niespelniona 27.01.06, 15:06 Mam straszne kompleksy przez co unieszczęśliwiam siebie i mojego chłopaka:( Czuję się niedowartościowana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecilapka To faktycznie ma chlopek ciezki zywot z Toba, 27.01.06, 15:10 a na jakim punkcie masz komplexy? Odpowiedz Link Zgłoś
niespelniona Re: Kompleksy !!!! 27.01.06, 16:41 Na punkcie wyglądu...czuję sie gruba chodz wszyscy mówią że jestem szczuplutka, ogólnie nie podobam sie sobie :( Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka A moze by Cie przekonala taka imprezka 27.01.06, 17:27 na ktorej kilku menow slowem i czynem udowodniloby, ze masz potencjal by podobac sie facetom? To chyba bylby jakis dowod, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Kompleksy !!!! 27.01.06, 16:44 Chyba każdy ma jakieś kompleksy ale ważne jest jak sobie kto z nimi radzi. Ja staram się o moich nie myśleć. Czasami to nie wychodzi, ale to nic. Dalej walczę :) Ważne żeby patrzeć na siebie całościowo a nie na detale. Bo każdy z nas ma i plusy i minusy. Ważne jest żeby minusy nie przysłoniły nam plusów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Kompleksy !!!! 27.01.06, 17:07 a może tak czyms sie zając, np. książke poczytac?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maya_rr Re: Kompleksy !!!! 27.01.06, 18:43 nie, do niespelnionej. mmmmm lustra wyszczuplające, to ci porada;) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 A na jakim punkcie masz kompleksy? 27.01.06, 17:25 Wiedzy? Inteligencji? Urody? Pracy? Wykształcenia? Rodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: no przeciez napisala.... 27.01.06, 17:34 Acha nie doczytałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka_84 Re: no przeciez napisala.... 27.01.06, 17:36 To najlepiej udać się do sklepu, gdzie w przymierzalni są wyszczuplające lustra. Od razu można poczuć się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurka.mala Re: Kompleksy !!!! 27.01.06, 19:02 niespelniona napisała: > Mam straszne kompleksy przez co unieszczęśliwiam siebie i mojego chłopaka:( > Czuję się niedowartościowana... Tzn. on też jest nieszczęśliwy z powodu twojego wyglądu? ;) Nie przejmuj się, jeżeli Twoim problemem jest tylko wygląd, to z bogiem sprawa, wszytko da się zatuszować, uwydatnić walory etc. Wygląd to nic, gorzej jak w główce trzeba poprzestawiać. Pesymizm jest bardzo zaraźliwy, wiem, bo też jestem typem osoby wiecznie z siebie niezadowolonej i w ten sposób straciłam kiedyś chłopaka :( Głowa do góry dziewczyno, nie ma się co przejmować, nie bierz życia tak bardzo serio. Odpowiedz Link Zgłoś
niespelniona Re: Kompleksy !!!! 30.01.06, 21:03 On mowi ze jemu sie wszystko podoba i ze ja sobie sama cos tam wmowilam...ale nic nie poradze ze taks ie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: Kompleksy !!!! 30.01.06, 23:12 z takim nastawieniem, ze "niestety nic nie poradzisz, ze tak sie czujesz", to na pewno nie poradzisz nic na to :p Odpowiedz Link Zgłoś