tygrysio_misio 25.05.06, 00:28 dzis 25 maja sa 9 urodziny mojego najslodszego samczyka, mojej perelki, mojego skarba, mojego kotka ukochanego co byscie dali samczykowi na prezent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezpruderyjny Re: prezent na urodziny 25.05.06, 00:47 Myszę. Samodzielnie złapaną. Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: prezent na urodziny 25.05.06, 01:39 ja bym kupił psa, żeby kto miał trochę adrenaliny Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: prezent na urodziny 25.05.06, 15:33 nie sadze... to duzy kot i ma wszystko w dupie psem by sie nie przejal a kotka to agresywna jest to pies mial by ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: prezent na urodziny 25.05.06, 15:34 no moze i fajny byl by pomysl..ale co on by z nia zrobil?? przewaznie to moje koty (glownie kotka) lapia myszy i przynosza do mnie do pokoju w prezencie.. a moze zeby uslyszec "dobry kot, masz jesc":) Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: prezent na urodziny 25.05.06, 09:27 samiczke bezapelacyjnie :) zeby sobie z nia troche pokical po pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: prezent na urodziny 25.05.06, 09:31 > samiczke bezapelacyjnie :) a jeszce lepiej dwie samiczki Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: prezent na urodziny 25.05.06, 10:07 baaa tuzin samiczek :) skoro to ukochany kocur to nie ma co mu żałować :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: prezent na urodziny 25.05.06, 15:32 po pierwze...on nie da rady obskoczyc tuzina na raz...tylko po kolei..pozatym juz sam o to dba moze lepiej gumowa kotke jak bedzie zima i zadnej kotce sie nie bedzie chcialo?? Odpowiedz Link Zgłoś