demi.moore 07.01.06, 23:32 bo usuwa te wątki, które też mi się nie podobają. W tym moje (choc ostatni był ok). . Nie rozumiem tej całej nagonki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demi.moore Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:45 Nie lubię, zauważyłam, że zlikwidował wątek, który lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
delicja_czekoladowa Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:48 a co było nie tak z miom wątkiem (" opowieść o tym jak straciłam idealnego faceta") ??? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:57 Zdublowałaś wątek z "kobiety", a pascal tego bardzo rygorystycznie przestrzega. Co oznacza że nawet jeśli miał przerwę, to już wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:52 No coś ty - dzisiaj wątki o sexie i lodzikach długo się trzymały, znakiem tego pascal miał dzisiaj wolne i przynajmniej przez parę godzin zastępował go ktoś inny (pewnie orissa jak kiedyś albo bezpośrednio abuse, ale nie sądzę, bo jednak dużo wątków zniknęło). Odpowiedz Link Zgłoś
delicja_czekoladowa Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:56 co za kretyn pewnie sam ma z seksem problemy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
delicja_czekoladowa Re: Lubię b.pascala 07.01.06, 23:57 a z kogo ja niby kpie i w jaki sposob? pomijam tego pascala, ale jak ktoś usuwa watki od tak, to ma chyba problem Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: Lubię b.pascala 08.01.06, 00:02 i za to go lubisz? a zadaniem pascala jest usuwaie wątków które łamia netykiete a nie tych które sie tobie czy jemu nie podobaja. Odpowiedz Link Zgłoś
demi.moore Re: Lubię b.pascala 08.01.06, 00:31 właśnie skasował mi dwa wątki. Założę się, że ten bedzie trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś