty niezgodne z tematyką forum. Do takich dyskuji jets forum o moderacji ito tam powinieneś umieścić swoje posty Odpowiedz Link Zgłoś
anxiety3 Re: Koszula w krate, czy w pionowe linie???? 06.01.06, 15:40 linie bardziej eleganckie, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś