caterina28 11.03.06, 23:15 Znajomosc bez zobowiazan...jesli facet tak mówi...co to oznacza... czy mozna wkluczyc zakochanie sie....czy namietny sex.... nie moze przerodzic sie w uczucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anthonette Re: Bez zoobowiazan!!! 11.03.06, 23:20 Jesli facet Ci tak mowi, to chyba oczywiste, ze chce cie przeleciec, a mowi tak po to, abys nie robila sobie zadnych nadziei na to, ze bedzie Twoim facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: Bez zoobowiazan!!! 11.03.06, 23:29 tyle to ja wiem... ale nie mozech wykluczyc ze sie we mnie zakocha? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Bez zoobowiazan!!! 11.03.06, 23:34 Może i się zakocha,ale czy sie poźniej do tego przyzna? Chcesz cierpieć? Miał na myśli jedynie sex bez zobowiązań i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 00:06 oczywiscie, ze nie mozna (wykluczyc). Jak bedziesz dobra w lozku i poza nim... To wszystko mozliwe... :) Ile masz lat, ze zadajesz tak glupie pytania ???? Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:10 > tyle to ja wiem... ale nie mozech wykluczyc ze sie we mnie zakocha? Zycie pokazuje ze facet w tych slowach wyklucza ze kocha i ze sie zakocha. I tak jest. Nie kocha i mowi jasno tylko sex. A myslami jets z inna. i ma prawo. Kobieta wiedziała w co sie pakuje. Zreszta kobiety na dziwiek kasy konta od razu mowia kocham A czy to prawda? Nie, ona widzi w tym oparcie na lata. Zatem sex bezobowiazan ze strony acetow jak najbardziej rozumiem. Sa szczerzy, babki nie. Kreca o miłosci, a chodzi o zapewniony byt:) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 05:05 jeśli tak jest to zwykle dlatego że dziewczyna może być fajna na bzykanko, ale nie warta zainteresowania na dużo dłużej, on może się w końcu zakochać, ale raczej będzie to wbrew jego woli... Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:07 Jesli tak mowi to daje jasno do zrozumienia: Tyle sie znamy, widujemy, ze jak chesz to tylko sex. Nie kocham cie i nie zakocham cie - tyle ja zna i tylko ja lubi. Maloprawdopodobne ze przjedzie to w kochanie. I to sie sprawdza. Jak nie zaiskryz od razu to po latach znajomosci tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:13 imho, trzeba sie zupelnie nie szanowac, zeby na cos takiego pojsc jako dziewczyna. nie sadzicie? ale w sumie puszczalskich w tym kraju nigdy nie brakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:20 >tyle to ja wiem... ale nie mozech wykluczyc ze sie we mnie zakocha? jesli zastanawiasz sie nad tym, to znaczy, ze chcialabys, zeby sie zakochal... oczywiscie, sa szanse, ale bardzo male; a jesli ty bys chciala, by sie zakochal, to nie idz na taki uklad! bo sama sie zakochasz i dostaniesz po dupie chyba, ze wiesz, ze to ci nie przeszkadza i wiesz, ze bedziesz umiala oddzielic sex od milosci - nie wszystkie kobiety to potrafia... Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:29 > jesli zastanawiasz sie nad tym, to znaczy, ze chcialabys, zeby sie zakochal... > oczywiscie, sa szanse, ale bardzo male; Zerowe Inaczje nie proponowałby jej sexu tylko. gdyby mu sie podobalal i mial na nia chetke jako partnerke zaproponowałby kolacje, spacery i mowil ze bardzoo mu sie podoba i tak aptrzył. Potem rzekl ze kocha po ilus tam miesiacach znajomsci. i dopiero sex. > to nie idz na taki uklad! bo sama sie zakochasz i dostaniesz po dupie zaraz zaraz jesli kobieta wzdychała do faceta w grudniu to juz była zabujana. W nim, w kasie:P A jak on proponuje sex tylko i bezoowizan w lutym to ona juz jets bujnieta. Zatem wie babszytyl na co idzie, ze on jets na nie ona na TAk. Zatem to ze dostała po dupie to na wsłane zyczenie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 12:26 > imho, trzeba sie zupelnie nie szanowac, zeby na cos takiego pojsc jako > dziewczyna. nie sadzicie? ale w sumie puszczalskich w tym kraju nigdy nie brako > walo. Nie to nie tak. Puszczalska dla mnie to taka co wie, ze facet ma kase, wplywy i ona wie, ze zyska dzieki niemu. zatem jak sie do niego zblizyc? No sexem. czyli ona za sex cos "kupuje". Albo jak sie zeni dla kasy, jawna prostytucja. Natomista jak jets dwoje ludzi i sa sami i jedno i drugie nie ma z tego nic, zadnej korzysci - w intencji, w mysli, to owszem jest ok. Rozumiem to. Odpowiedz Link Zgłoś
jaona27 Re: Bez zoobowiazan!!! 12.03.06, 20:47 moze sie przerodzic,ale wcale nie musi...i lepiej jest jak sie jednak nie przerodzi....bo taki uklad nie mamiejsca na nic innego..tylko czysty seks....dla mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś