Gość: jj09 IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:16 Partner utrzymujący kontakty z była dziewczyną, chłopakiem /rozstali się w zgodzie/. Czy to jest niebezpieczne dla obecnego związku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jj09 Re: EKS IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 28.01.03, 10:27 No dobrze. Ale eks partnerzy założyli związki tzn. mają męża, dzieci. Chyba mozna sie tym pocieszyć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eLBe Re: EKS IP: *.*.*.* 28.01.03, 10:30 Tu chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Bo jakby tak spojrzeć wokół, to czy o czymkolwiek można powiedzieć, że jest bezpieczne lub nie? Mówie tak nauczony doświadczeniem, już tyle razy w życiu miałem sposobność sobie powtarzać "jakby wczoraj ktoś mi powiedział, że dzisiaj znajdę się w takiej sytuacji, tobym mu w czoło popukał". Myślę, że tu potrzebny jest spokój i umiar. Obserwuj i nie reaguj gwałtownie, być może to nic grożnego, ale jednak bądź czujna. Odpowiedz Link Zgłoś
vortex Re: EKS 09.02.03, 05:54 Gość portalu: jj09 napisał(a): > Partner utrzymujący kontakty z była dziewczyną, chłopakiem /rozstali się w > zgodzie/. > > Czy to jest niebezpieczne dla obecnego związku? Ja niedawno rozstałem sie w zgodzie ;) co prawda jeszcze nie mamy innych związków ale jak coś będzie to będę służył doświadczeniem :P Jak narazie, nic ciekawego Ci nie powiem. Mogę postraszyć tylko tym że wiąże bardzo dobre uczucia z moją byłą i że chce być bliko niej (nadal jesteśmy przyjaciółmi, właśnie się przestawiamy ze związku przyjaciół na zwykłych przyjaciół) i być może kiedyś się z powrotem związać. Mogę pocieszyć tym że znamy się i wiemy że związek nam nie wyjdzie, jest parę wad które spowodują to że się rozpadniemy znowu po jakimś czasie. Uprzedzam że mówię to świeżo po rozstaniu, jak kogoś sobie znajdę to możliwe że pomyślę iż moja była to najgorsza partia dla mnie i że teraz chcę być do końca życia z aktualną partnerką, albo że nie było lepszej od byłej :P Pozdrawiam PS - sorry że nie odpowiedziałem i że zacząłem sie spowiadać :P Odpowiedz Link Zgłoś