femme_fatale2 11.02.06, 18:59 jaką bielizną lubicie , bo ja mam manie na punkcie kupowania np stanikow i stringow, gorsety..wiem tylko ze faceci chyba lubia bardziej stonowane kolorki, a ja bym czasem chciala zaszalec..jak to z wami jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: bielizna a moze wolicie bez 11.02.06, 20:43 no w majtkach to raczej ciezko wiec podejrzewam, ze oni wola bez...ale jak kto woli...tylko pamietaj: to nie zabezpiecza przed ciaza:) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: bielizna a moze wolicie bez 11.02.06, 23:45 femme_fatale2 napisała: > jaką bielizną lubicie , bo ja mam manie na punkcie kupowania np stanikow i > stringow, gorsety..wiem tylko ze faceci chyba lubia bardziej stonowane > kolorki, a ja bym czasem chciala zaszalec..jak to z wami jest? ja myśle że najbadziej to bokserki a gorsety to tylko ja żona nie widzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 03:21 uwazam ze kobiety powinny chodzi w majtakch od Brydzit Dzons, bo wtedy zmniejszy sie przeludnienie Odpowiedz Link Zgłoś
dex_48 [...] 12.02.06, 14:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 16:05 femme_fatale2 napisała: > jaką bielizną lubicie , bo ja mam manie na punkcie kupowania np stanikow i > stringow, gorsety. Szczerze powiedziawszy to nie chodziłem jeszcze w staniku i stringach, ale kto wie, kto wie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 16:37 Ja lubię chodzić w porządnie uprasowanych kalesonach :-))) zimą oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 17:34 Kalesony w zimie to podstawa, ale autorkę wątku interesuje inny rodzaj bielizny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 17:37 No wiadomo,że nas facetów nie rajcuje kobieta przyodziana w barchany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: bielizna a moze wolicie bez 12.02.06, 21:43 kiedys podniecaliście sie na widok kostki! a teraz? pasek w tyłku to i tak za dużo! uch...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: bielizna a moze wolicie bez 13.02.06, 09:32 Yak dla mnie moze byc cos czarnego lub bordowego. Tylko qrva nie zolte, nie pomaranczowe i nie zielone. femme_fatale2 napisała: > jaką bielizną lubicie , bo ja mam manie na punkcie kupowania np stanikow i > stringow, gorsety..wiem tylko ze faceci chyba lubia bardziej stonowane > kolorki, a ja bym czasem chciala zaszalec..jak to z wami jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylissa Re: bielizna a moze wolicie bez 13.02.06, 10:21 Ja wolę bez niczego, ale poznałam pana, który lubi stringi (bleee na 40-letniej pupie) i zapytał, czy nie miałabym nic przeciwko samonośnym pończochom ... na jego nogach. Odpowiedz Link Zgłoś