maturient 03.06.06, 17:52 ile ważycie panowie? podajcie również wzrost i wiek. Jak się czujecie ze swoją wagą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: masa ciała 03.06.06, 19:40 allerune napisał: > 183/73/23, do ideału brakuje mi ok. 5-7 _____________________________________ 23 centymetry to sporo, ale rzeczywiście, do ideału jeszcze trochę Ci brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: masa ciała 03.06.06, 19:53 sporo? a ja myślałem że to mała kuśka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 12:23 105kg / 177cm / 23lata czuje sie znakomicie w takie wadze, dopiero ubieranie sie w xxl i wiecej daje prawdziwa radosc zycia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 12:30 typowy_kark napisał: > 105kg / 177cm / 23lata > czuje sie znakomicie w takie wadze, dopiero ubieranie sie w xxl i wiecej daje p > rawdziwa radosc zycia ;) Szczególnie, jeśli ma się co najmniej 190 cm wzrostu. Znaj proporcje, mocium panie. Ale jeśli ktoś tak lubi... - cóż, to wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 12:31 to moje proporcje, mocium panie i ciezko na nie pracowalem :] Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 12:35 typowy_kark napisał: > to moje proporcje, mocium panie i ciezko na nie pracowalem :] Ależ zdaję sobie z tego sprawę. Zdaję sobie również sprawę, że w takiej ciężkiej pracy nie chodzi ani o siłę, ani o sprawność, tylko właśnie o te proporcje, a raczej o masę. Silni i sprawni wybierają po prostu inne rodzaje treningu i najczęściej ważą mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 12:38 sile mozna roznie definiowac. jesli mowisz o rozwijaniu sily maksymalnej (sluzacej podnoszeniu ciezarow w jednym maksymalnym podejsciu), to mozna by uznac, ze jak na amatora jestem w tym nienajgorszy. i to sila jestem glownie zainteresowany - rozwoj muskulatury jest przyjemnym efektem ubocznym treningu silowego. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 12:43 typowy_kark napisał: . > > i to sila jestem glownie zainteresowany - rozwoj muskulatury jest przyjemnym ef > ektem ubocznym treningu silowego. Dla amatorów najlepszy jest trening wszechstronny, może nawet bardziej skoncentrowany na wyrabianiu wytrzymałości niż siły i masy. Ale, jak już napisałem, to wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 12:47 nie zrozumielismy sie - jestem amatorem w trojboju silowym, a nie amatorem sportow wszelakich, ani nawet nie amatorem "chodzenia na silownie" czy "pakowania". w istocie, w tej kwestii nasz kraj jest wolny. wolnosc nalezy sie nawet tym, ktorzy lubia sie wymadrzac na temat zagadnien, ktorych nie dane im bylo dotknac :] Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 12:57 Nie wiem, co siedzi w głowie "typowego karka", nie znam również jego dokonań sportowych. A co do trójboju siłowego - w końcu kulturyści muszę mieć jakiś kamuflaż, żeby pokazać, iż nie chodzi im wyłącznie o przeglądanie się przed lustrem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:03 slaby zart, majacy zamaskowac twoja ignorancje. to samo moglbys powiedziec o graczach rugby, ciezarowcach oraz sprinterach. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 13:09 typowy_kark napisał: > slaby zart, majacy zamaskowac twoja ignorancje. to samo moglbys powiedziec o gr > aczach rugby, ciezarowcach oraz sprinterach. Być może słaby żart, ale ciężarowcy i sprinterzy przynajmniej mogą zaszaleć sobie na olimpiadzie. A gry zespołowe to już zupełnie inna para kaloszy. Poza tym nie zauważyłem, żeby przeciętni ciężarowcy i sprinterzy, a także gracze w rugby z upodobaniem przyglądali się sobie w lustrze. No, ale wyjątki oczywiście się zdarzają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:17 mylisz trojboj z kulturystyka. to tak, jakbys mylil tenisa stolowego z golfem. i tu i tu czyms machaja, ale cel machania jest diametralnie rozny. poza tym to bardzo ciekawe : ilu graczy rugby, sprinterow i ciezarowcow znasz osobiscie, zeby sie wypowiadac na temat ich upodoban, co do przegladania sie w lustrze? ilu trojboistow? byc moze jestes dziennikarzem sportowym, majacym staly kontakt z zawodnikami tych sportow, kto wie ? ale mi coraz bardziej wygladasz na dyletanta, mocnego kiedy siedzi za klawiatura, ktory na silownie sie nie wybierze, bo "tam te straszne, duze koksy go wysmieja, ze wyglada jak przecinak". Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: masa ciała 04.06.06, 13:19 zapewniam Cie ze dziewczyny za silowniach smieje sie z 104/177;] Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:21 zapewniam cie, ze nie trenuje, bo zalezy mi na opinii dziewczyn chodzacych na silownie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 13:26 typowy_kark napisał: > zapewniam cie, ze nie trenuje, bo zalezy mi na opinii dziewczyn chodzacych na s > ilownie ;] Tego się domyślałem. Ale cóż, to wolny kraj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 13:25 typowy_kark napisał: > ale mi coraz bardziej wygladasz na dyletanta, mocnego kiedy siedzi za klawiatur > a, ktory na silownie sie nie wybierze, bo "tam te straszne, duze koksy go wysmi > eja, ze wyglada jak przecinak". Fakt, pewnie zostałbym wyśmiany z powodu "niedowagi", nie dość, że jestem 20 kg lżejszy od facetów takich jak Ty, to, jeszcze na nieszczęście kilka centymetrów wyższy. A co do sportu - faktycznie, nie przepadam za siłownią (choć zachodzę). Zajmowałem się głównie boksem i, gdy mnie ktoś zdenerwował, zawsze wolałem walić prosto w szczękę, nić bawić się w obłapianie. A ciężcy najlepiej padali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:28 widzisz, nie mowie, ze zostalbys wysmiany - tylko, ze tego sie boisz i twoje posty sa poniekad odreagowaniem tego strachu. boks to naprawde fajny sport. ale ale, zaraz, chwileczke! przeciez oni tez cwicza silowo - czyzby lali sie na ringu (i to bez koszulek !!), tylko po to, zeby moc spokojnie poprzegladac sie w lustrze bez wzbudzania podejrzen o narcyzm, czy inne niezdrowe ciagoty? Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 13:31 typowy_kark napisał: > widzisz, nie mowie, ze zostalbys wysmiany - tylko, ze tego sie boisz i twoje po > sty sa poniekad odreagowaniem tego strachu. > > boks to naprawde fajny sport. ale ale, zaraz, chwileczke! przeciez oni tez cwic > za silowo - czyzby lali sie na ringu (i to bez koszulek !!), tylko po to, zeby > moc spokojnie poprzegladac sie w lustrze bez wzbudzania podejrzen o narcyzm, cz > y inne niezdrowe ciagoty? Zdarza się, zdarza, ale wcale nie często. Nie to istotą boksu. Co innego natomiast kulturystyka i jej przybudówka, czyli trójbój siłowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:34 przybudowka - ciekawe. ignorancja jest u ciebie w cenie, jak widze. no ale coz, to wolny kraj. tyle ode mnie w temacie trojboju silowego, jako "przybudowki", czy "odmiany" kulturystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
gumowy_kaczor Re: masa ciała 04.06.06, 13:37 typowy_kark napisał: > przybudowka - ciekawe. ignorancja jest u ciebie w cenie, jak widze. > no ale coz, to wolny kraj. tyle ode mnie w temacie trojboju silowego, jako "prz > ybudowki", czy "odmiany" kulturystyki. Prawdę mówiąc, nigdy mnie takie zabawy nie interesowały, więc mogę powtarzać stereotypowe opinie. Nie wątpię, że Ty znasz się na sprawie lepiej (w końcu sam uprawiasz, amatorsko;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: masa ciała 04.06.06, 13:11 chodze tak sobie od kilku lat na silownie clkiem z uzaleznienia ...widze i obserwuje sa faceci ktorzy naprawde duzo potrafia podniec za raz...nawet 10 razy sa faceci ktorzy z nimi przegrywaja w podnoszeniu na raz....ale jesli mieli by podnoscic seria 4 x 50 ale mniejszym ciezarem to nie bylo by im rownym oczywiscie sam sobie wybierasz rodzaj treningu...ale zastanow sie czy dal bys rade wazac ponod 100 kilo i bedac kurdupem pracowac 8 godzin ciagajac 100kg krawezniki?? 8 godzin 6 razy w tygodniu... (zapewne przy takiej wadze to nie dasz rady dotknac lokciem do talii) Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: masa ciała 04.06.06, 13:20 moge bez problemu dotknac lokciem talii, a nawet stojac na prostych nogach dotknac ziemi dlonmi :) rozciagniecie jest dosc istotne. poza tym szczesliwie ewolucja obdarowala mnie inteligencja, ktora pozwala zarobkowac w inny sposob niz ciaganie kraweznikow. w zasadzie nie musze nawet wstawac z krzesla zeby pracowac, a wysilek fizyczny jest dla mnie przyjemnoscia i forma sprawdzenia sie w danym sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: masa ciała 04.06.06, 12:54 185/86 i czuje sie swietnie w swojej skorze :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: masa ciała 04.06.06, 13:05 Cucek?? a czy ten cycek na zdjeciu to tez Twoj?? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: masa ciała 04.06.06, 13:17 masz 26 lat a tors jakbys mial 10 lat wiecej;] Odpowiedz Link Zgłoś
malinowy.cycek Re: masa ciała 04.06.06, 13:28 czy to mial byc komplement czy wrecz przeciwnie? ;] przeciez mowilem ze stara dupa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
karol2209 Re: masa ciała 04.06.06, 13:15 25lat/ 182cm/ 74kg - pół roku temu było 81kg, a nie długo będzie 70kg i to chyba będzie akurat... Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: masa ciała 04.06.06, 13:46 20lat/175cm/74kg - 3 miesiace temu bylo 10 wiecej ;) Pare lat temu prawie 30 wiecej wiec jakos wychodze na prosta :D Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: masa ciała 04.06.06, 13:49 ps. dodam ze rok temy bylo ok. 65 wiec waga waha mi sie roznie ;) ten chwilowy przyrost byl zaniedbaniem i dokarmianiem przez moja ex :P Odpowiedz Link Zgłoś