pannatulipanna80 09.06.06, 10:41 a ja mam 25-letniego kolege, ktoryjest jeszcze prawiczkiem. jest przystojny, ma dobra prace i co najwazniejsze podobaja mu sie dziewczyny. juz od 2-3 lat wybiera sie do burdelu, ale narazie tylko w opowiesciach.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 10:45 po co od razu do burdelu :) mozna zaciesnic wiezi kolezenskie :) ps. to chyba moj byly jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 22:24 "juz od 2-3 lat wybiera sie do burdelu, ale narazie tylko w opowiesciach.." Skoro dorosły, 25 letni facet wybiera się na rozprawiczenie do burdelu, choćby tylko z deklaracji, nie wróżę dobrze jemu i jego przyszłym kochankom. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 11:31 jest teraz watek o 26 letniej dziewcy...to moze ich razem spiknac? Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek25 Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 11:42 myślałem o tym... ale z 2 strony, to dwoje niedoświadczonych naprawdę może sobie krzywdę zrobić... już lepiej niech tych dwoje uczą jakieś doświadczone jednostki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 11:43 definitywnie, ja biore prawiczka :) poprosze maila na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 12:47 ach no tak...nie pomyslalam, ze sobie moga krzywde zrobic...otwory moga pomylic albo czlonki ciala Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www To Twój problem, czy jego? 09.06.06, 11:51 Ludzie takie bzdury piszą. I co z tego, że jest prawiczkiem. To nie jest karane. Może skup się na swoim życiu seksualnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: To Twój problem, czy jego? 09.06.06, 11:54 czasami ludzie odreagowuja swoje frustracje mieszajac sie w cudze sprawy, ale czasmi robia to po prostu z troski i dobra Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.www Re: To Twój problem, czy jego? 09.06.06, 12:40 troska o to, żeby ktoś nie był prawiczkiem??? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: To Twój problem, czy jego? 09.06.06, 12:41 a seks nie jest fajny? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawelo275 Re: To Twój problem, czy jego? 11.06.06, 14:35 a może jest tak że piszesz o sobie? Znam takie przypadki-mówi sie że ktos cos tam cos tam-bo głupio sie przyznać ze to nie ktos tylko ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 11:55 wszelkie zgłasznie na forum takiego cudu że ktoś jest prawiczkiem czy dziewcą i dodawanie ile lat ma to cudo oraz towarzyszące temu ździwienie - świadczy o niedojrzałości piszącego. A swoją droga zostawcie tych ludzi wreszcie w spokoju, to ich sprawa.... nie podniecajcie się ...... Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 12:48 ale kto tu sie podnieca...chyba nie sadzisz, ze ktos bierze na serio pordy z forum i ze iszacy sie tym podnieca...ja na pewnoe nie Odpowiedz Link Zgłoś
viviannaa Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 12:21 No i co z tego,ze jest prawiczkiem.Tez mi wielki problem.Widocznie nie nadarzyla sie okazja/odpowiednia kandydatka/moze nie chcial tego robic tylko po to zeby sie rozprawiczyc, niekiedy tak w zyciu jest.To nie koniec swiata.Jeszcze sie napewno wybzyka z jakas fajna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 12:22 tylko niech sie zacznie starac o to :) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 12:48 popieram...zaraz 30tk na karku a tu nic...biedny chlopak,,,pewnie miesnie rak ma juz niezle wyrobione :) Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek25 Re: 25 letni prawiczek 09.06.06, 13:01 taaa... ;) prawa ręka ja Pudzian, lewa jak Wojewódzki... chyba że jest leworęczny - wtedy odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 12:16 > popieram...zaraz 30tk na karku a tu nic...biedny chlopak I po 30-tce często zdarza się że jesteśmy prawiczkami i dziewicami. Mam koleżanki ktore mają po 30 lat i jak do tej pory robią tylko karierę zawodową a na facetów czasu nie mają. Jedna z nich z braku doświadczenia palnęła koledze głupotę. Chłopak w czasie przerwy między wykładami chciał zaprosić ją na kawę a ponieważ był niesmiały i nie wiedział jak, powiedział coś w stylu "przydałoby mi sie towarzystwo w tym bufecie" to mu odpowiedziała "weź sobie lustro". Nie wyszedł jej ten żart bo sie kumpel obraził. no cóż ... hmmm. ludzie z medycyny są dziwni. A wracajac do tematu średnia wieku podniosła sie teraz pod tym względem a i dzieci dziewczyny rodzą w wieku 32-35 lat. Poza tym życie jest generalnie pogmatwane. Pośpiech w dążeniu do godnego życia, imanie się każdego zajęcia, choroby i inne problemy powodują frustracje, zmęczenie i brak chęci na cokolwiek więcej. Codzienne troski wpływają na naszą psychike i zdolność seksualną również. Nie ma się co ludzi śmiać. Takie życie. A kolega 25-letni może jeszcze nie trafił na odpowiednią dziewczynę. Nie każdy łazi za każdą spóniczką byle przelecieć, niektórzy potrafią się jeszcze powstrzymywać. Przyjdzie czas na każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 11.06.06, 17:28 viviannaa napisała: > No i co z tego,ze jest prawiczkiem.Tez mi wielki problem.Widocznie nie > nadarzyla sie okazja/odpowiednia kandydatka/moze nie chcial tego robic tylko po > to zeby sie rozprawiczyc, niekiedy tak w zyciu jest.To nie koniec > swiata.Jeszcze sie napewno wybzyka z jakas fajna dziewczyna. a to z tego ze za jakiś czas to do rozprawiczenia będzie potrzebował afrodyzjaka w postaci marchewki i sznurowadła do przuwiązania afrodyzjaka. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret 25 letni prawiczek 10.06.06, 14:37 A co go nikt nie chciał? Widocznie jest mało atrakcyjnym facetem??? Nie sądze by za nim dziewczyny latały bo nie byłby do tego czasu prawiczkiem. Ma widac wysoka manie o sobie i buja w obłokach!!! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.downar Re: 25 letni prawiczek 11.06.06, 17:07 O matko... kolejna cnota... "do burdelu"?.... nawet komentowac mi sie tego nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: 25 letni prawiczek 12.06.06, 07:38 No i długi jęzor też masz :) Jak spora część kobiet na tym świecie. Nie wytrzymałaś musiałaś się tym z kimś podzielić Odpowiedz Link Zgłoś
mikoli1 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 00:11 A ja mam 24 lata i dopiero jakieś 2 miesiące temu się rozprawiczyłem. Ale moja dziewczyna, zresztą kobieta seksualnie bardzo doświadczona, mówi, że braki w wyszkoleniu technicznym doskonale nadrabiam inwencją i pomysłowością w łóżku :P Także nie martwcie się o gościa, da sobie radę jak będzie trzeba :] Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 10:01 mikoli1 napisał: >A ja mam 24 lata i dopiero jakieś 2 miesiące temu się rozprawiczyłem. Ale moja >dziewczyna, zresztą kobieta seksualnie bardzo doświadczona, mówi, że braki w >wyszkoleniu technicznym doskonale nadrabiam inwencją i pomysłowością w łóżku :P >Także nie martwcie się o gościa, da sobie radę jak będzie trzeba :] a co niby ma ci mówić ta doświadczone dziewcyna. precież i tak nie powiedziała by ci że jesteś doopa. KObiety dobrze wiedzą co mówic. łechce twoją ambicje i przez to wydaje ci sie ze jest taka super. a ty polizałeś cukierka i jesteś gotowy cuktownie kupić. p.s piszesz że jest bardzo doświadczona. A czy nie zastanawiasz czasami hdy ja całujesz czy w miejsce w które ty właśnie obrabiasz wcześniej ktos inny sie nie spuszczał? Odpowiedz Link Zgłoś
typowy_kark Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 10:43 hehe moglbys pracowac w poradni dla erotomanow. bardzo sugestywne metody terapeutyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mikoli1 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 13:32 > a co niby ma ci mówić ta doświadczone dziewcyna. precież i tak nie powiedziała > by ci że jesteś doopa. KObiety dobrze wiedzą co mówic. Tak, chyba masz racje, zdolowales mnie :( Chyba sie z nia rozstane, po co mam sie meczyc, skoro ona i tak pewnie mnie zdradza bo jestem cienki w lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 01:16 pierwszy raz w burdelu? najgorsze co moze byc... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lukwas80 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 11:30 Mam 26 lat a mimo to nigdy nie miałem dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 13:18 przystojny i prawiczek o matko nie wieze :)) raczej musi byc nie śmiały i urodą to on raczej nie grzeszy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 15:34 > przystojny i prawiczek o matko nie wieze :)) no i słusznie że nie wierzysz mnie tez sie to wydaje nieprawdopodobne. > raczej musi byc nie śmiały i urodą to on raczej nie grzeszy :))) a tu to juz dyskusyjna sprawa. jakby był urodziwy to nieśmiałość nie stanowiła by problemu. jakas na pewno by sie na jego skusiła i dopięła swego :) chyba z niesmiałościa jest tak że jak młody chłopak ma niepowodzenia to sie zraża i nie ma odwagi próbowec. Z jego punktu widzenia to jest całkiem rozumne postępowanie - po co ma próbować jeżeli zawsze jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lukwas80 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:22 Nie miałem dlatego, że nigdy nie szukałem :-) Poważnie! Nie sądzę, żebym był brzydki, jednak nie mnie to oceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:31 mój post był ogólnymi spostrzeżeniami o nieśmiałości u facetów i nie odnośił sie do żadnej konkkretnej osoby. ty zreszta nie pisaleś nic o swoim wyglądzi. To ktoś inny podjął kwestie brzydoty. Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:34 nie szukaleś, dlaczego? czy ty czasem nie obawiasz sie porażki i stad to nie sukanie. wiekszosć chłopców lata w tym wieku za samiczkami bardziej niż koty za kotkami w marcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukwas80 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:42 Mój post też nie był skierowany bezpośrednio do Ciebie. Nie chciało mi się pisać kilku postów, więc wszystko co chciałem napisać ująłem w jednym ;-) Nie, nie obawiam się porażki. Nie sądzę, żeby znalezienie dziewczyny samo w sobie było trudne. Trudno byłoby jednak ją utrzymać. Nie wiem, czy którakolwiek wytrzymałaby ze mną dłużej, bo mam wiele negatywnych cech. Poza tym jeszcze nigdzie nie pracowałem, nie potrafię się bić, więc nie potrafiłbym jej zapewnić poczucia bezpieczeństwa ani w sensie fizycznym, ani ekonomicznym. Dodatkowo nie chcę nigdy mieć dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny.diabel Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:52 normalnie rozwaliłeś mnie teraz. argumnet "nie potrafie sie bić" jest naprawde świetny. To nie pasuje do 26 lataka. mysle ze walisz ścieme i masz najwyżej 16 lat. Każdy dorosły facet wiedził by że przemoc jest krytycznie niebezpieczna. I tylko na filmach bohaterowie okładaja się po facjatach w wyniku czego nabawiaja sie co najwyżej pękniętej wargi. Dorośli faceci znają swoja siłe i nie ryzykują starcia. w bójki wdaja sie nastolatkowie tak do max 16lat bo i tak krzywdy sobie nie zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
lukwas80 Re: 25 letni prawiczek 29.07.06, 19:56 Nie "walę ściemy". Jak chcesz się o mnie więcej dowiedzieć, to poczytaj moje posty. Może wtedy zrozumiesz, dlaczego uważam, że powinienem umieć bić się. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 25 letni prawiczek 30.07.06, 10:14 lukwas80 napisał: > Mam 26 lat a mimo to nigdy nie miałem dziewczyny. O, witaj w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
lump123 O co ten wrzask 29.07.06, 20:00 Sa ludzie , ktorzy mają po 30 -40 lat i nigdy nie wspołżyli i nie robią wokół siebie tyle wrzasku . Nie chcesz zaliczać panienek to i dobrze , zaoszcędzisz troche pieniędzy i czasu . Odpowiedz Link Zgłoś
anulenka7 Re: 25 letni prawiczek 30.07.06, 11:58 No i co w związku z tym - postanowiłaś go rozprawiczyć? Odpowiedz Link Zgłoś