occasion 18.04.06, 17:05 jak to jest w Waszych rodzinach?? kto dominuje, jeśli dominuje ktokolwiek??!! dla mnie patriarchat (rodowa organizacja społ. z dominującą rolą mężczyzny)to obciach:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qasz Re: patriarchat 18.04.06, 17:22 Żebyś nie wiadomo co powiedziała to Lucy /Australopithecus afarensis/ przekazała Ci genetycznie rolę opieki nad potomstwem i przygotowanie strawy na kolację. My jesteśmy w lesie i szukamy coś do żarcia, my jesteśmy myśliwymi a wy niańczycie dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: patriarchat 18.04.06, 17:24 qasz napisał: > Żebyś nie wiadomo co powiedziała to Lucy /Australopithecus afarensis/ przekazał > a Ci genetycznie rolę opieki nad potomstwem i przygotowanie strawy na kolację. genetycznie uzależniła mnie również od oliwek i sera pleśniowego?? chłopie, tu chodzi raczej o kwestię umowy miedzy partnerami!! Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: patriarchat 18.04.06, 17:40 Niech Ci będzie. Wy niańczycie, my idziemy polować. Umowa stoi /między partnerami/. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: patriarchat 18.04.06, 17:54 a może tak-Wy niańczycie, my idziemy na zakupy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: patriarchat 18.04.06, 17:56 A czy jest jeszcze cokolwiek czego nie kupiłyście ? Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: patriarchat 18.04.06, 17:58 tak..widziałam dzis rano śliczne szpilki...:P Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: patriarchat 18.04.06, 18:24 Niemożliwe. Zawsze takie kupowałaś. Po co Ci kolejne, dawno nie ma na nie miejsca. Ale i tak wasze musi być na wierzchu, czyli nie ma takiej kwestii, w której nie miałybyście ostatniego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: patriarchat 18.04.06, 18:27 kochanie, zrobisz dodatkowe półeczki w szafie i zmieszcza sie na pewno...;P zgadza się, zawsze musimy miec ostatnie słowo:)to wyjatkowo kobiece:) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: patriarchat 18.04.06, 18:36 Poddaję się ... ratunkuuuu Spróbuję ostatniego argumentu. Wiesz, chyba te szpilki trochę pogrubiają. Odpowiedz Link Zgłoś
occasion Re: patriarchat 18.04.06, 18:51 ja preferuję takie niewysokie...tylko, żeby sie troszeczke "wyciagnąć":) poza tym jestem szczupła, nic mnie "sztucznie" nie pogrubi:D Odpowiedz Link Zgłoś