katie1 21.03.06, 20:53 Co macie na myśli mówiąc, że kobieta powinna mieć klasę? O odpowiedź proszę płeć męską .... .? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cshamoh Re: kobieta z klasą 24.03.06, 11:19 Kobieta z klasa? Nie ma takich :) Sa tylko pretendentki do takiego tytulu, ktore zbieraja punkty za poszczegolne cechy a te kazdy pewnie ma swoje... U mnie to wyglada tak: 1) Umiejetnosc bycia ponad emocjami 2) Bycie pewnym i swiadomym wlasnej wartosci (brak bzdurnych kompleksow) 3) Umiejetnosc odnajdowania sie najrozniejszych sytuacjach 4) Zrozumienie jak naprawde wyglada ten swiat i jakie zasady nim rzadza ... Jeszcze takiej nie spotkalem, wiec to pewnie bajkowy ideal :) Odpowiedz Link Zgłoś
katie1 Re: kobieta z klasą 25.03.06, 12:08 Dzięki za odpowiedź - jedna z nielicznych konkretnych i sensownych. 2 i 3 rozumiem. Umiejętnosć bycia ponad emocjami ... ? To jak wygląda ten świat i jakie zasady rządzą tym światem .... ? Z góry dziękuje za rozwiniecie ww punktów ... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kobieta z klasą 25.03.06, 12:09 skoro nie rozumiesz tak elementarnego pojecia jak "bycie ponad emocjami" to znaczy,ze nie jestes kobieta z klasa....niestety Odpowiedz Link Zgłoś
katie1 Re: kobieta z klasą 25.03.06, 12:21 to czy mam klase czy nie akurat nie mi oceniać. moze chciałam zapytać co ty pod tym pojeciem rozumiesz ... hm? jak wiesz czasami to samo pojęcie jest interpretowane w rózny sposób. Jestem ciekawa jaka jest twoja interpretacja .... A co do rozumienia zasad rządzących światem .... ? Najwyżej rzeczywiscie okażę sie kobietą bez klasy... chyba przeżyję ... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: kobieta z klasą 25.03.06, 00:10 a ja p-amietam,ze ten (taki sam) watek juz byl...i Ty Smoczku napisales dokladnie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio To samo, co mezczyzna z klasą 21.03.06, 21:08 katie1 napisała: > Co macie na myśli mówiąc, że kobieta powinna mieć klasę? O odpowiedź proszę > płeć męską .... .? Ladnie sie wyrazac (nie klac) miec zaskorniaki o kochankach (podsiadanych) nie wspominac partnera nieustajaco holubic. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: kobieta z klasą 21.03.06, 21:12 Nie ubierać się nigdy na różowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: kobieta z klasą 22.03.06, 10:10 pije kawe espresso a nie cappucino papierosy pali tylko w dlugiej fifce nie farbuje wlosow ma dlugie wlosy spiete w kok patrzy z gory pewne kwestie pomija milczeniem nie jest wyniosla makijaz tylko klasyczny - puder i czerwien na ustach nosi szal i/lub perly wynosi smieci ubrana w zakiet :) to moze tyle z mojego wyobrazenia... aha - i klase zdobywa sie dopiero w trzecim pokoleniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: kobieta z klasą 22.03.06, 15:20 tysiace perel.. acha i jak kobieta z klasa wraca z imprezy, to mowi "kjm, kochanie wrocilam" i glosno trzaska drzwiami... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: kobieta z klasą 22.03.06, 11:00 Nie wsiada do malucha, nosi drogie szmaty, nie przeklina, stosuje sie do zasad savoir vivre'u, a kobiety jej zazdroszcza i podziwiaja. Pozycie intymne owiane jest tajemnica. Wydaje sie byc goraca, ale nikt tego nie sprawdzi bo jest oziebla. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: kobieta z klasą 22.03.06, 21:44 gomory napisał: > nie przeklina fak! nigdy nie bede kobieta z klasa!!! niestety klne jak stary szewc! :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: kobieta z klasą 22.03.06, 13:35 katie1 napisała: > Co macie na myśli mówiąc, że kobieta powinna mieć klasę? O odpowiedź proszę > płeć męską .... .? ___ ..bardzo wiele cech na tę 'klasowość' u kobiety się skłąda..tak w skrócie ..bogata osobowość połączona z niebędnym wyższym bądż artystycznym wykształceniem, naturalna,a więc niewymuszona elokwencja podparta bogatym doświadczeniem życiowym to cecha bardzo ujmująca w dyskusji z taką kobietą.No i do tego należy dodać nienaganny wygląd i ubiór stosowny do miejsca w jakim przebywa../dom,praca,podróż,itd/.pozdr..8) Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: kobieta z klasą 22.03.06, 22:22 to sie widzi i wie, a nie umie powiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: kobieta z klasą 22.03.06, 22:26 voker napisał: > to sie widzi i wie, a nie umie powiedziec :) hm... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: kobieta z klasą 24.03.06, 10:37 Z czego to tu mówią to taka która operuje niedomówieniami a to nie jest jednoznaczne z tajemniczością. Po długim czasie niedomówienia sa niezdrowe.Jeśli mam być szczera i nie mieć klasy to ok :) moze ją nabędę po 30stce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
twoj-ostatni-tranzyt-po-desc Re: kobieta z klasą 24.03.06, 13:55 noo..zeby była wychowawczynią VIB przecież to jasssnee:D Odpowiedz Link Zgłoś
mi64 Re: kobieta z klasą 24.03.06, 21:18 Jeśli mowa o kobiecie z klasą,to jest nią kobieta po 40ce.Zadbana,elegancka,pachnaca,wykształcona. Odpowiedz Link Zgłoś